Find billige flybilletter til Strasbourg

Returrejse
Economy
Toronto (YTO)
Strasbourg (SXB)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Strasbourg. De nuværende restriktioner til Strasbourg er baseret på Frankrig rejserestriktioner.

Se nuværende Frankrig rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Strasbourg

Find de billigste fly til disse Strasbourg-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Strasbourg

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Strasbourg

København (CPH) til Strasbourg (SXB)

Fly til Strasbourg ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Strasbourg Entzheim, hvor den gennemsnitlige pris er 1.435 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL STRASBOURG FRA KØBENHAVNjanuar13% billigereAt flyve fra København til Strasbourg ​​koster i gennemsnit blot 1.247 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL STRASBOURG FRA KØBENHAVNoktober15% dyrereDet koster cirka 1.656 kr. at flyve til Strasbourg ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL STRASBOURG FRA KØBENHAVNseptember340% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Strasbourg fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Strasbourg?

Der er skønt i Strasbourg. Særligt smukt er det østfranske landskab i september, når vinmarkerne er i fuld flor. Høje temperaturer forekommer i august. Du kan som regel finde billige flybilletter til Strasbourg på alle årstider, da priserne er nogenlunde stabile.

Hvilket er det absolut billigste fly til Strasbourg?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Strasbourg, lå på 425 kr./pr. person fra Nice, hvilket er 81% billigere end gennemsnitsflyprisen til Strasbourg. Hvis du vil finde de billigste priser til Strasbourg fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Strasbourg?

maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Strasbourg med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.315 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Strasbourg?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Strasbourg. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 1.435 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Strasbourg på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 931 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Strasbourg på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Strasbourg på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.204 kr.. Den dyreste dag at flyve til Strasbourg er mandag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.601 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Strasbourg?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Strasbourg normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Strasbourg om formiddagen helt ned til 1.191 kr.. Fly til Strasbourg koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.782 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Strasbourg?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Strasbourg. Hvis du har planer om at flyve til Strasbourg, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Mulhouse EuroAirport (110 km fra Strasbourg centrum), Lufthavn: Metz Metz-Nancy-Lorraine (120 km fra Strasbourg centrum) eller Lufthavn: Épinal Mirecourt (127 km fra Strasbourg centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Strasbourg på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Strasbourg Lufthavn: Mulhouse EuroAirport, hvor gennemsnitsprisen er 2.110 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Strasbourg?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Strasbourg. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Strasbourg nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Strasbourg Entzheim

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Strasbourg Entzheim fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
4. maj
08:50København Kastrup
3t. 20min.
1 stop
12:10Strasbourg Entzheim
28. maj
12:45Strasbourg Entzheim
3t. 10min.
1 stop
15:55København Kastrup
1.148 kr.
Find lignende
KLM
8. maj
02:00København Kastrup
4t. 00min.
1 stop
06:00Strasbourg Entzheim
27. maj
14:25Strasbourg Entzheim
4t. 05min.
1 stop
18:30København Kastrup
1.210 kr.
Find lignende
Lufthansa
4. maj
08:50København Kastrup
3t. 20min.
1 stop
12:10Strasbourg Entzheim
7. jun.
10:00Strasbourg Entzheim
4t. 50min.
1 stop
14:50København Kastrup
KLM
15. maj
02:00København Kastrup
4t. 00min.
1 stop
06:00Strasbourg Entzheim
22. maj
02:40Strasbourg Entzheim
4t. 25min.
1 stop
07:05København Kastrup
1.092 kr.
Find lignende
KLM
17. maj
02:00København Kastrup
4t. 00min.
1 stop
06:00Strasbourg Entzheim
24. maj
02:40Strasbourg Entzheim
4t. 25min.
1 stop
07:05København Kastrup
1.259 kr.
Find lignende
KLM
8. maj
02:00København Kastrup
4t. 00min.
1 stop
06:00Strasbourg Entzheim
22. maj
02:40Strasbourg Entzheim
4t. 25min.
1 stop
07:05København Kastrup
1.278 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Strasbourg Entzheim

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Strasbourg, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM
Lufthansa
4. maj
08:50København Kastrup
3t. 20min.
1 stop
12:10Strasbourg Entzheim
1.688 kr.
Find lignende
KLM
10. maj
02:00København Kastrup
4t. 00min.
1 stop
06:00Strasbourg Entzheim
1.067 kr.
Find lignende
KLM
8. maj
02:00København Kastrup
4t. 00min.
1 stop
06:00Strasbourg Entzheim
1.197 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Strasbourg?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Strasbourg

Leder du efter det rette fly til Strasbourg, tilbyder selskaberne KLM, Air France, Lufthansa, Ryanair, Turkish Airlines og SAS blandt andet flyafgange fra Københavns Lufthavn.

