Find billige fly til Kalamata

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kalamata

Få indsigter om din flyrejse til Kalamata, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Kalamata?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kalamata på?

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Kalamata?

Når du flyver til Kalamata fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.619 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Kalamata på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 3.028 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Kalamata?

Rejsetiden fra Danmark til Kalamata afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Zakynthos Dionsios Salomos tager det i gennemsnit 7t. 30min., imens det i gennemsnit tager 31t. 20min., hvis du flyver fra Billund til Zakynthos Dionsios Salomos. Zakynthos Dionsios Salomos er den mest populære lufthavn i Kalamata.


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kalamata

Find de billigste fly til disse Kalamata-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Zakynthos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kalamata

København (CPH) til Zakynthos (ZTH)

Fly til Kalamata ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Zakynthos Dionsios Salomos, hvor den gennemsnitlige pris er 2.783 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kalamata

Kalamata ligger ved Middelhavet, hvor alle årstider er skønne. Således kan du rejse med fly til Kalamata året rundt. Sommermånederne har høje temperaturer, mens det i perioden fra december-februar ofte er køligere og mere regnfuldt. Temperature under frysepunktet forekommer sjældent. Du kan som oftest finde billige flybilletter til Kalamata, da der ikke er de store udsving i prisen i løbet af året.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kalamata?

Rejsende, som flyver til Kalamata, kan måske finde bedre priser til Kithira Lufthavn (117 km fra Kalamata centrum), Zakynthos Dionsios Salomos Lufthavn (134 km fra Kalamata centrum) eller Patras Araxos Lufthavn (138 km fra Kalamata centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Kalamata på?

Du kan finde tilbud til Kithira Lufthavn for 855 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kalamata Lufthavn?

Priser for fly til Kalamata Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Kalamata Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Kalamata Lufthavn er 4 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kalamata Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kalamata Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kalamata Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Kalamata Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Kalamata Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Andre kabineklasser på fly til Kalamata

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kalamata

Hvilke flyselskaber flyver til Kalamata?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kalamata

Hvilke flyselskaber flyver til Kalamata?

Aegean Airlines-fly til Kalamata

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Kalamata på momondo er Aegean Airlines, som flyver 2 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Thessaloniki Makedonia, hvor det bedste tilbud på Aegean Airlines-fly til Kalamata kostede 809 kr. (returrejse fra København Kastrup til Kalamata fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 146 anmeldelser af Aegean Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 8,3.


Hvordan rejser jeg rundt i Kalamata

Store dele af Kalamata centrum består af gågader, der gør det skønt at udforske byen til fods. Der kører også busser, der kan fragte dig rundt i centrum og til kysten. En busbillet koster ca. 2 EUR (ca. 15 DKK).


Visumkrav for Kalamata

Da Grækenland er medlem af EU, er visum ikke nødvendigt, når du rejser med fly til Kalamata. Passet skal du medbringe på rejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kalamata


De bedste oplevelser og seværdigheder i Kalamata

Hvad skal man se i Kalamata?

Kalamata er en af Grækenlands smukke kystbyer. Her er der skøn natur og mange seværdigheder at udforske på din ferie. Besøg Kalogreon Klosteret, hvor græske nonner producerer håndsyede silkeprodukter. Tag en spadseretur gennem midtbyen langs ruiner, kirker og restauranter med græske specialiteter. Besøger du byen i juli, bør du ikke gå glip af den internationale dansefestival, der byder på 10 dage med dans og musik fra hele verden på scener ude og inde.

Skal man købe rejseforsikring?

Det blå sygesikringskort dækker ved læge- og sygehusbesøg på lige vilkår med lokalbefolkningen i Grækenland. Ikke desto mindre kan det være en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved tyveri, ulykke m.m.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Grækenland er rent og kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Kalamata?

På restauranter er det almindeligt at give ca. 5-10 % i drikkepenge. Du kan også vælge at runde op til nærmeste hele beløb. Beløbet gives direkte til tjeneren eller efterlades på bordet.

Hvor er der gode shoppingområder?

I området omkring Plateia Aristomenous er der mange små og charmerende butikker samt større og mere velkendte. Her kan du nemt bruge et par t på at finde tøj, souvenirs og god autentisk kaffe.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kalamata?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Kalamata. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Kalamata med fleksibel booking på momondo?

Fly til Kalamata med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kalamata?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Kalamata ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kalamata lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Kalamata er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.