Find billige flybilletter til Kalamata

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 22.5
søn. 29.5

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kalamata

Find de billigste fly til disse Kalamata-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kalamata

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kalamata

København (CPH) til Zakynthos (ZTH)

Fly til Kalamata ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zakynthos Dionsios Salomos, hvor den gennemsnitlige pris er 2.383 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KALAMATA FRA KØBENHAVNoktober46% billigereAt flyve fra København til Kalamata ​​koster i gennemsnit blot 1.328 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KALAMATA FRA KØBENHAVNjuni47% dyrereDet koster cirka 3.621 kr. at flyve til Kalamata ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KALAMATA FRA KØBENHAVNoktober474% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kalamata fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kalamata?

Kalamata ligger ved Middelhavet, hvor alle årstider er skønne. Således kan du rejse med fly til Kalamata året rundt. Sommermånederne har høje temperaturer, mens det i perioden fra december-februar ofte er køligere og mere regnfuldt. Temperature under frysepunktet forekommer sjældent. Du kan som oftest finde billige flybilletter til Kalamata, da der ikke er de store udsving i prisen i løbet af året.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Kalamata fra Korfu for 808 kr.. Det er 70% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Kalamata. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Kalamata fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

oktober måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Kalamata fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.328 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Kalamata i oktober, så er november den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Kalamata i november har en gennemsnitlig pris på omkring 1.457 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Kalamata 37 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Kalamata for 2.467 kr..

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til Kalamata fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 1.915 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en onsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 3.187 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Kalamata.

Når du flyver til Kalamata fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.771 kr. for fly med afgang om aftenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Kalamata på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 3.214 kr..

Rejsende, som flyver til Kalamata, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kithira (117 km fra Kalamata centrum), Lufthavn: Zakynthos Dionsios Salomos (134 km fra Kalamata centrum) eller Lufthavn: Patras Araxos (138 km fra Kalamata centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Kalamata for 2.301 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Kalamata?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kalamata

Hvilke flyselskaber flyver til Kalamata?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Kalamata fra Danmark, Aegean Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines og Ryanair. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Aegean Airlines-fly til Kalamata

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Kalamata på momondo er Aegean Airlines, som flyver 4 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Thessaloniki Makedonia, hvor det bedste tilbud på Aegean Airlines-fly til Kalamata kostede 1.379 kr. (returrejse fra København Kastrup til Kalamata fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 58 anmeldelser af Aegean Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 8,4.


Lufthavne i nærheden af Kalamata

Neden for finder du alle lufthavne i Kalamata samt deres afstand til centrum

Kalamata Lufthavn er en mindre lufthavn, der ligger ca. 8 km fra centrum. Der kører en bus en gang i timen fra lufthavnen til Kalamata. Turen tager ca. 10 min og koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK).


Hvordan rejser jeg rundt i Kalamata

Store dele af Kalamata centrum består af gågader, der gør det skønt at udforske byen til fods. Der kører også busser, der kan fragte dig rundt i centrum og til kysten. En busbillet koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK).


Visumkrav for Kalamata

Da Grækenland er medlem af EU, er visum ikke nødvendigt, når du rejser med fly til Kalamata. Passet skal du medbringe på rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kalamata


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kalamata

Kalamata er en af Grækenlands smukke kystbyer. Her er der skøn natur og mange seværdigheder at udforske på din ferie. Besøg Kalogreon Klosteret, hvor græske nonner producerer håndsyede silkeprodukter. Tag en spadseretur gennem midtbyen langs ruiner, kirker og restauranter med græske specialiteter. Besøger du byen i juli, bør du ikke gå glip af den internationale dansefestival, der byder på 10 dage med dans og musik fra hele verden på scener ude og inde.

Det blå sygesikringskort dækker ved læge- og sygehusbesøg på lige vilkår med lokalbefolkningen i Grækenland. Ikke desto mindre kan det være en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved tyveri, ulykke m.m.

Vand fra hanen i Grækenland er rent og kan drikkes.

På restauranter er det almindeligt at give ca. 5-10 % i drikkepenge. Du kan også vælge at runde op til nærmeste hele beløb. Beløbet gives direkte til tjeneren eller efterlades på bordet.

I området omkring Plateia Aristomenous er der mange små og charmerende butikker samt større og mere velkendte. Her kan du nemt bruge et par t på at finde tøj, souvenirs og god autentisk kaffe.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Kalamata. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Kalamata med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Kalamata ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Prisagenter på fly til Kalamata er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.