Find billige fly til Kreta

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Kreta

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Kreta

Bedste pris på enkeltbillet

610 kr.

Bedste pris på returbillet

1.076 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 35min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Kreta fra Danmark i de seneste 72 timer er 610 kr. (København Kastrup til Chania Souda).
Den bedste pris på en returbillet til Kreta fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.076 kr. (København Kastrup til Chania Souda).
Det hurtigste fly til Kreta fra Danmark tager 3t. 35min. (København Kastrup til Chania Souda).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Kreta, herunder Scandinavian Airlines, Aegean Airlines og Norwegian.

Indsigter og trends for flyrejser til Kreta

Få indsigter om din flyrejse til Kreta, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor meget koster fly til Kreta?

I gennemsnit koster et fly til Kreta 4.291 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Kreta for så lidt som 631 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 631 kr., men formår at finde en til 4.161 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Kreta?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Kreta du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 3t. 30min. at flyve fra København Kastrup til Heraklion N. Kazantzakis Apt.. På den anden side tager det i gennemsnit 3t. 25min. at flyve fra Billund til Heraklion N. Kazantzakis Apt.. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Kreta?

Det er bedst at flyve til Kreta på en torsdag eller tirsdag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Kreta er på en lørdag.

Hvilke flyselskaber flyver til Kreta?

Ud af 23 flyselskaber der flyver til Kreta, er Norwegian Air International, Norwegian og Scandinavian Airlines de foretrukne i henhold til vores brugerdata. Norwegian Air International er det mest populære af de tre flyselskaber, idet 30% af vores brugere vælger dem, når de rejser til Kreta.

De billigste fly til byer i Kreta

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Kreta fra Danmark
Chania
Chania

Brugbar information om dit fly til Kreta

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Kreta

Den gennemsnitlige flybillet til Kreta koster 2.146 kr./pr. person og den billigste flybillet til Kreta koster 78 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

Kreta har typisk temperature mellem 11 °C(januar) til 26 °C(juli). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Kreta, bør man planlægge sin rejse i juli, august eller juni, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Kreta

Find fly til disse populære byer i Kreta fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Kreta

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kreta

Billige flybilletter til Kreta

Se de billigste flyrejser til Kreta fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnChania3t. 30min.1.127 kr.
AalborgChania7t. 10min.1.414 kr.
KøbenhavnHeraklion3t. 30min.1.435 kr.
BillundChania10t. 10min.2.110 kr.
AarhusChania16t. 10min.2.182 kr.
BillundHeraklion3t. 25min.2.713 kr.
KøbenhavnSitia27t. 35min.3.251 kr.
AalborgHeraklion9t. 10min.3.760 kr.
AarhusHeraklion21t. 35min.3.782 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Kreta

Den græske ferieø er et yndet rejsemål for både græske og internationale rejsende, og derfor kan du hos momondo altid vælge iblandt utallige flyafgange til Kreta. Du kan dermed også være sikker på at finde en del events, der i særdeleshed afholdes i løbet af sommerens højsæson. En af dem, som meget passende kaldes Sommerfestivalen, afholdes imellem juli og september i den store by Chania. I løbet af festivalen kan du opleve både danseforestillinger, teaterstykker og livekoncerter. De mange daglige forestillinger består af en vidunderlig blanding af traditionel græsk dans og moderne musik. Du kan med andre ord finde noget for enhver smag. Netop smagssansen er bogstavelig talt en vigtig del af den årlige madfestival i Rethymnon, hvor glade madelskere samles hver juli for at fejre det græske køkken. Her kan du nyde et stort og varieret udvalg af råvarer, alt imens de lokale producenter levende fortæller om deres produkter og øens rige kulinariske traditioner. Den samme muntre stemning kan du forvente at finde i landsbyen Elos, hvor oktober er lig med høsttid for områdets mange kastanjer. Den årlige begivenhed er blevet til en utrolig weekend, der blandt andet byder på vin, dans og en mindeværdig høstfest.

Kreta er en ideel rejsedestination, hvis du leder efter kulinariske oplevelser, som du sent vil glemme. Den store ø byder nemlig på en række af lokale retter, der skiller sig ud fra den samlede græske cuisine. Rundt omkring på Kretas mange restauranter og tavernaer kan du blandt andet forvente at finde friturestegte snegle, friske salater og naturligvis øens helt egen twist på landets populære lammeretter. Det store arsenal af traditionelle opskrifter og førsteklasses lokale ingredienser gør det let at gå på opdagelse i Kretas autentiske køkken, uanset hvilken by du befinder dig i. Skulle du dog komme forbi Heraklion, kan det anbefales at prøve den fantastiske restaurant Pskesi, der ligger i hjertet af byen. Det er et spisested, der ligger vægt på at bevare og bringe øens mange kulinariske traditioner til live. Det gør de blandt andet ved at benytte lokale råvarer for at skabe ikke blot et appetitvækkende menukort, men også en bæredygtig restaurant. Hos momondo kan du let søge efter forskellige flytilbud til Kreta, hvoraf flere naturligvis også har netop Heraklion som den endelige destination.

Listen over spændende attraktioner og smukke naturområder på Kreta er ikke ligefrem kort. Det er jo heller ikke uden grund, at den store ø er iblandt landets mest besøgte. Mod nord i Heraklion kan du finde byens berømte arkæologimuseum samt det utrolige minoiske palads Knossos. Det er et område, der er ideelt, hvis du blandt andet ønsker at dykke ned i øens rige antikke historie. Derimod er Samaria-kløften en fantastisk mulighed for dem, der leder efter en storslået oplevelse i naturen. Vandreturen igennem kløften, der i øvrigt er Europas største, begynder typisk i en lille bjerglandsby og ender ved Middelhavets kyst. Herudover kan du udforske utallige klippehuler, arkæologiske seværdigheder og skønne sandstrande, som blot er nogle af de ting, der gør øen værd at besøge hele året rundt. På momondo kan du til hver en tid søge efter hurtige fly til Kreta, hvilket betyder, at de mange attraktioner og hyggelige byer kun er en kort flyrejse væk.

Det kræver ikke de helt store forberedelser at planlægge en rejse til Kreta, da Grækenland tillader visumfri indrejse for langt de fleste europæiske borgere. Du skal dog altid medbringe dit nationale pas, som skal være gyldigt under hele dit ophold.


Populære fly til Kreta

Find dine flybilletter til Kreta blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Chania
Hurtigste flyvetid3t. 30min.
Laveste pris1.127 kr.
Fly fra København til Heraklion
Hurtigste flyvetid3t. 30min.
Laveste pris1.435 kr.
Fly fra Billund til Heraklion
Hurtigste flyvetid3t. 25min.
Laveste pris2.713 kr.
Fly fra Aalborg til Chania
Hurtigste flyvetid7t. 10min.
Laveste pris1.414 kr.
Fly fra Aalborg til Heraklion
Hurtigste flyvetid9t. 10min.
Laveste pris3.760 kr.
Fly fra Billund til Chania
Hurtigste flyvetid10t. 10min.
Laveste pris2.110 kr.
Fly fra Aarhus til Heraklion
Hurtigste flyvetid21t. 35min.
Laveste pris3.782 kr.
Fly fra Aarhus til Chania
Hurtigste flyvetid16t. 10min.
Laveste pris2.182 kr.
Fly fra København til Sitia
Hurtigste flyvetid27t. 35min.
Laveste pris3.251 kr.

Find fly til Kreta

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kreta


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Kreta på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Kreta, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Kreta med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Kreta.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Kreta, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Kreta spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.