Find billige fly til Prag

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Prag

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Prag

Bedste pris på enkeltbillet

3.839 kr.

Bedste pris på returbillet

388 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 15min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Prag fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.839 kr. (Aalborg til Prag Václav Havel Prague).
Den bedste pris på en returbillet til Prag fra Danmark i de seneste 72 timer er 388 kr. (Billund til Prag Václav Havel Prague).
Det hurtigste fly til Prag fra Danmark tager 14t. 15min. (Aalborg til Prag Václav Havel Prague).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Prag, herunder Lufthansa, Austrian Airlines og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Prag

Få indsigter om din flyrejse til Prag, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Prag?

Hvis du ikke kan flyve til Prag i januar, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Prag i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 696 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Prag?

238 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Prag. Dette fly er fra Cagliari og er 84% billigere end de fleste andre flyrejser til Prag. Hvis du vil finde den billigste pris til Prag fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Prag på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Prag er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 794 kr.. Hvis du rejser ud på en torsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Prag for omkring 1.202 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Prag?

Når du flyver til Prag fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 669 kr. for fly med afgang om formiddagen. Fly til Prag koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 1.118 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Prag?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Prag (Prag Václav Havel Prague), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 1t. 20min. og 3t. 25min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Prag?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Prag 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Prag for 987 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Prag

Find de billigste fly til disse Prag-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Prag

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Prag

København (CPH) til Prag (PRG)

Fly til Prag ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Prag Václav Havel Prague, hvor den gennemsnitlige pris er 987 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PRAG FRA KØBENHAVNjanuar46% billigereAt flyve fra København til Prag ​​koster i gennemsnit blot 531 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PRAG FRA KØBENHAVNmaj37% dyrereDet koster cirka 1.349 kr. at flyve til Prag ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PRAG FRA KØBENHAVNjuli216% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Prag fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Prag

Når man vil opleve den populære tjekkiske storby Prag fra sin lyse og varmeste side er det bedst at rejse hertil om sommeren, hvilket vil sige juni, juli og august. De varme dage kan dog også bringe regn og torden grundet de høje temperaturer. I disse tre måneder er byen også fyldt med turister, så hvis du foretrækker lidt mildere temperaturer og færre mennesker, kan du rejse hertil i maj eller september, der stadig er populære måneder.

Billig mad og øl kombineret med byens historiske puls – det fås ikke bedre end i Prag.

Lufthavn: Pardubice eller Lufthavn: Karlovy Vary kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Prag.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Prag Lufthavn: Pardubice, hvor gennemsnitsprisen er 1.093 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Prag

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Prag fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
11. jan.
BLL03:40Billund
8t. 55min.
1 stop
PRG12:35Prag Václav Havel Prague
15. jan.
PRG01:00Prag Václav Havel Prague
10t. 35min.
1 stop
BLL11:35Billund
Ryanair
14. jan.
BLL05:05Billund
4t. 30min.
1 stop
PRG09:35Prag Václav Havel Prague
16. jan.
PRG08:40Prag Václav Havel Prague
3t. 45min.
1 stop
BLL12:25Billund
Flere flyselskaber
11. jan.
BLL11:20Billund
15t. 45min.
2 stop
PRG03:05Prag Václav Havel Prague
15. jan.
PRG01:00Prag Václav Havel Prague
10t. 35min.
1 stop
BLL11:35Billund
Ryanair
13. jan.
BLL16:30Billund
11t. 45min.
1 stop
PRG04:15Prag Václav Havel Prague
15. jan.
PRG01:00Prag Václav Havel Prague
10t. 35min.
1 stop
BLL11:35Billund
Flere flyselskaber
13. jan.
BLL11:25Billund
26t. 55min.
2 stop
PRG14:20Prag Václav Havel Prague
15. jan.
PRG01:00Prag Václav Havel Prague
10t. 35min.
1 stop
BLL11:35Billund
Ryanair
21. jan.
BLL05:05Billund
4t. 30min.
1 stop
PRG09:35Prag Václav Havel Prague
23. jan.
PRG08:40Prag Václav Havel Prague
3t. 45min.
1 stop
BLL12:25Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Prag

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Prag, så se nogle af vores tilbud herunder fra Austrian Airlines
Austrian Airlines
16. dec.
AAL03:20Aalborg
14t. 15min.
2 stop
PRG17:35Prag Václav Havel Prague
3.839 kr.
Find lignende

Andre kabineklasser på fly til Prag

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Prag

Hvilke flyselskaber flyver til Prag?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Prag

Hvilke flyselskaber flyver til Prag?

