Find billige fly til Kota Kinabalu

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kota Kinabalu

Få indsigter om din flyrejse til Kota Kinabalu, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kota Kinabalu?

november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Kota Kinabalu med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.705 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Kota Kinabalu?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Kota Kinabalu fra Tawau for 246 kr.. Det er 56% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Kota Kinabalu. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Kota Kinabalu fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kota Kinabalu på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Kota Kinabalu er på en søndag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.989 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 7.813 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Kota Kinabalu.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kota Kinabalu?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Kota Kinabalu, hvor du kan finde priser helt ned til 6.150 kr.. Hvis du flyver fra Kota Kinabalu om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Kota Kinabalu på, er derimod om formiddagen, hvor priserne ligger på omkring 7.663 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kota Kinabalu?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Kota Kinabalu på, er omkring 12 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 6.992 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kota Kinabalu

Find de billigste fly til disse Kota Kinabalu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kota Kinabalu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kota Kinabalu

København (CPH) til Kota Kinabalu (BKI)

Fly til Kota Kinabalu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kota Kinabalu, hvor den gennemsnitlige pris er 6.992 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KOTA KINABALU FRA KØBENHAVNjanuar20% billigereAt flyve fra København til Kota Kinabalu ​​koster i gennemsnit blot 5.561 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KOTA KINABALU FRA KØBENHAVNjuli21% dyrereDet koster cirka 8.439 kr. at flyve til Kota Kinabalu ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KOTA KINABALU FRA KØBENHAVNjuli318% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kota Kinabalu fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kota Kinabalu

Flytilbud til Kota Kinabalu vil for det meste svinge i deres samlede tidsomfang. Men du skal regne med at sætte en god dags tid af på den lange rejse mod hovedstaden i den nordvestlige delstat Sabah. Du kan påbegynde turen fra CPH Københavns Lufthavn og BLL Billund Lufthavn, som begge har forbindelser til lufthavne, der fører dig mod Malaysia. Du skal derfor tillægge den tid, som det tager mod en vores store lufthavne. Det kan eksempelvis indebære 45 minutter fra Aalborg til København. I København vil du typisk finde flere valgmuligheder med færre afbrydelser. Du bør dog forvente at være undervejs i et lille døgns tid.

Flybilletter og rejseplaner til Kota Kinabalu vil desværre kræve flere mellemlandinger, da det ikke er muligt at flyve direkte hertil fra de danske lufthavne. Mens du kan flyve fra både Billund og København, vil der som udgangspunkt være flere afgange fra København, der omfatter mindre end tre mellemlandinger. Rejsen mod BKI Kota Kinabalu International Airport i Kota Kinabalu går typisk hen over lufthavne såsom DOH Hamad International Airport i Qatar, inden det sidste ophold skal ske ved Malaysias primære internationale lufthavn KUL Kuala Lumpur International Airport. Mellemlandinger er ikke begrænset til blot disse, hvorfor det vil være muligt at finde rejser, der kan være kortere hen over Tyrkiets IST Istanbul Airport samt andre større lufthavne.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Kota Kinabalu. Hvis du har planer om at flyve til Kota Kinabalu, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Labuan (118 km fra Kota Kinabalu centrum), Lufthavn: Kudat (134 km fra Kota Kinabalu centrum) eller Lufthavn: Lawas (145 km fra Kota Kinabalu centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Labuan for 556 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Kota Kinabalu

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kota Kinabalu

Hvilke flyselskaber flyver til Kota Kinabalu?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kota Kinabalu

Hvilke flyselskaber flyver til Kota Kinabalu?

For fly fra Danmark til Kota Kinabalu, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Malaysia Airlines, Qatar Airways, Singapore Airlines og Emirates. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Emirates-fly til Kota Kinabalu

Emirates flyver til Kota Kinabalu ca. 70 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Emirates, men der er fundet priser på helt ned til 6.794 kr. fra København Kastrup til Kota Kinabalu. Emirates er blevet bedømt med 8,4/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

Singapore Airlines-fly til Kota Kinabalu

Singapore Airlines flyver normalt til Kota Kinabalu 7 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Kota Kinabalu fra Kuala Lumpur Intl. Singapore Airlines (bedømmelse: 8,0, 113 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Kota Kinabalu, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Singapore Airlines-billet, der er fundet på momondo til Kota Kinabalu, var fra København Kastrup (4.026 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Kota Kinabalu

Neden for finder du alle lufthavne i Kota Kinabalu samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du mod centrum fra Kota Kinabalu International Airport?

Fra Kota Kinabalu International har du valgfrihed mellem et par muligheder. Når du booker indkvartering, kan du støde på hoteller med egne tilbud på transport fra lufthavnen. Hen over dagtimerne kører flere offentlige shuttlebusser frem og tilbage mellem centrum og terminalen med ganske få, fastlagte stoppesteder. Køreturen er ikke lang, og du kan hoppe på bussen mod et beskedent beløb. Du kan også finde taxaer, hvor det er muligt både at booke fra lufthavnen og stille sig i kø, såfremt der er ledige vogne. Denne form for transport vil for det meste koste lidt ekstra, men kan være en mere en behagelig oplevelse uden usikre ventetider. Med applikationer som Grab kan du desuden booke kørsel fra din mobiltelefon.


Visumkrav for Kota Kinabalu

Når du stiger ombord på flyrejser til Kota Kinabalu i Malaysia, er der et par regler, du bør have kendskab til. Du kan som udgangspunkt opholde dig visumfrit i landet i op til 90 dage. Selvom nødpas og forlængede pas vil blive anerkendt ved både ind- og udrejse, så er det fornuftigt at tjekke gyldigheden af dit pas i god tid. Det skal nemlig også have en udløbsdato, der ikke ligger tidligere end seks måneder efter din indrejse til Malaysia. Når du ankommer, så er det særdeles vigtigt, du sikrer dig, at passet bliver stemplet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kota Kinabalu


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kota Kinabalu

Du finder sjældent rejsedestinationer med så mange særtræk som Kota Kinabalu og byens nærliggende landskab, der giver plads til verdenskendte naturparker og et eksotisk, blomstrende dyreliv. I Kinabalu National Park, som er UNESCO-anerkendt, finder du enorme Mount Kinabalu. Her søger massevis af klatrere hvert år mod kløfter og klippevægge, og så er det naturligvis muligt at bestige toppen med arrangerede ture med professionelle lokale guides. Tæt på bjerget finder du Poring Hot Spring, hvor du kan bade i varme kilder i omgivelser præget af luksus. I byen har du fra de mange lange strande som Tanjung Aru Beach vinderchancer for solnedgange, som tilbyder mættede indtryk fra alle ender af farvespektret. Elsker du at shoppe og gå på opdagelse i lokale butikker, så finder du alt fra shoppingcentre til store gademarkeder, der sagtens kan være livlige hen over både aftenen og natten. Du kan opleve alt fra udsigtsposter på toppen af bakker og bjerge til udflugter mod junglen, hvor du kan møde spændende dyr og krystalklart vand fra kystens mange strande. Oplevelser er der nok af, når du rejser mod dette storslåede eldorado i Malaysia.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Kota Kinabalu, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Kota Kinabalu.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Kota Kinabalu. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.