Find billige flybilletter til Heraklion

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør 7.8
lør 14.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Heraklion. De nuværende restriktioner til Heraklion er baseret på Grækenland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Heraklion

Find de billigste fly til disse Heraklion-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Heraklion

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Heraklion

København (CPH) til Chania (CHQ)

Fly til Heraklion ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Chania Souda, hvor den gennemsnitlige pris er 1.845 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL HERAKLION FRA KØBENHAVNjanuar22% billigereAt flyve fra København til Heraklion ​​koster i gennemsnit blot 1.479 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL HERAKLION FRA KØBENHAVNdecember27% dyrereDet koster cirka 2.413 kr. at flyve til Heraklion ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL HERAKLION FRA KØBENHAVNjuli667% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Heraklion fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Heraklion?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Heraklion?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Heraklion for 329 kr./person, hvilket er 86% billigere end gennemsnitsflyprisen til Heraklion. Hvis du vil finde den billigste pris til Heraklion fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Heraklion?

  Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Heraklion på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.479 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Heraklion i januar, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.510 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Heraklion?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Heraklion fra Danmark, når du bestiller 41 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Heraklion for omkring 1.908 kr., når du søger 41 dage forud. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 689 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Heraklion på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Heraklion er på en onsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Heraklion på en onsdag kan finde billetter helt ned til 1.863 kr.. Fly fra Danmark til Heraklion på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.211 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Heraklion?

  Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Heraklion, hvor du kan finde priser helt ned til 1.892 kr.. Hvis du flyver fra Heraklion om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Heraklion på, er derimod om morgenen, hvor priserne ligger på omkring 2.126 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Heraklion?

  Rejsende, som flyver til Heraklion, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Sitia (88 km fra Heraklion centrum), Lufthavn: Chania Souda (93 km fra Heraklion centrum), Lufthavn: Thera Santorini (122 km fra Heraklion centrum) eller Lufthavn: Fri Kasos Island (160 km fra fra Heraklion centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Heraklion på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Heraklion Lufthavn: Chania Souda, hvor gennemsnitsprisen er 1.865 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Heraklion?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Heraklion. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Heraklion nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Heraklion

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Heraklion fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
17. sep.
CPH18:20København Kastrup
13t. 20min.
1 stop
HER07:40Heraklion N. Kazantzakis Apt.
19. sep.
HER19:20Heraklion N. Kazantzakis Apt.
10t. 55min.
1 stop
CPH06:15København Kastrup
Flere flyselskaber
8. sep.
CPH05:20København Kastrup
9t. 25min.
2 stop
HER14:45Heraklion N. Kazantzakis Apt.
15. sep.
HER14:50Heraklion N. Kazantzakis Apt.
16t. 35min.
2 stop
CPH07:25København Kastrup
Flere flyselskaber
17. sep.
CPH17:40København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
HER05:05Heraklion N. Kazantzakis Apt.
19. sep.
HER19:20Heraklion N. Kazantzakis Apt.
14t. 50min.
2 stop
CPH10:10København Kastrup
Flere flyselskaber
3. okt.
CPH13:15København Kastrup
16t. 00min.
1 stop
HER05:15Heraklion N. Kazantzakis Apt.
10. okt.
HER19:20Heraklion N. Kazantzakis Apt.
10t. 15min.
1 stop
CPH05:35København Kastrup
Flere flyselskaber
31. aug.
CPH05:35København Kastrup
11t. 35min.
1 stop
HER17:10Heraklion N. Kazantzakis Apt.
14. sep.
HER11:15Heraklion N. Kazantzakis Apt.
18t. 20min.
2 stop
CPH05:35København Kastrup
Ryanair
5. okt.
CPH17:40København Kastrup
18t. 15min.
1 stop
HER11:55Heraklion N. Kazantzakis Apt.
12. okt.
HER08:00Heraklion N. Kazantzakis Apt.
21t. 55min.
1 stop
CPH05:55København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Heraklion

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Heraklion, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
23. aug.
CPH05:00København Kastrup
9t. 40min.
1 stop
HER14:40Heraklion N. Kazantzakis Apt.
Ryanair
20. aug.
CPH18:20København Kastrup
15t. 15min.
1 stop
HER09:35Heraklion N. Kazantzakis Apt.
Ryanair
3. sep.
CPH18:20København Kastrup
15t. 15min.
1 stop
HER09:35Heraklion N. Kazantzakis Apt.

Populære fly til Heraklion

Find dine flybilletter til Heraklion blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Heraklion
Hurtigste flyvetid5t. 15min.
Laveste pris627 kr.
Fly fra København til Heraklion
Hurtigste flyvetid6t. 20min.
Laveste pris689 kr.
Fly fra Aarhus til Heraklion
Hurtigste flyvetid24t. 50min.
Laveste pris3.973 kr.
Fly fra Aalborg til Heraklion
Hurtigste flyvetid40t. 05min.
Laveste pris4.255 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Heraklion