Find billige flybilletter til Tulsa

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tulsa

Find de billigste fly til disse Tulsa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tulsa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tulsa

København (CPH) til Tulsa (TUL)

Fly til Tulsa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tulsa Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.781 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Tulsa?

Flyrejser til Tulsa Lufthavn (TUL) i Oklahoma, USA, er typisk en længere og mere omfattende rejse. Fra Københavns Lufthavn (CPH) kan turen tage alt mellem 17 og 35 timer. Flyver du fra Aalborg Lufthavn (AAL) eller Aarhus Lufthavn (AAR), bør du medregne ekstra fire til fem timer, da du typisk har en ekstra mellemlanding på rejsen, normalvist i København. Turens varighed afhænger meget af mellemlandingernes længde, samt deres geografiske placering. Hvis du ikke ønsker for meget ventetid, kan du booke afgange med kortere mellemlandinger. Flere vælger også at benytte den lange rejsetid til at holde pause i de spændende byer, som man mellemlander i undervejs på flyrejsen til Tulsa. Du kan planlægge din rejse, samt forlængede layovers med overnatning, lige her hos momondo.

Det er desværre ikke muligt at finde direkte flyvninger til Tulsa fra danske lufthavne. Turen har ofte omkring to mellemlandinger, hvoraf den første ofte er i en europæisk lufthavn som London Heathrow (LHR) eller Amsterdam Schiphol (AMS). Herfra går turen videre til USA, hvor din sidste mellemlanding typisk er i Chicago O'Hare Intl (ORD), Dallas/Fort Worth (DFW) eller Atlanta Hartsfield Jackson (ATL). Herfra skal du med turens eneste indenrigsfly der tager dig direkte til Tulsa, Oklahoma.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Tulsa, lå på 1.550 kr./pr. person fra New York, hvilket er 70% billigere end gennemsnitsflyprisen til Tulsa. Hvis du vil finde de billigste priser til Tulsa fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan rejse til Tulsa i december, så rejs fra Danmark i oktober, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.191 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Tulsa fra Danmark på en søndag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en søndag helt ned til 5.423 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en mandag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 7.745 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Tulsa.

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Tulsa, hvor du kan finde priser helt ned til 5.632 kr.. Hvis du flyver fra Tulsa om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Tulsa på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 9.526 kr..

Lufthavn: Stillwater Searcy Fld eller Lufthavn: Fayetteville Northwest Arkansas kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Tulsa.

Den billigste lufthavn i nærheden af Tulsa er normalt Lufthavn: Fayetteville Northwest Arkansas med en gennemsnitspris på 5.109 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Tulsa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Tulsa fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Tulsa?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tulsa

Hvilke flyselskaber flyver til Tulsa?

På rejser til Tulsa fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: British Airways, Lufthansa, KLM eller American Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

KLM-fly til Tulsa

KLM er et populært valg for brugere, der rejser til Tulsa. Selskabet flyver 19 fly om ugen til Tulsa, og de flyver oftest fra Atlanta Hartsfield Jackson. Billetpriserne hos KLM afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 5.145 kr. (fra København Kastrup). I 133 anmeldelser har momondo-brugere givet KLM en gennemsnitlig bedømmelse på 7,7/10.

Lufthansa-fly til Tulsa

Et andet populært valg for fly til Tulsa er Lufthansa (7,3/10, 316 anmeldelser). De fleste Lufthansa-fly, der lander i Tulsa, kommer fra Houston G.Bush Intercont, men der er 13 Lufthansa-fly til Tulsa fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Lufthansa, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 4.609 kr. (Billund til Tulsa, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Tulsa

Neden for finder du alle lufthavne i Tulsa samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Tulsa fra lufthavnen?

Når du har booket det helt rigtige flytilbud til Tulsa, er det smart at tænke over transporten fra lufthavnen til centrum. Hvis du ønsker at benytte den offentlige transport kan du tage bus 201 i retning af Tulsa centrum. Hvis du vil stå af midt i byen, skal du stoppe ved Das Bay 6 i Tulsa Downtown området. Her er det muligt at skifte til bus 150, der tager dig videre til Tulsa Expo Center. Begge busser har to til tre afgange i timen på hverdage. Det er selvfølgeligt også muligt at booke en lejebil. Du afhenter den i Car Rental Center placeret i ankomsthallen, og efter du har modtaget nøglerne finder du din lejebil på de markerede parkeringspladser, der normalvist er i gå-afstand til lufthavnen. Holder den længere væk, kan du benytte de gratis lufthavnsbusser, eller booke aflevering foran ankomsthallen. Ankommer du meget tidligt eller sent, anbefales det at du tager en taxa eller forhåndsbooker en plads på en shuttlebus. Du finder begge transportmuligheder lige udenfor ankomsthallen.


Visumkrav for Tulsa

Du kan rejse visumfrit i op til 90 dage, men du skal huske at søge om ESTA online inden ankomst. Husk, at dit pas skal være gyldigt under hele rejsen. Danske forlængede pas anerkendes kun sammen med visum. Har du et provisorisk dansk pas, kan dette kun bruges til udrejse. Ved ankomst skal du kunne fremvise returbillet, eller en billet videre til lande udenfor Nordamerika og Caribien.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tulsa


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tulsa

For dig som ønsker at dykke dybere ned i din forståelse af det autentiske USA, er der måske ingen bedre by end Tulsa. Det er ikke kun Tulsas fortid, der gør det til et værdifuldt sted for rejsende at besøge. Byen har længe være kendt som ​​en af Amerikas ​​bedst bevarede hemmeligheder, og med sin art deco-arkitektur, spændende kunstscene og og multikulturelle køkken, er der masser at dykke ned i. Fra slutningen af ​​2021 kan du i Tulsa opleve det længeventede Greenwood Rising, et historiecenter der mindes arven fra Tulsas Black Wall Street. Tulsa er en af de byer i USA som kan bryste sig af ef af landets mest omfattende parksystemer. Du kan i Tulsa alene opleve mere end 135 parker med græsplæner, søer, skulpturer, sportsbaner, skateparker, interaktive springvand og gynger placeret øverst oppe på nogle af byens højeste bakker.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Tulsa, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Tulsa, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Tulsa, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Tulsa. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Tulsa lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Tulsa og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.