Find billige flybilletter til Abu Dhabi

fre.. 23.8.
fre.. 30.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Abu Dhabi?

+120.0%
+80.0%
+40.0%
Grundpris
Pris
2.263 - 4.897 DKK

I Abu Dhabi er det om at kigge op, når du går gennem gaderne, så du kan se alle de imponerende bygninger der tårner sig op. I denne storby er der mulighed for luksusshopping i lange baner og afslapning på de lækre sandstrande. De Forenede Arabiske Emiraters futuristiske hovedstad har masser af aktiviteter for hele familien.

Det er højsæson i Abu Dhabi fra december til februar, og lavsæsonen løber fra juni til august, hvor det kan føles som at være i én stor sauna. Når man taler om komfort og velbehag er det altså i vintermånederne der er det bedste tidspunkt at rejse til Abu Dhabi på.


Hvilke flyselskaber flyver til Abu Dhabi?

Der er ingen direkte fly til Abu Dhabi fra Danmark, men du bør kunne komme frem i løbet af 10 timer med en mellemlanding. Flyselskaberne der står for transporten på denne strækning er bl.a. Lufthansa, SAS, airBaltic og Pegasus Airlines.


Lufthavne tæt på Abu Dhabi

Herunder finder du alle lufthavne i Abu Dhabi samt afstand til centrum
Abu Dhabi Intl
27 km fra centrum

Når du rejser til Abu Dhabi som turist vil du som udgangspunkt lande i Abu Dhabi International Airport (AUH) der ligger ca. 29 km øst fra centrum. Når du skal fra lufthavnen ind til centrum kan du bl.a. tage den grønne og hvide A1-bus der går fra terminal 1, 2 og 3, og ruten ender ved det gamle fiskemarked på gaden Al Nasr. Bussen kører en gang i timen døgnet rundt, og det tager ca. 45 minutter at komme frem til Abu Dhabi. Busbilletten koster ca. 7 kr.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Abu Dhabi?

Det er nemt at gå rundt i Abu Dhabi, men det kan blive utroligt varmt (helt op til 50 grader). Derfor er der mange som benytter busserne med air condition, som kører rundt i Abu Dhabi samt resten af regionen. Det koster ca. 7 kr. for en billet til regionalbusserne, mens det koster ca. 3,5 kr. at tage en bus inde i byen. Der er endnu ikke metro i Abu Dhabi, men det er en del af byens fremtidige planer. Det er også muligt at tage med båd i Abu Dhabi, og du kan bl.a. komme til øen Delma for omkring 35 kr.

Det er også nemt at komme rundt med taxa i Abu Dhabi. Taxaerne er sølvfarvede, og startgebyret er på ca. 8,50 kr., og derefter er kilometerprisen på ca. 3,5 kr.


Kan man rejse til Abu Dhabi uden pas eller visum?

Danske turister kan opholde sig i Abu Dhabi uden visum i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra din indrejsedato i De Forende Arabiske Emirater. Forlængede danske pas bliver anerkendt, men det er vigtigt at bemærke, at danske provisoriske pas kun anderkendes ved udrejse (og ikke ved indrejse). Du bør konsultere Udenrigsministeriets hjemmeside for den senest opdaterede information om krav til pas og visum til rejser til Abu Dhabi.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Abu Dhabi


Tips og gode råd til Abu Dhabi

Hvordan får man den billigste flybillet til Abu Dhabi?

De billigste flybilletter til Abu Dhabi får du i lavsæsonen som spæner over  sommermånederne, hvor temperaturerne her når deres højeste. Er temperaturen ikke forstyrrende for din ferie er der altså penge at spare ved at rejse her. Derudover bør du sigte efter at købe din flybillet mellem 41-56 dage før afrejse, hvor de statistisk set er billigst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Abu Dhabi, marts 2018).

Hvad skal man se i Abu Dhabi?

Det er et “must” at besøge moskeen Sheikh Zayed bin Sulta-Nahyan, som også bliver kaldt “Den Store Moske” – en  imponerende stor bygning i hvid marmor, som har intet mindre end 82 kupler. Stranden Corniche er også blandt de største seværdigheder i Abu Dhabi. Den er delt op i en offentlig, gratis strand samt en betalingsstrand med et privat område for kvinder og en betalingsstrand for alle. Det koster 15 kr. at komme ind på betalingsstrandene. Du kan også tage køreturen på ca. 1,5 time til Burj Khalifa, som er verdens højeste bygning med en højde på hele 829,8 meter. Her kan man tage en hurtig elevatortur op til 124. etage, hvor der selv sagt er en fantastisk udsigt.

Aktiviteter for børn

Tag familien med en tur i den sjove forlystelsespark Ferrari Land, der blandt andet byder på bilinspirerede rutsjebaner. Du kan også køle ned og have det sjovt i vandlandet Yas Waterworld eller besøge dyrene i Al Ain Zoologisk Have, som har over 4.000 dyr fordelt på 900 hektarer.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, det anbefales altid at købe rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af  akut sygdom eller tilskadekomst.

Kan man drikke vand fra hanen?

Nej, det er ikke en god ide at drikke postevand i Abu Dhabi; køb hellere vand i supermarkedet i stedet.

Giver man drikkepenge i Abu Dhabi?

Det er normalt at give drikkepenge i Abu Dhabi. På turiststeder kan du opleve, at der bliver lagt en “service charge” på 10-15 % oveni regningen. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du give 5-10 % for god service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Abu Dhabi Mall er det bedste indkøbscenter i byen. Her har du over 200 butikker, biograf samt anden underholdning. Du skal tage i shoppingcenteret The Galleria, hvis du gerne vil i designerbutikker som fx Dior, Gucci og Prada. Du kan også tage på det traditionelle arabiske marked Souk Central Market, hvor du kan købe alt fra parfumer til pyntegenstande til hjemmet under den blå himmel.


Find billige flybilletter til andre byer i Forenede Arabiske Emirater

Forenede Arabiske Emirater er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
*Flypriser til Abu Dhabi er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.