Find billige fly til Jijiga

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Jijiga

Få indsigter om din flyrejse til Jijiga, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Jijiga?

Hvis du ikke vil rejse til Jijiga i februar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 5.598 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Jijiga?

Brugere, der booker rejser til Jijiga fra Addis Ababa, har fundet fly, der er 83% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Jijiga. Hvis du vil finde den billigste pris til Jijiga fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Jijiga på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Jijiga fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 5.916 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 7.881 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Jijiga?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Jijiga på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Jijiga om eftermiddagen helt ned til 5.954 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 7.623 kr. i gennemsnit. Fly til Jijiga fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Jijiga?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Jijiga fra Danmark, når du booker 18 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Jijiga for omkring 6.423 kr., når du søger 18 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Jijiga

Find de billigste fly til disse Jijiga-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Jijiga

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Jijiga

København (CPH) til Jijiga (JIJ)

Fly til Jijiga ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Jigiga, hvor den gennemsnitlige pris er 6.423 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL JIJIGA FRA KØBENHAVNfebruar14% billigereAt flyve fra København til Jijiga ​​koster i gennemsnit blot 5.554 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL JIJIGA FRA KØBENHAVNjuli43% dyrereDet koster cirka 9.214 kr. at flyve til Jijiga ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL JIJIGA FRA KØBENHAVNjuli448% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Jijiga fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Jijiga

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Jijiga. Hvis du har planer om at flyve til Jijiga, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Dire Dawa Aba Tenna D Yilma (108 km fra Jijiga centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Dire Dawa Aba Tenna D Yilma for 4.905 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Jijiga

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Jijiga

Hvilke flyselskaber flyver til Jijiga?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Jijiga

Hvilke flyselskaber flyver til Jijiga?

Ifølge vores data, er det mest populære flyselskab der flyver til Jijiga fra Danmark, Ethiopian Air. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Ethiopian Air-fly til Jijiga

Der er 49 fly med Ethiopian Air til Jijiga på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Addis Ababa Bole, og den bedste pris på en Ethiopian Air-billet, der er set på momondo, er 6.603 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Jijiga). Ethiopian Air har en bedømmelse på 7,7 fra 106 brugeranmeldelser på momondo.


Find billige flybilletter til andre byer i Etiopien

Etiopien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Jijiga, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Jijiga, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Jijiga, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Jijiga. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Jijiga lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Jijiga og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.