Find billige flybilletter til Jijiga

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 7.12
tir. 14.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Jijiga.
Se nuværende rejserestriktioner for Etiopien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Jijiga

Find de billigste fly til disse Jijiga-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Jijiga

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Jijiga

København (CPH) til Jijiga (JIJ)

Fly til Jijiga ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Jigiga, hvor den gennemsnitlige pris er 5.347 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL JIJIGA FRA KØBENHAVNmarts10% billigereAt flyve fra København til Jijiga ​​koster i gennemsnit blot 4.825 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL JIJIGA FRA KØBENHAVNjuli15% dyrereDet koster cirka 6.151 kr. at flyve til Jijiga ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL JIJIGA FRA KØBENHAVNoktober487% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Jijiga fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Jijiga?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Jijiga?

  Brugere, der booker rejser til Jijiga fra Treorchy, har fundet fly, der er 1% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Jijiga. Hvis du vil finde den billigste pris til Jijiga fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Jijiga?

  Hvis du ikke vil rejse til Jijiga i marts, så bør du vente til april til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.917 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Jijiga?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Jijiga fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Jijiga for omkring 5.347 kr., når du søger 60 dage forud.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Jijiga på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Jijiga fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 6.002 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er tirsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 6.658 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Jijiga?

  Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Jijiga på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Jijiga om eftermiddagen helt ned til 5.007 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 8.224 kr. i gennemsnit. Fly til Jijiga fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Jijiga?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Jijiga. Hvis du har planer om at flyve til Jijiga, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Dire Dawa Aba Tenna D Yilma (108 km fra Jijiga centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Jijiga på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Dire Dawa Aba Tenna D Yilma for 2.233 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Jigiga fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Jigiga

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Jigiga.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 120 timer inden afrejse til Jigiga.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Jigiga.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Jigiga?

Hjemrejse til Danmark fra Jigiga

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Jigiga skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Jigiga er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Jijiga nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Jijiga?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Jijiga
 • Hvilke flyselskaber flyver til Jijiga?

  Ifølge vores data, er det mest populære flyselskab der flyver til Jijiga fra Danmark, Ethiopian Air. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Find billige flybilletter til andre byer i Etiopien

Etiopien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?