Find billige fly til Ho Chi Minh-byen

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 15.8
man. 22.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Ho Chi Minh-byen

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Ho Chi Minh-byen

Bedste pris på enkeltbillet

3.052 kr.

Bedste pris på returbillet

5.944 kr.

Hurtigste flyvetid

16t. 10min.

Betjenes af

9 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Ho Chi Minh-byen fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.052 kr. (København Kastrup til Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat).
Den bedste pris på en returbillet til Ho Chi Minh-byen fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.944 kr. (København Kastrup til Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat).
Det hurtigste fly til Ho Chi Minh-byen fra Danmark tager 16t. 10min. (København Kastrup til Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat).
Der er 9 flyselskaber, som flyver til Ho Chi Minh-byen, herunder Air France, KLM og Singapore Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ho Chi Minh-byen

Find de billigste fly til disse Ho Chi Minh-byen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ho Chi Minh-byen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ho Chi Minh-byen

København (CPH) til Ho Chi Minh-byen (SGN)

Fly til Ho Chi Minh-byen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat, hvor den gennemsnitlige pris er 6.619 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HO CHI MINH-BYEN FRA KØBENHAVNmaj15% billigereAt flyve fra København til Ho Chi Minh-byen ​​koster i gennemsnit blot 5.653 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HO CHI MINH-BYEN FRA KØBENHAVNjuli30% dyrereDet koster cirka 8.617 kr. at flyve til Ho Chi Minh-byen ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HO CHI MINH-BYEN FRA KØBENHAVNjuni454% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ho Chi Minh-byen fra København i juni end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ho Chi Minh-byen?

Flyrejser til Ho Chi Minh by i Vietnam strækker sig langt over kloden. Du skal altså regne med at sætte god tid af til rejsen. Du vil finde afgange fra både CPH Københavns Lufthavn og BLL Billund Lufthavn, hvorfra du skal hen over en række lande, før du ankommer i smukke Vietnam. Er du bosat i den nordlige eller sydlige ende af Jylland, så kan du med fordel søge mod Billund eller tage et fly til den danske hovedstad, hvorfra du kan fortsætte den videre rejse mod Ho Chi Minh by.

Der går desværre ingen fly fra de danske lufthavne, som lander i Ho Chi Minh by uden korte ophold og stop undervejs. Flybilletter og flytilbud til Ho Chi Minh by indebærer som regel, at du skal forbi to større internationale lufthavne, inden du lander i Vietnam. Disse vil typisk være LHR London Heathrow eller CDG Paris Charles De Gaulle, som begge efterfølges af ophold i lufthavne såsom HKG Hong Kong International Airport, DXB Dubai International Airport eller SIN Singapore Changi Airport. Det vil dog variere, så du kan også finde ruter, der fører dig hen over Qatar, Malaysia og lignende lande.

Brugere, der booker rejser til Ho Chi Minh-byen fra Vinh City, har fundet fly, der er 90% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Ho Chi Minh-byen. Hvis du vil finde den billigste pris til Ho Chi Minh-byen fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Ho Chi Minh-byen fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.653 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Ho Chi Minh-byen i maj, så bør du vente til oktober til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 5.959 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Ho Chi Minh-byen er 40 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 6.619 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 5.944 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Ho Chi Minh-byen fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 6.390 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en torsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Ho Chi Minh-byen for omkring 6.991 kr..

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Ho Chi Minh-byen på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Ho Chi Minh-byen om formiddagen helt ned til 6.396 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Ho Chi Minh-byen koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 7.240 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Rejsende, som flyver til Ho Chi Minh-byen, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Can Tho (131 km fra Ho Chi Minh-byen centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 2.635 kr. pr. person er Lufthavn: Can Tho den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Ho Chi Minh-byen. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Ho Chi Minh-byen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ho Chi Minh-byen fundet af momondos brugere for nylig
Vietnam Airlines
4. dec.
CPH04:50København Kastrup
15t. 45min.
1 stop
SGN20:35Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat
11. dec.
SGN14:00Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat
25t. 15min.
2 stop
CPH15:15København Kastrup
5.944 kr.
Find lignende
KLM
4. dec.
BLL07:05Billund
39t. 55min.
2 stop
SGN23:00Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat
11. dec.
SGN04:20Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat
34t. 00min.
2 stop
BLL14:20Billund
6.017 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. nov.
CPH05:05København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
SGN20:35Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat
7. dec.
SGN16:00Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat
21t. 45min.
2 stop
CPH13:45København Kastrup
6.126 kr.
Find lignende
Air France
1. dec.
CPH04:50København Kastrup
15t. 30min.
1 stop
SGN20:20Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat
14. dec.
SGN04:20Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat
20t. 05min.
1 stop
CPH00:25København Kastrup
6.206 kr.
Find lignende
ANA
6. dec.
CPH01:40København Kastrup
33t. 10min.
2 stop
SGN10:50Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat
13. dec.
SGN18:05Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat
29t. 40min.
2 stop
CPH23:45København Kastrup
6.257 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. sep.
CPH10:25København Kastrup
17t. 40min.
1 stop
SGN04:05Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat
4. okt.
SGN13:40Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat
25t. 40min.
2 stop
CPH15:20København Kastrup
6.265 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Ho Chi Minh-byen

