Find billige fly til Abu Dhabi

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 28.11
man. 5.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Abu Dhabi

Få indsigter om din flyrejse til Abu Dhabi, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Abu Dhabi?

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Abu Dhabi på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.678 kr.. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Abu Dhabi med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.678 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Abu Dhabi?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Abu Dhabi, lå på 299 kr./pr. person fra Thera, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Abu Dhabi. Hvis du vil finde de billigste priser til Abu Dhabi fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Abu Dhabi på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Abu Dhabi er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 2.954 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en onsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.655 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Abu Dhabi.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Abu Dhabi?

Det billigste tidspunkt at flyve til Abu Dhabi på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 2.293 kr.. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 3.471 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Abu Dhabi?

Rejsetiden fra Danmark til Abu Dhabi afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Dubai Intl tager det i gennemsnit 6t. 20min., imens det i gennemsnit tager 9t, hvis du flyver fra Billund til Dubai Intl. Dubai Intl er den mest populære lufthavn i Abu Dhabi.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Abu Dhabi?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Abu Dhabi 30 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Abu Dhabi for 3.451 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Abu Dhabi

Find de billigste fly til disse Abu Dhabi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Abu Dhabi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Abu Dhabi

København (CPH) til Abu Dhabi (AUH)

Fly til Abu Dhabi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Abu Dhabi Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.451 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ABU DHABI FRA KØBENHAVNfebruar22% billigereAt flyve fra København til Abu Dhabi ​​koster i gennemsnit blot 2.678 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ABU DHABI FRA KØBENHAVNjuli34% dyrereDet koster cirka 4.632 kr. at flyve til Abu Dhabi ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ABU DHABI FRA KØBENHAVNdecember546% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Abu Dhabi fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Abu Dhabi

I Abu Dhabi er det om at kigge op, når du går gennem gaderne, så du kan se alle de imponerende bygninger der tårner sig op. I denne storby er der mulighed for luksusshopping i lange baner og afslapning på de lækre sandstrande. De Forenede Arabiske Emiraters futuristiske hovedstad har masser af aktiviteter for hele familien.

Det er højsæson i Abu Dhabi fra december til februar, og lavsæsonen løber fra juni til august, hvor det kan føles som at være i én stor sauna. Når man taler om komfort og velbehag er det altså i vintermånederne der er det bedste tidspunkt at rejse til Abu Dhabi på.

Lufthavn: Abu Dhabi Intl, Lufthavn: Dubai Al Maktoum Intl, Lufthavn: Al Ain, Lufthavn: Dubai Intl eller Lufthavn: Sharjah kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Abu Dhabi.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Abu Dhabi Lufthavn: Sharjah, hvor gennemsnitsprisen er 3.218 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvilke flyselskaber flyver til Abu Dhabi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Abu Dhabi

Hvilke flyselskaber flyver til Abu Dhabi?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Abu Dhabi fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Emirates, Turkish Airlines, Norwegian og KLM. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Abu Dhabi, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

SWISS-fly til Abu Dhabi

SWISS flyver omkring 6 fly til Abu Dhabi om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Zürich, hvor det bedste tilbud på en returrejse med SWISS var på 5.155 kr. (København Kastrup til Abu Dhabi). Brugerne har bedømt SWISS med 8,4/10 i over 140 anmeldelser på momondo.

Turkish Airlines-fly til Abu Dhabi

Turkish Airlines (8,0/10, 158 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Abu Dhabi med tilbud fra helt ned til 2.301 kr. retur fra Billund. Med 14 Turkish Airlines-fly til Abu Dhabi om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Abu Dhabi

Neden for finder du alle lufthavne i Abu Dhabi samt deres afstand til centrum

Når du rejser til Abu Dhabi som turist vil du som udgangspunkt lande i Abu Dhabi International Airport (AUH) der ligger ca. 29 km øst fra centrum. Når du skal fra lufthavnen ind til centrum kan du bl.a. tage den grønne og hvide A1-bus der går fra terminal 1, 2 og 3, og ruten ender ved det gamle fiskemarked på gaden Al Nasr. Bussen kører en gang i timen døgnet rundt, og det tager ca. 45 minutter at komme frem til Abu Dhabi. Busbilletten koster ca. 7 kr.


