Søg og find billige fly til Panama

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Panama

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Panama

Bedste pris på enkeltbillet

3.107 kr.

Bedste pris på returbillet

5.734 kr.

Hurtigste flyvetid

15t. 25min.

Betjenes af

8 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Panama fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.107 kr. (København Kastrup til Panama City Tocumen Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Panama fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.734 kr. (København Kastrup til Panama City Tocumen Intl).
Det hurtigste fly til Panama fra Danmark tager 15t. 25min. (København Kastrup til Panama City Tocumen Intl).
Der er 8 flyselskaber, som flyver til Panama, herunder American Airlines, United Airlines og Air Canada.

Indsigter og trends for flyrejser til Panama

Få indsigter om din flyrejse til Panama, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Panama?

Fly til Panama kan fås så billigt som 4.431 kr. pr. billet. Vores brugere har dog en tendens til at finde flybilletter til Panama for omkring 15.026 kr. i gennemsnit. Hvis du leder efter et godt tilbud på dit fly til Panama, bør du overveje at bestille, hvis du finder noget til 14.851 kr. eller mindre.
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Panama?

Panama er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (473%) er Panama City den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Panama er Bocas del Toro og David.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Panama?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Panama (Panama City Tocumen Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 16t. 35min. og .

Hvilke flyselskaber flyver til Panama?

KLM er det mest populære flyselskab, der flyver til Panama, idet 44% af vores brugere vælger at flyve med dem, når de rejser til Panama. Andre populære valg er Lufthansa og Air France. Der er i alt 10 forskellige flyselskaber, der flyver til Panama.

De billigste fly til byer i Panama

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Panama fra Danmark
Panama City
Panama City

Brugbar information om dit fly til Panama

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Panama

Den bedste pris fundet på momondo for fly til Panama er:
917 kr. pr. person med Wingo
1.038 kr. pr. person med Air Panama
1.180 kr. pr. person med Copa Airlines

Den bedste dag at flyve til Panama er tirsdag, efterfulgt af torsdag. tirsdag og torsdag har som regel de laveste flypriser til Panama. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en lørdag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Panama.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Panama

Find fly til disse populære byer i Panama fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Panama

Se de billigste flyrejser til Panama fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnPanama City16t. 35min.5.734 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Panama

Der er på nuværende tidspunkt ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejser med fly til Panama fra Danmark. Du kan derimod rejse med selskaber, som flyver ruten med mellemlandinger. Det er alt fra KLM og Iberia til SAS, Lufthansa, Air France og flere andre, med afrejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Panama City.

Den hurtigste rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby til Panama City tager ca. 14 timer med et eller flere stop undervejs. Vælger du en rejse med flere mellemlandinger samt en flyvetid på mere end de 14 timer, så er det ofte muligt at booke billigere flybilletter til Panama.

Den tørre sæson fra december til april er den primære turistsæson for rejser med fly til Panama. Regnsæsonen fra april til december er dog også rejsevenlig, da vejret er varmt hele året rundt samtidig med, at du ofte kun vil opleve sporadiske byger. Især kysten ud til Det Caribiske Hav er generelt lidt varmere end Stillehavskysten, men til gengæld falder der også mere regn i det caribiske.

Du kan rejse visumfrit i maksimalt 90 dage på Panama rejser. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør.


Populære ruter til Panama

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Panama City
Hurtigste flyvetid16t. 35min.
Laveste pris5.734 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Panama


Populære flydestinationer i Mellemamerika

Hvis du ikke er interesseret i fly til Panama, kan du overveje disse andre populære destinationer i Mellemamerika

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Panama på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Panama. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Panama. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.