Find billige fly til Montpellier

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Montpellier

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Montpellier

Bedste pris på enkeltbillet

701 kr.

Bedste pris på returbillet

809 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 30min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Montpellier fra Danmark i de seneste 72 timer er 701 kr. (København Kastrup til Montpellier Méditerranée).
Den bedste pris på en returbillet til Montpellier fra Danmark i de seneste 72 timer er 809 kr. (København Kastrup til Montpellier Méditerranée).
Det hurtigste fly til Montpellier fra Danmark tager 2t. 30min. (København Kastrup til Montpellier Méditerranée).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Montpellier, herunder Air France, KLM og Norwegian.

Indsigter og trends for flyrejser til Montpellier

Få indsigter om din flyrejse til Montpellier, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Montpellier?

Den billigste måned at flyve til Montpellier fra Danmark er i februar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.582 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Montpellier i februar, så rejs fra Danmark i oktober, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.632 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Montpellier?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Montpellier, lå på 112 kr./pr. person fra Alicante, hvilket er 95% billigere end gennemsnitsflyprisen til Montpellier. Hvis du vil finde de billigste priser til Montpellier fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Montpellier på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Montpellier er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.841 kr.. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 2.716 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Montpellier?

Det billigste tidspunkt at flyve til Montpellier på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.634 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Montpellier på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.735 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Montpellier?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Montpellier du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 2t. 35min. at flyve fra København Kastrup til Marseille. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Marseille. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Montpellier?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Montpellier fra Danmark er 54 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.958 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Montpellier

Find de billigste fly til disse Montpellier-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Montpellier

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Montpellier

København (CPH) til Marseille (MRS)

Fly til Montpellier ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Marseille, hvor den gennemsnitlige pris er 1.592 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTPELLIER FRA KØBENHAVNfebruar19% billigereAt flyve fra København til Montpellier ​​koster i gennemsnit blot 1.582 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTPELLIER FRA KØBENHAVNjuli47% dyrereDet koster cirka 2.870 kr. at flyve til Montpellier ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MONTPELLIER FRA KØBENHAVNjuli564% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Montpellier fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Montpellier

Den Franske Riviera er et attraktivt område beliggende ud til Middelhavet på den sydfranske kyst. Byer som Nice og Cannes er populære blandt jetsettere, men vil du opleve en smuk Middelalderby, bør du rejse med fly til Montpellier. Med ca. 10 km til kysten nyder byen godt af et Middelhavsklima. Det er mest populært at rejse med fly til Montpellier om sommeren, hvor vejret er bedst fra juni til august. Modsat andre byer på kysten er Montpellier ikke beskyttet af bjerge, hvilket skaber et lidt køligere klima året rundt. Det er alligevel attraktivt at besøge byen om foråret og efteråret, hvor temperaturerne ligger på omkring 19 °C.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Montpellier. Hvis du har planer om at flyve til Montpellier, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Nîmes Garons (46 km fra Montpellier centrum), Lufthavn: Beziers Vias (53 km fra Montpellier centrum), Lufthavn: Avignon-Caum (89 km fra Montpellier centrum), Lufthavn: Marseille (109 km fra Montpellier centrum) eller Lufthavn: Perpignan Rivesaltes (127 km fra Montpellier centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Montpellier Lufthavn: Perpignan Rivesaltes, hvor gennemsnitsprisen er 1.669 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Montpellier

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Montpellier fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Montpellier

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Montpellier

Hvilke flyselskaber flyver til Montpellier?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Montpellier

Hvilke flyselskaber flyver til Montpellier?

For fly fra Danmark til Montpellier, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Lufthansa, Brussels Airlines, Ryanair og Norwegian. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Air France-fly til Montpellier

18 Air France-fly flyver til Montpellier i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Paris Charles De Gaulle til Montpellier, der er den mest populære rute, som Air France har til Montpellier. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Air France-fly til Montpellier, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.072 kr. og afgik fra Billund. Air France er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 277 af vores brugere.

KLM-fly til Montpellier

Flytilbud med KLM til Montpellier begynder fra 1.125 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Aalborg. I en normal uge er flypriserne med KLM oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Paris Charles De Gaulle er det mest populære afgangssted med KLM til Montpellier, så generelt er der større tilgængelighed. KLM har fået en bedømmelse på 7,5/10 i 175 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Montpellier

Neden for finder du alle lufthavne i Montpellier samt deres afstand til centrum

Du kan tage en shuttlebus direkte fra Montpellier Lufthavn til centrum. Bussen har nummer 120 og klarer turen på ca. 15 min til en pris af ca. 1,60 EUR (ca. 12 DKK). Du kan også tage en taxi for ca. 25 EUR (ca. 187 DKK).


Populære fly til Montpellier

Find dine flybilletter til Montpellier blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Montpellier
Hurtigste flyvetid2t. 30min.
Laveste pris1.002 kr.
Fly fra Aarhus til Montpellier
Hurtigste flyvetid10t. 45min.
Laveste pris4.645 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Montpellier

Du kommer nemmest rundt i Montpellier til fods kombineret med byens offentlige transportmidler. Der kører fire sporvognslinjer samt 36 buslinjer. Det kan være en fordel at investere i et City Pass, der koster ca. 13,50 EUR (ca. 101 DKK) for 24 timers ubegrænset kørsel. Samtidig giver kortet rabatter og gratis entré til flere seværdigheder.


Visumkrav for Montpellier

Frankrig er medlem af EU og deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet. Dermed skal du ikke søge om visum for at holde ferie i landet. Medbring dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Montpellier


De bedste oplevelser og seværdigheder i Montpellier

Der er masser af seværdigheder i Montpellier. Place de la Comédie er byens største torv og en af de populære attraktioner, der er kendt som ægget grundet pladsens form. Byens smukke botaniske have Les Jardin des Plantes samt katedralen La Cathédrale Saint-Pierre er også blandt højdepunkterne.

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale på din ferie i Montpellier. I Frankrig betyder det ofte delvis egenbetaling. Det kan du undgå ved at tegne en rejseforsikring, der kan udvides med tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning og tyveriforsikring.

I Montpellier er vand fra hanen drikkeligt.

Som regel tillægges regningen et servicetillæg. Derudover er der tradition for at give ca. 5-10 % i drikkepenge.

Rue de la Loge er hovedstrøget i Montpellier. Indkøbscenteret Polygone er også et attraktivt sted at handle.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Montpellier på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Montpellier, der passer dig bedst.

Alle flysøgninger til Montpellier på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Montpellier, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Montpellier. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.