Hvordan rejser jeg rundt i Abu Dhabi

Det er nemt at gå rundt i Abu Dhabi, men det kan blive utroligt varmt (helt op til 50 grader). Derfor er der mange som benytter busserne med air condition, som kører rundt i Abu Dhabi samt resten af regionen. Det koster ca. 7 kr. for en billet til regionalbusserne, mens det koster ca. 3,5 kr. at tage en bus inde i byen. Der er endnu ikke metro i Abu Dhabi, men det er en del af byens fremtidige planer. Det er også muligt at tage med båd i Abu Dhabi, og du kan bl.a. komme til øen Delma for omkring 35 kr.

Det er også nemt at komme rundt med taxa i Abu Dhabi. Taxaerne er sølvfarvede, og startgebyret er på ca. 8,50 kr., og derefter er kilometerprisen på ca. 3,5 kr.


Visumkrav for Abu Dhabi

Danske turister kan opholde sig i Abu Dhabi uden visum i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra din indrejsedato i De Forende Arabiske Emirater. Forlængede danske pas bliver anerkendt, men det er vigtigt at bemærke, at danske provisoriske pas kun anderkendes ved udrejse (og ikke ved indrejse). Du bør konsultere Udenrigsministeriets hjemmeside for den senest opdaterede information om krav til pas og visum til rejser til Abu Dhabi.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Abu Dhabi


De bedste oplevelser og seværdigheder i Abu Dhabi

De billigste flybilletter til Abu Dhabi får du i lavsæsonen som spæner over  sommermånederne, hvor temperaturerne her når deres højeste. Er temperaturen ikke forstyrrende for din ferie er der altså penge at spare ved at rejse her. Derudover bør du sigte efter at købe din flybillet mellem 41-56 dage før afrejse, hvor de statistisk set er billigst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Abu Dhabi, marts 2018).

Det er et “must” at besøge moskeen Sheikh Zayed bin Sulta-Nahyan, som også bliver kaldt “Den Store Moske” – en  imponerende stor bygning i hvid marmor, som har intet mindre end 82 kupler. Stranden Corniche er også blandt de største seværdigheder i Abu Dhabi. Den er delt op i en offentlig, gratis strand samt en betalingsstrand med et privat område for kvinder og en betalingsstrand for alle. Det koster 15 kr. at komme ind på betalingsstrandene. Du kan også tage køreturen på ca. 1,5 time til Burj Khalifa, som er verdens højeste bygning med en højde på hele 829,8 meter. Her kan man tage en hurtig elevatortur op til 124. etage, hvor der selv sagt er en fantastisk udsigt.

Ja, det anbefales altid at købe rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af  akut sygdom eller tilskadekomst.

Nej, det er ikke en god ide at drikke postevand i Abu Dhabi; køb hellere vand i supermarkedet i stedet.

Det er normalt at give drikkepenge i Abu Dhabi. På turiststeder kan du opleve, at der bliver lagt en “service charge” på 10-15 % oveni regningen. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du give 5-10 % for god service.

Abu Dhabi Mall er det bedste indkøbscenter i byen. Her har du over 200 butikker, biograf samt anden underholdning. Du skal tage i shoppingcenteret The Galleria, hvis du gerne vil i designerbutikker som fx Dior, Gucci og Prada. Du kan også tage på det traditionelle arabiske marked Souk Central Market, hvor du kan købe alt fra parfumer til pyntegenstande til hjemmet under den blå himmel.


Find billige flybilletter til andre byer i Forenede Arabiske Emirater

Forenede Arabiske Emirater er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Abu Dhabi på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Abu Dhabi, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Abu Dhabi på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Abu Dhabi, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Abu Dhabi, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Abu Dhabi spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.