Find billige flybilletter til Oklahoma City

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Oklahoma City (OKC)
tir.. 9.3.
tir.. 16.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Oklahoma City. De nuværende restriktioner til Oklahoma City er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Oklahoma City

Find de billigste fly til disse Oklahoma City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oklahoma City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oklahoma City

København (CPH) til Oklahoma City (OKC)

Fly til Oklahoma City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Oklahoma City Will Rogers World, hvor den gennemsnitlige pris er 5.998 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OKLAHOMA CITY FRA KØBENHAVNapril20% billigereAt flyve fra København til Oklahoma City ​​koster i gennemsnit blot 4.778 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OKLAHOMA CITY FRA KØBENHAVNaugust20% dyrereDet koster cirka 7.207 kr. at flyve til Oklahoma City ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OKLAHOMA CITY FRA KØBENHAVNapril641% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Oklahoma City fra København i april end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Oklahoma City?

Hvilket er det absolut billigste fly til Oklahoma City?

Brugere, der bestiller rejser til Oklahoma City fra Miami, har fundet fly, der er 81% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Oklahoma City. Hvis du vil finde den billigste pris til Oklahoma City fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Oklahoma City?

Hvis du ikke kan flyve til Oklahoma City i april, så er maj den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Oklahoma City i maj har en gennemsnitlig pris på omkring 5.214 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Oklahoma City?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Oklahoma City på, er omkring 49 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 5.998 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Oklahoma City udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Oklahoma City for 5.382 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Oklahoma City på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Oklahoma City fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 5.449 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Oklahoma City på en mandag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 6.370 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Oklahoma City?

Det billigste tidspunkt at flyve til Oklahoma City på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.866 kr.. Fly til Oklahoma City koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 6.104 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Oklahoma City?

Lufthavn: Stillwater Searcy Fld, Lufthavn: Clinton Regional eller Lufthavn: Lawton kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Oklahoma City.

Findes der en billigere måde at flyve til Oklahoma City på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Oklahoma City Lufthavn: Lawton, hvor gennemsnitsprisen er 6.046 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Oklahoma City?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Oklahoma City. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Oklahoma City nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Oklahoma City Will Rogers World

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Oklahoma City Will Rogers World fundet af momondos brugere for nylig
KLM
29. apr.
02:00København Kastrup
19t. 07min.
2 stop
21:07Oklahoma City Will Rogers World
3. maj
11:56Oklahoma City Will Rogers World
14t. 59min.
2 stop
02:55København Kastrup
5.382 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. mar.
01:50København Kastrup
17t. 49min.
2 stop
20:39Oklahoma City Will Rogers World
15. mar.
09:25Oklahoma City Will Rogers World
18t. 55min.
2 stop
04:20København Kastrup
11.237 kr.
Find lignende
American Airlines
29. apr.
11:35København Kastrup
33t. 19min.
2 stop
20:54Oklahoma City Will Rogers World
3. maj
10:06Oklahoma City Will Rogers World
22t. 19min.
2 stop
08:25København Kastrup
5.450 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. mar.
01:50København Kastrup
17t. 17min.
2 stop
20:07Oklahoma City Will Rogers World
15. mar.
13:43Oklahoma City Will Rogers World
38t. 37min.
3 stop
04:20København Kastrup
8.982 kr.
Find lignende
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class