Find billige fly til Panama

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 23.10
lør. 30.10

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Panama.
Se nuværende rejserestriktioner for Panama

De billigste fly til byer i Panama

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Panama fra Danmark
Panama City
Panama City

Brugbar information om dit fly til Panama

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Panama
  • Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Panama?

    Panama er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (489%) er Panama City, Panama den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Panama er Bocas del Toro og David.

  • Hvad er det billigste fly til Panama?

    Hvis du leder efter flybilletter til Panama billigere, så søg efter flyselsskaber som Air Panama, Copa Airlines og Air France med priser der starter på henholdsvis 806 kr., 1.487 kr. og 2.696 kr..


Kan jeg flyve til Panama fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Panama

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Panama.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 timer inden afrejse til Panama.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Panama.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Panama?

Hjemrejse til Danmark fra Panama

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Panama skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Panama er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Panama nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Panama

Find fly til disse populære byer i Panama fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Panama

Se de billigste flyrejser til Panama fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnPanama City5.022 kr.

Mange forbinder Panama med landets kanal, Panamakanalen, der går for at være et af de største ingeniørprojekter i verden der med de tre sluser udjævner højdeforskellen på 26 meter. En rejse til Panama kan dog også rumme mange andre ting, for landet ligger som skillevæg mellem Stillehavet og Atlanterhavet, hvilket betyder mulighed for en badeferie på de lækre strande. Hovedstaden Panama City er dér, hvor langt de fleste fly lander, men du kan naturligvis også flyve indenrigs, for at opleve landets kulturelle forskelle. En kontrast til hovedstaden finder du blandt andet i ø-området Bocas del Toro, som ånder fred og idyl og byder på paradisagtige omgivelser, men også den grønne bjergby Boquete er et besøg værd. Ikke nok med, at dette mellemamerikanske land forbinder den internationale søfart fra Stillehavet til Atlanterhavet og omvendt. Der løber også en bjergkæde fra vest mod øst, som skaber en rygrad, hvor den nordlige del er præget af regnskov og bjerge, mens den sydlige del er kendetegnet ved savanne. Landet oplever et ret stabilt og varmt klima hele året rundt uden de store variationer. Højsæsonen for fly til Panama er i den tørre periode fra december til april, hvor du mere eller mindre kan undgå regn.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Panama?

Der er på nuværende tidspunkt ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejser med fly til Panama fra Danmark. Du kan derimod rejse med selskaber, som flyver ruten med mellemlandinger. Det er alt fra KLM og Iberia til SAS, Lufthansa, Air France og flere andre, med afrejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Panama City.

Hvor lang tid tager det at flyve til Panama?

Den hurtigste rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby til Panama City tager ca. 14 timer med et eller flere stop undervejs. Vælger du en rejse med flere mellemlandinger samt en flyvetid på mere end de 14 timer, så er det ofte muligt at booke billigere flybilletter til Panama.

Hvilken årstid skal man rejse til Panama?

Den tørre sæson fra december til april er den primære turistsæson for rejser med fly til Panama. Regnsæsonen fra april til december er dog også rejsevenlig, da vejret er varmt hele året rundt samtidig med, at du ofte kun vil opleve sporadiske byger. Især kysten ud til Det Caribiske Hav er generelt lidt varmere end Stillehavskysten, men til gengæld falder der også mere regn i det caribiske.

Kan man rejse til Panama uden pas eller visum?

Du kan rejse visumfrit i maksimalt 90 dage på Panama rejser. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør.


Populære ruter til Panama

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Panama City, Panama
Hurtigste flyvetid27t. 42min.
Laveste pris5.022 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Panama


Populære flydestinationer i Mellemamerika

Hvis du ikke er interesseret i fly til Panama, kan du overveje disse andre populære destinationer i Mellemamerika