Find billige flybilletter til Strasbourg

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Strasbourg.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Strasbourg

Find de billigste fly til disse Strasbourg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Strasbourg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Strasbourg

København (CPH) til Strasbourg (SXB)

Fly til Strasbourg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Strasbourg Entzheim, hvor den gennemsnitlige pris er 1.478 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL STRASBOURG FRA KØBENHAVNjanuar13% billigereAt flyve fra København til Strasbourg ​​koster i gennemsnit blot 1.285 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL STRASBOURG FRA KØBENHAVNoktober15% dyrereDet koster cirka 1.706 kr. at flyve til Strasbourg ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL STRASBOURG FRA KØBENHAVNseptember340% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Strasbourg fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Strasbourg?

Der er skønt i Strasbourg. Særligt smukt er det østfranske landskab i september, når vinmarkerne er i fuld flor. Høje temperaturer forekommer i august. Du kan som regel finde billige flybilletter til Strasbourg på alle årstider, da priserne er nogenlunde stabile.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Strasbourg?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Strasbourg, lå på 438 kr./pr. person fra Nice, hvilket er 81% billigere end gennemsnitsflyprisen til Strasbourg. Hvis du vil finde de billigste priser til Strasbourg fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Strasbourg?

  Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Strasbourg på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.285 kr.. maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Strasbourg med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.355 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Strasbourg?

  De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Strasbourg. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.478 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Strasbourg helt ned til 690 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Strasbourg på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Strasbourg er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Strasbourg på en torsdag kan finde billetter helt ned til 1.240 kr.. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.650 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Strasbourg?

  Når du flyver til Strasbourg fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.226 kr. for fly med afgang om formiddagen. Fly til Strasbourg koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.836 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Strasbourg?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Strasbourg. Hvis du har planer om at flyve til Strasbourg, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Mulhouse EuroAirport (110 km fra Strasbourg centrum), Lufthavn: Metz Metz-Nancy-Lorraine (120 km fra Strasbourg centrum) eller Lufthavn: Épinal Mirecourt (127 km fra Strasbourg centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Strasbourg på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Strasbourg Lufthavn: Mulhouse EuroAirport, hvor gennemsnitsprisen er 2.173 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Strasbourg Entzheim fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Strasbourg Entzheim

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Strasbourg Entzheim.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført less than 72 timer inden afrejse til Strasbourg Entzheim.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Strasbourg Entzheim.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Strasbourg Entzheim?

Hjemrejse til Danmark fra Strasbourg Entzheim

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Strasbourg Entzheim skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Strasbourg Entzheim er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Strasbourg nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Strasbourg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Strasbourg fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
8. dec.
CPH01:00København Kastrup
6t. 15min.
1 stop
SXB07:15Strasbourg Entzheim
15. dec.
SXB07:55Strasbourg Entzheim
9t. 45min.
1 stop
CPH17:40København Kastrup
Lufthansa
21. jan.
CPH02:10København Kastrup
5t. 05min.
1 stop
SXB07:15Strasbourg Entzheim
24. jan.
SXB08:40Strasbourg Entzheim
5t. 10min.
1 stop
CPH13:50København Kastrup
Flere flyselskaber
19. nov.
CPH01:00København Kastrup
6t. 15min.
1 stop
SXB07:15Strasbourg Entzheim
22. nov.
SXB05:35Strasbourg Entzheim
28t. 10min.
2 stop
CPH09:45København Kastrup
Flere flyselskaber
19. nov.
CPH01:00København Kastrup
6t. 15min.
1 stop
SXB07:15Strasbourg Entzheim
22. nov.
SXB08:15Strasbourg Entzheim
9t. 25min.
1 stop
CPH17:40København Kastrup
Lufthansa
8. dec.
CPH01:00København Kastrup
6t. 15min.
1 stop
SXB07:15Strasbourg Entzheim
15. dec.
SXB07:55Strasbourg Entzheim
10t. 30min.
2 stop
CPH18:25København Kastrup
Lufthansa
21. jan.
CPH01:40København Kastrup
5t. 35min.
2 stop
SXB07:15Strasbourg Entzheim
24. jan.
SXB08:40Strasbourg Entzheim
9t. 00min.
1 stop
CPH17:40København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Strasbourg

