Find billige flybilletter til Ontario

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Ontario

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Ontario

Bedste pris på enkeltbillet

4.696 kr.

Bedste pris på returbillet

3.058 kr.

Hurtigste flyvetid

17t. 30min.

Betjenes af

8 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Ontario fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.696 kr. (København Kastrup til Ontario).
Den bedste pris på en returbillet til Ontario fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.058 kr. (København Kastrup til Ontario).
Det hurtigste fly til Ontario fra Danmark tager 17t. 30min. (København Kastrup til Ontario).
Der er 8 flyselskaber, som flyver til Ontario, herunder American Airlines, United Airlines og British Airways.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ontario

Find de billigste fly til disse Ontario-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ontario

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ontario

København (CPH) til Los Angeles (LAX)

Fly til Ontario ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Los Angeles Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.307 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ONTARIO FRA KØBENHAVNjanuar11% billigereAt flyve fra København til Ontario ​​koster i gennemsnit blot 3.672 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ONTARIO FRA KØBENHAVNdecember52% dyrereDet koster cirka 6.306 kr. at flyve til Ontario ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ONTARIO FRA KØBENHAVNmaj839% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ontario fra København i maj end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ontario?

At tage på en flyrejse til Ontario (ONT) i Canada fra Danmark er en lidt længere og omstændig rejse med rutefly. Den tager normalt omkring 20 timer og har gennemsnitligt to mellemlandinger på vejen. Turen længde afhænger mestendels af mellemlandingernes varighed og placering. Turen tager dig normalt til både Europa, USA og til sidst videre til Canada, hvorfor du skal medregne tid til kontrol af pas og/eller visum.

Du kan ikke finde direkte flyvninger til Ontario fra danske lufthavne. Det samme gør sig desværre også gældende fra lufthavne i det sydlige Sverige. Hvis du vil flyve direkte til Ontario, sker dette fra amerikanske lufthavne som Dallas/Fort Worth (DFW) eller Salt Lake City (SLC). Da turen er lang og har flere mellemlandinger ved spændende lokationer, er det værd at overveje, om turen kan forlænges med stop og overnatninger i USA på vejen til Canada. Her hos momondo kan du nemt planlægge rejser med forlængede stop undervejs, samt finde både overnatning og transport.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Ontario for 414 kr./person, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Ontario. Hvis du vil finde den billigste pris til Ontario fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Ontario på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.672 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Ontario i januar, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 3.849 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Ontario. Hvis du har planer om at flyve til Ontario, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: San Bernardino Int (38 km fra Ontario centrum), Lufthavn: Santa Ana John Wayne (47 km fra Ontario centrum), Lufthavn: Long Beach Municipal (54 km fra Ontario centrum), Lufthavn: Burbank Bob Hope (67 km fra Ontario centrum) eller Lufthavn: Los Angeles Intl (71 km fra Ontario centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Ontario Lufthavn: Ontario, hvor gennemsnitsprisen er 3.812 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Ontario

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ontario fundet af momondos brugere for nylig
British Airways
1. okt.
CPH06:50København Kastrup
20t. 42min.
2 stop
ONT03:32Ontario
11. okt.
ONT10:47Ontario
19t. 13min.
2 stop
CPH06:00København Kastrup
3.058 kr.
Find lignende
British Airways
23. aug.
CPH16:50København Kastrup
28t. 17min.
2 stop
ONT21:07Ontario
23. sep.
ONT10:48Ontario
23t. 52min.
2 stop
CPH10:40København Kastrup
3.129 kr.
Find lignende
British Airways
23. nov.
CPH05:30København Kastrup
19t. 54min.
2 stop
ONT01:24Ontario
2. dec.
ONT09:58Ontario
19t. 12min.
2 stop
CPH05:10København Kastrup
3.136 kr.
Find lignende
British Airways
1. okt.
BLL06:40Billund
18t. 08min.
2 stop
ONT00:48Ontario
11. okt.
ONT12:54Ontario
18t. 56min.
2 stop
BLL07:50Billund
3.256 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. okt.
CPH07:50København Kastrup
19t. 49min.
2 stop
ONT03:39Ontario
30. nov.
ONT08:35Ontario
15t. 55min.
2 stop
CPH00:30København Kastrup
3.347 kr.
Find lignende
British Airways
13. sep.
CPH06:55København Kastrup
17t. 53min.
2 stop
ONT00:48Ontario
20. sep.
ONT08:52Ontario
18t. 08min.
2 stop
CPH03:00København Kastrup
3.665 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Ontario

