Find billige fly til Shenzhen

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.12
tir. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Shenzhen

Få indsigter om din flyrejse til Shenzhen, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Shenzhen på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Shenzhen er på en søndag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.998 kr.. Den dyreste dag at flyve til Shenzhen er mandag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 10.000 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Shenzhen?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Shenzhen på er om eftermiddagen. Fly fra Danmark til Shenzhen på dette tidspunkt kan findes helt ned til 4.998 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 9.887 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Shenzhen?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Shenzhen du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 28t. 15min. at flyve fra København Kastrup til Shenzhen. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Shenzhen. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Shenzhen

Find de billigste fly til disse Shenzhen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Guangzhou

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Shenzhen

København (CPH) til Guangzhou (CAN)

Fly til Shenzhen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Guangzhou Baiyun, hvor den gennemsnitlige pris er 7.550 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SHENZHEN FRA KØBENHAVNdecember24% billigereAt flyve fra København til Shenzhen ​​koster i gennemsnit blot 5.666 kr. i december
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SHENZHEN FRA KØBENHAVNjuni64% dyrereDet koster cirka 12.126 kr. at flyve til Shenzhen ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SHENZHEN FRA KØBENHAVNjanuar1.120% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Shenzhen fra København i januar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Shenzhen

Hvor lang tid tager det at flyve til Shenzhen?

Flyvetiden fra Danmark til Shenzhen i Kina afhænger meget af din rute. Typisk tager en tur fra Københavns Lufthavn (CPH) til Shenzhen Bao’an Internationale Lufthavn (SZX) mellem 20-26 timer med to mellemlandinger. Fra Billund (BLL) har den gennemsnitlige tur to eller tre mellemlandinger, og derfor vil din tur til Shenzhen typisk vare mellem 21-30 timer. Har du fundet flybilletter med afgang fra Aalborg (AAL), vil de hurtigste ture have tre mellemlandinger. Det er dog muligt at finde flyrejser her med kun to mellemlandinger, men den samlede rejsetid vil ofte være den samme eller endog et par timer længere. En flyrejse fra Aalborg til Shenzhen vil derfor typisk vare mellem 24-40 timer. Turens længde afhænger altså meget af det flytilbud, du benytter dig af.

Hvorfra kan man flyve direkte til Shenzhen?

Der er desværre ingen direkte flyvninger fra Danmark til Shenzhen. Flyrejser fra Københavns Lufthavn i Kastrup vil som oftest skulle mellemlande i Amsterdam (AMS), London (LHR), Frankfurt (FRA) eller Istanbul (IST) samt have yderligere én mellemlanding i Asien, måske Incheon (ICN), Bangkok (BKK) eller Shanghai (PVG). Herfra flyver du så direkte til Shenzhen Bao’an Internationale Lufthavn. Fra Billund og Aalborg er placeringen af mellemlandingerne ofte de samme som fra København.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Shenzhen?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Shenzhen i december, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.734 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Shenzhen?

Huizhou Lufthavn, Zhuhai Lufthavn, Foshan Shadi Lufthavn eller Guangzhou Baiyun Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Shenzhen.

Findes der en billigere måde at flyve til Shenzhen på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Shenzhen Guangzhou Baiyun Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 2.682 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Shenzhen Lufthavn?

Priser for fly til Shenzhen Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Shenzhen Lufthavn?

Fra november 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Shenzhen Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Shenzhen Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Shenzhen Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Shenzhen Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Shenzhen Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Shenzhen Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Shenzhen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Shenzhen fundet af momondos brugere for nylig
Air China
CPHKøbenhavn Kastrup
28t. 15min.
SZXShenzhen

Find de billigste enkeltbilletter til Shenzhen

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Shenzhen, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air China
Air China
CPHKøbenhavn Kastrup
28t. 15min.
SZXShenzhen

Visumkrav for Shenzhen

Skal jeg bruge et visum for at rejse til Shenzhen i Kina?

Ja. Inden du rejser til Kina, skal du huske at søge om visum gennem det kinesiske Visa Application Service Center i København. Gyldigheden af dit pas skal være mindst seks måneder udover opholdet. Provisoriske pas og forlængede pas accepteres også.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Shenzhen

Hvad kan man se i Shenzhen?

Shenzhen ligger i den sydlige provins Guangdong og er historisk et kantonesisk område. Siden 1980’erne, hvor området som det første skiftede status til Special Economic Zone (SEZ), har Shenzhen oplevet en eksplosiv vækst og er nu en af verdens førende byer inden for finans og teknologi. I China Folk Culture Village kan du få et overblik over de mange forskellige folkefærd og kulturer, som Kina består af. Hos naboen Splendid China Park kan du besøge hele Kina på en dag. Her får du nemlig alle Kinas største seværdigheder serveret i miniatureudgave. Dafen Oil Painting Village er et område med mange små gader og stræder. Her finder du hundredevis af små og store kunstgallerier. Landsbyen kaldes også for verdens kunstfabrik, da området er centrum for verdens produktion af oliemalerier. Du kan finde alle de berømte malerier som kopier, men de maler også gerne et originalt billede på bestilling. Det vil så ligge klart til afhentning et par dage senere. Hvis du bevæger dig op ad bakken i Lianhua Shan Park, bliver du belønnet med den bedste udsigt over Shenzhens skyline. Her er også en stor statue af Kinas tidligere leder, Deng Xiaoping, der betragtes som arkitekten bag åbningen af Kina til omverdenen.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Shenzhen?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Shenzhen.

Kan jeg finde fly til Shenzhen med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Shenzhen med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Shenzhen?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Shenzhen. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Shenzhen lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Shenzhen og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Shenzhen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.