Find billige flybilletter til Montreal

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Montreal (YMQ)
man.. 19.4.
man.. 26.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Montreal. De nuværende restriktioner til Montreal er baseret på Canada rejserestriktioner.

Se nuværende Canada rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Montreal

Find de billigste fly til disse Montreal-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Montreal St Hubert

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Montreal

København (CPH) til Lufthavn: Montreal P Trudeau Intl (YUL)

Fly til Montreal ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Montreal P Trudeau Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 3.533 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTREAL FRA KØBENHAVNfebruar8% billigereAt flyve fra København til Montreal ​​koster i gennemsnit blot 3.332 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTREAL FRA KØBENHAVNdecember22% dyrereDet koster cirka 4.442 kr. at flyve til Montreal ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MONTREAL FRA KØBENHAVNdecember204% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Montreal fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Montreal?

Du kan ofte finde billige flybilletter til Montreal fra september til november. Fly til Montreal er populære i sommermånederne fra juni til august, men også i april og december. Prisen for flybilletter til Montreal varierer og ligger som regel i omegnen af 2.500-5.500 DKK.

Hvilket er det absolut billigste fly til Montreal?

Brugere, der bestiller rejser til Montreal fra Hamborg, har fundet fly, der er 42% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Montreal. Hvis du vil finde den billigste pris til Montreal fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Montreal?

Hvis du ikke vil rejse til Montreal i februar, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.332 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Montreal?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Montreal fra Danmark, når du bestiller 49 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Montreal for omkring 3.632 kr., når du søger 49 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Montreal på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Montreal fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 3.734 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Montreal for omkring 4.158 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Montreal?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Montreal, hvor du kan finde priser helt ned til 3.616 kr.. Hvis du flyver fra Montreal om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 3.958 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Montreal?

Rejsende, som flyver til Montreal, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Montreal P Trudeau Intl (15 km fra Montreal centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Montreal på?

Lufthavn: Montreal St Hubert har en gennemsnitspris på 4.533 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Montreal. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Montreal?

På nuværende tidspunkt inkluderer Canada rejserestriktioner rejser til Montreal. Indrejserestriktioner

Canada har begrænset alle udenlandske statsborgeres indrejse. Rejsende, der ikke er canadiske statsborgere, fastboende eller personer, der er registreret i henhold til den indiske lov, må kun rejse ind i Canada til væsentlige formål. Personer, der rejser med turisme, sightseeing, fritidsaktiviteter, underholdning, sociale besøg eller religiøse arrangementer for øje, vil ikke få adgang. Canada har suspenderet alle flyvninger til og fra Storbritannien indtil den 6. januar. Udenlandske statsborgere, der er berettiget til at rejse til Canada, er umiddelbare/udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende, personer, der af Canadas sundhedsmyndighed har tilladelse til at rejse til Canada af medfølelse, midlertidigt udenlandske arbejdstagere, internationale studerende, personer, der er godkendt til at blive fastboende, transitpassagerer, medlemmer af de canadiske styrker, akkrediterede diplomater og deres nærmeste familiemedlemmer til at rejse til Canada, til deres nærmeste familie, til at rejse til Canada, til flyvende fra Canada, personer, der er godkendt af viceministeren for canadisk arv til at rejse til Canada med henblik på en international sportsbegivenhed, nære familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fastboende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere. Udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere og have en skriftlig tilladelse fra immigration, flygtninge og statsborgerskab i Canada (IRCC).

