Find billige fly til Brno

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 13.8
lør. 20.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Brno

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Brno

Bedste pris på enkeltbillet

395 kr.

Bedste pris på returbillet

2.097 kr.

Hurtigste flyvetid

16t. 35min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Brno fra Danmark i de seneste 72 timer er 395 kr. (København Kastrup til Brno-Turany).
Den bedste pris på en returbillet til Brno fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.097 kr. (København Kastrup til Brno-Turany).
Det hurtigste fly til Brno fra Danmark tager 16t. 35min. (København Kastrup til Brno-Turany).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Brno, herunder Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Brno

Find de billigste fly til disse Brno-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Brno

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Brno

København (CPH) til Brno (BRQ)

Fly til Brno ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Brno-Turany, hvor den gennemsnitlige pris er 1.278 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BRNO FRA KØBENHAVNjanuar44% billigereAt flyve fra København til Brno ​​koster i gennemsnit blot 716 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BRNO FRA KØBENHAVNjuni62% dyrereDet koster cirka 2.075 kr. at flyve til Brno ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BRNO FRA KØBENHAVNseptember350% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Brno fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Brno?

Hvor lang tid det tager at flyve til Brno Lufthavn i Tjekkiet (BRQ) afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du vælger at rejser fra. Rejsetiden fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) er kortere, end hvis du starter rejsen fra en af Jyllands lufthavne, fx Billunds Lufthavn (BLL). Hvis der er et godt flytilbud til Brno, kan det være værd at overveje at flyve fra København, selvom du kommer fra Jylland, men ellers ikke. Du skal forvente at skulle mellemlande mindst en eller to gange, typisk i en af de store europæiske lufthavne og så i Tjekkiets hovedstad Prag. Du kan vælge at købe dine flybilletter online. En sædvanlig flyrejse tager omkring 14 timer med en mellemlanding i Prag.

Der er ingen danske lufthavne, hvorfra man kan flyve direkte til Brno. Du skal forvente, at du skal mellemlande. Nogle flyafgange har kun en mellemlanding – andre to – der som regel foregår i en af de store europæiske lufthavne som Frankfurt eller London. Er der to mellemlandinger, skal du også forvente et stop i Prag. Det er imidlertid ikke udelukkende en negativ ting. Det giver dig en mulighed for et afbræk på rejsen og måske bruge et par dage i Prag til se den smukke by. Noget du ellers ikke ville have haft mulighed for. Det kan også være rart at komme ud af flyet og strække benene, inden du flyver videre, især hvis det er en lang flyvetur.

Brugere, der booker rejser til Brno fra Aalborg, har fundet fly, der er 53% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Brno. Hvis du vil finde den billigste pris til Brno fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Brno fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 716 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Brno i januar, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 877 kr..

Lufthavn: Pardubice eller Lufthavn: Ostrava Mosnov kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Brno.

Lufthavn: Pardubice har en gennemsnitspris på 941 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Brno. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Brno

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Brno fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
22. dec.
CPH16:50København Kastrup
19t. 35min.
1 stop
BRQ12:25Brno-Turany
13. jan.
BRQ12:50Brno-Turany
20t. 15min.
1 stop
CPH09:05København Kastrup
2.097 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
22. dec.
CPH13:40København Kastrup
22t. 45min.
2 stop
BRQ12:25Brno-Turany
13. jan.
BRQ12:50Brno-Turany
20t. 15min.
1 stop
CPH09:05København Kastrup
2.119 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Brno

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Brno, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
7. okt.
CPH18:15København Kastrup
23t. 15min.
1 stop
BRQ17:30Brno-Turany
Ryanair
9. okt.
CPH19:20København Kastrup
19t. 30min.
1 stop
BRQ14:50Brno-Turany
Flere flyselskaber
18. sep.
CPH17:40København Kastrup
21t. 10min.
2 stop
BRQ14:50Brno-Turany
1.301 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Brno?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Brno

Hvilke flyselskaber flyver til Brno?

For fly fra Danmark til Brno, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Ryanair og Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Brno

Neden for finder du alle lufthavne i Brno samt deres afstand til centrum

Hvordan kan du komme til og fra centrum fra lufthavnen i Brno?

Der er flere muligheder for at komme til og fra centrum og lufthavnen. Der afgår to busser fra ankomsthallen til centrum; buslinjerne E76 og N89. Du kan købe billetter i en maskine, der står i ankomsthallen. Du kan også vælge at køre med en taxa eller leje en bil, med mindre du kender nogle, der vil køre dig frem og tilbage. Du kan vælge at leje en bil i lufthavnen, eller også kan du gøre det hjemmefra, fx samtidig med at du køber dine flybilletter. Det sidste anbefales. Ikke alene slipper du for at skulle stå og udfylde en masse papir i lufthavnen, det er også ofte billigere at bestille flybilletter og bil på samme tid. Sidst med ikke mindst, så har du også et større udbud af biler at vælge imellem.


Populære fly til Brno

Find dine flybilletter til Brno blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Brno
Hurtigste flyvetid19t. 35min.
Laveste pris2.097 kr.

Visumkrav for Brno

Der er intet krav om visum, hvis du vil rejse til Brno eller andre byer i Tjekkiet. Dog skal dit pas være gyldigt under hele rejsen. Landet godkender et provisorisk pas både ved ind- og udrejse. Det gælder både et dansk provisorisk pas og et europæisk. Et pas, der er blevet forlænget, godkendes også.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Brno


De bedste oplevelser og seværdigheder i Brno

Som mange andre europæiske byer er Brno fuld af smukke og gamle bygninger. En af de mest populære er katedralerne Skt. Peter og Skt. Paul. Af andre storslående bygninger er slottet Spilberk. Har du mulighed for at tage en bådtur på Brno Dam, får du den smukkeste udsigt til slottet. Det er også muligt at få en guidet tur igennem Brnos gader og høre om byen og områdets historie. En anden tur, der kan anbefales, er en tur til Villa Tugendhat. Husk at bestille billetter i god tid, da de ofte kan være udsolgt i månedsvis. Har du lyst til at opleve naturen omkring Brno, kan det en tur til Moravian Carst anbefales. Her kommer man blandt andet forbi områdets største hule. Er de mere til vin, er det bestemt også muligt at booke en tur, der går forbi flere af områdets vingårde. Turen hedder meget poetisk Morovian Wine trails.


Find billige flybilletter til andre byer i Tjekkiet

Tjekkiet er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Brno på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Brno, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Brno med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Brno, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Brno lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Brno og giver dig besked, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Brno

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Brno

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.