Find billige flybilletter til Hanoi

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Hanoi (HAN)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Hanoi. De nuværende restriktioner til Hanoi er baseret på Vietnam rejserestriktioner.

Se nuværende Vietnam rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Hanoi

Find de billigste fly til disse Hanoi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Hanoi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Hanoi

København (CPH) til Hanoi (HAN)

Fly til Hanoi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hanoi Noibai, hvor den gennemsnitlige pris er 3.869 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HANOI FRA KØBENHAVNseptember9% billigereAt flyve fra København til Hanoi ​​koster i gennemsnit blot 3.528 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HANOI FRA KØBENHAVNdecember26% dyrereDet koster cirka 4.865 kr. at flyve til Hanoi ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HANOI FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Hanoi fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Hanoi?

Hanoi er et spændende sted at holde ferie på alle tider af året. Juli og august er varme og regnfulde måneder. Derfor foretrækker mange at rejse med fly til Hanoi i foråret og efteråret. Du har som regel mulighed for at finde billige flybilletter til Hanoi i perioden marts-maj.

Hvilket er det absolut billigste fly til Hanoi?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Hanoi for 225 kr./person, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Hanoi. Hvis du vil finde den billigste pris til Hanoi fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Hanoi?

Den billigste måned at flyve til Hanoi fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.528 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Hanoi i september, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.547 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Hanoi?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 35 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Hanoi. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 3.869 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Hanoi på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Hanoi fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 3.706 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Hanoi på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 4.029 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Hanoi?

Når du flyver til Hanoi fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 3.679 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Om aftenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Hanoi, så priserne er ofte dyrere på omkring 4.576 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Hanoi?

Lufthavn: Hai Phong Catbi eller Lufthavn: Thanh Hoa Tho Xuan kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Hanoi.

Findes der en billigere måde at flyve til Hanoi på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Hanoi Lufthavn: Hai Phong Catbi, hvor gennemsnitsprisen er 2.973 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Hanoi?

På nuværende tidspunkt inkluderer Vietnam rejserestriktioner rejser til Hanoi. Indrejserestriktioner

Vietnam har begrænset alle indrejser undtagen for borgere, diplomater og højt kvalificerede arbejdstagere, eksperter, virksomhedsledere og andre, der er godkendt af den nationale styringskomité for COVID-19 forebyggelse og kontrol. Rejsende med officielle formål vil blive undersøgt ved grænsen, før de rejser ind i Vietnam. Alle visumudstedelser er suspenderet. Borgere i Italien, Sydkorea, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Norge, Spanien, Sverige og passagerer med britisk pas er ikke længere fritaget for visumpligt. Rejsende med visumfritagelsesbevis udstedt af Vietnam, der er bosiddende i Kina, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Iran, Italien, Sydkorea, Norge, Spanien, Sverige eller Storbritannien, er ikke længere visumfritaget. Borgere i Hviderusland, Japan og Rusland med et normalt pas eller et certifikat for visumfritagelse er ikke længere visumfritaget.

Karantænekrav

Alle rejsende er underlagt 14 dages karantæne og skal udfylde en karantæneformular før ankomst.

Hvis du planlægger rejser til Hanoi nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Hanoi Noibai

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Hanoi Noibai fundet af momondos brugere for nylig
Turkish Airlines
3. maj
13:55Billund
17t. 25min.
1 stop
07:20Hanoi Noibai
18. maj
17:45Hanoi Noibai
19t. 35min.
2 stop
13:20Billund
5.530 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. maj
09:00Billund
19t. 30min.
2 stop
04:30Hanoi Noibai
19. maj
22:15Hanoi Noibai
20t. 25min.
2 stop
18:40Billund
5.684 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. maj
13:55Billund
17t. 25min.
1 stop
07:20Hanoi Noibai
24. maj
11:30Hanoi Noibai
23t. 35min.
2 stop
11:05Billund
4.748 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
6. maj
09:00Billund
19t. 30min.
2 stop
04:30Hanoi Noibai
18. maj
22:15Hanoi Noibai
21t. 55min.
2 stop
20:10Billund
6.022 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
3. maj
13:55Billund
17t. 25min.
1 stop
07:20Hanoi Noibai
18. maj
17:45Hanoi Noibai
24t. 15min.
1 stop
18:00Billund
4.982 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
5. maj
13:55Billund
17t. 25min.
1 stop
07:20Hanoi Noibai
20. maj
17:45Hanoi Noibai
24t. 15min.
1 stop
18:00Billund
4.994 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Hanoi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Hanoi

Du kan finde flybilletter til Hanoi hos flyselskaber som Qatar Airways, Thai Airways, Emirates, Norwegian, VietJet Air, Aeroflot, SAS og Hong Kong Airlines, der alle har flyafgange fra Københavns Lufthavn.

