Find billige fly til Tulsa

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Tulsa

Få indsigter om din flyrejse til Tulsa, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Tulsa?

Hvis du ikke kan rejse til Tulsa i november, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.455 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Tulsa på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Tulsa fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 3.473 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en onsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.819 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Tulsa.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Tulsa?

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Tulsa, hvor du kan finde priser helt ned til 4.596 kr.. Hvis du flyver fra Tulsa om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Tulsa på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 5.234 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Tulsa

Find de billigste fly til disse Tulsa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tulsa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Tulsa

København (CPH) til Fayetteville (XNA)

Fly til Tulsa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Fayetteville Northwest Arkansas, hvor den gennemsnitlige pris er 3.935 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL TULSA FRA KØBENHAVNnovember19% billigereAt flyve fra København til Tulsa ​​koster i gennemsnit blot 3.393 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL TULSA FRA KØBENHAVNjuni35% dyrereDet koster cirka 5.680 kr. at flyve til Tulsa ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL TULSA FRA KØBENHAVNmaj400% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Tulsa fra København i maj end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Tulsa

Hvor lang tid tager det at flyve til Tulsa?

Flyrejser til Tulsa Lufthavn (TUL) i Oklahoma, USA, er typisk en længere og mere omfattende rejse. Fra Københavns Lufthavn (CPH) kan turen tage alt mellem 17 og 35 timer. Flyver du fra Aalborg Lufthavn (AAL) eller Aarhus Lufthavn (AAR), bør du medregne ekstra fire til fem timer, da du typisk har en ekstra mellemlanding på rejsen, normalvist i København. Turens varighed afhænger meget af mellemlandingernes længde, samt deres geografiske placering. Hvis du ikke ønsker for meget ventetid, kan du booke afgange med kortere mellemlandinger. Flere vælger også at benytte den lange rejsetid til at holde pause i de spændende byer, som man mellemlander i undervejs på flyrejsen til Tulsa. Du kan planlægge din rejse, samt forlængede layovers med overnatning, lige her hos momondo.

Hvor kan du flyve direkte til Tulsa fra?

Det er desværre ikke muligt at finde direkte flyvninger til Tulsa fra danske lufthavne. Turen har ofte omkring to mellemlandinger, hvoraf den første ofte er i en europæisk lufthavn som London Heathrow (LHR) eller Amsterdam Schiphol (AMS). Herfra går turen videre til USA, hvor din sidste mellemlanding typisk er i Chicago O'Hare Intl (ORD), Dallas/Fort Worth (DFW) eller Atlanta Hartsfield Jackson (ATL). Herfra skal du med turens eneste indenrigsfly der tager dig direkte til Tulsa, Oklahoma.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Tulsa?

Stillwater Searcy Fld Lufthavn eller Fayetteville Northwest Arkansas Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Tulsa.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Tulsa Intl Lufthavn?

Priser for fly til Tulsa Intl Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Tulsa Intl Lufthavn?

Fra december 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Tulsa Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Tulsa Intl Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Tulsa Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Tulsa Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Tulsa Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Visumkrav for Tulsa

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Tulsa?

Du kan rejse visumfrit i op til 90 dage, men du skal huske at søge om ESTA online inden ankomst. Husk, at dit pas skal være gyldigt under hele rejsen. Danske forlængede pas anerkendes kun sammen med visum. Har du et provisorisk dansk pas, kan dette kun bruges til udrejse. Ved ankomst skal du kunne fremvise returbillet, eller en billet videre til lande udenfor Nordamerika og Caribien.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Tulsa

Hvad kan man se og lave i Tulsa?

For dig som ønsker at dykke dybere ned i din forståelse af det autentiske USA, er der måske ingen bedre by end Tulsa. Det er ikke kun Tulsas fortid, der gør det til et værdifuldt sted for rejsende at besøge. Byen har længe være kendt som ​​en af Amerikas ​​bedst bevarede hemmeligheder, og med sin art deco-arkitektur, spændende kunstscene og og multikulturelle køkken, er der masser at dykke ned i. Fra slutningen af ​​2021 kan du i Tulsa opleve det længeventede Greenwood Rising, et historiecenter der mindes arven fra Tulsas Black Wall Street. Tulsa er en af de byer i USA som kan bryste sig af ef af landets mest omfattende parksystemer. Du kan i Tulsa alene opleve mere end 135 parker med græsplæner, søer, skulpturer, sportsbaner, skateparker, interaktive springvand og gynger placeret øverst oppe på nogle af byens højeste bakker.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Tulsa?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Tulsa, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Tulsa, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Tulsa med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Tulsa, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Tulsa?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Tulsa. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Tulsa lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Tulsa lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Tulsa og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Tulsa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.