0
Indsigter
FAQ
Flights to Kreta

Find billige fly til Kreta fra 482 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.3
tir. 12.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Kreta

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Kreta

Bedste pris på enkeltbillet

482 kr.

Bedste pris på returbillet

1.239 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 30min.

Betjenes af

9 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Kreta fra Danmark i de seneste 72 timer er 482 kr. (København Kastrup til Chania Souda).
Den bedste pris på en returbillet til Kreta fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.239 kr. (København Kastrup til Chania Souda).
Det hurtigste fly til Kreta fra Danmark tager 3t. 30min. (København Kastrup til Chania Souda).
Der er 9 flyselskaber, som flyver til Kreta, herunder Lufthansa, Scandinavian Airlines og SWISS.

Indsigter og trends for flyrejser til Kreta

Få indsigter om din flyrejse til Kreta, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Kreta?

Den gennemsnitlige flybillet til Kreta koster 1.644 kr./pr. person og den billigste flybillet til Kreta koster 163 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Kreta?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Kreta du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 3t. 25min. at flyve fra København Kastrup til Heraklion N. Kazantzakis Apt.. På den anden side tager det i gennemsnit 5t. 25min. at flyve fra Billund til Heraklion N. Kazantzakis Apt.. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Kreta?

Det er bedst at flyve til Kreta på en torsdag eller tirsdag, da det er her, at flypriserne er lavest i ugen. Den dyreste dag i ugen at flyve til Kreta er på en mandag.

Hvilke flyselskaber flyver til Kreta?

Ud af 16 flyselskaber der flyver til Kreta, er Norwegian, Scandinavian Airlines og Aegean Airlines de foretrukne i henhold til vores brugerdata. Norwegian er det mest populære af de tre flyselskaber, idet 45% af vores brugere vælger dem, når de rejser til Kreta.

De billigste fly til byer i Kreta

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Kreta fra Danmark
Chania
Chania

Brugbar information om dit fly til Kreta

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Kreta

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Chania?

Hvordan er vejret i Kreta?

Kreta har typisk temperature mellem 11 °C(januar) til 26 °C(juli). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Kreta, bør man planlægge sin rejse i juli, august eller juni, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Hvor meget koster fly til Kreta?

I gennemsnit koster et fly til Kreta 2.639 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til Kreta for så lidt som 163 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 163 kr., men formår at finde en til 2.204 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.

Hvor er det billigst at flyve til i Kreta?

Når du rejser til Kreta, byder Chania Souda lufthavn i Chania på de gennemsnitlige billigste fly med en gennemsnitspris på 163 kr., mens den næstbilligste løsning er Heraklion N. Kazantzakis Apt. lufthavn med en gennemsnitspris på 678 kr. til Heraklion.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kreta?

Priser for fly til Kreta opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Kreta?

Antallet af udbydere for fly til Kreta er 24 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kreta?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kreta hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kreta?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Kreta kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Kreta. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Kreta? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Kreta.
Chania

Chania

Kreta

Cathedral of the Presentation of the Virgin Mary

Nautical Museum of Crete

Chania Municipal Garden

Hassan Pasha-moskeen

Det arkæologiske museum i Chania

Heraklion

Heraklion

Kreta

Heraklion Archaeological Museum

Historical Museum of Crete

Koules Fortress


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Kreta

Find fly til disse populære byer i Kreta fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Kreta

Se de billigste flyrejser til Kreta fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnHeraklion3t. 25min.1.101 kr.
KøbenhavnChania3t. 30min.1.150 kr.
BillundHeraklion5t. 25min.1.714 kr.
BillundChania7t. 10min.1.721 kr.
AalborgHeraklion12t. 50min.2.306 kr.
KøbenhavnSitia6t. 45min.2.327 kr.
AarhusHeraklion12t. 45min.2.829 kr.
AalborgChania25t. 25min.3.277 kr.
AarhusChania24t. 30min.5.383 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Kreta

Hvilke populære events finder sted i Kreta?

