Find billige fly til Brno fra 407 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Brno

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Brno

Bedste pris på enkeltbillet

407 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 30min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Brno fra Danmark i de seneste 72 timer er 407 kr. (København Kastrup til Brno-Turany).
Det hurtigste fly til Brno fra Danmark tager 5t. 30min. (København Kastrup til Brno-Turany).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Brno, herunder Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Brno

Få indsigter om din flyrejse til Brno, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Brno på?

Hvor lang tid tager det at flyve til Brno?

Det tager i gennemsnit 21t. 30min. at flyve fra Danmark til Brno, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Brno-Turany (den mest populære lufthavn i Brno). Hvis du flyver fra Billund til Brno-Turany, tager det omkring .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Brno

Find de billigste fly til disse Brno-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Brno

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Brno

København (CPH) til Brno (BRQ)

Fly til Brno ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Brno-Turany, hvor den gennemsnitlige pris er 1.898 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BRNO FRA KØBENHAVNnovember57% billigereAt flyve fra København til Brno ​​koster i gennemsnit blot 758 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BRNO FRA KØBENHAVNfebruar302% dyrereDet koster cirka 7.000 kr. at flyve til Brno ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BRNO FRA KØBENHAVNoktober433% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Brno fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Brno

Hvor lang tid tager det at flyve til Brno?

Hvor lang tid det tager at flyve til Brno Lufthavn i Tjekkiet (BRQ) afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du vælger at rejser fra. Rejsetiden fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) er kortere, end hvis du starter rejsen fra en af Jyllands lufthavne, fx Billunds Lufthavn (BLL). Hvis der er et godt flytilbud til Brno, kan det være værd at overveje at flyve fra København, selvom du kommer fra Jylland, men ellers ikke. Du skal forvente at skulle mellemlande mindst en eller to gange, typisk i en af de store europæiske lufthavne og så i Tjekkiets hovedstad Prag. Du kan vælge at købe dine flybilletter online. En sædvanlig flyrejse tager omkring 14 timer med en mellemlanding i Prag.

Fra hvilken lufthavn kan du flyve direkte til Brno?

Der er ingen danske lufthavne, hvorfra man kan flyve direkte til Brno. Du skal forvente, at du skal mellemlande. Nogle flyafgange har kun en mellemlanding – andre to – der som regel foregår i en af de store europæiske lufthavne som Frankfurt eller London. Er der to mellemlandinger, skal du også forvente et stop i Prag. Det er imidlertid ikke udelukkende en negativ ting. Det giver dig en mulighed for et afbræk på rejsen og måske bruge et par dage i Prag til se den smukke by. Noget du ellers ikke ville have haft mulighed for. Det kan også være rart at komme ud af flyet og strække benene, inden du flyver videre, især hvis det er en lang flyvetur.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Brno?

Den billigste måned at flyve til Brno fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 758 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Brno i november, så er det også billigt at flyve i april. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 955 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Brno?

Pardubice Lufthavn eller Ostrava Mosnov Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Brno.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Brno-Turany Lufthavn?

Priser for fly til Brno-Turany Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Brno-Turany Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Brno-Turany Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Brno-Turany Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Brno-Turany Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Find de billigste enkeltbilletter til Brno

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Brno, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
4. okt.
CPH18:05København Kastrup
12t. 00min.
1 stop
BRQ12:05Brno-Turany
Ryanair
10. okt.
CPH06:00København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
BRQ17:30Brno-Turany
Ryanair
27. nov.
CPH05:25København Kastrup
10t. 50min.
1 stop
BRQ22:15Brno-Turany

Hvilke flyselskaber flyver til Brno?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Brno

Hvilke flyselskaber flyver til Brno?


Populære fly til Brno

Find dine flybilletter til Brno blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Brno
Hurtigste flyvetid21t. 30min.
Laveste pris1.348 kr.

Visumkrav for Brno

Hvilke krav er der med hensyn til pas og visum for at besøge Brno?

Der er intet krav om visum, hvis du vil rejse til Brno eller andre byer i Tjekkiet. Dog skal dit pas være gyldigt under hele rejsen. Landet godkender et provisorisk pas både ved ind- og udrejse. Det gælder både et dansk provisorisk pas og et europæisk. Et pas, der er blevet forlænget, godkendes også.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Brno


De bedste oplevelser og seværdigheder i Brno

Hvad kan du se og gøre i Brno?

Som mange andre europæiske byer er Brno fuld af smukke og gamle bygninger. En af de mest populære er katedralerne Skt. Peter og Skt. Paul. Af andre storslående bygninger er slottet Spilberk. Har du mulighed for at tage en bådtur på Brno Dam, får du den smukkeste udsigt til slottet. Det er også muligt at få en guidet tur igennem Brnos gader og høre om byen og områdets historie. En anden tur, der kan anbefales, er en tur til Villa Tugendhat. Husk at bestille billetter i god tid, da de ofte kan være udsolgt i månedsvis. Har du lyst til at opleve naturen omkring Brno, kan det en tur til Moravian Carst anbefales. Her kommer man blandt andet forbi områdets største hule. Er de mere til vin, er det bestemt også muligt at booke en tur, der går forbi flere af områdets vingårde. Turen hedder meget poetisk Morovian Wine trails.


Find billige flybilletter til andre byer i Tjekkiet

Tjekkiet er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Brno?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Brno på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Brno, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Brno med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Brno med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Brno?

Når du har udført en søgning efter fly til Brno, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Brno lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Brno lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Brno og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Brno på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.