Find billige flybilletter til Abu Dhabi

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Abu Dhabi (AUH)
fre.. 23.10.
fre.. 30.10.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Abu Dhabi

Find de billigste fly til disse Abu Dhabi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Abu Dhabi?

I Abu Dhabi er det om at kigge op, når du går gennem gaderne, så du kan se alle de imponerende bygninger der tårner sig op. I denne storby er der mulighed for luksusshopping i lange baner og afslapning på de lækre sandstrande. De Forenede Arabiske Emiraters futuristiske hovedstad har masser af aktiviteter for hele familien.

Det er højsæson i Abu Dhabi fra december til februar, og lavsæsonen løber fra juni til august, hvor det kan føles som at være i én stor sauna. Når man taler om komfort og velbehag er det altså i vintermånederne der er det bedste tidspunkt at rejse til Abu Dhabi på.

Hvilket er det absolut billigste fly til Abu Dhabi?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Abu Dhabi, lå på 535 kr./pr. person fra Muscat, hvilket er 83% billigere end gennemsnitsflyprisen til Abu Dhabi. Hvis du vil finde de billigste priser til Abu Dhabi fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Abu Dhabi?

september måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Abu Dhabi fra Danmark, med flest priser fundet omkring 2.153 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Abu Dhabi i september, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 2.392 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Abu Dhabi?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Abu Dhabi på, er omkring 55 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 2.797 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Abu Dhabi på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Abu Dhabi er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 2.405 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Abu Dhabi på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.857 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Abu Dhabi?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Abu Dhabi, hvor du kan finde priser helt ned til 2.492 kr.. Hvis du flyver fra Abu Dhabi om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 2.781 kr. i gennemsnit. Fly til Abu Dhabi fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Abu Dhabi?

Lufthavn: Dubai Al Maktoum Intl, Lufthavn: Al-Ain, Lufthavn: Dubai Intl eller Lufthavn: Sharjah kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Abu Dhabi.

Findes der en billigere måde at flyve til Abu Dhabi på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Abu Dhabi Lufthavn: Sharjah, hvor gennemsnitsprisen er 1.939 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvilke flyselskaber flyver til Abu Dhabi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Abu Dhabi

Der er ingen direkte fly til Abu Dhabi fra Danmark, men du bør kunne komme frem i løbet af 10 timer med en mellemlanding. Flyselskaberne der står for transporten på denne strækning er bl.a. Lufthansa, SAS, airBaltic og Pegasus Airlines.


Lufthavne tæt på Abu Dhabi

Herunder finder du alle lufthavne i Abu Dhabi samt afstand til centrum

Når du rejser til Abu Dhabi som turist vil du som udgangspunkt lande i Abu Dhabi International Airport (AUH) der ligger ca. 29 km øst fra centrum. Når du skal fra lufthavnen ind til centrum kan du bl.a. tage den grønne og hvide A1-bus der går fra terminal 1, 2 og 3, og ruten ender ved det gamle fiskemarked på gaden Al Nasr. Bussen kører en gang i timen døgnet rundt, og det tager ca. 45 minutter at komme frem til Abu Dhabi. Busbilletten koster ca. 7 kr.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Abu Dhabi?

Det er nemt at gå rundt i Abu Dhabi, men det kan blive utroligt varmt (helt op til 50 grader). Derfor er der mange som benytter busserne med air condition, som kører rundt i Abu Dhabi samt resten af regionen. Det koster ca. 7 kr. for en billet til regionalbusserne, mens det koster ca. 3,5 kr. at tage en bus inde i byen. Der er endnu ikke metro i Abu Dhabi, men det er en del af byens fremtidige planer. Det er også muligt at tage med båd i Abu Dhabi, og du kan bl.a. komme til øen Delma for omkring 35 kr.

Det er også nemt at komme rundt med taxa i Abu Dhabi. Taxaerne er sølvfarvede, og startgebyret er på ca. 8,50 kr., og derefter er kilometerprisen på ca. 3,5 kr.


Kan man rejse til Abu Dhabi uden pas eller visum?

Danske turister kan opholde sig i Abu Dhabi uden visum i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra din indrejsedato i De Forende Arabiske Emirater. Forlængede danske pas bliver anerkendt, men det er vigtigt at bemærke, at danske provisoriske pas kun anderkendes ved udrejse (og ikke ved indrejse). Du bør konsultere Udenrigsministeriets hjemmeside for den senest opdaterede information om krav til pas og visum til rejser til Abu Dhabi.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Abu Dhabi


Tips og gode råd til Abu Dhabi

Hvordan får man den billigste flybillet til Abu Dhabi?

De billigste flybilletter til Abu Dhabi får du i lavsæsonen som spæner over  sommermånederne, hvor temperaturerne her når deres højeste. Er temperaturen ikke forstyrrende for din ferie er der altså penge at spare ved at rejse her. Derudover bør du sigte efter at købe din flybillet mellem 41-56 dage før afrejse, hvor de statistisk set er billigst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Abu Dhabi, marts 2018).

Hvad skal man se i Abu Dhabi?

Det er et “must” at besøge moskeen Sheikh Zayed bin Sulta-Nahyan, som også bliver kaldt “Den Store Moske” – en  imponerende stor bygning i hvid marmor, som har intet mindre end 82 kupler. Stranden Corniche er også blandt de største seværdigheder i Abu Dhabi. Den er delt op i en offentlig, gratis strand samt en betalingsstrand med et privat område for kvinder og en betalingsstrand for alle. Det koster 15 kr. at komme ind på betalingsstrandene. Du kan også tage køreturen på ca. 1,5 time til Burj Khalifa, som er verdens højeste bygning med en højde på hele 829,8 meter. Her kan man tage en hurtig elevatortur op til 124. etage, hvor der selv sagt er en fantastisk udsigt.

Aktiviteter for børn

Tag familien med en tur i den sjove forlystelsespark Ferrari Land, der blandt andet byder på bilinspirerede rutsjebaner. Du kan også køle ned og have det sjovt i vandlandet Yas Waterworld eller besøge dyrene i Al Ain Zoologisk Have, som har over 4.000 dyr fordelt på 900 hektarer.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, det anbefales altid at købe rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af  akut sygdom eller tilskadekomst.

Kan man drikke vand fra hanen?

Nej, det er ikke en god ide at drikke postevand i Abu Dhabi; køb hellere vand i supermarkedet i stedet.

Giver man drikkepenge i Abu Dhabi?

Det er normalt at give drikkepenge i Abu Dhabi. På turiststeder kan du opleve, at der bliver lagt en “service charge” på 10-15 % oveni regningen. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du give 5-10 % for god service.

Hvor er der gode shoppingområder?

Abu Dhabi Mall er det bedste indkøbscenter i byen. Her har du over 200 butikker, biograf samt anden underholdning. Du skal tage i shoppingcenteret The Galleria, hvis du gerne vil i designerbutikker som fx Dior, Gucci og Prada. Du kan også tage på det traditionelle arabiske marked Souk Central Market, hvor du kan købe alt fra parfumer til pyntegenstande til hjemmet under den blå himmel.


Find billige flybilletter til andre byer i Forenede Arabiske Emirater

Forenede Arabiske Emirater er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class