Find billige flybilletter til Prag

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Prag (PRG)
fre.. 18.6.
fre.. 25.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Prag. De nuværende restriktioner til Prag er baseret på Tjekkiet rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tjekkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Prag

Find de billigste fly til disse Prag-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Prag

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Prag

Billund (BLL) til Prag (PRG)

Fly til Prag ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Prag Václav Havel Prague, hvor den gennemsnitlige pris er 644 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PRAG FRA BILLUNDjanuar64% billigereAt flyve fra Billund til Prag ​​koster i gennemsnit blot 234 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PRAG FRA BILLUNDaugust64% dyrereDet koster cirka 1.058 kr. at flyve til Prag ​​fra Billund i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PRAG FRA BILLUNDfebruar579% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Prag fra Billund i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Prag?

Når man vil opleve den populære tjekkiske storby Prag fra sin lyse og varmeste side er det bedst at rejse hertil om sommeren, hvilket vil sige juni, juli og august. De varme dage kan dog også bringe regn og torden grundet de høje temperaturer. I disse tre måneder er byen også fyldt med turister, så hvis du foretrækker lidt mildere temperaturer og færre mennesker, kan du rejse hertil i maj eller september, der stadig er populære måneder.

Billig mad og øl kombineret med byens historiske puls – det fås ikke bedre end i Prag.

Hvilket er det absolut billigste fly til Prag?

83 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Prag. Dette fly er fra Edinburgh og er 90% billigere end de fleste andre flyrejser til Prag. Hvis du vil finde den billigste pris til Prag fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Prag?

Hvis du ikke kan flyve til Prag i januar, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Prag i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 560 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Prag?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Prag 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Prag for 681 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Prag helt ned til 154 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Prag på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Prag er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 537 kr.. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Prag for omkring 759 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Prag?

Når du flyver til Prag fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 495 kr. for fly med afgang om formiddagen. Fly til Prag koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 816 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Prag?

Lufthavn: Pardubice eller Lufthavn: Karlovy Vary kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Prag.

Findes der en billigere måde at flyve til Prag på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Prag Lufthavn: Karlovy Vary, hvor gennemsnitsprisen er 838 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Prag?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tjekkiet rejserestriktioner rejser til Prag. Indrejserestriktioner

Fra den 22. oktober har rejsende kun adgang til Tjekkiet i forbindelse med forretningsaktiviteter eller studier. Fra den 23. december har tjekkiske statsborgere og indbyggere fra Storbritannien adgang.

Indrejsekrav

Den tjekkiske regering har klassificeret lande på grundlag af deres COVID-19-tilfælde. Rejsende fra lande, der anses for at være af lav risiko, vil ikke blive pålagt karantæne eller fremlæggelse af en PCR-test. Rejsende fra lande, der ikke anses for at være "lavrisikorejsende", må kun rejse ind i Tjekkiet til begrænsede, specifikke formål. Undtagelser herfra omfatter familiemedlemmer til EØS/britiske statsborgere, der er bosiddende i Tjekkiet (og som skal dokumentere deres forhold), samt rejsende med et D-visum udstedt af Tjekkiet eller et C-visum udstedt af Tjekkiet efter den 11. maj 2020. Detaljer om, hvordan lande er klassificeret, og de gældende regler for rejsende fra disse lande findes på det tjekkiske indenrigsministeriums websted. Tjekkiske statsborgere og indbyggere der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst.

Karantænekrav

Fra den 20. december har Tjekkiet indført en obligatorisk karantæneperiode for rejsende, der ankommer fra Storbritannien eller har tilbragt mere end 24 timer i Storbritannien inden for de sidste 14 dage. De bør selvisolere sig og tage en Covid-19 PCR-test mellem 5 og 7 dage efter deres ankomst fra Storbritannien. Dette er en reaktion på dokumentation for en ny variant af COVID-19. Tjekkiske borgere og indbyggere, der ankommer fra Storbritannien, er underlagt en obligatorisk 5-dages karantæne indtil de tager en RT-PCR eller antigen test.

Hvis du planlægger rejser til Prag nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Prag Václav Havel Prague

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Prag Václav Havel Prague fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
15. aug.
CPH08:05København Kastrup
1t. 20min.
PRG09:25Prag Václav Havel Prague
22. aug.
PRG06:20Prag Václav Havel Prague
1t. 20min.
CPH07:40København Kastrup
Ryanair
23. jun.
CPH04:20København Kastrup
1t. 20min.
PRG05:40Prag Václav Havel Prague
30. jun.
PRG02:35Prag Václav Havel Prague
1t. 20min.
CPH03:55København Kastrup
Ryanair
9. jul.
CPH04:15København Kastrup
1t. 20min.
PRG05:35Prag Václav Havel Prague
12. jul.
PRG02:00Prag Václav Havel Prague
1t. 20min.
CPH03:20København Kastrup
Ryanair
13. aug.
CPH04:15København Kastrup
1t. 20min.
PRG05:35Prag Václav Havel Prague
23. aug.
PRG02:00Prag Václav Havel Prague
1t. 20min.
CPH03:20København Kastrup
Ryanair
21. jul.
CPH04:20København Kastrup
1t. 20min.
PRG05:40Prag Václav Havel Prague
28. jul.
PRG02:35Prag Václav Havel Prague
1t. 20min.
CPH03:55København Kastrup
Ryanair
30. jun.
CPH04:20København Kastrup
1t. 20min.
PRG05:40Prag Václav Havel Prague
7. jul.
PRG02:35Prag Václav Havel Prague
1t. 20min.
CPH03:55København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Prag Václav Havel Prague

