Find billige flybilletter til Addis Ababa

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Addis Ababa

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Addis Ababa

Bedste pris på enkeltbillet

2.571 kr.

Bedste pris på returbillet

4.689 kr.

Hurtigste flyvetid

9t. 40min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Addis Ababa fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.571 kr. (København Kastrup til Addis Ababa Bole).
Den bedste pris på en returbillet til Addis Ababa fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.689 kr. (København Kastrup til Addis Ababa Bole).
Det hurtigste fly til Addis Ababa fra Danmark tager 9t. 40min. (København Kastrup til Addis Ababa Bole).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Addis Ababa, herunder Lufthansa, Austrian Airlines og Turkish Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Addis Ababa

Find de billigste fly til disse Addis Ababa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Addis Ababa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Addis Ababa

København (CPH) til Addis Ababa (ADD)

Fly til Addis Ababa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Addis Ababa Bole, hvor den gennemsnitlige pris er 4.817 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ADDIS ABABA FRA KØBENHAVNmarts12% billigereAt flyve fra København til Addis Ababa ​​koster i gennemsnit blot 4.237 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ADDIS ABABA FRA KØBENHAVNjuli28% dyrereDet koster cirka 6.186 kr. at flyve til Addis Ababa ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ADDIS ABABA FRA KØBENHAVNjuli397% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Addis Ababa fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Addis Ababa?

Der er flyrejser til Addis Ababa Bole Internationale Lufthavn (ADD) fra København med en samlet flyvetid fra cirka 10 timer og helt op til cirka 17 timer for enkelte ture. Det hele afhænger af, hvilket selskab du vælger, og hvilken by du flyver via, for turen vil kræve mindst et flyskifte undervejs, typisk i Kairo, Istanbul eller Wien. Det er naturligvis også muligt finde ruter via helt andre byer her på momondo, men specielt Kairo og Istanbul vil dominere i søgeresultaterne.

Der er som omtalt ovenfor ikke nogen direkte flyruter fra Københavns Lufthavn (CPH) til Addis Adaba, men turen kan klares med en enkelt mellemlanding. Du vil så typisk flyve med Turkish Airlines eller Egypt Air hele vejen. Afhængigt af dine flybilletter indebærer det i reglen også, at du ikke skal bekymre dig om din bagage ved mellemlanding, da du ved afrejse tjekker den ind til slutdestinationen. Men det kan du få bekræftet, når du tjekker ind i København. I modsat fald skal du nemlig i den lufthavn, du mellemlander i, hente din bagage ved bagageafhentningen i ankomstområdet og så finde til afgangsområdet for at tjekke den ind igen til næste del af rejsen.

Den billigste måned at flyve til Addis Ababa fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.237 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. april måned er endnu en god mulighed for at rejse til Addis Ababa med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.357 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Addis Ababa fra Danmark er 38 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 4.817 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Addis Ababa fra Danmark helt ned til 4.689 kr. på momondo.

Den billigste afrejsedag for dit fly til Addis Ababa er på en fredag hvor priserne kan findes helt ned til 5.119 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en torsdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 6.048 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Addis Ababa.

Når du flyver til Addis Ababa fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 4.906 kr. for fly med afgang om formiddagen. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 5.975 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.Gode tilbud på fly til Addis Ababa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Addis Ababa fundet af momondos brugere for nylig
Egypt Air
3. sep.
CPH11:45København Kastrup
14t. 35min.
1 stop
ADD02:20Addis Ababa Bole
30. sep.
ADD18:05Addis Ababa Bole
17t. 40min.
1 stop
CPH11:45København Kastrup
4.689 kr.
Find lignende
Egypt Air
3. sep.
CPH11:45København Kastrup
10t. 25min.
1 stop
ADD22:10Addis Ababa Bole
30. sep.
ADD00:10Addis Ababa Bole
11t. 35min.
1 stop
CPH11:45København Kastrup
4.852 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. sep.
CPH13:35København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
ADD00:45Addis Ababa Bole
30. sep.
ADD19:40Addis Ababa Bole
12t. 25min.
2 stop
CPH08:05København Kastrup
5.007 kr.
Find lignende
Egypt Air
3. sep.
CPH11:45København Kastrup
14t. 35min.
1 stop
ADD02:20Addis Ababa Bole
30. sep.
ADD00:10Addis Ababa Bole
11t. 35min.
1 stop
CPH11:45København Kastrup
5.071 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. sep.
CPH19:00København Kastrup
30t. 20min.
1 stop
ADD01:20Addis Ababa Bole
30. sep.
ADD19:40Addis Ababa Bole
12t. 25min.
2 stop
CPH08:05København Kastrup
5.078 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
3. sep.
CPH13:35København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
ADD00:45Addis Ababa Bole
29. sep.
ADD20:35Addis Ababa Bole
23t. 05min.
1 stop
CPH19:40København Kastrup
5.106 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Addis Ababa

