Find billige fly til Kuching

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kuching

Få indsigter om din flyrejse til Kuching, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kuching?

Hvis du ikke vil rejse til Kuching i januar, så bør du vente til juni til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 6.091 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kuching på?

Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Kuching fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 6.372 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Kuching er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 8.434 kr..


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kuching

Find de billigste fly til disse Kuching-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kuching

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kuching

København (CPH) til Kuching (KCH)

Fly til Kuching ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kuching, hvor den gennemsnitlige pris er 7.466 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KUCHING FRA KØBENHAVNjanuar20% billigereAt flyve fra København til Kuching ​​koster i gennemsnit blot 5.941 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KUCHING FRA KØBENHAVNdecember27% dyrereDet koster cirka 9.448 kr. at flyve til Kuching ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KUCHING FRA KØBENHAVNoktober509% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kuching fra København i oktober end i andre måneder

Andre kabineklasser på fly til Kuching

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kuching

Hvilke flyselskaber flyver til Kuching?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kuching

Hvilke flyselskaber flyver til Kuching?

Qatar Airways, Malaysia Airlines, Singapore Airlines og Turkish Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Kuching regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Kuching med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Singapore Airlines-fly til Kuching

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Kuching på momondo er Singapore Airlines, som flyver 13 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Singapore Changi, hvor det bedste tilbud på Singapore Airlines-fly til Kuching kostede 4.978 kr. (returrejse fra København Kastrup til Kuching fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 113 anmeldelser af Singapore Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 8,0.

Qatar Airways-fly til Kuching

Qatar Airways-fly til Kuching kan fås fra helt ned til 5.388 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 49 fly, som Qatar Airways flyver til Kuching på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Qatar Airways til Kuching er fra Kuala Lumpur Intl. Qatar Airways er blevet bedømt med 7,9/10 af momondo-brugere i 335 anmeldelser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kuching


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Kuching. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Kuching med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Kuching ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Kuching. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.