Find billige fly til Shenzhen

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Shenzhen

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Shenzhen

Bedste pris på enkeltbillet

10.534 kr.

Hurtigste flyvetid

36t. 30min.
Den bedste pris på en enkeltbillet til Shenzhen fra Danmark i de seneste 72 timer er 10.534 kr. (København Kastrup til Shenzhen).
Det hurtigste fly til Shenzhen fra Danmark tager 36t. 30min. (København Kastrup til Shenzhen).

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Shenzhen

Find de billigste fly til disse Shenzhen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Guangzhou

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Shenzhen

København (CPH) til Guangzhou (CAN)

Fly til Shenzhen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Guangzhou Baiyun, hvor den gennemsnitlige pris er 10.001 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Shenzhen?

Flyvetiden fra Danmark til Shenzhen i Kina afhænger meget af din rute. Typisk tager en tur fra Københavns Lufthavn (CPH) til Shenzhen Bao’an Internationale Lufthavn (SZX) mellem 20-26 timer med to mellemlandinger. Fra Billund (BLL) har den gennemsnitlige tur to eller tre mellemlandinger, og derfor vil din tur til Shenzhen typisk vare mellem 21-30 timer. Har du fundet flybilletter med afgang fra Aalborg (AAL), vil de hurtigste ture have tre mellemlandinger. Det er dog muligt at finde flyrejser her med kun to mellemlandinger, men den samlede rejsetid vil ofte være den samme eller endog et par timer længere. En flyrejse fra Aalborg til Shenzhen vil derfor typisk vare mellem 24-40 timer. Turens længde afhænger altså meget af det flytilbud, du benytter dig af.

Der er desværre ingen direkte flyvninger fra Danmark til Shenzhen. Flyrejser fra Københavns Lufthavn i Kastrup vil som oftest skulle mellemlande i Amsterdam (AMS), London (LHR), Frankfurt (FRA) eller Istanbul (IST) samt have yderligere én mellemlanding i Asien, måske Incheon (ICN), Bangkok (BKK) eller Shanghai (PVG). Herfra flyver du så direkte til Shenzhen Bao’an Internationale Lufthavn. Fra Billund og Aalborg er placeringen af mellemlandingerne ofte de samme som fra København.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Shenzhen for 1.998 kr./person, hvilket er 83% billigere end gennemsnitsflyprisen til Shenzhen. Hvis du vil finde den billigste pris til Shenzhen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Huizhou, Lufthavn: Zhuhai, Lufthavn: Foshan Shadi eller Lufthavn: Guangzhou Baiyun kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Shenzhen.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Shenzhen Lufthavn: Zhuhai, hvor gennemsnitsprisen er 11.662 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Shenzhen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Shenzhen fundet af momondos brugere for nylig
Sichuan Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
47t. 30min.
SZXShenzhen

Find de billigste enkeltbilletter til Shenzhen

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Shenzhen, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
13. sep.
CPH02:25København Kastrup
36t. 30min.
3 stop
SZX14:55Shenzhen
10.534 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. sep.
CPH11:35København Kastrup
47t. 20min.
3 stop
SZX10:55Shenzhen
12.560 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Shenzhen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Shenzhen

Hvilke flyselskaber flyver til Shenzhen?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Shenzhen fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er KLM, Sichuan Airlines, Scandinavian Airlines og China Southern. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Shenzhen, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

KLM-fly til Shenzhen

28 KLM-fly flyver til Shenzhen i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Hangzhou til Shenzhen, der er den mest populære rute, som KLM har til Shenzhen. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Shenzhen, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 2.630 kr. og afgik fra Billund. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 154 af vores brugere.

China Southern-fly til Shenzhen

China Southern-fly til Shenzhen kan fås fra helt ned til 2.832 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 75 fly, som China Southern flyver til Shenzhen på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med China Southern til Shenzhen er fra Hangzhou. China Southern er blevet bedømt med 6,9/10 af momondo-brugere i 18 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Shenzhen

Neden for finder du alle lufthavne i Shenzhen samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til centrum fra Shenzhen Lufthavn?

Shenzhen Lufthavn ligger omkring nordvest for Shenzhen centrum. Det er en stor lufthavn med mange muligheder for at komme til centrum. Tag en af lufthavnsbusserne, der kører mellem terminalen og Shenzhen Metro. Herfra kan du taget toget direkte til centrum. Der kører også konstant busser fra lufthavnen til centrum. Buslinje 330 kører godt hver 20. minut til Shenzhen. Husk, at med mere end 17 millioner indbyggere er der tale om en rigtig storby. Det er vigtigt at orientere sig, inden man hopper på en vilkårlig bus. Du kan også sætte dig ind i en taxa og blive transporteret lige til døren. Lufthavnen fungerer desuden også som transitlufthavn, og med hurtigbåd kan du komme direkte til Macau og Hongkong uden at skulle igennem paskontrol først.


Populære fly til Shenzhen

Find dine flybilletter til Shenzhen blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Shenzhen
Hurtigste flyvetid47t. 30min.
Laveste pris105.714 kr.

Visumkrav for Shenzhen

Ja. Inden du rejser til Kina, skal du huske at søge om visum gennem det kinesiske Visa Application Service Center i København. Gyldigheden af dit pas skal være mindst seks måneder udover opholdet. Provisoriske pas og forlængede pas accepteres også.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Shenzhen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Shenzhen

Shenzhen ligger i den sydlige provins Guangdong og er historisk et kantonesisk område. Siden 1980’erne, hvor området som det første skiftede status til Special Economic Zone (SEZ), har Shenzhen oplevet en eksplosiv vækst og er nu en af verdens førende byer inden for finans og teknologi. I China Folk Culture Village kan du få et overblik over de mange forskellige folkefærd og kulturer, som Kina består af. Hos naboen Splendid China Park kan du besøge hele Kina på en dag. Her får du nemlig alle Kinas største seværdigheder serveret i miniatureudgave. Dafen Oil Painting Village er et område med mange små gader og stræder. Her finder du hundredevis af små og store kunstgallerier. Landsbyen kaldes også for verdens kunstfabrik, da området er centrum for verdens produktion af oliemalerier. Du kan finde alle de berømte malerier som kopier, men de maler også gerne et originalt billede på bestilling. Det vil så ligge klart til afhentning et par dage senere. Hvis du bevæger dig op ad bakken i Lianhua Shan Park, bliver du belønnet med den bedste udsigt over Shenzhens skyline. Her er også en stor statue af Kinas tidligere leder, Deng Xiaoping, der betragtes som arkitekten bag åbningen af Kina til omverdenen.


Find billige flybilletter til andre byer i Kina

Kina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Shenzhen.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Shenzhen med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Shenzhen. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Shenzhen og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Shenzhen

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Shenzhen

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.