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Addis Ababa, så se nogle af vores tilbud herunder fra Egypt Air, Lufthansa og Turkish Airlines
Turkish Airlines
15. aug.
CPH10:55København Kastrup
31t. 55min.
1 stop
ADD18:50Addis Ababa Bole
2.571 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. aug.
CPH12:10København Kastrup
34t. 00min.
2 stop
ADD22:10Addis Ababa Bole
2.606 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
9. aug.
CPH07:05København Kastrup
11t. 45min.
1 stop
ADD18:50Addis Ababa Bole
2.726 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Addis Ababa?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Addis Ababa

Hvilke flyselskaber flyver til Addis Ababa?

For fly fra Danmark til Addis Ababa, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Egypt Air, Turkish Airlines, Lufthansa og Ethiopian Air. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Emirates-fly til Addis Ababa

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Addis Ababa på momondo er Emirates, som flyver 7 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Dubai Intl, hvor det bedste tilbud på Emirates-fly til Addis Ababa kostede 4.214 kr. (returrejse fra København Kastrup til Addis Ababa fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 122 anmeldelser af Emirates giver momondo-brugere bedømmelsen 8,6.

Turkish Airlines-fly til Addis Ababa

Turkish Airlines flyver normalt til Addis Ababa 10 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Addis Ababa fra Istanbul. Turkish Airlines (bedømmelse: 8,3, 128 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Addis Ababa, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Turkish Airlines-billet, der er fundet på momondo til Addis Ababa, var fra Aalborg (3.432 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Addis Ababa

Neden for finder du alle lufthavne i Addis Ababa samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra lufthavnen i Addis Adaba?

En taxa vil være den oplagte mulighed her. De holder lige uden for lufthavnsterminalen, ligesom der typisk holder taxaer foran alle byens større hoteller. De ofte større, private blå og hvide taxaer kører lidt som lufthavnsbusser via fastsatte ruter med stop undervejs og deles af flere. Der køres med faste priser. De andre taxaer, som er Mercedes-taxaer fra National Tour Operation (NTO), kører som mere almindelige taxaer til lige den destination, du ønsker, uden at dele med andre. De har ikke taxameter, så her skal der forhandles om prisen, og der forudbetales for turen. Disse taxaer koster typisk ti gange så meget som de blå og hvide taxaer.


Populære fly til Addis Ababa

Find dine flybilletter til Addis Ababa blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Addis Ababa
Hurtigste flyvetid16t. 25min.
Laveste pris5.078 kr.

Visumkrav for Addis Ababa

Der kræves visum til indrejse her, og det er maksimalt gyldigt i 90 dage. Du kan søge om visum online inden rejsen, eller når du ankommer i Addis Adaba Bole Lufthavn. Dit pas skal som minimum være gyldigt i seks måneder efter din planlagte hjemrejse. Man accepterer forlængede danske pas, men danske nødpas accepteres kun til udrejse og kræver et særligt udrejsestempel fra de etiopiske myndigheder for at blive accepteret. De etiopiske myndigheder kræver også, at du er vaccineret mod gul feber ved indrejsen. Har du et dansk flygtninge- eller fremmedpas eller et pas af en anden nationalitet end dansk, så bør du kontakte den etiopiske ambassade i Stockholm for at høre mere om de krav, der gælder dig. Det danske udenrigsministerium anbefaler, at du downloader appen Rejseklar til din telefon samt tilmelder dig Danskerlisten, hvorigennem du automatisk får besked, hvis der opstår ting, der kan påvirke dit ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Addis Ababa


De bedste oplevelser og seværdigheder i Addis Ababa

Som hovedstad er det vel ikke overraskende, at du her finder Etiopiens Nationalmuseum her i byen. Det er bestemt et besøg værd og fortæller om landets ombrusede historie, og om hvordan kulturen har udviklet sig. Byen har også et kæmpe marked, Mercato, men det kan ikke anbefales besøge det uden en guide, da det ellers vil kunne opleves som en ren labyrint, og mange farer helt vild. Red Terror Martyrs Memorial Museum er en anden stor attraktion i byen, som fortæller historien om landet, da det var et kommunistisk diktatur. Det er en del af landets historie, som har betydning helt op til i dag. En helt anderledes oplevelse får man ved at besøge Holy Trinity-katedralen med sin imponerende arkitektur. Her kan det generelt anbefales at benytte guidede ture, enten som en mere samlet pakke eller for enkelte attraktioner. Der er også pakketure til oplevelser omkring Addis Adaba med guides.


Find billige flybilletter til andre byer i Etiopien

Etiopien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Addis Ababa på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Addis Ababa, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Addis Ababa med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Addis Ababa, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Addis Ababa. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.