Hvem flyver direkte til Hanoi?

Der afgår ikke direkte fly fra København til Hanoi. Du skal mellemlande i for eksempel Doha, Bangkok, Istanbul, Moskva eller Frankfurt.

Hvor lang tid tager det at flyve til Hanoi?

Den hurtigste rute med fly til Hanoi tager ca. 14 t med Thai Airways. Vælger du en billigere afgang, kan turen vare ca. 17-18 t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Hanoi samt afstand til centrum

Noi Bai er en travl international lufthavn, der ligger ca. 45 km nord for Hanoi. Der kører to busser mellem lufthavnen og centrum. Linje 7 kører til Kim La Station og linje 17 til Long Bien Station. Busserne kører med 15-20 min mellemrum, og en busbillet koster ca. 5.000 VND (ca. 1.5 DKK). Det tager omkring en time at komme fra lufthavnen til centrum.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Hanoi?

Hanoi opleves bedst til fods, da de attraktive kvarterer ligger tæt på hinanden og trafikken kan være langsom. Dog afgår der busser, og der er stoppested ved alle de store turistattraktioner. Busbilletter købes kontant i bussen og koster 5.000-10.000 VND (ca. 1.5-3 DKK) afhængig af destinationen.


Kan man rejse til Hanoi uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du rejse med fly til Hanoi uden visum i op til 15 dage. Varer dit ophold i Vietnam længere end 15 dage, skal du søge visum på den vietnamesiske ambassade i Hellerup. Ansøgningsskemaet kan udfyldes på forhånd. Når du rejser til Vietnam, skal dit pas være gyldigt i seks måneder efter indrejsedatoen.


Tips og gode råd til Hanoi

Hvad skal man se i Hanoi?

Der er rigeligt at give sig til i Hanoi, der vrimler med seværdigheder og kulturelle tilbud. Besøg Ho Chi Minh Mausoleum og få indblik i Vietnams interessante historie. Besøg de buddhistiske templer eller tag på en dagsudflugt til Parfume Pagoden, der byder på en labyrint af blomster og bække ved et bjerg syd for byen. Gå heller ikke glip af operahuset i byens charmerende franske kvarter.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Der er oplevelser for hele familien, når du rejser med børn til Hanoi. Ho Tay Water Park har et stort udvalg af vandrutsjebaner for børn i alle aldre. Thang Long Water Puppet Theatre byder på dukketeater i vand, hvor de smukke, traditionelle dukker akkompagneres af fløjte, klokker og trommer. Hanoi Central Circus inviterer indenfor til klovne, akrobater og elefanter.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit blå sygesikringskort dækker ikke i Vietnam. Derfor er det en god idé med en rejseforsikring der dækker ved sygdom såvel som tyveri og ulykke.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er ikke egnet som drikkevand i Hanoi. Køb i stedet vand på flaske. Du kan roligt børste tænder og bade i vand fra hanen.

Giver man drikkepenge i Hanoi?

Det er kutyme at give drikkepenge i Vietnam. På restauranter, caféer og barer betaler du typisk ca. 10 %. Du kan også efterlade et par mønter til rengøringspersonalet på hotellet – ca. 25.000 VND (ca. 7 DKK), mens turguider typisk gives ca. 100.000 VND (ca.29 DKK).

Hvor er der gode shoppingområder?

Gå på opdagelse i Hanois gamle kvarter, hvor smalle stræder bugner med butikker og boder. Du kan også lægge vejen forbi Dong Xuan Market, der er et ideelt sted at få tilfredsstillet lysten til at shoppe. (Priser checket: 18/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class