Ryanair, Eurowings, Norwegian og Lufthansa er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Prag regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Prag med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Smartwings-fly til Prag

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Prag på momondo er Smartwings, som flyver 17 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Duesseldorf Intl, hvor det bedste tilbud på Smartwings-fly til Prag kostede 1.006 kr. (returrejse fra København Kastrup til Prag fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 2 anmeldelser af Smartwings giver momondo-brugere bedømmelsen 9,1.

SWISS-fly til Prag

763 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med SWISS til Prag, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra København Kastrup. SWISS har 8 fly til Prag de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 142 momondo-brugere har anmeldt SWISS, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 8,4/10.


Lufthavne i nærheden af Prag

Neden for finder du alle lufthavne i Prag samt deres afstand til centrum

Václav Havel Lufthavn er knudepunkt for alle rejsende der kommer til Prag, der ligger en kort køretur fra centrum. Skal du med offentlig transport ind til byen, er den nemmeste løsning den populære Airport Express bus der stopper ved terminal 1 og 2 samt hovedbanen. Alternativt kan du hoppe på metro og bus, som er den billigste løsning. Her skal du enten tage metrolinje A og bus 119 eller metrolinje B og bus 100 – begge med en rejsetid på ca. 17 minutter samt en billetpris på omkring 9 DKK.


Populære fly til Prag

Find dine flybilletter til Prag blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Prag
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris266 kr.
Fly fra Billund til Prag
Hurtigste flyvetid3t. 25min.
Laveste pris388 kr.
Fly fra Aarhus til Prag
Hurtigste flyvetid5t. 40min.
Laveste pris1.213 kr.
Fly fra Aalborg til Prag
Hurtigste flyvetid8t. 20min.
Laveste pris2.146 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Prag

Denne smukke gamle by der, mange steder er belagt med brosten, er nem at opleve til fods. Mange af de store seværdigheder ligger i gåafstand fra hinanden, så husk et par komfortable sko så du er klar til at gå byen tynd. Trænger bentøjet til en pause kan du også benytte de hyggelige sporvogne, der har 25 linjer. Til de længere strækninger er det nemmest at tage metroen, der billigt og hurtigt får dig fra a til b. Taxa er også en mulighed, da priserne set med danske øjne er i den favorable ende.


Visumkrav for Prag

Du behøver ikke et visum for at besøge Prag, da Tjekkiet er medlem af Schengensamarbejdet. Pas skal du dog huske, da det fungerer som ID ved en eventuel kontrol – og det skal være gyldigt under hele opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Prag


De bedste oplevelser og seværdigheder i Prag

De billigste flybilletter til Prag finder du typisk i vintermånederne november og januar, så har du ikke noget imod lidt kulde og blæst, så venter der dig et vintereventyr i denne smukke hovedstad (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Prag, februar 2018).

Flyveturen til Prag er kort, så du kan hurtigt komme ud og nyde den smukke by. Karlsbroen er Prags knudepunkt, hvorfra du har den smukkeste udsigt over byen. Fortsæt derfra videre op til Prags Borg – også kendt som Pražský hrad, hvortil du  også kan tage en hestevogn. En tur i den gamle bydel Staré Město kommer du heller ikke udenom, da det er her folk samles for at se rådhus-urets berømte klokkespil. Byen er også kendt for sit billige og lækre øl, som kan nydes på et af bryggerierne i Nusle-kvarteret. Få flere tips til seværdigheder i Prag.

Det er altid klogt at have en rejseforsikring, så du er dækket, hvis uheldet er ude.

Du kan godt drikke vand fra hanen i Prag.

Det er en del af kulturen at give drikkepenge i Prag. Normalt omkring 10% af regningens samlede beløb.

Omkring Prags gamle bydel, Old Town,  finder du adskillige gode shoppingmuligheder. Shoppingcentret Palladium er også et populært valg, med flere etager fuld af spændende butikker. Markederne ved Prazska trznice og langs Moldau floden er også et besøg værd, men deres udvalg af lokale varer.


Find billige flybilletter til andre byer i Tjekkiet

Tjekkiet er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Prag på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Prag, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Prag. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.