Indrejsekrav

Alle passagerer på fem år eller derover skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der er udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende uden negativ test vil ikke få lov til at gå ombord på deres fly. Rejsende fra et land, hvor PCR-test ikke er tilgængelige, skal rapportere til et udpeget folkesundhedsagentur i Canadas karantænefacilitet i den periode, hvor de har obligatorisk 14-dages karantæne. Forsinkelser i opnåelsen af prøvningsresultater finder ikke anvendelse. De, der er fritaget fra dette krav, omfatter børn, der ikke er fem år eller ældre, andre undtagelser omfatter et besætningsmedlem eller en person, der kun ønsker at rejse ind i Canada for at blive et sådant besætningsmedlem, udbydere af beredskabstjenester, tekniske stop — påfyldning af flybrændstof. Fra den 1. februar skal alle internationale passagerer, der flyver til Toronto Pearson lufthavn, udover den obligatoriske test før rejsende for rejsende, der ankommer til Canada med fly, tage en yderligere COVID-19-test ved ankomsten. Rejsende skal gennemgå en helbredsundersøgelse. Rejsende med symptomer på COVID-19 kan ikke komme om bord på deres fly. Der kræves ikke-medicinske ansigtsmasker eller ansigtsbeklædning ved alle flyvninger til og fra canadiske lufthavne og i lufthavnsterminaler. Enhver, der af helbredsmæssige årsager ikke kan bære ansigtsmaske, skal være i besiddelse af en lægeattest. Rejsende skal indsende deres oplysninger digitalt via Canadas CAN app før de går om bord på deres fly. Dette omfatter rejse- og kontaktoplysninger, karantæneplan og selvvurdering af COVID-19-symptomer. De skal have dokumentation for, at de har indsendt deres oplysninger digitalt. Rejsende skal have en karantæneplan i 14 dage, når de ankommer til Canada (herunder et passende karantænested, hvordan de kommer til deres bestemmelsessted, få dagligvarer og få adgang til de nødvendige ydelser og lægehjælp). Se Den canadiske regerings website for yderligere information. Udenlandske statsborgere, der rejser til Canada af en medfølende grund, skal have tilladelse fra det canadiske sundhedsagentur. Udenlandske statsborgere der rejser uden forudgående skriftlig godkendelse for en undtagelse fra en grænsebegrænsning, kan nægtes adgang til Canada.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 14-dages obligatorisk karantæne, dette inkluderer en obligatorisk forudbetalt 3 nat-reservation på et autoriseret hotel på egen regning (ca. 2.000 CAD) og tager en COVID-19-molekylær test ved ankomsten på egen regning. Mod slutningen af karantæneperioden skal rejsende tage en ny COVID-19 test. De bliver bedt om at blive i deres karantæne, indtil de får et negativt testresultat. Visse personer er fritaget for det obligatoriske karantænekrav, når de rejser ind i Canada med henblik på at udføre et væsentligt job eller en væsentlig funktion som fastsat i bekendtgørelsen i henhold til karantæneloven. Fritagelsen vil blive godkendt for hver indgang til Canada.

Transitregler

Før passagerer rejser, skal de i god tid i forvejen foretage deres rejsearrangementer til transit gennem Canada, foretage flyvninger og forbindelser så direkte som muligt for at begrænse deres kontakt i Canada. Flere indenrigsforbindelser kan ikke anses for hensigtsmæssige, de skal foretage forbindelser, der er så korte som muligt. Hvis deres forbindelsesflyvning er mere end 24 timer fra hinanden, skal de i karantæne (selvisolation) indtil deres næste flyvning. Passagerer i transit skal forblive i et sikkert transitområde i en canadisk lufthavn for at fuldføre deres forbindelse. Hvis de har brug for at forlade lufthavnen eller det sikre transitområde på grund af aflysning eller forsinkelse, bliver de underlagt obligatorisk karantæne indtil deres fly afgår, de skal overholde eventuelle retningslinjer fra lufthavnsmyndigheden og følge alle disse rejserestriktioner, og følge provinsielle og territoriale begrænsninger, afhængigt af hvor de passerer igennem.

Alle andre oplysninger

Kun Toronto Pearson (YYYZ), Montreal Pierre Elliott Trudeau (YUL), Calgary Internationale Lufthavn (YYC) og Vancouver Internationale Lufthavn (YVR) flyver med internationale fly. Indenrigsflyvninger samt flyvninger fra Saint-Pierre-et-Miquelon og kun fragtflyvninger forbliver fritaget.

Hvis du planlægger rejser til Montreal nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Montreal

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Montreal fundet af momondos brugere for nylig
KLM
16. jun.
08:00Aalborg
10t. 50min.
1 stop
18:50Montreal P Trudeau Intl
20. jun.
09:15Montreal P Trudeau Intl
16t. 15min.
2 stop
01:30Aalborg
5.509 kr.
Find lignende
Lufthansa
16. jun.
04:15Aalborg
13t. 55min.
2 stop
18:10Montreal P Trudeau Intl
20. jun.
13:55Montreal P Trudeau Intl
15t. 40min.
2 stop
05:35Aalborg
7.774 kr.
Find lignende
Lufthansa
4. jun.
02:50Aarhus
15t. 20min.
2 stop
18:10Montreal P Trudeau Intl
6. jun.
10:00Montreal P Trudeau Intl
16t. 45min.
2 stop
02:45Aarhus
9.592 kr.
Find lignende
Lufthansa
4. jun.
02:50Aarhus
15t. 20min.
2 stop
18:10Montreal P Trudeau Intl
6. jun.
10:00Montreal P Trudeau Intl
16t. 45min.
2 stop
02:45Aarhus
9.604 kr.
Find lignende
Air France
16. jun.
08:00Aalborg
13t. 55min.
2 stop
21:55Montreal P Trudeau Intl
20. jun.
18:00Montreal P Trudeau Intl
18t. 30min.
2 stop
12:30Aalborg
5.671 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. jul.
13:30København Kastrup
29t. 20min.
1 stop
18:50Montreal P Trudeau Intl
10. jul.
15:30Montreal P Trudeau Intl
12t. 40min.
1 stop
04:10København Kastrup
4.554 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Montreal

