Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Addis Ababa

Find billige fly til Addis Ababa fra 3.847 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 3.3
søn. 10.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Addis Ababa

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Addis Ababa

Bedste pris på returbillet

3.847 kr.

Hurtigste flyvetid

9t. 00min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Addis Ababa fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.847 kr. (København Kastrup til Addis Ababa Bole).
Det hurtigste fly til Addis Ababa fra Danmark tager 9t. 00min. (København Kastrup til Addis Ababa Bole).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Addis Ababa, herunder Lufthansa, Turkish Airlines og Egypt Air.

Indsigter og trends for flyrejser til Addis Ababa

Få indsigter om din flyrejse til Addis Ababa, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Addis Ababa?

Den billigste måned at flyve til Addis Ababa fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 4.163 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. januar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Addis Ababa med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.300 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Addis Ababa?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Addis Ababa på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Addis Ababa er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 5.145 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.600 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Addis Ababa.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Addis Ababa?

Når du flyver til Addis Ababa fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 4.498 kr. for fly med afgang om formiddagen. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 5.686 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Addis Ababa?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Addis Ababa (Addis Ababa Bole), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 11t. 20min. og .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Addis Ababa?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Addis Ababa fra Danmark er 57 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 5.220 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Addis Ababa

Find de billigste fly til disse Addis Ababa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Addis Ababa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Addis Ababa

København (CPH) til Addis Ababa (ADD)

Fly til Addis Ababa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Addis Ababa Bole, hvor den gennemsnitlige pris er 5.220 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ADDIS ABABA FRA KØBENHAVNmaj21% billigereAt flyve fra København til Addis Ababa ​​koster i gennemsnit blot 4.163 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ADDIS ABABA FRA KØBENHAVNjuli63% dyrereDet koster cirka 8.511 kr. at flyve til Addis Ababa ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ADDIS ABABA FRA KØBENHAVNjuli433% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Addis Ababa fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Addis Ababa

Hvor lang tid tager det at flyve til Addis Adaba?

Der er flyrejser til Addis Ababa Bole Internationale Lufthavn (ADD) fra København med en samlet flyvetid fra cirka 10 timer og helt op til cirka 17 timer for enkelte ture. Det hele afhænger af, hvilket selskab du vælger, og hvilken by du flyver via, for turen vil kræve mindst et flyskifte undervejs, typisk i Kairo, Istanbul eller Wien. Det er naturligvis også muligt finde ruter via helt andre byer her på momondo, men specielt Kairo og Istanbul vil dominere i søgeresultaterne.

Hvorfra kan du flyve direkte til Addis Adaba?

Der er som omtalt ovenfor ikke nogen direkte flyruter fra Københavns Lufthavn (CPH) til Addis Adaba, men turen kan klares med en enkelt mellemlanding. Du vil så typisk flyve med Turkish Airlines eller Egypt Air hele vejen. Afhængigt af dine flybilletter indebærer det i reglen også, at du ikke skal bekymre dig om din bagage ved mellemlanding, da du ved afrejse tjekker den ind til slutdestinationen. Men det kan du få bekræftet, når du tjekker ind i København. I modsat fald skal du nemlig i den lufthavn, du mellemlander i, hente din bagage ved bagageafhentningen i ankomstområdet og så finde til afgangsområdet for at tjekke den ind igen til næste del af rejsen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Addis Ababa Bole Lufthavn?

