Find billige flybilletter til Montpellier

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Montpellier (MPL)
tir.. 19.1.
tir.. 26.1.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Montpellier

Find de billigste fly til disse Montpellier-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Montpellier?

Den Franske Riviera er et attraktivt område beliggende ud til Middelhavet på den sydfranske kyst. Byer som Nice og Cannes er populære blandt jetsettere, men vil du opleve en smuk Middelalderby, bør du rejse med fly til Montpellier. Med ca. 10 km til kysten nyder byen godt af et Middelhavsklima. Det er mest populært at rejse med fly til Montpellier om sommeren, hvor vejret er bedst fra juni til august. Modsat andre byer på kysten er Montpellier ikke beskyttet af bjerge, hvilket skaber et lidt køligere klima året rundt. Det er alligevel attraktivt at besøge byen om foråret og efteråret, hvor temperaturerne ligger på omkring 19 °C.

Hvilket er det absolut billigste fly til Montpellier?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Montpellier, lå på 214 kr./pr. person fra Nador, hvilket er 87% billigere end gennemsnitsflyprisen til Montpellier. Hvis du vil finde de billigste priser til Montpellier fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Montpellier?

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Montpellier på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.175 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Montpellier i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.193 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Montpellier?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Montpellier på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 1.478 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Montpellier fra Danmark helt ned til 1.144 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Montpellier på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Montpellier er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Montpellier på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.503 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 1.881 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Montpellier?

Når du flyver til Montpellier fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.234 kr. for fly med afgang om formiddagen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 1.936 kr. i gennemsnit. Fly til Montpellier fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Montpellier?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Montpellier. Hvis du har planer om at flyve til Montpellier, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Nîmes Garons (46 km fra Montpellier centrum), Lufthavn: Beziers Vias (53 km fra Montpellier centrum), Lufthavn: Avignon Avignon-Caum (89 km fra Montpellier centrum), Lufthavn: Marseille (109 km fra Montpellier centrum) eller Lufthavn: Perpignan Rivesaltes (127 km fra Montpellier centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Montpellier på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Montpellier Lufthavn: Perpignan Rivesaltes, hvor gennemsnitsprisen er 1.397 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Montpellier Méditerranée

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Montpellier Méditerranée fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
Norwegian
19. apr.
CPH
København Kastrup
2t. 30min.
MPL
Montpellier Méditerranée
23. apr.
MPL
Montpellier Méditerranée
2t. 15min.
CPH
København Kastrup
1.144 kr.
Find lignende
KLM
30. maj
CPH
København Kastrup
7t. 10min.
1 stop
MPL
Montpellier Méditerranée
3. jun.
MPL
Montpellier Méditerranée
21t. 30min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.526 kr.
Find lignende
KLM
30. maj
CPH
København Kastrup
7t. 10min.
1 stop
MPL
Montpellier Méditerranée
3. jun.
MPL
Montpellier Méditerranée
10t. 10min.
2 stop
CPH
København Kastrup
1.642 kr.
Find lignende
KLM
30. maj
CPH
København Kastrup
8t. 35min.
2 stop
MPL
Montpellier Méditerranée
3. jun.
MPL
Montpellier Méditerranée
7t. 55min.
2 stop
CPH
København Kastrup
1.821 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Montpellier?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Montpellier

Når turen går med fly til Montpellier, kan du rejse med forskellige flyselskaber. Fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med klassiske udbydere som KLM, SAS eller Air France, men også med lavprisselskaber som easyJet, Norwegian eller Ryanair. Lavprisselskaberne tilbyder ofte billige flybilletter til Montpellier og andre destinationer, men du bør tage højde for, at check-in bagage og frit sædevalg sjældent er inkluderet i prisen.

Hvem flyver direkte til Montpellier?

Du kan finde flybilletter til Montpellier med direkte fly fra Københavns Lufthavn, hvor SAS og Norwegian tilbyder ture uden mellemlandinger. Vælger du et andet flyselskab eller en anden afrejselufthavn, tilføjes rejsen en eller flere mellemlandinger.

Hvor lang tid tager det at flyve til Montpellier?

En direkte flyafgang fra København tager ca. 2 t og 30 min. Vælger du en afgang med et stop undervejs, tager den hurtigste rejse ca. 4 t og 5 min.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Montpellier samt afstand til centrum

Du kan tage en shuttlebus direkte fra Montpellier Lufthavn til centrum. Bussen har nummer 120 og klarer turen på ca. 15 min til en pris af ca. 1,60 EUR (ca. 12 DKK). Du kan også tage en taxi for ca. 25 EUR (ca. 187 DKK).


Populære fly til Montpellier

Find dine flybilletter til Montpellier blandt disse populære flyafgange
Fly fra Copenhagen til Montpellier
Korteste rejsetid
7t. 10min.
Laveste pris
1.526 kr.
Fly fra Aarhus til Montpellier
Korteste rejsetid
15t. 40min.
Laveste pris
18.547 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Montpellier?

Du kommer nemmest rundt i Montpellier til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Der kører fire sporvognslinjer samt 36 buslinjer. Det kan være en fordel at investere i et City Pass, der koster ca. 13,50 EUR (ca. 101 DKK) for 24 timers ubegrænset kørsel. Samtidig giver kortet rabatter og gratis entré til flere seværdigheder.


Kan man rejse til Montpellier uden pas eller visum?

Frankrig er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Dermed skal du ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Tips og gode råd til Montpellier

Hvad skal man se i Montpellier?

Der er masser af seværdigheder i Montpellier. Place de la Comédie er byens største torv og en af de populære attraktioner, der er kendt som ægget grundet pladsens form. Byens smukke botaniske have Les Jardin des Plantes samt katedralen La Cathédrale Saint-Pierre er også blandt højdepunkterne.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er altid noget at opleve, når du rejser med børn til Montpellier. En tur til Middelhavet med besøg ved en af strandene La Grande-Motte, Carnon eller Palavas-les-Flots er et sikkert hit. Bus 32 og 106 kører fra centrum ud til havet. En tur i Parc Zoologique er også noget, der kan få smilene frem hos de yngste.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale på din ferie i Montpellier. I Frankrig betyder det ofte delvis egenbetaling. Det kan du undgå ved at tegne en rejseforsikring, der kan udvides med tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Montpellier er vand fra hanen drikkeligt.

Giver man drikkepenge i Montpellier?

Som regel tillægges regningen et servicetillæg. Derudover er der tradition for at give ca. 5-10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Rue de la Loge er hovedstrøget i Montpellier. Indkøbscenteret Polygone er også et attraktivt sted at handle. (Priser checket: 29/04/2019).

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class