Find billige fly til Strasbourg

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Strasbourg

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Strasbourg

Bedste pris på enkeltbillet

472 kr.

Bedste pris på returbillet

1.131 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 00min.
Den bedste pris på en enkeltbillet til Strasbourg fra Danmark i de seneste 72 timer er 472 kr. (København Kastrup til Strasbourg Entzheim).
Den bedste pris på en returbillet til Strasbourg fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.131 kr. (København Kastrup til Strasbourg Entzheim).
Det hurtigste fly til Strasbourg fra Danmark tager 4t. 00min. (København Kastrup til Strasbourg Entzheim).

Indsigter og trends for flyrejser til Strasbourg

Få indsigter om din flyrejse til Strasbourg, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Strasbourg?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Strasbourg på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 744 kr.. december måned er endnu en god mulighed for at rejse til Strasbourg med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.174 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Strasbourg?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Strasbourg, lå på 98 kr./pr. person fra Bordeaux, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Strasbourg. Hvis du vil finde de billigste priser til Strasbourg fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Strasbourg på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Strasbourg er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Strasbourg på en torsdag kan finde billetter helt ned til 1.781 kr.. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.390 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Strasbourg?

Når du flyver til Strasbourg fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.313 kr. for fly med afgang om formiddagen. Fly til Strasbourg koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.812 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Strasbourg?

Rejsetiden fra Danmark til Strasbourg varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Strasbourg Entzheim (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 15t. 45min.. En anden populær rute fra Danmark til Strasbourg er at flyve fra Billund til Strasbourg Entzheim, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Strasbourg?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 32 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Strasbourg. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.896 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Strasbourg

Find de billigste fly til disse Strasbourg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Strasbourg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Strasbourg

København (CPH) til Strasbourg (SXB)

Fly til Strasbourg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Strasbourg Entzheim, hvor den gennemsnitlige pris er 1.896 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL STRASBOURG FRA KØBENHAVNjanuar61% billigereAt flyve fra København til Strasbourg ​​koster i gennemsnit blot 744 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL STRASBOURG FRA KØBENHAVNjuli82% dyrereDet koster cirka 3.443 kr. at flyve til Strasbourg ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL STRASBOURG FRA KØBENHAVNdecember314% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Strasbourg fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Strasbourg

Der er skønt i Strasbourg. Særligt smukt er det østfranske landskab i september, når vinmarkerne er i fuld flor. Høje temperaturer forekommer i august. Du kan som regel finde billige flybilletter til Strasbourg på alle årstider, da priserne er nogenlunde stabile.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Strasbourg. Hvis du har planer om at flyve til Strasbourg, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Mulhouse EuroAirport (110 km fra Strasbourg centrum), Lufthavn: Metz-Nancy-Lorraine (120 km fra Strasbourg centrum) eller Lufthavn: Épinal Mirecourt (127 km fra Strasbourg centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Strasbourg Lufthavn: Mulhouse EuroAirport, hvor gennemsnitsprisen er 1.768 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Strasbourg

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Strasbourg fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Strasbourg

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Strasbourg

Hvilke flyselskaber flyver til Strasbourg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Strasbourg

Hvilke flyselskaber flyver til Strasbourg?

Lufthansa, KLM, Air France og easyJet er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Strasbourg regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Strasbourg med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Air France-fly til Strasbourg

Air France flyver omkring 16 fly til Strasbourg om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Lyon Saint Exupery, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Air France var på 2.095 kr. (København Kastrup til Strasbourg). Brugerne har bedømt Air France med 7,6/10 i over 277 anmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Strasbourg

Neden for finder du alle lufthavne i Strasbourg samt deres afstand til centrum

Fra Strasbourg Lufthavn til centrum af byen kører et TER-tog med ca. 15 min mellemrum. Togturen til byen tager ca. 10 min og koster ca. 4,5 EUR (ca. 34 DKK). Du kan køre videre på samme billet, hvis du skal videre med offentlig transport i Strasbourg.


Populære fly til Strasbourg

Find dine flybilletter til Strasbourg blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Strasbourg
Hurtigste flyvetid15t. 45min.
Laveste pris2.326 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Strasbourg

Strasbourg satser på at gøre midtbyen bilfri. Det offentlige transportsystem bliver derfor udvidet og styrket. Der er et velfungerende netværk af busser og sporvogne. En enkeltbillet til offentlig transport koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Du kan også købe en billet til det antal dage, du ønsker.


Visumkrav for Strasbourg

Ligesom i resten af EU, behøver du ikke visum for at rejse til Frankrig. Passet skal du huske, når du rejser med fly til Strasbourg.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Strasbourg


De bedste oplevelser og seværdigheder i Strasbourg

Strasbourg er majestætisk, stemningsfuld og fuld af historiske seværdigheder, du kan udforske på din ferie. Besøg de talrige katedraler og museer, tag på en slentretur i bydelen La Petit France med smalle brostensbelagte gader, eller nyd en guidet sejltur på floden og se Strasbourg fra vandet. Gå ikke glip af Musée Alsacien, hvor du kan se en perlerække af autentisk indrettede lejligheder, der viser, hvordan folk levede i Alsace i 1800-tallet.

I Frankrig dækker dit blå sundhedskort læge- og sygehusbehandling på lige fod med de vilkår, der gælder for landets borgere. Du kan eventuelt vælge at tegne en udvidet rejseforsikring, der dækker ved tyveri og ulykke på rejsen.

Du kan trygt drikke vand et fra hanen i Strasbourg.

Det er ikke obligatorisk at give drikkepenge i Frankrig, hverken på restauranter eller hoteller. Mange vælger dog at runde op til nærmeste hele beløb.

Der er masser af butikker i alle afskygninger i Strasbourg. For eksempel kan du finde små vintagebutikker, lækkert designertøj, parfumer, Alsace-keramik og sjældne antikviteter i bymidten og i La Petite France. Der er markeder rundt om i byen. Især på onsdage og lørdage er byens gader fulde af dem. Endelig bør du lægge vejen forbi en vinbutik og smage den friskhøstede vin, før den kommer på flaske.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Strasbourg, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Strasbourg, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Strasbourg lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Strasbourg og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.