Priser for fly til Addis Ababa Bole Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Addis Ababa Bole Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Addis Ababa Bole Lufthavn er 9 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Addis Ababa Bole Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Addis Ababa Bole Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Addis Ababa Bole Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Addis Ababa Bole Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Addis Ababa Bole Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Addis Ababa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Addis Ababa fundet af momondos brugere for nylig
Egypt Air
2. maj
CPH15:45København Kastrup
10t. 25min.
1 stop
ADD03:10Addis Ababa Bole
6. maj
ADD04:10Addis Ababa Bole
11t. 35min.
1 stop
CPH14:45København Kastrup
3.847 kr.
Find lignende
Ethiopian Air
8. jul.
CPH15:45København Kastrup
14t. 30min.
1 stop
ADD07:15Addis Ababa Bole
25. jul.
ADD00:35Addis Ababa Bole
9t. 05min.
1 stop
CPH08:40København Kastrup
3.950 kr.
Find lignende
Egypt Air
14. mar.
CPH15:05København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
ADD04:15Addis Ababa Bole
17. mar.
ADD05:15Addis Ababa Bole
10t. 50min.
1 stop
CPH14:05København Kastrup
4.005 kr.
Find lignende
Egypt Air
14. mar.
CPH15:05København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
ADD04:15Addis Ababa Bole
18. mar.
ADD05:15Addis Ababa Bole
10t. 50min.
1 stop
CPH14:05København Kastrup
4.060 kr.
Find lignende
Ethiopian Air
8. jul.
CPH19:25København Kastrup
9t. 00min.
1 stop
ADD05:25Addis Ababa Bole
26. jul.
ADD22:05Addis Ababa Bole
17t. 40min.
1 stop
CPH14:45København Kastrup
4.129 kr.
Find lignende
Egypt Air
15. mar.
CPH15:05København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
ADD04:15Addis Ababa Bole
18. mar.
ADD05:15Addis Ababa Bole
10t. 50min.
1 stop
CPH14:05København Kastrup
4.314 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Addis Ababa

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Addis Ababa, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ethiopian Air
Ethiopian Air
CPHKøbenhavn Kastrup
11t. 20min.
ADDAddis Ababa Bole

Visumkrav for Addis Ababa

Hvilke pas- eller visumkrav er der for at besøge Addis Adaba?

Der kræves visum til indrejse her, og det er maksimalt gyldigt i 90 dage. Du kan søge om visum online inden rejsen, eller når du ankommer i Addis Adaba Bole Lufthavn. Dit pas skal som minimum være gyldigt i seks måneder efter din planlagte hjemrejse. Man accepterer forlængede danske pas, men danske nødpas accepteres kun til udrejse og kræver et særligt udrejsestempel fra de etiopiske myndigheder for at blive accepteret. De etiopiske myndigheder kræver også, at du er vaccineret mod gul feber ved indrejsen. Har du et dansk flygtninge- eller fremmedpas eller et pas af en anden nationalitet end dansk, så bør du kontakte den etiopiske ambassade i Stockholm for at høre mere om de krav, der gælder dig. Det danske udenrigsministerium anbefaler, at du downloader appen Rejseklar til din telefon samt tilmelder dig Danskerlisten, hvorigennem du automatisk får besked, hvis der opstår ting, der kan påvirke dit ophold.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Addis Ababa

Hvad kan du se og gøre i Addis Adaba?

Som hovedstad er det vel ikke overraskende, at du her finder Etiopiens Nationalmuseum her i byen. Det er bestemt et besøg værd og fortæller om landets ombrusede historie, og om hvordan kulturen har udviklet sig. Byen har også et kæmpe marked, Mercato, men det kan ikke anbefales besøge det uden en guide, da det ellers vil kunne opleves som en ren labyrint, og mange farer helt vild. Red Terror Martyrs Memorial Museum er en anden stor attraktion i byen, som fortæller historien om landet, da det var et kommunistisk diktatur. Det er en del af landets historie, som har betydning helt op til i dag. En helt anderledes oplevelse får man ved at besøge Holy Trinity-katedralen med sin imponerende arkitektur. Her kan det generelt anbefales at benytte guidede ture, enten som en mere samlet pakke eller for enkelte attraktioner. Der er også pakketure til oplevelser omkring Addis Adaba med guides.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Addis Ababa?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Addis Ababa på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Addis Ababa, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Addis Ababa med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Addis Ababa med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Addis Ababa?

Når du har udført en søgning efter fly til Addis Ababa, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Addis Ababa lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Addis Ababa. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Addis Ababa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Addis Ababa

Populære flyrejser til Addis Ababa
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Addis Ababa
1 voksen
søn. 3.3
søn. 10.3
Send mig favorittilbud fra momondo