Find billige fly til Hanoi

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 3.12
lør. 10.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Hanoi

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Hanoi

Bedste pris på enkeltbillet

3.457 kr.

Bedste pris på returbillet

5.254 kr.

Hurtigste flyvetid

16t. 20min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Hanoi fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.457 kr. (København Kastrup til Hanoi Noibai).
Den bedste pris på en returbillet til Hanoi fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.254 kr. (København Kastrup til Hanoi Noibai).
Det hurtigste fly til Hanoi fra Danmark tager 16t. 20min. (København Kastrup til Hanoi Noibai).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Hanoi, herunder Cathay Pacific, Turkish Airlines og Qatar Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Hanoi

Få indsigter om din flyrejse til Hanoi, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Hanoi?

Den billigste måned at flyve til Hanoi fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.969 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du booke flyrejser til Hanoi fra Danmark i april i stedet. Fly til Hanoi i april, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 6.141 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Hanoi?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Hanoi for 294 kr./person, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Hanoi. Hvis du vil finde den billigste pris til Hanoi fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hanoi på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Hanoi fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 6.775 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Hanoi er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 7.513 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hanoi?

Det billigste tidspunkt at flyve til Hanoi på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 6.899 kr.. Fly til Hanoi koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 7.126 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Hanoi?

Det tager i gennemsnit 16t. 05min. at flyve fra Danmark til Hanoi, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Hanoi Noibai (den mest populære lufthavn i Hanoi). Hvis du flyver fra Billund til Hanoi Noibai, tager det omkring 32t. 25min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Hanoi?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 49 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Hanoi. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 7.024 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Hanoi

Find de billigste fly til disse Hanoi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hanoi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hanoi

København (CPH) til Hanoi (HAN)

Fly til Hanoi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hanoi Noibai, hvor den gennemsnitlige pris er 7.024 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HANOI FRA KØBENHAVNmaj15% billigereAt flyve fra København til Hanoi ​​koster i gennemsnit blot 5.969 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HANOI FRA KØBENHAVNjuli15% dyrereDet koster cirka 8.074 kr. at flyve til Hanoi ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HANOI FRA KØBENHAVNjuni498% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hanoi fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Hanoi

Hanoi er et spændende sted at holde ferie på alle tider af året. Juli og august er varme og regnfulde måneder. Derfor foretrækker mange at rejse med fly til Hanoi i foråret og efteråret. Du har som regel mulighed for at finde billige flybilletter til Hanoi i perioden marts-maj.

Lufthavn: Hai Phong Catbi eller Lufthavn: Thanh Hoa Tho Xuan kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Hanoi.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Hanoi Lufthavn: Hai Phong Catbi, hvor gennemsnitsprisen er 3.479 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Hanoi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Hanoi fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Hanoi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Hanoi

Hvilke flyselskaber flyver til Hanoi?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Hanoi fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Thai Airways, Qatar Airways, Emirates og Turkish Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Hanoi, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Emirates-fly til Hanoi

6 Emirates-fly flyver til Hanoi i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Dubai Intl til Hanoi, der er den mest populære rute, som Emirates har til Hanoi. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Emirates-fly til Hanoi, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 5.308 kr. og afgik fra København Kastrup. Emirates er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,4/10 af 134 af vores brugere.

Korean Air-fly til Hanoi

Et andet populært valg for fly til Hanoi er Korean Air (8,4/10, 109 anmeldelser). De fleste Korean Air-fly, der lander i Hanoi, kommer fra Incheon Intl, men der er 21 Korean Air-fly til Hanoi fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Korean Air, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 5.597 kr. (København Kastrup til Hanoi, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Hanoi

Neden for finder du alle lufthavne i Hanoi samt deres afstand til centrum

Noi Bai er en travl international lufthavn, der ligger ca. 45 km nord for Hanoi. Der kører to busser mellem lufthavnen og centrum. Linje 7 kører til Kim La Station og linje 17 til Long Bien Station. Busserne kører med 15-20 min mellemrum, og en busbillet koster ca. 5.000 VND (ca. 1.5 DKK). Det tager omkring en time at komme fra lufthavnen til centrum.


Populære fly til Hanoi

Find dine flybilletter til Hanoi blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Hanoi
Hurtigste flyvetid16t. 05min.
Laveste pris5.060 kr.
Fly fra Billund til Hanoi
Hurtigste flyvetid32t. 25min.
Laveste pris7.659 kr.
Fly fra Aarhus til Hanoi
Hurtigste flyvetid33t. 35min.
Laveste pris12.533 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Hanoi

Hanoi opleves bedst til fods, da de attraktive kvarterer ligger tæt på hinanden og trafikken kan være langsom. Dog afgår der busser, og der er stoppested ved alle de store turistattraktioner. Busbilletter købes kontant i bussen og koster 5.000-10.000 VND (ca. 1.5-3 DKK) afhængig af destinationen.


Visumkrav for Hanoi

Som dansk statsborger kan du rejse med fly til Hanoi uden visum i op til 15 dage. Varer dit ophold i Vietnam længere end 15 dage, skal du søge visum på den vietnamesiske ambassade i Hellerup. Ansøgningsskemaet kan udfyldes på forhånd. Når du rejser til Vietnam, skal dit pas være gyldigt i seks måneder efter indrejsedatoen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Hanoi


De bedste oplevelser og seværdigheder i Hanoi

Der er rigeligt at give sig til i Hanoi, der vrimler med seværdigheder og kulturelle tilbud. Besøg Ho Chi Minh Mausoleum og få indblik i Vietnams interessante historie. Besøg de buddhistiske templer eller tag på en dagsudflugt til Parfume Pagoden, der byder på en labyrint af blomster og bække ved et bjerg syd for byen. Gå heller ikke glip af operahuset i byens charmerende franske kvarter.

Dit blå sygesikringskort dækker ikke i Vietnam. Derfor er det en god idé med en rejseforsikring der dækker ved sygdom såvel som tyveri og ulykke.

Vand fra hanen er ikke egnet som drikkevand i Hanoi. Køb i stedet vand på flaske. Du kan roligt børste tænder og bade i vand fra hanen.

Det er kutyme at give drikkepenge i Vietnam. På restauranter, caféer og barer betaler du typisk ca. 10 %. Du kan også efterlade et par mønter til rengøringspersonalet på hotellet – ca. 25.000 VND (ca. 7 DKK), mens turguider typisk gives ca. 100.000 VND (ca.29 DKK).

Gå på opdagelse i Hanois gamle kvarter, hvor smalle stræder bugner med butikker og boder. Du kan også lægge vejen forbi Dong Xuan Market, der er et ideelt sted at få tilfredsstillet lysten til at shoppe.


Find billige flybilletter til andre byer i Vietnam

Vietnam er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Hanoi med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Hanoi.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Hanoi og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.