Flyrejser Nordamerika USA Californien Oakland, Californien

Find billige flybilletter til Oakland, Californien

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Oakland (OAK)
man.. 17.5.
man.. 24.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Oakland, Californien. De nuværende restriktioner til Oakland, Californien er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Oakland

Find de billigste fly til disse Oakland-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oakland, Californien

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oakland

København (CPH) til San Jose, Californien (SJC)

Fly til Oakland ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til San Jose, hvor den gennemsnitlige pris er 2.956 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OAKLAND, CALIFORNIEN FRA KØBENHAVNaugust33% billigereAt flyve fra København til Oakland, Californien ​​koster i gennemsnit blot 2.479 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OAKLAND, CALIFORNIEN FRA KØBENHAVNjuni72% dyrereDet koster cirka 6.328 kr. at flyve til Oakland, Californien ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OAKLAND, CALIFORNIEN FRA KØBENHAVNoktober498% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Oakland, Californien fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Oakland, Californien?

Hvilket er det absolut billigste fly til Oakland, Californien?

Brugere, der bestiller rejser til Oakland, Californien fra Los Angeles, har fundet fly, der er 92% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Oakland, Californien. Hvis du vil finde den billigste pris til Oakland, Californien fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Oakland, Californien?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Oakland, Californien i august, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.564 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Oakland, Californien?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Oakland, Californien på, er omkring 22 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 3.677 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Oakland, Californien på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Oakland, Californien på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 3.030 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 4.715 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Oakland, Californien?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Oakland, Californien normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Oakland, Californien om eftermiddagen helt ned til 2.989 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 5.313 kr. i gennemsnit. Fly til Oakland, Californien fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Oakland, Californien?

Lufthavn: San Francisco, Lufthavn: Concord Buchanan Fld, Lufthavn: Napa County, Lufthavn: San Jose eller Lufthavn: Sacramento Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Oakland, Californien.

Findes der en billigere måde at flyve til Oakland, Californien på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Oakland, Californien er normalt Lufthavn: Concord Buchanan Fld med en gennemsnitspris på 2.472 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Oakland, Californien?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Oakland, Californien. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Oakland, Californien nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Oakland

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Oakland fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
7. sep.
CPH02:00København Kastrup
19t. 03min.
2 stop
OAK21:03Oakland
2. okt.
OAK06:23Oakland
16t. 07min.
2 stop
CPH22:30København Kastrup
23.679 kr.
Find lignende
British Airways
11. sep.
CPH03:20København Kastrup
20t. 35min.
2 stop
OAK23:55Oakland
29. sep.
OAK10:45Oakland
15t. 55min.
2 stop
CPH02:40København Kastrup
21.023 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. sep.
CPH02:00København Kastrup
26t. 13min.
2 stop
OAK04:13Oakland
29. sep.
OAK06:23Oakland
16t. 07min.
2 stop
CPH22:30København Kastrup
4.492 kr.
Find lignende
KLM
7. sep.
CPH02:00København Kastrup
20t. 27min.
2 stop
OAK22:27Oakland
29. sep.
OAK07:20Oakland
22t. 00min.
2 stop
CPH05:20København Kastrup
19.101 kr.
Find lignende
British Airways
10. sep.
CPH03:20København Kastrup
25t. 08min.
2 stop
OAK04:28Oakland
29. sep.
OAK10:45Oakland
17t. 20min.
2 stop
CPH04:05København Kastrup
7.057 kr.
Find lignende
KLM
7. sep.
CPH02:00København Kastrup
25t. 28min.
2 stop
OAK03:28Oakland
28. sep.
OAK06:23Oakland
21t. 17min.
2 stop
CPH03:40København Kastrup
23.728 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Oakland

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Oakland, Californien, så se nogle af vores tilbud herunder.
KLM
14. jul.
CPH02:00København Kastrup
19t. 03min.
2 stop
OAK21:03Oakland
5.006 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. jun.
CPH07:20København Kastrup
19t. 18min.
2 stop
OAK02:38Oakland
4.162 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. aug.
CPH06:50København Kastrup
19t. 57min.
2 stop
OAK02:47Oakland
12.295 kr.
Find lignende

Lufthavne i nærheden af Oakland, Californien

Neden for finder du alle lufthavne i Oakland, Californien samt deres afstand til centrum

Flyrejser Nordamerika USA Californien Oakland, Californien
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class