Find billige fly til USA

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Los Angeles (LAX)
ons.. 16.6.
ons.. 23.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til USA.
Se nuværende rejserestriktioner for USA

De billigste fly til byer i USA

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til USA fra Danmark
Los Angeles
New York

Bedste tidspunkt at flyve til USA

Når du booker et fly til USA, skal du huske, at priserne varierer afhængigt af hvilken by og lufthavn, du vil flyve til, samt hvilken måned, du rejser.

Mest populære by i USA

27% af momondo-brugere, der flyver til USA, vælger ofte at lande i New York. Gennemsnitsprisen for fly til New York er 289 kr..


Brugbar information om dit fly til USA

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til USA

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i USA?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i USA. Den mest populære by at rejse til i USA er New York, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 2.713% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i USA er Los Angeles og Miami.

Hvilke populære vartegn er der i USA?

USA er fuld af bemærkelsesværdige steder at udforske, mange med en betydelig historisk værdi for regionen og verden. Nogle af de mest populære vartegn i USA er Lancaster County Convention Center, Centennial Olympic Park, Venice Beach og Clearwater Beach, blandt mange flere.

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge Lancaster County Convention Center?

At flyve til Lufthavn: Lancaster er typisk den bedste måde at besøge Lancaster County Convention Center på, da det er den lufthavn, der ligger tættest på.

Hvad er det billigste fly til USA?

Den bedste pris fundet på momondo for fly til USA er:
55 kr. pr. person med British Airways
249 kr. pr. person med Frontier
255 kr. pr. person med Alaska Airlines


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for USA?

Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til USA nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge USA? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
New York
New York

Times Square
Macy's Herald Square
Madison Square Garden
Grand Central Terminal
Rockefeller Plaza
Los Angeles
Californien

STAPLES Center
Venice Beach
Los Angeles Convention Center
Hollywood Bowl
Dodger Stadium
Miami
Florida

Bayfront Park
AmericanAirlines Arena
Bayside Marketplace
James L. Knight Center
Marlins Park
San Francisco
Californien

Union Square
Fisherman's Wharf
Moscone Center
Alcatraz
AT&T Park
Orlando
Florida

Universal Studios Florida
Disney Village Centrum
Orange County Kongrescenter
SeaWorld Orlando
Disney's Magic Kingdom
Chicago
Illinois

Magnificent Mile
Wrigley Field
Soldier Field
McCormick Place
Grant Park
Washington D.C.
District Of Columbia

Det Hvide Hus
National Mall
Smithsonian Castle
Walter E. Washington Convention Center
Nationals Park
Las Vegas
Nevada

Las Vegas Convention Center
Springvandene ved Bellagio
Mirage Hotel Volcano Show
Sands Expo
Cashman Center
Boston
Massachusetts

Fenway Park
TD Garden
Boston Convention and Exhibition Center
Faneuil Hall Marketplace
John B. Hynes Veterans Memorial Convention Center
Seattle
Washington

Space Needle
Seattle Center
University of Washington
Safeco Field
Key Arena
Newark
New York

Newark Museum
New Jersey Performing Arts Center
Grace Church
Gallery Aferro
Military Park
Denver
Colorado

Colorado Convention Center
Coors Field
Pepsi Center
Mile High Stadium
Denver Zoo

Billige flybilletter til USA

Se de billigste flyrejser til USA fundet af momondos brugere i Danmark
Afgang Destination Bedste pris
København Newark 1.940 kr.
Aalborg Newark 2.780 kr.
Billund Newark 2.915 kr.
Aarhus Los Angeles 3.977 kr.

Fly til USA

Rejs til landet der har det hele, og mere til – USA. Uanset om du drømmer om storbyferie, sol og strand, kultur, natur eller historie, så har USA et utal af fristelser at byde på. Med over 132 internationale lufthavne er der nok at vælge imellem – ikke mindst på grund af landets størrelse. Netop størrelsen gør, at indenrigsfly i USA næsten er et must såfremt man planlægger at se mere, end bare en brøkdel under et besøg. De mest populære flyruter til USA byder på alt fra pulserende storbyer som New York og Los Angeles til klassiske solskinsdestinationer som Miami, Honolulu og Tampa, samt kulturelle samlingspunkter som New Orleans, Washington og Seattle.

Priserne på flyrejser til USA er i de senere år blevet markant lavere, særligt ved de populære rejsemål. Dog kan priserne være lidt dyrere i den danske sommerferie, da mange rejser med fly til USA i juni, juli og august. Efteråret er også et godt tidspunkt at rejse til staterne på.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til USA?

Der er et stort udvalg af direkte fly til USA i flere af de populære stater. Der er f.eks. direkte afgange fra København til New York med bl.a. SAS, Delta Airlines, KLM og Air France, og du kan komme direkte fra København til Los Angeles med Norwegian.

Hvilken årstid skal man rejse til USA?

Med et land så stort som USA kan man ganske enkelt ikke sige, at en årstid er den bedste. Klimaet er forskelligt fra vestkyst til østkyst, samt fra syd til nord – så du kan opleve lidt af det hele, på tværs af staterne. Ørken, bjerge, sandstrand og skove samt landsbyer og kæmpe metropoler. Uanset sæson er der oplevelser at finde i USA, så find ud af hvad du vil opleve, og du kan komme nærmere ind på, hvilken sæson der er den bedste.
Forår, sommer og det tidlige efterår er de bedste tidspunkter at rejse til eksempelvis New York. I Florida og Miami er der mest behageligt fra maj til december, mens vestkysten med Los Angeles er rejsevenlig hele året.

Hvor lang tid tager det at rejse til USA?

Direkte afgange med fly til USA fra Kastrup tager typisk mellem 8 og 13 timer, alt afhængigt af om du skal til øst- eller vestkysten.

Kan man rejse til USA uden pas eller visum?

Rejser fra Danmark til USA kræver visa for indrejse, uanset rejsens formål. Som dansk statsborger er man dog en del af det såkaldte Visa-Waiver-Program som betyder, at man blot skal ansøge om ESTA-tilladelse online seneste 72 timer før ens afrejse. En ESTA-tilladelse koster omkring 100 kroner.


Populære ruter til USA

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Newark
Korteste rejsetid
8t. 30min.
Laveste pris
1.940 kr.
Fly fra Aalborg til Newark
Korteste rejsetid
16t. 50min.
Laveste pris
2.781 kr.
Fly fra Billund til Los Angeles
Korteste rejsetid
14t. 50min.
Laveste pris
3.174 kr.
Fly fra Hamborg til Austin
Korteste rejsetid
14t. 35min.
Laveste pris
3.560 kr.
Fly fra Aarhus til San Francisco
Korteste rejsetid
24t. 10min.
Laveste pris
5.451 kr.
Vis flere


Populære flydestinationer i Nordamerika

Hvis du ikke er interesseret i fly til USA, kan du overveje disse andre populære destinationer i Nordamerika
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class