Find billige flybilletter til Konya

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Konya (KYA)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Konya. De nuværende restriktioner til Konya er baseret på Tyrkiet rejserestriktioner.

Se nuværende Tyrkiet rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Konya

Find de billigste fly til disse Konya-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Konya

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Konya

København (CPH) til Konya (KYA)

Fly til Konya ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Konya, hvor den gennemsnitlige pris er 1.794 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KONYA FRA KØBENHAVNmarts30% billigereAt flyve fra København til Konya ​​koster i gennemsnit blot 1.250 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KONYA FRA KØBENHAVNjuli47% dyrereDet koster cirka 2.635 kr. at flyve til Konya ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KONYA FRA KØBENHAVNjuli533% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Konya fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Konya?

I Konya er sommeren varm og tør, og vinteren kold. Det bedste tidspunkt at rejse til Konya på er mellem maj og juni eller september og oktober. Det kan dog blive helt op til 40 grader varmt i juli og august måned, hvilket godt kan være lige i overkanten for de fleste, især når der er 270 km til den nærmeste strand i Alanya. Sommermånederne er dog stadig højsæsonen for turister, og det er også her priserne på fly såvel som hotel er på sit højeste.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Konya?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Konya på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.250 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Konya med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.299 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Konya?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Konya 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Konya for 1.794 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Konya fra Danmark helt ned til 1.342 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Konya på?

Ifølge vores data er lørdag den billigste dag at flyve til Konya fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en lørdag var 1.584 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en søndag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.576 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Konya.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Konya?

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Konya, hvor du kan finde priser helt ned til 1.664 kr.. Hvis du flyver fra Konya om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.368 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Konya?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyrkiet rejserestriktioner rejser til Konya. Indrejserestriktioner

Tyrkiet har nu ophævet størstedelen af sine COVID-19-rejserestriktioner, men rejsende, der ikke er tyrkiske statsborgere eller statsborgere, må ikke rejse ind i Tyrkiet, hvis de ankommer fra Afghanistan eller Bangladesh. Tyrkiet har suspenderet indrejse for rejsende fra Storbritannien, Danmark, Holland, Brasilien og Sydafrika. I øjeblikket er det kun britiske statsborgere med opholdstilladelse i Tyrkiet, der har adgang til Tyrkiet.

Indrejsekrav

Rejsende skal være i besiddelse af en gyldig og negativ COVID-19 test udstedt inden for 72 timer før afgang. Uden dette certifikat vil rejsende blive nægtet ombordstigning. Rejsende skal udfylde en formular til lokalisering af passagerer før de ankommer til Tyrkiet.

Karantænekrav

Samtlige rejsende, der har besøgt Brasilien, Danmark,Storbritannien eller Sydafrika skal gennemgå en PCR-test for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende vil derefter blive bedt om at isolere sig selv i 7 dage fra den dato, de forlod Storbritannien. På dag 7 vil de blive underkastet en yderligere PCR-test. Hvis testen er negativ, vil karantænen blive ophævet. Rejsende i karantæne får en obligatorisk PCR-test på dag 10 i deres karantæne. Hvis resultatet er negativt, slutter karantæneperioden.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende skal bære ansigtsmaske på alle tidspunkter, når de er i lufthavnen, og under hele flyvningen til og fra Tyrkiet.

Hvis du planlægger rejser til Konya nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Konya

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Konya fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
12. maj
08:35København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
15:10Konya
21. sep.
20:40Konya
3t. 55min.
00:35København Kastrup
1.607 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
24. jun.
08:35København Kastrup
8t. 40min.
1 stop
17:15Konya
1. jul.
17:10Konya
3t. 45min.
20:55København Kastrup
1.613 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. jun.
21:00København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
03:35Konya
2. jul.
02:20Konya
6t. 30min.
1 stop
08:50København Kastrup
1.761 kr.
Find lignende
Pegasus Airlines
28. apr.
08:35København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
15:10Konya
12. maj
02:15Konya
6t. 35min.
1 stop
08:50København Kastrup
1.410 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
25. jun.
16:20København Kastrup
9t. 40min.
2 stop
02:00Konya
2. jul.
02:20Konya
6t. 30min.
1 stop
08:50København Kastrup
1.447 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
12. maj
11:30København Kastrup
14t. 30min.
2 stop
02:00Konya
21. sep.
20:40Konya
3t. 55min.
00:35København Kastrup
1.693 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Konya?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Konya

Når du skal rejse til Konya er det med flyselskaber som Pegasus Airlines, AtlasGlobal, Singapore Airlines m.fl. Turkish Airlines er også et populært valg, da de har direkte fly til Konya, og her er rejsetiden på omtrent 3,5 time.


