Find billige fly til Maastricht

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 15.8
man. 22.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Maastricht

Find de billigste fly til disse Maastricht-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Maastricht

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Maastricht

København (CPH) til Eindhoven (EIN)

Fly til Maastricht ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Eindhoven, hvor den gennemsnitlige pris er 1.049 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MAASTRICHT FRA KØBENHAVNnovember47% billigereAt flyve fra København til Maastricht ​​koster i gennemsnit blot 838 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MAASTRICHT FRA KØBENHAVNjuli113% dyrereDet koster cirka 3.351 kr. at flyve til Maastricht ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MAASTRICHT FRA KØBENHAVNjuli396% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Maastricht fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Maastricht?

Når du skal fra Danmark til Maastricht-Aachen Lufthavn (MST) finder du flyafgange af varierende længde. Med afrejse fra København Lufthavn (CPH) kan turen typisk tage mellem syv til ti timer med en enkelt mellemlanding. Flyver du fra Billund (BLL), er rejsetiden typisk på mellem otte og elleve timer. Fra Aalborg skal du regne med mellem ni og tolv timer. Afrejse fra både Aalborg og Billund kræver to mellemlandinger for at nå til Maastricht-Achen Lufthavn. Det samme kræves fra Aarhus (AAR), hvor rejsetiden typisk er mellem 11 og 13 timer.

På nuværende tidspunkt, er der desværre ingen direkte flyvninger fra Danmark til Maastricht. Flyver du fra København, vil du typisk skulle mellemlande i Barcelona (BCN) eller Alicante (ALC). Fra Aalborg og Billund vil du typisk mellemlande i Amsterdam (AMS) og Barcelona eller Stansted (STN). Fra Aarhus vil du først flyve til København og herefter videre til Nederlandene. Du bør overveje, om en fly- eller togrejse til en af de andre lufthavne i området giver bedre mening. Flyver du for eksempel direkte fra København, Aalborg eller Billund til Amsterdam tager flyrejsen omtrent halvanden time og herefter en togtur på omkring tre timer. Fra København kan du også flyve direkte til Bruxelles (BRU) på under to timer. Og yderligere to timer senere kan du med toget være i centrum af Maastricht. Bemærk, at lavprisselskaber ofte flyver til Bruxelles’ mindre lufthavn i Charleroi (CRL). Herfra er togturen væsentligt længere.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Maastricht for 147 kr./person, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Maastricht. Hvis du vil finde den billigste pris til Maastricht fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Maastricht fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 838 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Maastricht i november, så bør du vente til oktober til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.027 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Maastricht er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.139 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en torsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Maastricht på en torsdag på 1.850 kr..

Rejsende, som flyver til Maastricht, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Eindhoven (70 km fra Maastricht centrum) eller Lufthavn: Rotterdam Haag (151 km fra Maastricht centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Maastricht Lufthavn: Rotterdam Haag, hvor gennemsnitsprisen er 2.354 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Maastricht?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Maastricht

Hvilke flyselskaber flyver til Maastricht?

KLM, Transavia og Ryanair er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Maastricht regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Maastricht med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Maastricht

Neden for finder du alle lufthavne i Maastricht samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man fra lufthavnen i Maastricht til centrum af byen?

Arrivas Buslinje 30 stopper direkte udenfor lufthavnsterminalen og tager dig til togstationen i Maastricht. Herfra kan du udforske Maastricht eller tage toget til en af de mange andre områder i Nederlandene eller Belgien. Det er også muligt at benytte sig af Uber eller taxa. Endelig kan du leje en bil i lufthavnen.


Visumkrav for Maastricht

Som dansk statsborger er der ikke krav om et visum, når du bestiller dine flybilletter til Maastricht. Du skal dog huske dit pas, og gyldigheden skal gælde til hele opholdet. Forlængede pas og provisoriske pas (nødpas) accepteres også ved både ind- og udrejse. Ønsker du at opholde dig længere end 90 dage, skal du registrere dig hos de lokale myndigheder.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Maastricht


De bedste oplevelser og seværdigheder i Maastricht

Under Maastricht løber et netværk af grotter, der strækker sig flere hundrede kilometer. De er resultatet af udgravning at mergel, der er en kalkholdig type af ler. Under anden verdenskrig blev grotterne brugt som beskyttelsesrum for Maastrichts befolkning, og en del af grotterne er i dag åbnet for turister. På toppen af grotterne ligger St. Pieter Fort, som blev opført omkring år 1700. Herfra kan du nyde en fremragende udsigt over byen, Maas-floden og det omkringliggende landskab. Slå også et smut forbi Maastricht Universitet, hvor du finder Sankt Servatius Basilika, der er en romersk-katolsk kirke, der er opført på toppen af gravstedet for Sankt Servatius, der siges at være begravet i Maastricht i år 384. Den nuværende kirke blev opført omkring det 11. århundrede. Kirken er med sine mange artefakter, hvoraf nogen daterer sig 1.200 år tilbage i tiden, et historisk skattekammer. Lige ved siden af Sankt Servatius finder du den lige så imponerende Sankt Jans Kirke fra det 13. århundrede. Tæt på kirkerne finder du byens centrale torv, Vrijthof, hvor mange af byens aktiviteter finder sted. Om sommeren er torvet fyldt med liv, og i december kan du opleve et flot og hyggeligt julemarked med pariserhjul. På torvet ligger restauranter, caféer og barer side om side. Prøv fx Restaurant 55, der er en af de bedste restauranter i Maastricht med udsigt til de to imponerende kirker på den anden side af torvet.


Find billige flybilletter til andre byer i Holland

Holland er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Maastricht med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Maastricht vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Maastricht. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Maastricht

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Maastricht

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.