Find billige flybilletter til Palm Springs

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Palm Springs

Find de billigste fly til disse Palm Springs-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ontario

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Palm Springs

København (CPH) til Ontario (ONT)

Fly til Palm Springs ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ontario, hvor den gennemsnitlige pris er 4.522 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PALM SPRINGS FRA KØBENHAVNseptember6% billigereAt flyve fra København til Palm Springs ​​koster i gennemsnit blot 5.042 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PALM SPRINGS FRA KØBENHAVNdecember53% dyrereDet koster cirka 8.249 kr. at flyve til Palm Springs ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PALM SPRINGS FRA KØBENHAVNmaj582% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Palm Springs fra København i maj end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Palm Springs?

559 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Palm Springs. Dette fly er fra San Francisco og er 89% billigere end de fleste andre flyrejser til Palm Springs. Hvis du vil finde den billigste pris til Palm Springs fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan rejse til Palm Springs i september, så rejs fra Danmark i oktober, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.636 kr..

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Palm Springs fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 5.693 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Palm Springs er onsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 7.502 kr..

Lufthavn: San Bernardino Int, Lufthavn: Ontario, Lufthavn: San Diego Carlsbad-Palomar, Lufthavn: Santa Ana John Wayne eller Lufthavn: San Diego kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Palm Springs.

Med en gennemsnitspris på 3.812 kr. pr. person er Lufthavn: Ontario den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Palm Springs. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Hvilke flyselskaber flyver til Palm Springs?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Palm Springs

Hvilke flyselskaber flyver til Palm Springs?

På rejser til Palm Springs fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Lufthansa, United Airlines, KLM eller British Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Lufthansa-fly til Palm Springs

Der er 7 fly med Lufthansa til Palm Springs på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Denver Intl, og den bedste pris på en Lufthansa-billet, der er set på momondo, er 4.887 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Palm Springs). Lufthansa har en bedømmelse på 7,3 fra 309 brugeranmeldelser på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Palm Springs


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Palm Springs. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Palm Springs, som overholder denne regel.

Når alle potentielle fly til Palm Springs vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Prisagenter på fly til Palm Springs er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.