Søg og find billige fly til Holland

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 3.12
lør. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Holland

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Holland

Bedste pris på enkeltbillet

114 kr.

Bedste pris på returbillet

371 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 25min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Holland fra Danmark i de seneste 72 timer er 114 kr. (København Kastrup til Amsterdam Schiphol).
Den bedste pris på en returbillet til Holland fra Danmark i de seneste 72 timer er 371 kr. (København Kastrup til Amsterdam Schiphol).
Det hurtigste fly til Holland fra Danmark tager 1t. 25min. (København Kastrup til Eindhoven).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Holland, herunder Scandinavian Airlines, Vueling og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Holland

Få indsigter om din flyrejse til Holland, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Holland?

I gennemsnit koster et fly til Holland 7.400 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Holland for så lidt som 183 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 183 kr., men formår at finde en til 7.330 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Holland?

Holland er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (477%) er Amsterdam den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Holland er Eindhoven og Rotterdam.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Holland?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Holland du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 1t. 25min. at flyve fra København Kastrup til Amsterdam Schiphol. På den anden side tager det i gennemsnit 1t. 10min. at flyve fra Billund til Amsterdam Schiphol. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilke flyselskaber flyver til Holland?

Der er i alt 24 flyselskaber, der flyver til Holland, hvor KLM er den mest populære mulighed. Omkring 27% af dem, der flyver til Holland, vælger at flyve med KLM. Hvis du ikke kan finde billetter med KLM, er Vueling og easyJet også populære flyselskaber at flyve med.

De billigste fly til byer i Holland

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Holland fra Danmark
Amsterdam
Amsterdam

Brugbar information om dit fly til Holland

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Holland

At flyve til Lufthavn: Amsterdam er typisk den bedste måde at besøge Paradiso på, da det er den lufthavn, der ligger tættest på.

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Holland er:
51 kr. pr. person med SWISS
57 kr. pr. person med KLM
80 kr. pr. person med Lufthansa

Den bedste dag at flyve til Holland er lørdag, efterfulgt af onsdag. lørdag og onsdag har som regel de laveste flypriser til Holland. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en søndag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Holland.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Holland

Find fly til disse populære byer i Holland fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Holland

Se de billigste flyrejser til Holland fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnAmsterdam1t. 25min.400 kr.
KøbenhavnEindhoven1t. 25min.571 kr.
BillundAmsterdam1t. 10min.821 kr.
AarhusAmsterdam1t. 15min.928 kr.
AalborgAmsterdam1t. 20min.971 kr.
KøbenhavnRotterdam12t. 35min.1.421 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Holland

Et af de helt oplagte flyselskaber, der tilbyder direkte ture med fly til Holland, er naturligvis det lokale KLM. Men også skandinaviske SAS er en af valgmulighederne, når du ønsker at flyve direkte fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby.

Rejsetiden med direkte fly til Holland er omkring en time og 15 minutter. Booker du en flyrejse med eksempelvis en mellemlanding, så tager turen ca. tre timer. Priserne ligger på ca. 800 DKK for en returbillet med afrejse fra København. Skal du rejse fra nogle af de mindre lufthavne som Aarhus Lufthavn i Tirstrup eller Sønderborg Lufthavn, så kan det ofte svare sig at vælge en tur med flere stop undervejs – i hvert fald, hvis du er interesseret i de billigere flybilletter.

Generelt er rejser til Holland mest populære om sommeren fra juni til august, hvor du kan nyde en sejltur i kanalerne samt i det hele taget opleve stemningen i det fri. Foråret og efteråret er også attraktive – især grundet de smukke farveskift ligesom i Danmark. Tulipansæsonen fra marts til maj er også værd at opleve.


Populære ruter til Holland

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Amsterdam
Hurtigste flyvetid1t. 25min.
Laveste pris400 kr.
Fly fra Billund til Amsterdam
Hurtigste flyvetid1t. 10min.
Laveste pris821 kr.
Fly fra Aalborg til Amsterdam
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris971 kr.
Fly fra København til Eindhoven
Hurtigste flyvetid1t. 25min.
Laveste pris571 kr.
Fly fra København til Rotterdam
Hurtigste flyvetid12t. 35min.
Laveste pris1.421 kr.
Fly fra Aarhus til Amsterdam
Hurtigste flyvetid1t. 15min.
Laveste pris928 kr.

Find fly til Holland

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Fly til regioner i Holland

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Holland


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Holland, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Holland, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Holland på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Holland ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Holland. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.