Find billige fly til Kota Kinabalu

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 10.12
søn. 17.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kota Kinabalu

Få indsigter om din flyrejse til Kota Kinabalu, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kota Kinabalu?

marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Kota Kinabalu med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 7.082 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kota Kinabalu på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Kota Kinabalu er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.693 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 10.662 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Kota Kinabalu.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kota Kinabalu?

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Kota Kinabalu, hvor du kan finde priser helt ned til 8.282 kr.. Hvis du flyver fra Kota Kinabalu om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Kota Kinabalu på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 8.295 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kota Kinabalu

Find de billigste fly til disse Kota Kinabalu-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kota Kinabalu

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kota Kinabalu

København (CPH) til Kota Kinabalu (BKI)

Fly til Kota Kinabalu ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kota Kinabalu, hvor den gennemsnitlige pris er 8.314 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KOTA KINABALU FRA KØBENHAVNoktober29% billigereAt flyve fra København til Kota Kinabalu ​​koster i gennemsnit blot 5.962 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KOTA KINABALU FRA KØBENHAVNjuli28% dyrereDet koster cirka 10.708 kr. at flyve til Kota Kinabalu ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KOTA KINABALU FRA KØBENHAVNfebruar1.000% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kota Kinabalu fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kota Kinabalu

Hvor lang tid tager det at flyve til Kota Kinabalu?

Flytilbud til Kota Kinabalu vil for det meste svinge i deres samlede tidsomfang. Men du skal regne med at sætte en god dags tid af på den lange rejse mod hovedstaden i den nordvestlige delstat Sabah. Du kan påbegynde turen fra CPH Københavns Lufthavn og BLL Billund Lufthavn, som begge har forbindelser til lufthavne, der fører dig mod Malaysia. Du skal derfor tillægge den tid, som det tager mod en vores store lufthavne. Det kan eksempelvis indebære 45 minutter fra Aalborg til København. I København vil du typisk finde flere valgmuligheder med færre afbrydelser. Du bør dog forvente at være undervejs i et lille døgns tid.

Hvor kan du flyve direkte til Kota Kinabalu fra?

Flybilletter og rejseplaner til Kota Kinabalu vil desværre kræve flere mellemlandinger, da det ikke er muligt at flyve direkte hertil fra de danske lufthavne. Mens du kan flyve fra både Billund og København, vil der som udgangspunkt være flere afgange fra København, der omfatter mindre end tre mellemlandinger. Rejsen mod BKI Kota Kinabalu International Airport i Kota Kinabalu går typisk hen over lufthavne såsom DOH Hamad International Airport i Qatar, inden det sidste ophold skal ske ved Malaysias primære internationale lufthavn KUL Kuala Lumpur International Airport. Mellemlandinger er ikke begrænset til blot disse, hvorfor det vil være muligt at finde rejser, der kan være kortere hen over Tyrkiets IST Istanbul Airport samt andre større lufthavne.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kota Kinabalu?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Kota Kinabalu. Hvis du har planer om at flyve til Kota Kinabalu, kan du overveje at booke flyrejse til Labuan Lufthavn (118 km fra Kota Kinabalu centrum), Kudat Lufthavn (134 km fra Kota Kinabalu centrum) eller Lawas Lufthavn (145 km fra Kota Kinabalu centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kota Kinabalu Lufthavn?

Priser for fly til Kota Kinabalu Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Kota Kinabalu Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Kota Kinabalu Lufthavn er 6 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kota Kinabalu Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kota Kinabalu Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kota Kinabalu Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Kota Kinabalu Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Visumkrav for Kota Kinabalu

Hvilke pas- og visumregler gælder ved rejse til Kota Kinabalu?

Når du stiger ombord på flyrejser til Kota Kinabalu i Malaysia, er der et par regler, du bør have kendskab til. Du kan som udgangspunkt opholde dig visumfrit i landet i op til 90 dage. Selvom nødpas og forlængede pas vil blive anerkendt ved både ind- og udrejse, så er det fornuftigt at tjekke gyldigheden af dit pas i god tid. Det skal nemlig også have en udløbsdato, der ikke ligger tidligere end seks måneder efter din indrejse til Malaysia. Når du ankommer, så er det særdeles vigtigt, du sikrer dig, at passet bliver stemplet.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kota Kinabalu

Hvad kan du se og opleve i Kota Kinabalu?

Du finder sjældent rejsedestinationer med så mange særtræk som Kota Kinabalu og byens nærliggende landskab, der giver plads til verdenskendte naturparker og et eksotisk, blomstrende dyreliv. I Kinabalu National Park, som er UNESCO-anerkendt, finder du enorme Mount Kinabalu. Her søger massevis af klatrere hvert år mod kløfter og klippevægge, og så er det naturligvis muligt at bestige toppen med arrangerede ture med professionelle lokale guides. Tæt på bjerget finder du Poring Hot Spring, hvor du kan bade i varme kilder i omgivelser præget af luksus. I byen har du fra de mange lange strande som Tanjung Aru Beach vinderchancer for solnedgange, som tilbyder mættede indtryk fra alle ender af farvespektret. Elsker du at shoppe og gå på opdagelse i lokale butikker, så finder du alt fra shoppingcentre til store gademarkeder, der sagtens kan være livlige hen over både aftenen og natten. Du kan opleve alt fra udsigtsposter på toppen af bakker og bjerge til udflugter mod junglen, hvor du kan møde spændende dyr og krystalklart vand fra kystens mange strande. Oplevelser er der nok af, når du rejser mod dette storslåede eldorado i Malaysia.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kota Kinabalu?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Kota Kinabalu med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Kota Kinabalu, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kota Kinabalu?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Kota Kinabalu.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kota Kinabalu lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Kota Kinabalu. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kota Kinabalu på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.