Find billige fly til Georgien

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 11.7
man. 18.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Georgien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Georgien

Bedste pris på enkeltbillet

807 kr.

Bedste pris på returbillet

1.996 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 00min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Georgien fra Danmark i de seneste 72 timer er 807 kr. (København Kastrup til Kutaisi).
Den bedste pris på en returbillet til Georgien fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.996 kr. (København Kastrup til Tbilisi Intl).
Det hurtigste fly til Georgien fra Danmark tager 7t. 00min. (København Kastrup til Tbilisi Intl).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Georgien, herunder LOT, Turkish Airlines og AnadoluJet.

De billigste fly til byer i Georgien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Georgien fra Danmark
Tbilisi
Tbilisi

Brugbar information om dit fly til Georgien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Georgien

Hvis du leder efter flybilletter til Georgien billigere, så søg efter flyselsskaber som LOT, Wizz Air og Aegean Airlines med priser der starter på henholdsvis 333 kr., 418 kr. og 826 kr..

Det tager i gennemsnit 9t. 30min. at flyve fra Danmark til Georgien, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Tbilisi Intl (den mest populære lufthavn i Georgien). Hvis du flyver fra Billund til Tbilisi Intl, tager det omkring .

Prisen for at flyve til Georgien varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 564 kr. eller så høje som 11.487 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Georgien for 3.557 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 3.895 kr. er den gennemsnitlige pris.

Den bedste dag på ugen at flyve til Georgien er tirsdag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en onsdag, da denne dag også har tendens til at være billigere. lørdag er omvendt den dyreste dag at flyve til Georgien.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Georgien

Find fly til disse populære byer i Georgien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Georgien

Se de billigste flyrejser til Georgien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnTbilisi9t. 30min.1.996 kr.
KøbenhavnBatumi6t. 55min.2.731 kr.
KøbenhavnKutaisi9t. 00min.2.767 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Georgien

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, der tilbyder rejser med direkte fly til Georgien fra Danmark. Du kan dog sagtens komme afsted til dette interessante og smukke land med stop undervejs. Flyselskaber som airBaltic, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, Aegean Airlines og flere andre flyver eksempelvis fra Københavns Lufthavn til Tbilisi.

Den hurtigste rejse fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til den georgiske hovedstad tager ca. seks timer. Du kan også rejse fra de mindre lufthavne, som eksempelvis Aalborg Lufthavn i Nørresundby eller Aarhus Lufthavn i Tirstrup, hvorfra rejsen tager ca. otte timer.

Mange turister vælger at booke flybilletter til Georgien med afrejse om sommeren, der byder på det bedste vejr med varme sommerdage ved havet. Måneder som maj, juni og september er også oplagte måneder at rejse i, da det er ret tørre måneder samtidig med, at priserne ofte kan være billigere i skuldersæsonen.

Du kan drage nytte af et visumfrit ophold på Georgien rejser i helt op til et år. Derudover skal dit pas naturligvis være gyldigt under hele rejsens ophold.


Populære ruter til Georgien

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Tbilisi
Hurtigste flyvetid9t. 30min.
Laveste pris1.996 kr.
Fly fra København til Kutaisi
Hurtigste flyvetid9t. 00min.
Laveste pris2.767 kr.
Fly fra København til Batumi
Hurtigste flyvetid6t. 55min.
Laveste pris2.731 kr.

Find fly til Georgien

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Georgien


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Georgien med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Georgien.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Georgien og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.