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Prag, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
14. aug.
CPH12:50København Kastrup
1t. 20min.
PRG14:10Prag Václav Havel Prague
Ryanair
24. jul.
CPH12:50København Kastrup
1t. 20min.
PRG14:10Prag Václav Havel Prague
Ryanair
16. jul.
CPH04:15København Kastrup
1t. 20min.
PRG05:35Prag Václav Havel Prague

Hvilke flyselskaber flyver til Prag?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Prag

Der er mange flyselskaber, der tilbyder rejser til Prag, og du kan vælge mellem lavprisselskaber som Ryanair og Norwegian til Czech Airlines, SAS, Lufthansa, Air Berlin m.fl.. Med direkte fly fra København til Prag tager turen blot 1 time og 20 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Prag samt afstand til centrum

Václav Havel Lufthavn er knudepunkt for alle rejsende der kommer til Prag, der ligger en kort køretur fra centrum. Skal du med offentlig transport ind til byen, er den nemmeste løsning den populære Airport Express bus der stopper ved terminal 1 og 2 samt hovedbanen. Alternativt kan du hoppe på metro og bus, som er den billigste løsning. Her skal du enten tage metrolinje A og bus 119 eller metrolinje B og bus 100 – begge med en rejsetid på ca. 17 minutter samt en billetpris på omkring 9 DKK (Information tjekket 06/06/2017).


Populære fly til Prag

Find dine flybilletter til Prag blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Prag
Korteste rejsetid
1t. 25min.
Laveste pris
154 kr.
Fly fra København til Prag
Korteste rejsetid
1t. 20min.
Laveste pris
185 kr.
Fly fra Aalborg til Prag
Korteste rejsetid
14t. 10min.
Laveste pris
837 kr.
Fly fra Aarhus til Prag
Korteste rejsetid
16t. 25min.
Laveste pris
1.009 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Prag?

Denne smukke gamle by der, mange steder er belagt med brosten, er nem at opleve til fods. Mange af de store seværdigheder ligger i gåafstand fra hinanden, så husk et par komfortable sko så du er klar til at gå byen tynd. Trænger bentøjet til en pause kan du også benytte de hyggelige sporvogne, der har 25 linjer. Til de længere strækninger er det nemmest at tage metroen, der billigt og hurtigt får dig fra a til b. Taxa er også en mulighed, da priserne set med danske øjne er i den favorable ende.


Kan man rejse til Prag uden pas eller visum?

Du behøver ikke et visum for at besøge Prag, da Tjekkiet er medlem af Schengensamarbejdet. Pas skal du dog huske, da det fungerer som ID ved en eventuel kontrol – og det skal være gyldigt under hele opholdet.


Tips og gode råd til Prag

Hvordan får man den billigste flybillet til Prag?

De billigste flybilletter til Prag finder du typisk i vintermånederne november og januar, så har du ikke noget imod lidt kulde og blæst, så venter der dig et vintereventyr i denne smukke hovedstad (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Prag, februar 2018).

Hvad skal man se i Prag?

Flyveturen til Prag er kort, så du kan hurtigt komme ud og nyde den smukke by. Karlsbroen er Prags knudepunkt, hvorfra du har den smukkeste udsigt over byen. Fortsæt derfra videre op til Prags Borg – også kendt som Pražský hrad, hvortil du  også kan tage en hestevogn. En tur i den gamle bydel Staré Město kommer du heller ikke udenom, da det er her folk samles for at se rådhus-urets berømte klokkespil. Byen er også kendt for sit billige og lækre øl, som kan nydes på et af bryggerierne i Nusle-kvarteret. Få flere tips til seværdigheder i Prag.

Aktiviteter for børn

Prag Zoo er et oplagt valg, når du rejser med børn, og den går for at være en af de smukkeste dyreparker i verden. I Sea World – Mořský svět kan I også opleve Tjekkies maritime historie med koraller, hajer og meget andet.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid klogt at have en rejseforsikring, så du er dækket, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Prag.

Giver man drikkepenge i Prag?

Det er en del af kulturen at give drikkepenge i Prag. Normalt omkring 10% af regningens samlede beløb.

Hvor er der god shopping?

Omkring Prags gamle bydel, Old Town,  finder du adskillige gode shoppingmuligheder. Shoppingcentret Palladium er også et populært valg, med flere etager fuld af spændende butikker. Markederne ved Prazska trznice og langs Moldau floden er også et besøg værd, men deres udvalg af lokale varer.Find billige flybilletter til andre byer i Tjekkiet

Tjekkiet er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class