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Strasbourg, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM og Lufthansa
Lufthansa
6. dec.
CPH01:00København Kastrup
7t. 00min.
1 stop
SXB08:00Strasbourg Entzheim
Lufthansa
14. dec.
CPH01:00København Kastrup
6t. 10min.
1 stop
SXB07:10Strasbourg Entzheim
Lufthansa
6. dec.
CPH01:40København Kastrup
6t. 20min.
2 stop
SXB08:00Strasbourg Entzheim

Hvilke flyselskaber flyver til Strasbourg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Strasbourg
 • Hvilke flyselskaber flyver til Strasbourg?

  Lufthansa, KLM, Brussels Airlines og Air France er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Strasbourg regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Strasbourg med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Strasbourg

Neden for finder du alle lufthavne i Strasbourg samt deres afstand til centrum

Fra Strasbourg Lufthavn til centrum af byen kører et TER-tog med ca. 15 min mellemrum. Togturen til byen tager ca. 10 min og koster ca. 4,5 EUR (ca. 34 DKK). Du kan køre videre på samme billet, hvis du skal videre med offentlig transport i Strasbourg.


Populære fly til Strasbourg

Find dine flybilletter til Strasbourg blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Strasbourg
Hurtigste flyvetid3t. 20min.
Laveste pris671 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Strasbourg

Strasbourg satser på at gøre midtbyen bilfri. Det offentlige transportsystem bliver derfor udvidet og styrket. Der er et velfungerende netværk af busser og sporvogne. En enkeltbillet til offentlig transport koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Du kan også købe en billet til det antal dage, du ønsker.


Visumkrav for Strasbourg

Ligesom i resten af EU, behøver du ikke visum for at rejse til Frankrig. Passet skal du huske, når du rejser med fly til Strasbourg.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Strasbourg


De bedste oplevelser og seværdigheder i Strasbourg

Hvad skal man se i Strasbourg?

Strasbourg er majestætisk, stemningsfuld og fuld af historiske seværdigheder, du kan udforske på din ferie. Besøg de talrige katedraler og museer, tag på en slentretur i bydelen La Petit France med smalle brostensbelagte gader, eller nyd en guidet sejltur på floden og se Strasbourg fra vandet. Gå ikke glip af Musée Alsacien, hvor du kan se en perlerække af autentisk indrettede lejligheder, der viser, hvordan folk levede i Alsace i 1800-tallet.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, er der rig mulighed for sjove og unikke oplevelser i Strasbourg. Snup en spadseretur på Barrage Vauban, der er en overdækket bro med tagterrasse. Fra terrassen kan I nyde en storslået udsigt og de mange forunderlige statuer. I kan også besøge det astrologiske ur i Cathedral de Strasbourg, hvor I kan komme op i klokketårnet. Billetten koster ca. 3,5 EUR (ca. 26 DKK).

Skal man købe rejseforsikring?

I Frankrig dækker dit blå sundhedskort læge- og sygehusbehandling på lige fod med de vilkår, der gælder for landets borgere. Du kan eventuelt vælge at tegne en udvidet rejseforsikring, der dækker ved tyveri og ulykke på rejsen.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan trygt drikke vand et fra hanen i Strasbourg.

Giver man drikkepenge i Strasbourg?

Det er ikke obligatorisk at give drikkepenge i Frankrig, hverken på restauranter eller hoteller. Mange vælger dog at runde op til nærmeste hele beløb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er masser af butikker i alle afskygninger i Strasbourg. For eksempel kan du finde små vintagebutikker, lækkert designertøj, parfumer, Alsace-keramik og sjældne antikviteter i bymidten og i La Petite France. Der er markeder rundt om i byen. Især på onsdage og lørdage er byens gader fulde af dem. Endelig bør du lægge vejen forbi en vinbutik og smage den friskhøstede vin, før den kommer på flaske.