Lufthavne tæt på Konya

Herunder finder du alle lufthavne i Konya samt afstand til centrum

Konya Lufthavn fungerer både som militærbase og offentlig lufthavn, og så ligger den 11 km fra Konya. De fleste fly, som lander i lufthavnen, kommer fra Iran eller Tyrkiet, men Turkish Airlines har også direkte fly til Konya Lufthavn i højsæsonen.

Har du ikke aftalt transport fra lufthavnen på forhånd, så kan du efter ankomst lede efter busselskabet Havas, som kører fra lufthavnen til centrum. Det tager ca. en halv time at komme frem, og busbilletten koster 20 kr.


Populære fly til Konya

Find dine flybilletter til Konya blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Konya
Korteste rejsetid
6t. 35min.
Laveste pris
1.343 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Konya?

Du kan opleve det meste af Konya til fods, med undtagelse af bydelen Meram. Der er minibusser (dolmuş), offentlige busser (belediye otobüsü) og sporvogne i Konya. Sporvognen kører fra Alaadin, som er centrum i den gamle bydel, til Selçuk Universitet i udkanten af byen, og turen tager ca. en time. Det er også billigt at køre med taxa. Her er startgebyret ca. 4 kr., og derefter er kilometerprisen også 4 kr.


Kan man rejse til Konya uden pas eller visum?

Danske turister kan rejse uden visum, når deres ferie i Tyrkiet er på mindre end 90 dage (inden for en periode på 180 dage). Dog er det værd at bemærke, at dit pas skal have en udløbsdato mindst 150 dage efter din afrejsedato. Det er også nødvendigt at søge om visum på den tyrkisk ambassade, hvis du rejser med EU-nødpas. I alle tilfælde er det vigtigt, at du har tomme sider i dit pas. Du bør du altid tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for at få den mest opdaterede information inden afrejsen til Konya.


Tips og gode råd til Konya

Hvordan får man den billigste flybillet til Konya?

De billigste billetter til Konya får du, hvis du rejser uden for højsæsonen som er sommeren. Statistisk set er november måned den billigste, og her kan det betale sig at købe billetten ca. 58 dage før afrejse, hvor prisen bør være bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Konya, marts 2018).

Hvad skal man se i Konya?

Den største seværdighed i Konya er Mevlâna Museum, som er et af de største centre for pilgrimme i Tyrkiet. Museet huser blandt andet en af verdens mindste koraner. Du kan også besøge det arkæologiske museum eller Konya Etnografya Müzesi, som er et etnografimuseum, der er dedikeret til folket fra Konya og deres livsstil. Det kan desuden anbefales at tage til den lille, hyggelige landsby Sille, som ligger 7 km vest for Konya.

Aktiviteter for børn

En af de bedste familieaktiviteter i byen er Konya Tropical Butterfly Garden (Sommerfuglehaven), hvor I kan se på sommerfugle i et stort tropisk område, der også huser en lille biograf.

Skal man købe rejseforsikring?

Ja, da Tyrkiet ikke er med i EU, er du ikke dækket ind i tilfælde af akut sygdom eller tilskadekomst i Konya. Derfor bør du købe en rejseforsikring, som også hjælper dig med at få assistance fra en dansktalende alarmcentral, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Nej, du bør ikke drikke vand fra hanen i Konya.

Giver man drikkepenge i Konya?

Det er normalt at give mellem 5-10% i drikkepenge til tjenerne på restauranter. Der er ingen tradition for at give drikkepenge til taxachauffører, da de fleste blot runder beløbet op.

Hvor er der gode shoppingområder?

Det bedste shoppingområde er Konya Bazar, som går fra posthuset hele vejen op til Mevlâna Museum.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class