Find billige flybilletter til Santa Monica

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santa Monica

Find de billigste fly til disse Santa Monica-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Los Angeles

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santa Monica

København (CPH) til Los Angeles (LAX)

Fly til Santa Monica ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Los Angeles Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.304 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Santa Monica?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Santa Monica fra Las Vegas for 414 kr.. Det er 94% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Santa Monica. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Santa Monica fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Los Angeles Intl, Lufthavn: Hawthorne, Lufthavn: Burbank Bob Hope, Lufthavn: Long Beach Municipal eller Lufthavn: Santa Ana John Wayne kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Santa Monica.

Den billigste lufthavn i nærheden af Santa Monica er normalt Lufthavn: Hawthorne med en gennemsnitspris på 4.671 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Lufthavne i nærheden af Santa Monica

Neden for finder du alle lufthavne i Santa Monica samt deres afstand til centrum

Kom i gang med at planlægge din rejse til Santa Monica


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Santa Monica. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til Santa Monica på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Santa Monica.

Prisagenter på fly til Santa Monica er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.