Find billige flybilletter til Brno

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Brno. De nuværende restriktioner til Brno er baseret på Tjekkiet rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tjekkiet

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Brno?

  • Hvilket er det absolut billigste fly til Brno?

    Brugere, der bestiller rejser til Brno fra Billund, har fundet fly, der er 23% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Brno. Hvis du vil finde den billigste pris til Brno fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Brno?

    Lufthavn: Pardubice eller Lufthavn: Ostrava Mosnov kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Brno.

  • Findes der en billigere måde at flyve til Brno på?

    Lufthavn: Brno-Turany har en gennemsnitspris på 1.499 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Brno. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Brno?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tjekkiet rejserestriktioner rejser til Brno. Indrejserestriktioner

Fra den 22. oktober har rejsende kun adgang til Tjekkiet i forbindelse med forretningsaktiviteter eller studier. Fra den 23. december har tjekkiske statsborgere og indbyggere fra Storbritannien adgang.

Indrejsekrav

Den tjekkiske regering har klassificeret lande på grundlag af deres COVID-19-tilfælde. Rejsende fra lande, der anses for at være af lav risiko, vil ikke blive pålagt karantæne eller fremlæggelse af en PCR-test. Rejsende fra lande, der ikke anses for at være "lavrisikorejsende", må kun rejse ind i Tjekkiet til begrænsede, specifikke formål. Undtagelser herfra omfatter familiemedlemmer til EØS/britiske statsborgere, der er bosiddende i Tjekkiet (og som skal dokumentere deres forhold), samt rejsende med et D-visum udstedt af Tjekkiet eller et C-visum udstedt af Tjekkiet efter den 11. maj 2020. Detaljer om, hvordan lande er klassificeret, og de gældende regler for rejsende fra disse lande findes på det tjekkiske indenrigsministeriums websted. Tjekkiske statsborgere og indbyggere der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 RT-PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst.

Karantænekrav

Fra den 20. december har Tjekkiet indført en obligatorisk karantæneperiode for rejsende, der ankommer fra Storbritannien eller har tilbragt mere end 24 timer i Storbritannien inden for de sidste 14 dage. De bør selvisolere sig og tage en Covid-19 PCR-test mellem 5 og 7 dage efter deres ankomst fra Storbritannien. Dette er en reaktion på dokumentation for en ny variant af COVID-19. Tjekkiske borgere og indbyggere, der ankommer fra Storbritannien, er underlagt en obligatorisk 5-dages karantæne indtil de tager en RT-PCR eller antigen test.

Hvis du planlægger rejser til Brno nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Brno

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Brno fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
CPHKøbenhavn Kastrup
9t. 40min.
BRQBrno-Turany

Find de billigste enkeltbilletter til Brno

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Brno, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
27. aug.
CPH05:45København Kastrup
7t. 10min.
1 stop
BRQ12:55Brno-Turany
Flere flyselskaber
27. aug.
CPH02:00København Kastrup
10t. 55min.
2 stop
BRQ12:55Brno-Turany
1.347 kr.
Find lignende

Populære fly til Brno

Find dine flybilletter til Brno blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Brno
Hurtigste flyvetid9t. 40min.
Laveste pris919 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Brno


Find billige flybilletter til andre byer i Tjekkiet

Tjekkiet er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?