Find billige fly til Béziers

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Béziers

Få indsigter om din flyrejse til Béziers, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Béziers?

466 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Béziers. Dette fly er fra Paris og er 75% billigere end de fleste andre flyrejser til Béziers. Hvis du vil finde den billigste pris til Béziers fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Béziers på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Béziers er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.776 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.777 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Béziers.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Béziers?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Béziers på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Béziers om eftermiddagen helt ned til 1.356 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.240 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Béziers?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Béziers du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 2t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Montpellier Méditerranée. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Montpellier Méditerranée. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Béziers?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Béziers er 0 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.736 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Béziers

Find de billigste fly til disse Béziers-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Béziers

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Béziers

København (CPH) til Marseille (MRS)

Fly til Béziers ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Marseille, hvor den gennemsnitlige pris er 1.596 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BÉZIERS FRA KØBENHAVNjanuar58% billigereAt flyve fra København til Béziers ​​koster i gennemsnit blot 667 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BÉZIERS FRA KØBENHAVNjuli54% dyrereDet koster cirka 2.447 kr. at flyve til Béziers ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BÉZIERS FRA KØBENHAVNjuli639% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Béziers fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Béziers

Du skal regne med, at flyvningen til Bèziers Lufthavn (BZR) i Frankrig tager omkring seks timer, hvis du rejser fra Københavns Lufthavn (CPH). Flyver du fra Billund (BLL), er flyrejsen godt en time mindre. Når du leder efter flybilletter, kan du med fordel medtage de nærmeste lufthavne, som fx Montpellier Mèditerrerranèe (MPL). Med mindre du finder et virkelig godt flytilbud til Bèziers, kan det ikke betale sig at tage til en anden dansk lufthavn i stedet for den nærmeste, da der ikke er den store forskel i rejsetiden. Du skal forvente, at du skal mellemlande i mindst en af de større europæiske lufthavne.

Der er ingen flyrejser fra Danmark, der flyver direkte til Bèziers. Som minimum skal du forvente, at du skal mellemlande én gang – og ofte to. Det gælder, uanset hvilken lufthavn du flyver fra. Det er som udgangspunkt en af de større europæiske lufthavne, såsom Frankfurt eller München i Tyskland, som du vil mellemlande i. Alternativt kan det være Amsterdam Lufthavn eller Charles de Gaulle i Paris. Det er ikke nødvendigvis negativt med en mellemlanding. Ofte er det rart at komme ud og strække benene, især hvis det er en længere flyvning. Mange gange skal man blot ud af det ene fly for så at hoppe ombord i det næste, og det giver ikke de helt store forsinkelser i den samlede rejsetid.

februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Béziers med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 861 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Béziers. Hvis du har planer om at flyve til Béziers, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Montpellier Méditerranée (66 km fra Béziers centrum), Lufthavn: Perpignan Rivesaltes (72 km fra Béziers centrum), Lufthavn: Carcassonne (75 km fra Béziers centrum), Lufthavn: Castres Mazamet (78 km fra Béziers centrum) eller Lufthavn: Nîmes Garons (107 km fra Béziers centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Béziers er normalt Lufthavn: Carcassonne med en gennemsnitspris på 1.435 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Béziers

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Béziers

Hvilke flyselskaber flyver til Béziers?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Béziers

Hvilke flyselskaber flyver til Béziers?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Béziers fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Norwegian, Norwegian Air International, Ryanair og KLM. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Béziers, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Ryanair-fly til Béziers

1 Ryanair-fly flyver til Béziers i gennemsnit om ugen. Det flyver fra Paris Beauvais Tille til Béziers, der er den mest populære rute, som Ryanair har til Béziers. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Ryanair-fly til Béziers, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 824 kr. og afgik fra Billund. Ryanair er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,0/10 af 998 af vores brugere.


Lufthavne i nærheden af Béziers

Neden for finder du alle lufthavne i Béziers samt deres afstand til centrum

Hvordan kan du komme til og fra centrum fra lufthavnen?

Det er nemt at komme til og fra centrum til Bèziers Lufthavn, da lufthavnen ligger tæt på centrum. Der går en lufthavnsbus fra lufthavnen til centrum, og fra centrum afgår lufthavnsbussen fra følgende steder: Vias, Agde SNCF-station, Marseillan Rutebilstation og Beziers Rutebil-/SNCF-station. Foretrækker du at tage en taxa, vil der holde taxaer lige uden for ankomsthallen. Det er også muligt at leje en bil. Du kan vælge at leje den både ved ankomsten eller hjemmefra i forvejen. Typisk er det nemmere og billigere at leje hjemmefra, samtidig med at du køber dine flybilletter. Har du bestilt en bil, vil den stå klar ved ankomsten, fremfor at du skal til at udfylde en masse papirarbejde.


Visumkrav for Béziers

Der er ingen krav om visum, hvis du har planer om at besøge Bèziers, som ligger i Frankrig. Byen er en del af det europæiske fællesskab og Schengen-aftalen, som gør visum unødvendigt. Du skal dog have et gyldigt pas med. Det er muligt at rejse ind og ud af Frankrig med et provisorisk pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Béziers


De bedste oplevelser og seværdigheder i Béziers

Svaret på det spørgsmål er enkelt. Tyrefægtning. Bèziers er hver august vært for en af de største tyrefægtingsfestivaler, hvor over en million mennesker besøger den ellers beskedne by i de fem dage, som festivalen varer. Bèziers ligger i et naturskønt område, hvor meget af Frankrigs vin bliver produceret. Det smitter også af på mange af de seværdigheder, der er i området. Vinsmagning er en oplagt ting at afprøve, når man er her. Det er bestemt også et besøg værd at besøge Carcassonne, som er en stor middelalderborg, der ligger på en bjergtop. Den har dannet baggrund for ikke helt så få film og bøger. Bèziers er en tidligere romersk by og kan dateres tilbage til før vores tidsregning, hvilket også ses på mange af de bygninger, der er i byen og området. The nine Locks of Fonseranes er en gammel dæmning, men teknikken bag er formidabel og afgjort et besøg værd, også selvom man ikke er interesseret i teknik. Udsigten alene er gåturen værd.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Béziers.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Béziers, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Béziers.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Béziers og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.