Find billige flybilletter til Montpellier

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Montpellier (MPL)
man.. 19.4.
man.. 26.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Montpellier. De nuværende restriktioner til Montpellier er baseret på Frankrig rejserestriktioner.

Se nuværende Frankrig rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Montpellier

Find de billigste fly til disse Montpellier-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Montpellier

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Montpellier

København (CPH) til Marseille (MRS)

Fly til Montpellier ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Marseille, hvor den gennemsnitlige pris er 1.037 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTPELLIER FRA KØBENHAVNjanuar21% billigereAt flyve fra København til Montpellier ​​koster i gennemsnit blot 1.185 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTPELLIER FRA KØBENHAVNjuli31% dyrereDet koster cirka 1.954 kr. at flyve til Montpellier ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MONTPELLIER FRA KØBENHAVNjuli649% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Montpellier fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Montpellier?

Den Franske Riviera er et attraktivt område beliggende ud til Middelhavet på den sydfranske kyst. Byer som Nice og Cannes er populære blandt jetsettere, men vil du opleve en smuk Middelalderby, bør du rejse med fly til Montpellier. Med ca. 10 km til kysten nyder byen godt af et Middelhavsklima. Det er mest populært at rejse med fly til Montpellier om sommeren, hvor vejret er bedst fra juni til august. Modsat andre byer på kysten er Montpellier ikke beskyttet af bjerge, hvilket skaber et lidt køligere klima året rundt. Det er alligevel attraktivt at besøge byen om foråret og efteråret, hvor temperaturerne ligger på omkring 19 °C.

Hvilket er det absolut billigste fly til Montpellier?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Montpellier, lå på 216 kr./pr. person fra Nador, hvilket er 88% billigere end gennemsnitsflyprisen til Montpellier. Hvis du vil finde de billigste priser til Montpellier fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Montpellier?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Montpellier på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.185 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Montpellier i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.204 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Montpellier?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Montpellier på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.491 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Montpellier fra Danmark helt ned til 813 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Montpellier på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Montpellier er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Montpellier på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.507 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.897 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Montpellier?

Når du flyver til Montpellier fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.100 kr. for fly med afgang om formiddagen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.789 kr. i gennemsnit. Fly til Montpellier fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Montpellier?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Montpellier. Hvis du har planer om at flyve til Montpellier, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Nîmes Garons (46 km fra Montpellier centrum), Lufthavn: Beziers Vias (53 km fra Montpellier centrum), Lufthavn: Avignon Avignon-Caum (89 km fra Montpellier centrum), Lufthavn: Marseille (109 km fra Montpellier centrum) eller Lufthavn: Perpignan Rivesaltes (127 km fra Montpellier centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Montpellier på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Montpellier Lufthavn: Perpignan Rivesaltes, hvor gennemsnitsprisen er 1.608 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Montpellier?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Montpellier. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Montpellier nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Montpellier Méditerranée

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Montpellier Méditerranée fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian
11. jun.
06:45København Kastrup
2t. 30min.
09:15Montpellier Méditerranée
14. jun.
16:05Montpellier Méditerranée
2t. 15min.
18:20København Kastrup
Norwegian
1. okt.
06:45København Kastrup
2t. 30min.
09:15Montpellier Méditerranée
8. okt.
09:50Montpellier Méditerranée
2t. 15min.
12:05København Kastrup
1.148 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. jun.
02:00København Kastrup
10t. 25min.
1 stop
12:25Montpellier Méditerranée
14. jun.
16:05Montpellier Méditerranée
2t. 15min.
18:20København Kastrup
1.303 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
17. maj
02:25København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
13:35Montpellier Méditerranée
30. jun.
07:10Montpellier Méditerranée
2t. 20min.
09:30København Kastrup
1.458 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. jun.
05:45København Kastrup
12t. 05min.
1 stop
17:50Montpellier Méditerranée
14. jun.
16:05Montpellier Méditerranée
2t. 15min.
18:20København Kastrup
1.117 kr.
Find lignende
KLM
3. maj
02:00København Kastrup
8t. 35min.
2 stop
10:35Montpellier Méditerranée
9. maj
06:15Montpellier Méditerranée
12t. 15min.
2 stop
18:30København Kastrup
1.415 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Montpellier?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Montpellier

Når turen går med fly til Montpellier, kan du rejse med forskellige flyselskaber. Fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske udbydere som KLM, SAS eller Air France, men også med lavprisselskaber som easyJet, Norwegian eller Ryanair. Lavprisselskaberne tilbyder ofte billige flybilletter til Montpellier og andre destinationer, men du bør tage højde for, at check-in bagage og frit sædevalg sjældent er inkluderet i prisen.

Hvem flyver direkte til Montpellier?

Du kan finde flybilletter til Montpellier med direkte fly fra Københavns Lufthavn, hvor SAS og Norwegian tilbyder ture uden mellemlandinger. Vælger du et andet flyselskab eller en anden afrejselufthavn, tilføjes rejsen en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Montpellier?

En direkte flyafgang fra København tager ca. 2 t og 30 min. Vælger du en afgang med et stop undervejs, tager den hurtigste rejse ca. 4 t og 5 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Montpellier samt afstand til centrum

Du kan tage en shuttlebus direkte fra Montpellier Lufthavn til centrum. Bussen har nummer 120 og klarer turen på ca. 15 min til en pris af ca. 1,60 EUR (ca. 12 DKK). Du kan også tage en taxi for ca. 25 EUR (ca. 187 DKK).


Populære fly til Montpellier

Find dine flybilletter til Montpellier blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Montpellier
Korteste rejsetid
4t. 35min.
Laveste pris
1.117 kr.
Fly fra Aarhus til Montpellier
Korteste rejsetid
27t. 40min.
Laveste pris
1.514 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Montpellier?

Du kommer nemmest rundt i Montpellier til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Der kører fire sporvognslinjer samt 36 buslinjer. Det kan være en fordel at investere i et City Pass, der koster ca. 13,50 EUR (ca. 101 DKK) for 24 timers ubegrænset kørsel. Samtidig giver kortet rabatter og gratis entré til flere seværdigheder.


Kan man rejse til Montpellier uden pas eller visum?

Frankrig er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Dermed skal du ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Montpellier

Hvad skal man se i Montpellier?

Der er masser af seværdigheder i Montpellier. Place de la Comédie er byens største torv og en af de populære attraktioner, der er kendt som ægget grundet pladsens form. Byens smukke botaniske have Les Jardin des Plantes samt katedralen La Cathédrale Saint-Pierre er også blandt højdepunkterne.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er altid noget at opleve, når du rejser med børn til Montpellier. En tur til Middelhavet med besøg ved en af strandene La Grande-Motte, Carnon eller Palavas-les-Flots er et sikkert hit. Bus 32 og 106 kører fra centrum ud til havet. En tur i Parc Zoologique er også noget, der kan få smilene frem hos de yngste.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale på din ferie i Montpellier. I Frankrig betyder det ofte delvis egenbetaling. Det kan du undgå ved at tegne en rejseforsikring, der kan udvides med tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Montpellier er vand fra hanen drikkeligt.

Giver man drikkepenge i Montpellier?

Som regel tillægges regningen et servicetillæg. Derudover er der tradition for at give ca. 5-10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Rue de la Loge er hovedstrøget i Montpellier. Indkøbscenteret Polygone er også et attraktivt sted at handle. (Priser checket: 29/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class