Find billige fly til Georgien fra 362 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 29.11
ons. 6.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Georgien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Georgien

Bedste pris på enkeltbillet

362 kr.

Bedste pris på returbillet

928 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 15min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Georgien fra Danmark i de seneste 72 timer er 362 kr. (København Kastrup til Kutaisi).
Den bedste pris på en returbillet til Georgien fra Danmark i de seneste 72 timer er 928 kr. (København Kastrup til Tbilisi Intl).
Det hurtigste fly til Georgien fra Danmark tager 4t. 15min. (København Kastrup til Kutaisi).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Georgien, herunder Lufthansa, LOT og AnadoluJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Georgien

Få indsigter om din flyrejse til Georgien, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til Georgien?

Hvis du leder efter flybilletter til Georgien billigere, så søg efter flyselsskaber som Wizz Air, Pegasus Airlines og Lufthansa med priser der starter på henholdsvis 539 kr., 957 kr. og 1.146 kr..
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Georgien?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Georgien. Den mest populære by at rejse til i Georgien er Tbilisi, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 92% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Georgien er Kutaisi og Batumi.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Georgien?

Det tager i gennemsnit 8t. 50min. at flyve fra Danmark til Georgien, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Tbilisi Intl (den mest populære lufthavn i Georgien). Hvis du flyver fra Billund til Tbilisi Intl, tager det omkring .

Hvilke flyselskaber flyver til Georgien?

Ud af 10 flyselskaber der flyver til Georgien, er Pegasus Airlines, Turkish Airlines og Lufthansa de foretrukne i henhold til vores brugerdata. Pegasus Airlines er det mest populære af de tre flyselskaber, idet 27% af vores brugere vælger dem, når de rejser til Georgien.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Georgien? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Georgien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Georgien fra Danmark
Tbilisi
Tbilisi

Brugbar information om dit fly til Georgien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Georgien

Hvad er den mest populære lufthavn i Georgien at flyve til?

Hvor meget koster fly til Georgien?

Prisen for at flyve til Georgien varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 534 kr. eller så høje som 2.039 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Georgien for 551 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 611 kr. er den gennemsnitlige pris.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Georgien?

Den bedste dag på ugen at flyve til Georgien er torsdag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en søndag, da denne dag også har tendens til at være billigere. fredag er omvendt den dyreste dag at flyve til Georgien.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Georgien?

Priser for fly til Georgien opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Georgien?

Fra november 2023 er der 12 udbydere at vælge mellem for fly til Georgien.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Georgien?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Georgien hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Georgien?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Georgien rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Georgien. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Georgien

Find fly til disse populære byer i Georgien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Georgien

Se de billigste flyrejser til Georgien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnKutaisi4t. 15min.1.106 kr.
KøbenhavnTbilisi8t. 50min.1.249 kr.
KøbenhavnBatumi25t. 05min.4.184 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Georgien

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Georgien?

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Georgien fra Danmark. Du kan dog sagtens komme afsted til dette interessante og smukke land med stop undervejs. Flyselskaber som airBaltic, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, Aegean Airlines og flere andre flyver eksempelvis fra Københavns Lufthavn til Tbilisi.

Hvor lang tid tager det at flyve til Georgien?

Den hurtigste rejse fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til den georgiske hovedstad tager ca. seks timer. Du kan også rejse fra de mindre lufthavne, som eksempelvis Aalborg Lufthavn i Nørresundby eller Aarhus Lufthavn i Tirstrup, hvorfra rejsen tager ca. otte timer.

Hvilken årstid skal man rejse til Georgien?

Mange turister vælger at booke flybilletter til Georgien med afrejse om sommeren, der byder på det bedste vejr med varme sommerdage ved havet. Måneder som maj, juni og september er også oplagte måneder at rejse i, da det er ret tørre måneder samtidig med, at priserne ofte kan være billigere i skuldersæsonen.

Kan man rejse til Georgien uden pas eller visum?

Du kan drage nytte af et visumfrit ophold på Georgien rejser i helt op til et år. Derudover skal dit pas naturligvis være gyldigt under hele rejsens ophold.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Georgien

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Georgien?

    Søg tilbud på fly til Georgien. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Georgien med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Georgien?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Georgien med fleksibel booking på momondo?

Fly til Georgien med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Georgien?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Georgien.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Georgien lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Georgien og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Georgien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.