Den græske ferieø er et yndet rejsemål for både græske og internationale rejsende, og derfor kan du hos momondo altid vælge iblandt utallige flyafgange til Kreta. Du kan dermed også være sikker på at finde en del events, der i særdeleshed afholdes i løbet af sommerens højsæson. En af dem, som meget passende kaldes Sommerfestivalen, afholdes imellem juli og september i den store by Chania. I løbet af festivalen kan du opleve både danseforestillinger, teaterstykker og livekoncerter. De mange daglige forestillinger består af en vidunderlig blanding af traditionel græsk dans og moderne musik. Du kan med andre ord finde noget for enhver smag. Netop smagssansen er bogstavelig talt en vigtig del af den årlige madfestival i Rethymnon, hvor glade madelskere samles hver juli for at fejre det græske køkken. Her kan du nyde et stort og varieret udvalg af råvarer, alt imens de lokale producenter levende fortæller om deres produkter og øens rige kulinariske traditioner. Den samme muntre stemning kan du forvente at finde i landsbyen Elos, hvor oktober er lig med høsttid for områdets mange kastanjer. Den årlige begivenhed er blevet til en utrolig weekend, der blandt andet byder på vin, dans og en mindeværdig høstfest.

Hvilket cuisine er Kreta kendt for?

Kreta er en ideel rejsedestination, hvis du leder efter kulinariske oplevelser, som du sent vil glemme. Den store ø byder nemlig på en række af lokale retter, der skiller sig ud fra den samlede græske cuisine. Rundt omkring på Kretas mange restauranter og tavernaer kan du blandt andet forvente at finde friturestegte snegle, friske salater og naturligvis øens helt egen twist på landets populære lammeretter. Det store arsenal af traditionelle opskrifter og førsteklasses lokale ingredienser gør det let at gå på opdagelse i Kretas autentiske køkken, uanset hvilken by du befinder dig i. Skulle du dog komme forbi Heraklion, kan det anbefales at prøve den fantastiske restaurant Pskesi, der ligger i hjertet af byen. Det er et spisested, der ligger vægt på at bevare og bringe øens mange kulinariske traditioner til live. Det gør de blandt andet ved at benytte lokale råvarer for at skabe ikke blot et appetitvækkende menukort, men også en bæredygtig restaurant. Hos momondo kan du let søge efter forskellige flytilbud til Kreta, hvoraf flere naturligvis også har netop Heraklion som den endelige destination.

Hvad kan man se og opleve i Kreta?

Listen over spændende attraktioner og smukke naturområder på Kreta er ikke ligefrem kort. Det er jo heller ikke uden grund, at den store ø er iblandt landets mest besøgte. Mod nord i Heraklion kan du finde byens berømte arkæologimuseum samt det utrolige minoiske palads Knossos. Det er et område, der er ideelt, hvis du blandt andet ønsker at dykke ned i øens rige antikke historie. Derimod er Samaria-kløften en fantastisk mulighed for dem, der leder efter en storslået oplevelse i naturen. Vandreturen igennem kløften, der i øvrigt er Europas største, begynder typisk i en lille bjerglandsby og ender ved Middelhavets kyst. Herudover kan du udforske utallige klippehuler, arkæologiske seværdigheder og skønne sandstrande, som blot er nogle af de ting, der gør øen værd at besøge hele året rundt. På momondo kan du til hver en tid søge efter hurtige fly til Kreta, hvilket betyder, at de mange attraktioner og hyggelige byer kun er en kort flyrejse væk.

Hvilke pas- og visumkrav er gældende, når man besøger Kreta?

Det kræver ikke de helt store forberedelser at planlægge en rejse til Kreta, da Grækenland tillader visumfri indrejse for langt de fleste europæiske borgere. Du skal dog altid medbringe dit nationale pas, som skal være gyldigt under hele dit ophold.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Kreta

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Kreta?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Kreta med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kreta?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Kreta på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Kreta, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Kreta med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Kreta med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kreta?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Kreta.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kreta lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Kreta, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Kreta spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kreta på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Kreta

Populære flyrejser til Kreta
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Kreta
1 voksen
tir. 5.3
tir. 12.3
Send mig favorittilbud fra momondo