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Montreal, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada
Air Canada
15. maj
02:40København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
13:50Montreal P Trudeau Intl
3.332 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. maj
07:55København Kastrup
34t. 15min.
2 stop
18:10Montreal P Trudeau Intl
2.246 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. maj
14:45København Kastrup
47t. 05min.
3 stop
13:50Montreal P Trudeau Intl
2.233 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Montreal?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Montreal

Skal du med fly til Montreal, kan du finde din flybillet billigt hos traditionelle selskaber som Air Canada, Lufthansa og Iceland Air.

Hvem flyver direkte til Montreal?

Det er ikke muligt at finde direkte fly til Montreal fra Danmark. I stedet kan du mellemlande i eksempelvis Reykjavik, Bruxelles eller Frankfurt. Herfra er der direkte flyafgange til Montreal.

Hvor lang tid tager det at flyve til Montreal?

Det tager ca. 10-11 timer at rejse til Montreal. Rejsetiden inkluderer en mellemlanding.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Montreal samt afstand til centrum

Ankommer du til lufthavnen i Montreal, der ligger ca. 13 km fra centrum, kan du rejse billigt til bymidten med Airport Shuttle 747. Bussen standser ved 11 stoppesteder på vej mod centrum og kører 24 timer i døgnet. Billetprisen er ca. 10 CAD (ca. 50 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Montreal?

Der findes 68 metrostationer i Montreal og fire metrolinjer. Montreal har også et stort netværk af busser. En enkeltbillet til både bus og metro koster ca. 3.25 CAD (ca. 16 DKK). Det er også muligt at opleve Montreal til fods.


Kan man rejse til Montreal uden pas eller visum?

Rejser du på ferie til Canada, er der visumfri indrejse i seks måneder. Du skal søge om en indrejsetilladelse kaldet eTA, når du rejser med fly til Canada. Herudover skal du medbringe et gyldigt pas.


Tips og gode råd til Montreal

Hvad skal man se i Montreal?

Fra Mont Royal får du en perfekt udsigt over Montreal. Belvedere Observatory giver dig udsyn over hele centrum og bjergene mod syd. Du kan opleve Mont Royal til fods på en smuk gåtur eller benytte en af de gratis busser, der kører til toppen af bjerget. I Notre-Dame Basilica finder du en af de flotteste gotiske facader og et smukt kapel i baggrunden. Den smukke arkitektur og farverige kirke er bestemt et besøg værd. Er du kunstinteresseret, kan du besøge Montreal Museum of Fine Arts, der byder på flere fascinerende vinkler på canadisk kunsthistorie. Museet har skiftende udstillinger, hvor flere store kunstnere har haft deres værker udstillet. Montreal Museum of Fine Arts har gratis entré. Ved det Olympiske Stadion fra 1976 finder du endnu en seværdighed i form af Montreal Biodome, der er en kuppel med blandt andet en regnskov, et polarområde samt en flod. Du finder mere end 4.000 arter af dyr og planter, herunder bævere, pingviner og masser af fugle.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, vil de elske La Ronde-forlystelsesparken. Parken ligger på Île Sainte-Hélène, der er en lille ø tæt på centrum af Montreal. Her finder du en masse forlystelser såsom Slingshot, Vampyren samt en rutsjebane, der når en hastighed på 80 km i timen. Forlystelsesparken huser også klassikere som pariserhjul og radiobiler.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit danske sygesikringskort er ikke gældende i Canada, og hospitalsudgifterne er ofte store i landet. Det er derfor en god idé at købe en rejseforsikring, inden du rejser til Montreal. Der kræves ingen vaccinationer, når du rejser til Canada.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanen i Canada.

Giver man drikkepenge i Montreal?

I Canada er det normalt at give drikkepenge. På restauranter gives tjeneren ca. 15 % for en god service. Det samme gælder taxichaufføren. På hotellerne giver du ofte stuepigerne ca. 1 CAD (omkring 5 DKK).

Hvor er der gode shoppingområder?

Mile End er stedet, hvor du finder Montreals modedistrikt. Her ligger der et hav af butikker, der forhandler lokale og internationale mærker. Montreal byder også på lokale markeder, hvor du kan finde alt fra souvenirs til lokale specialiteter. De to primære markeder i byen er Jean-Talon og Atwater. (Priser checket: 05/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class