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Ontario, så se nogle af vores tilbud herunder fra Delta og Virgin Atlantic
Delta
19. aug.
CPH02:00København Kastrup
26t. 13min.
2 stop
ONT04:13Ontario
4.696 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. okt.
CPH05:40København Kastrup
18t. 50min.
2 stop
ONT00:30Ontario
5.106 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. aug.
CPH05:35København Kastrup
22t. 30min.
2 stop
ONT04:05Ontario
6.328 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Ontario?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ontario

Hvilke flyselskaber flyver til Ontario?

På rejser til Ontario fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: KLM, British Airways, Delta eller Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Delta-fly til Ontario

Delta er et populært valg for brugere, der rejser til Ontario. Selskabet flyver 24 fly om ugen til Ontario, og de flyver oftest fra Salt Lake City Intl. Billetpriserne hos Delta afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 3.927 kr. (fra København Kastrup). I 392 anmeldelser har momondo-brugere givet Delta en gennemsnitlig bedømmelse på 7,8/10.

KLM-fly til Ontario

KLM (7,7/10, 133 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Ontario med tilbud fra helt ned til 3.105 kr. retur fra Aalborg. Med 14 KLM-fly til Ontario om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Ontario

Neden for finder du alle lufthavne i Ontario samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Ontario fra lufthavnen?

Efter en lang flyvetur er det ofte rart at kunne sætte sig direkte ind i en bil eller shuttlebus, som tager dig til dit hotel. I Ontario Lufthavn kan du benytte de mange shuttlebusser, der har flere afgange hele døgnet. Du finder busserne ved terminal 2 og 4. Hvis du har lejet en bil, afhenter du den ved ankomsthallen i Car Rental Center. Det er muligt at praje en taxa foran ankomsthallen samme sted, som du finder lufthavnens shuttlebusser. Det er også muligt at hoppe direkte ind i en hyrevogn, men rejser du med en gruppe eller ekstra meget bagage, er det en god idé at booke din transport inden ankomst, så du er sikker på, at der er plads til det hele.


Populære fly til Ontario

Find dine flybilletter til Ontario blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Ontario
Hurtigste flyvetid17t. 53min.
Laveste pris3.058 kr.
Fly fra Billund til Ontario
Hurtigste flyvetid19t. 47min.
Laveste pris5.643 kr.

Visumkrav for Ontario

Det er muligt at rejse visumfrit til Canada i op til seks måneder. Dog kan de canadiske immigrationsmyndigheder afkorte opholdet efter behov; en vurdering, der gøres ved ankomst og ikke ved din ansøgning om eTA. For selvom du ikke skal søge om visum, skal du søge om en eTA (Electronic Travel Authorization eller elektronisk rejsetilladelse) inden din afrejse. Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold. Det er muligt at benytte både dansk nødpas (provisoriske pas) og EU-nødpas ved både ind- og udrejse. Det samme gør sig gældende med forlængede pas. Husk at tjekke op på gældende regler, hvis du rejser med mindreårige børn.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ontario


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ontario

Ontario byder ikke bare på mange fede storbyoplevelser, byen er også kendt for sin nærhed til nogle af Canadas mest imponerende naturoplevelser. Hvis du vil have både afslapning i solen og adrenalinfyldt cliff diving, bør turen gå forbi Flowerpot Island ved Fathom Five National Marine Park. Denne helt unikke klippeformation er placeret ved Tobermory ikke langt fra det centrale Ontario. Det er også i Ontario, at du kan opleve et af verdens bedst kendte naturoplevelser: Niagra Falls. Dette ikoniske vandfald ligger på grænsen mellem Ontario og staten New York og er et af de mest velbesøgte vandfald i verden. Når storbyen kalder, må du ikke snyde dig selv for et besøg til Toronto, der er manges favoritdestination i Canada. Byen byder på en rig historie og er kendt som Canadas New York. Den har alt, hvad en millionby normalt byder på, men med et ekstra drys af Canadisk venlighed og befolkningens berømte varme. Du får den bedste udsigt over byen fra CN Tower, der også byder på nogle af byens smukkeste solnedgange.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Ontario. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Ontario på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Ontario vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Ontario, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Ontario spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.