Find billige fly til USA fra 1.367 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 29.11
ons. 6.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til USA

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til USA

Bedste pris på enkeltbillet

1.367 kr.

Bedste pris på returbillet

1.388 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 15min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til USA fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.367 kr. (København Kastrup til Boston Logan Intl).
Den bedste pris på en returbillet til USA fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.388 kr. (København Kastrup til New Windsor Stewart).
Det hurtigste fly til USA fra Danmark tager 11t. 15min. (København Kastrup til Boston Logan Intl).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til USA, herunder Vueling og PLAY.

Indsigter og trends for flyrejser til USA

Få indsigter om din flyrejse til USA, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly til USA?

Hvis du leder efter flybilletter til USA billigere, så søg efter flyselsskaber som Spirit Airlines, Frontier og Delta med priser der starter på henholdsvis 232 kr., 241 kr. og 307 kr..
Se priser fra:

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i USA?

For momondo-brugere er New York den mest populære by i USA, som besøges ca. 33% oftere end nogen anden by i USA. Andre byer, som vores brugere oftest rejser til, er Los Angeles og Miami.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til USA?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i USA du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 11t. 10min. at flyve fra København Kastrup til Los Angeles Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 26t. 10min. at flyve fra Billund til Los Angeles Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilke flyselskaber flyver til USA?

Der er 19 flyselskaber, der flyver til USA regelmæssigt, men Scandinavian Airlines, British Airways og Lufthansa er de mest populære blandt vores brugere. I det seneste år søgte 40% af dem, der søgte efter fly til USA, at rejse med Scandinavian Airlines, hvilket gør dette flyselskab til det foretrukne valg blandt momondos rejsende.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge USA? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i USA

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til USA fra Danmark
New York
New York

Bedste tidspunkt at flyve til USA

Når du booker et fly til USA, skal du huske, at priserne varierer afhængigt af hvilken by og lufthavn, du vil flyve til, samt hvilken måned, du rejser.

Mest populære by i USA

30% af momondo-brugere, der flyver til USA, vælger ofte at lande i New York. Gennemsnitsprisen for fly til New York er 1.710 kr..


Brugbar information om dit fly til USA

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til USA

Hvilke populære vartegn er der i USA?

Hvilken lufthavn er det bedst at lande i for at besøge Lancaster County Convention Center?

At flyve til Lancaster, Pennsylvania Lufthavn er typisk den bedste måde at besøge Lancaster County Convention Center på, da det er den lufthavn, der ligger tættest på.

Hvad er den mest populære lufthavn i USA at flyve til?

Hvor meget koster fly til USA?

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 7.712 kr. på et fly til USA. Vores brugere fandt dog fly til USA for 2.589 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 21.104 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til USA, mens alt fra 6.846 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til USA?

Den bedste dag på ugen at flyve til USA er torsdag, da priserne er lavest. Du kan også overveje at flyve ud på en tirsdag, da denne dag også har tendens til at være billigere. søndag er omvendt den dyreste dag at flyve til USA.

Hvor er det billigst at flyve til i USA?

For at spare penge på fly, når du skal til USA, kan du overveje Newark Liberty Intl lufthavn i New York, som har nogle af de billigste fly med en gennemsnitspris på 2.589 kr.. Du kan også overveje at flyve til Boston Logan Intl lufthavn i Boston for den næstbilligste løsning med en gennemsnitspris på 2.598 kr..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til USA?

Priser for fly til USA opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til USA?

Fra november 2023 er der 36 udbydere at vælge mellem for fly til USA.

Hvor gammel skal du være for at flyve til USA?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til USA hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til USA?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til USA kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i USA. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i USA

Find fly til disse populære byer i USA fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til USA

Se de billigste flyrejser til USA fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnNew Windsor11t. 20min.1.388 kr.
KøbenhavnBoston8t. 20min.1.593 kr.
KøbenhavnBaltimore11t. 10min.1.688 kr.
KøbenhavnWashington D.C.8t. 30min.1.716 kr.
KøbenhavnNewark8t. 30min.2.112 kr.
KøbenhavnNew York8t. 40min.2.174 kr.
BillundNew York11t. 45min.2.215 kr.
BillundNewark11t. 55min.2.256 kr.
BillundDenver27t. 30min.2.269 kr.
BillundChicago15t. 55min.2.283 kr.
KøbenhavnChicago9t. 10min.2.317 kr.
KøbenhavnSeattle12t. 55min.2.365 kr.
KøbenhavnOrlando15t. 43min.2.372 kr.
KøbenhavnDenver12t. 55min.2.379 kr.
KøbenhavnMiami10t. 45min.2.392 kr.
BillundMiami24t. 45min.2.392 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i USA

Hvilke flyselskaber flyver direkte til USA?

Der er et stort udvalg af direkte fly til USA i flere af de populære stater. Der er f.eks. direkte afgange fra København til New York med bl.a. SAS, Delta Airlines, KLM og Air France, og du kan komme direkte fra København til Los Angeles med Norwegian.

Hvilken årstid skal man rejse til USA?

Med et land så stort som USA kan man ganske enkelt ikke sige, at en årstid er den bedste. Klimaet er forskelligt fra vestkyst til østkyst, samt fra syd til nord – så du kan opleve lidt af det hele, på tværs af staterne. Ørken, bjerge, sandstrand og skove samt landsbyer og kæmpe metropoler. Uanset sæson er der oplevelser at finde i USA, så find ud af hvad du vil opleve, og du kan komme nærmere ind på, hvilken sæson der er den bedste.Forår, sommer og det tidlige efterår er de bedste tidspunkter at rejse til eksempelvis New York. I Florida og Miami er der mest behageligt fra maj til december, mens vestkysten med Los Angeles er rejsevenlig hele året.

Hvor lang tid tager det at rejse til USA?

Direkte afgange med fly til USA fra Kastrup tager typisk mellem 8 og 13 timer, alt afhængigt af om du skal til øst- eller vestkysten.

Kan man rejse til USA uden pas eller visum?

Rejser fra Danmark til USA kræver visa for indrejse, uanset rejsens formål. Som dansk statsborger er man dog en del af det såkaldte Visa-Waiver-Program som betyder, at man blot skal ansøge om ESTA-tilladelse online seneste 72 timer før ens afrejse. En ESTA-tilladelse koster omkring 100 kroner.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til USA

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til USA?

    Find fordelagtige priser med momondos Prisagenter ved først at søge efter fly til USA. Flytilbud bliver vist som de nuværende tilgængelige priser, der kan ændre sig over tid. Herfra kan du oprette en Prisagent for din rute ved at slå funktionen til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til USA med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til USA?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til USA.

Kan jeg finde fly til USA med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til USA på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til USA?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til USA.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til USA lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til USA og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til USA på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.