Find billige fly til Richmond, Virginia

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 5.10
ons. 12.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Richmond, Virginia

Få indsigter om din flyrejse til Richmond, Virginia, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Richmond, Virginia?

Hvis du ikke kan flyve til Richmond, Virginia i juni, så er oktober den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Richmond, Virginia i oktober har en gennemsnitlig pris på omkring 6.174 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Richmond, Virginia?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Richmond, Virginia fra New York for 978 kr.. Det er 88% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Richmond, Virginia. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Richmond, Virginia fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
See prices from:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Richmond, Virginia på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Richmond, Virginia er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Richmond, Virginia på en torsdag kan finde billetter helt ned til 5.920 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Richmond, Virginia på en søndag på 9.099 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Richmond, Virginia?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Richmond, Virginia du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 8t. 40min. at flyve fra København Kastrup til Washington D.C. Dulles Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 25t. 30min. at flyve fra Billund til Washington D.C. Dulles Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Richmond, Virginia

Find de billigste fly til disse Richmond, Virginia-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Richmond, Virginia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Richmond

København (CPH) til Washington D.C. (WAS)

Fly til Richmond ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Washington D.C., hvor den gennemsnitlige pris er 4.347 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RICHMOND, VIRGINIA FRA KØBENHAVNjuni23% billigereAt flyve fra København til Richmond, Virginia ​​koster i gennemsnit blot 5.814 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RICHMOND, VIRGINIA FRA KØBENHAVNfebruar47% dyrereDet koster cirka 11.086 kr. at flyve til Richmond, Virginia ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RICHMOND, VIRGINIA FRA KØBENHAVNseptember331% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Richmond, Virginia fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Richmond, Virginia

Hvor lang tid tager det at flyve til Richmond?

Hvor lang flyvningen til Richmond Lufthavn (RIC) fra en af de danske lufthavne er afhænger af, hvilken lufthavn du flyver fra. Turen fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) har en kortere rejsetid, end hvis du rejser fra en af de jyske lufthavne såsom Billund (BLL). Med mindre du får et rigtigt godt flytilbud til Richmond, kan det ikke betale sig at rejse fra en anden lufthavn, end den du plejer at rejse fra. Du skal forvente, at du skal mellemlande mindst en gang og ofte to. Det vil som regel være i en af de store europæiske lufthavne. Ofte samles der passagerer i de store lufthavne fra flere lande, inden der flyves til destinationer længere væk. Det kan også være, at du skal mellemlande i en amerikansk lufthavn i stedet for så at flyve videre derfra. Det kunne fx være med en mellemlanding i Chicago O’Hare Lufthavn. (ORD). Flybilletter til Richmond kan nemt købes online.

Fra hvilken lufthavn kan du flyve direkte til Richmond?

Der er ingen direkte flyvninger fra nogle af de danske lufthavne til Richmond. Du skal mellemlande mindst en gang, som regel i en af de store internationale lufthavne, som findes rundt omkring i Europa. Disse kan fx være Frankfurt Lufthavn (FRA) eller Charles de Gaulle i Paris (CDG). En mellemlanding er ikke nødvendigvis dårligt, især ikke hvis du har en lang flyrejse. Det kan være rart at komme ud af flyveren og strække benene. Det har også en sundhedsmæssig fordel. Som regel tager en mellemlanding heller ikke særlig længe, og ofte føles det blot som om, at man skal ud og så op i det næste fly.

Lufthavn: Newport News Intl, Lufthavn: Charlottesville Albemarle, Lufthavn: Norfolk Intl, Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat eller Lufthavn: Washington D.C. Dulles Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Richmond, Virginia.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Richmond, Virginia Lufthavn: Washington D.C. R Reagan Nat, hvor gennemsnitsprisen er 3.319 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Andre kabineklasser på fly til Richmond, Virginia

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Richmond, Virginia

Hvilke flyselskaber flyver til Richmond, Virginia?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Richmond, Virginia

Hvilke flyselskaber flyver til Richmond, Virginia?

For fly fra Danmark til Richmond, Virginia, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Scandinavian Airlines, Lufthansa, KLM og Icelandair. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Air France-fly til Richmond, Virginia

13 Air France-fly flyver til Richmond, Virginia i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Atlanta Hartsfield Jackson til Richmond, Virginia, der er den mest populære rute, som Air France har til Richmond, Virginia. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Air France-fly til Richmond, Virginia, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 5.695 kr. og afgik fra Billund. Air France er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 249 af vores brugere.

KLM-fly til Richmond, Virginia

KLM-fly til Richmond, Virginia kan fås fra helt ned til 5.823 kr. (returrejse fra Billund fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 24 fly, som KLM flyver til Richmond, Virginia på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med KLM til Richmond, Virginia er fra Atlanta Hartsfield Jackson. KLM er blevet bedømt med 7,6/10 af momondo-brugere i 167 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Richmond, Virginia

Neden for finder du alle lufthavne i Richmond, Virginia samt deres afstand til centrum

Hvordan kan du komme til og fra centrum og lufthavnen i Richmond?

Der er flere måder at komme til og fra lufthavnen i Richmond og Richmond centrum på. Du kan vælge at tage en taxa – enten den helt almindelig type taxa eller den mere luksuriøse, som går under Sedan Service. Der er desuden en offentlig bus, der afgår fra lufthavnen og ind til centrum. Det er også muligt at tage bussen den anden vej. Da køreplanen ændrer sig jævnligt, er det værd at undersøge det på lufthavnens hjemmeside, lige inden man rejser. Du kan også vælge at leje en bil. Det kan du gøre ved ankomst, eller du kan vælge at gøre det hjemmefra. Typisk vil det sidste være nemmest og billigst, især hvis du bestiller bilen samtidig med, at du booker dine flybilletter.


Visumkrav for Richmond, Virginia

Hvilke krav er der til pas og visum for at besøge Richmond?

USA har intet krav om visum, hvis du opholder dig der i mindre end 90 dage. Du skal dog registrere dig på ESTA. Dit pas skal være gyldig og må ikke udløbe under rejsen. Skal du på krydstog, så husk at undersøge rederiernes regler. Nogle har et krav om, at dit pas skal være gyldig i mindst seks måneder efter endt ferie.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Richmond, Virginia


De bedste oplevelser og seværdigheder i Richmond, Virginia

Hvad kan du se og gøre i Richmond?

Richmond har et godt, spændende og bredt udvalg af seværdigheder. Det er en gammel sydstatsby, som var sydstaternes hovedstad under borgerkrigen. Interesserer man sig for den amerikanske borgerkrig, er en tur i konføderationens White House og Capital Building et must. En tur til Maymont, der er en lokal gård i victoriansk stil, er også værd et besøg, især hvis man bare er det mindste haveinteresseret. Det samme kan siges om Lewis Ginter Botanical Garden. En tur på den lokale kirkegård kan også være interessant, men en tur på en kirkegård, der går under navnet Hollywood Cemetery, bør bestemt undersøges nærmere. Er man til øl og vinsmagning, er man også kommet til den helt rigtige by. Der er et godt udvalg af ture til lokale vingårde eller mikrobryggerier i områdee, hvor nogle af vingårdene er gamle sydstatsplantager.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Richmond. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Richmond med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Richmond ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Prisagenter på fly til Richmond er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.