Find billige flybilletter til Oklahoma City

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Oklahoma City

Find de billigste fly til disse Oklahoma City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oklahoma City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oklahoma City

København (CPH) til Oklahoma City (OKC)

Fly til Oklahoma City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Oklahoma City Will Rogers World, hvor den gennemsnitlige pris er 6.167 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OKLAHOMA CITY FRA KØBENHAVNjanuar16% billigereAt flyve fra København til Oklahoma City ​​koster i gennemsnit blot 5.196 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OKLAHOMA CITY FRA KØBENHAVNdecember29% dyrereDet koster cirka 7.964 kr. at flyve til Oklahoma City ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OKLAHOMA CITY FRA KØBENHAVNaugust232% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Oklahoma City fra København i august end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Oklahoma City?

At komme til Oklahoma City Will Rogers World Lufthavn (OKC) og Oklahoma City er en lidt længere tur med rutefly. Den gennemsnitlige flyrejse til Oklahoma City fra Københavns Lufthavn (CPH) i Kastrup har typisk to mellemlandinger. Flyver du fra Billund Lufthavn (BLL) eller Aalborg Lufthavn (ALL), skal du medregne en enkelt mellemlanding mere oveni. De hurtigste flyvninger til Oklahoma City fra København tager omkring 15 timer. Turens første mellemlanding sker normalt i lufthavne som Amsterdam Schiphol (AMS). Du kan dog også finde direkte flyvninger fra CPH til Chicago O'Hare Intl. (ORD), hvorefter turen går til Oklahoma.

Desværre er der ingen direkte flyvninger med rutefly til Oklahoma City fra danske lufthavne. Det er heller ikke muligt købe flybilletter til Oklahoma City fra nærliggende lufthavne såsom Malmö Lufthavn i Sverige. Den typiske flyrute går fra København til en anden europæisk lufthavn eller fra København til amerikanske lufthavne, hvorefter du skifter til et indenrigsfly, der bringer dig direkte til Oklahoma City. Da turen har et stop i en amerikansk lufthavn, fx Chicago O'Hare, er det oplagt at tage et lidt længere ophold her i byen. Hos momondo kan du planlægge din tur og finde ud af, hvad din mellemlandings placering har at byde på.

Brugere, der booker rejser til Oklahoma City fra Houston, har fundet fly, der er 70% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Oklahoma City. Hvis du vil finde den billigste pris til Oklahoma City fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Oklahoma City fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.196 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Oklahoma City i januar, så rejs fra Danmark i oktober, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.352 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Oklahoma City er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 5.740 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 8.063 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Oklahoma City.

Lufthavn: Stillwater Searcy Fld, Lufthavn: Clinton Regional eller Lufthavn: Lawton-Fort Sill kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Oklahoma City.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Oklahoma City Lufthavn: Lawton-Fort Sill, hvor gennemsnitsprisen er 7.977 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Oklahoma City

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Oklahoma City fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
18t. 04min.
OKCOklahoma City Will Rogers World

Find de billigste enkeltbilletter til Oklahoma City

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Oklahoma City, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
18t. 04min.
OKCOklahoma City Will Rogers World

Hvilke flyselskaber flyver til Oklahoma City?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Oklahoma City

Hvilke flyselskaber flyver til Oklahoma City?

På rejser til Oklahoma City fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: KLM, Lufthansa, Air France eller Delta. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Delta-fly til Oklahoma City

Delta flyver til Oklahoma City ca. 19 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Delta, men der er fundet priser på helt ned til 6.284 kr. fra Aalborg til Oklahoma City. Delta er blevet bedømt med 7,8/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

KLM-fly til Oklahoma City

4.852 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med KLM til Oklahoma City, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Aalborg. KLM har 14 fly til Oklahoma City de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 133 momondo-brugere har anmeldt KLM, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,7/10.


Lufthavne i nærheden af Oklahoma City

Neden for finder du alle lufthavne i Oklahoma City samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Oklahoma City fra lufthavnen?

Flyvninger til Oklahoma City tager ofte over 15 timer, hvorfor det kan være rart at sætte sig direkte ind i en lufthavnsbus eller shuttlebus ved ankomst og derefter køre direkte til hotellet. Flere store hoteller i Oklahoma City tilbyder kørsel til og fra lufthavnen. Dette skal dog bookes direkte med dem i forvejen. Hvis du ønsker at benytte de offentlige busser, finder du dem en kort køretur fra lufthavnen. Bus 012, 013 og 13N kører mellem lufthavnen og Transit Center Bay L i hjertet af Oklahoma City. Det er selvfølgeligt også muligt at praje en taxa. Dem finder du i direkte forbindelse med ankomsthallen. Har du lejet en bil, afhentes denne i Car Rental Center placeret lige efter tolden.


Populære fly til Oklahoma City

Find dine flybilletter til Oklahoma City blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Oklahoma City
Hurtigste flyvetid18t. 04min.
Laveste pris5.473 kr.

Visumkrav for Oklahoma City

For at rejse til USA og Oklahoma City skal du huske at ansøge om ESTA inden ankomsten. Dette er gældende, hvis din rejse er under 90 dage. Skal du opholde dig i USA i længere tid, skal du ansøge om et visum. Husk, at dit pas skal være gyldigt under hele opholdet og i visse tilfælde op til seks måneder efter endt ophold. Forlængede danske pas anderkendes kun sammen med et visum, hvorfor det ikke er muligt at ansøge om ESTA med forlænget pas. Du kan også kun benytte et nødpas til udrejsen. Når du rejser ind i USA, skal du kunne fremvise en gyldig returbillet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Oklahoma City


De bedste oplevelser og seværdigheder i Oklahoma City

Oklahoma City er fyldt med spændende turistattraktioner for hele familien, der ikke bare tiltrækker besøgende men også mange lokale. Myriad Botanical Gardens er et godt eksempel på en attraktion, der er populær blandt folk fra både nær og fjern. Hele familien – endda også jeres firbenede venner – er velkomne her. Flere gange ugentligt byder de botaniske haver på sjove foredrag og interaktive seværdigheder. Hvis du rejser til byen for kunst og kultur, er du ikke rejst forgæves. På Oklahoma City Museum of Art kan du nyde omkring 500 års kunsthistorie blandt museets mange udstillinger. Familiens mindste elsker National Cowboy og Western Heritage Museum, der er et af byens mest familievenlige museer. Her kan I få guidede rundvisninger eller vælge selv at gå på opdagelse med museets guidede audio-tours.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Oklahoma City på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Oklahoma City, der passer dig bedst.

Alle flysøgninger til Oklahoma City på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Oklahoma City.

Prisagenter på fly til Oklahoma City er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.