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Ho Chi Minh-byen, så se nogle af vores tilbud herunder fra Thai Airways og Turkish Airlines
Flere flyselskaber
3. sep.
CPH11:50København Kastrup
33t. 30min.
3 stop
SGN21:20Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat
3.052 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. sep.
CPH13:05København Kastrup
23t. 40min.
3 stop
SGN12:45Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat
3.205 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. sep.
CPH03:00København Kastrup
26t. 25min.
3 stop
SGN05:25Ho Chi Minh-byen Tan Son Nhat
3.387 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Ho Chi Minh-byen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ho Chi Minh-byen

Hvilke flyselskaber flyver til Ho Chi Minh-byen?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Ho Chi Minh-byen fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Thai Airways, Turkish Airlines, Qatar Airways og Singapore Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Ho Chi Minh-byen, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

THAI Smile-fly til Ho Chi Minh-byen

THAI Smile flyver omkring 14 fly til Ho Chi Minh-byen om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Bangkok Suvarnabhumi, hvor det bedste tilbud på en returrejse med THAI Smile var på 5.323 kr. (København Kastrup til Ho Chi Minh-byen). Brugerne har bedømt THAI Smile med 10,0/10 i over 2 anmeldelser på momondo.

Emirates-fly til Ho Chi Minh-byen

Flytilbud med Emirates til Ho Chi Minh-byen begynder fra 5.666 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Emirates oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Dubai Intl er det mest populære afgangssted med Emirates til Ho Chi Minh-byen, så generelt er der større tilgængelighed. Emirates har fået en bedømmelse på 8,4/10 i 129 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Ho Chi Minh-byen

Neden for finder du alle lufthavne i Ho Chi Minh-byen samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til midtbyen fra Tân Sơn Nhất International Airport?

Du har flere muligheder, når du skal fra SGN Tân Sơn Nhất International Airport i Ho Chi Minh by og mod centrum af byen, som du finder lidt syd for lufthavnen. Når du kommer ud herfra, vil du let se en tilknyttet busstation. Her kan du passende købe billet på bussen, som hedder linje 109, når du skal mod bymidten. Herude vil du støde på autoriserede taxaer, som du kan hoppe i kø til. Du kan desuden bestille taxaer online og ved små kontorer, som du går forbi på vej herhen. Byen har planer om store udvidelser af det offentlige trafiknetværk, så i den nærmere fremtid vil du møde muligheder for at komme ind til bymidten via hurtige metrolinjer.


Populære fly til Ho Chi Minh-byen

Find dine flybilletter til Ho Chi Minh-byen blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Ho Chi Minh-byen
Hurtigste flyvetid15t. 30min.
Laveste pris5.638 kr.
Fly fra Billund til Ho Chi Minh-byen
Hurtigste flyvetid34t. 45min.
Laveste pris6.017 kr.

Visumkrav for Ho Chi Minh-byen

Når du rejser mod Ho Chi Minh by og Tân Sơn Nhất International Airport i Vietnam, så er det dit eget ansvar at overholde landets pas- og visumregler. Her bør du søge om visum i god tid. Du skal desuden sørge for at have passet med under ind- og udrejsen, og gyldigheden må ikke være nær dens udløbsdato. Det skal som minimum være gyldigt i en måned efter dit visums udløb. Sæt gerne gang i ansøgningsprocessen hurtigst muligt, så du har styr på rejsedokumenterne i fornuftig tid.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Ho Chi Minh-byen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Ho Chi Minh-byen

Ho Chi Minh by er af en fascinerende størrelse. Blandt de høje moderne bygningers toppe med terrasser i himlen finder du jordnære markeder, hvor salg af kunst og håndværk afspejler byens multikulturelle beboere. Du finder nemt multinational streetfood, hvor du med sikkerhed kan få en oplevelse med smag af kogekunst, du ikke finder på dansk jord. Byen, som også går under det historiske navn Saigon, giver rum til mange fortællinger og beretninger fra fortiden. Ved Cu Chi-tunnellerne kan du få den at føle på egen krop ved at gå på opdagelse i junglens spændende terræn og det gamle netværk af underjordiske tunneller. Du kan søge mod temaparker som Suoi Tien Theme Park, og du kan opleve den lokale kulturhistorie med forestillinger på gader, i teatre og operahuse. Fortiden er prominent udstillet i de mange museer, som byen giver plads til. Særligt nær centrum vil du opleve et aktivt natteliv, hvor sjove barer sikrer festlige rammer med drinks og cocktails til overkommelige priser. Søger du ikke mod observationsdæk, så kan du også få nye vinkler på byens landskab fra vand og floder, hvor lokale guides lader dig udforske byens smukke rammer med fortællinger og rolige åretag.


Find billige flybilletter til andre byer i Vietnam

Vietnam er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Ho Chi Minh-byen, som overholder denne regel.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Ho Chi Minh-byen.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Ho Chi Minh-byen og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.