Hvem flyver direkte til Strasbourg?

Der afgår ikke direkte fly til Strasbourg fra København. Du kan i stedet mellemlande i for eksempel Amsterdam eller London afhængigt af, hvilket flyselskab du vælger at benytte, når du vil med fly til Strasbourg.

Hvor lang tid tager det at flyve til Strasbourg?

Den hurtigste rute med KLM har en samlet rejsetid på ca. 3 t 30 min inklusiv mellemlanding. Vælger du at gå efter en billigere flybillet på din rejse til Strasbourg, skal du hos Ryanair regne med en rejsetid på ca. 12 t. Vær opmærksom på, at indchecket bagage sjældent er inkluderet i prisen hos lavprisselskaberne.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Strasbourg samt afstand til centrum

Fra Strasbourg Lufthavn til centrum af byen kører et TER-tog med ca. 15 min mellemrum. Togturen til byen tager ca. 10 min og koster ca. 4,5 EUR (ca. 34 DKK). Du kan køre videre på samme billet, hvis du skal videre med offentlig transport i Strasbourg.


Populære fly til Strasbourg

Find dine flybilletter til Strasbourg blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Strasbourg
Korteste rejsetid
6t. 05min.
Laveste pris
931 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Strasbourg?

Strasbourg satser på at gøre midtbyen bilfri. Det offentlige transportsystem bliver derfor udvidet og styrket. Der er et velfungerende netværk af busser og sporvogne. En enkeltbillet til offentlig transport koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK). Du kan også købe en billet til det antal dage, du ønsker.


Kan man rejse til Strasbourg uden pas eller visum?

Ligesom i resten af EU, behøver du ikke visum for at rejse til Frankrig. Passet skal du huske, når du rejser med fly til Strasbourg.


Tips og gode råd til Strasbourg

Hvad skal man se i Strasbourg?

Strasbourg er majestætisk, stemningsfuld og fuld af historiske seværdigheder, du kan udforske på din ferie. Besøg de talrige katedraler og museer, tag på en slentretur i bydelen La Petit France med smalle brostensbelagte gader, eller nyd en guidet sejltur på floden og se Strasbourg fra vandet. Gå ikke glip af Musée Alsacien, hvor du kan se en perlerække af autentisk indrettede lejligheder, der viser, hvordan folk levede i Alsace i 1800-tallet.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, er der rig mulighed for sjove og unikke oplevelser i Strasbourg. Snup en spadseretur på Barrage Vauban, der er en overdækket bro med tagterrasse. Fra terrassen kan I nyde en storslået udsigt og de mange forunderlige statuer. I kan også besøge det astrologiske ur i Cathedral de Strasbourg, hvor I kan komme op i klokketårnet. Billetten koster ca. 3,5 EUR (ca. 26 DKK).

Skal man købe rejseforsikring?

I Frankrig dækker dit blå sundhedskort læge- og sygehusbehandling på lige fod med de vilkår, der gælder for landets borgere. Du kan eventuelt vælge at tegne en udvidet rejseforsikring, der dækker ved tyveri og ulykke på rejsen.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan trygt drikke vand et fra hanen i Strasbourg.

Giver man drikkepenge i Strasbourg?

Det er ikke obligatorisk at give drikkepenge i Frankrig, hverken på restauranter eller hoteller. Mange vælger dog at runde op til nærmeste hele beløb.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er masser af butikker i alle afskygninger i Strasbourg. For eksempel kan du finde små vintagebutikker, lækkert designertøj, parfumer, Alsace-keramik og sjældne antikviteter i bymidten og i La Petite France. Der er markeder rundt om i byen. Især på onsdage og lørdage er byens gader fulde af dem. Endelig bør du lægge vejen forbi en vinbutik og smage den friskhøstede vin, før den kommer på flaske. (Priser checket: 16/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class