Find billige fly til Konya

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Konya

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Konya

Bedste pris på enkeltbillet

399 kr.

Bedste pris på returbillet

862 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 25min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Konya fra Danmark i de seneste 72 timer er 399 kr. (København Kastrup til Konya).
Den bedste pris på en returbillet til Konya fra Danmark i de seneste 72 timer er 862 kr. (København Kastrup til Konya).
Det hurtigste fly til Konya fra Danmark tager 3t. 25min. (København Kastrup til Konya).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Konya, herunder AnadoluJet, Pegasus Airlines og SunExpress.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Konya

Find de billigste fly til disse Konya-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Konya

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Konya

København (CPH) til Konya (KYA)

Fly til Konya ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Konya, hvor den gennemsnitlige pris er 2.073 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KONYA FRA KØBENHAVNjanuar35% billigereAt flyve fra København til Konya ​​koster i gennemsnit blot 1.348 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KONYA FRA KØBENHAVNjuli62% dyrereDet koster cirka 3.356 kr. at flyve til Konya ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KONYA FRA KØBENHAVNjuli592% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Konya fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Konya?

I Konya er sommeren varm og tør, og vinteren kold. Det bedste tidspunkt at rejse til Konya på er mellem maj og juni eller september og oktober. Det kan dog blive helt op til 40 grader varmt i juli og august måned, hvilket godt kan være lige i overkanten for de fleste, især når der er 270 km til den nærmeste strand i Alanya. Sommermånederne er dog stadig højsæsonen for turister, og det er også her priserne på fly såvel som hotel er på sit højeste.

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Konya fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.348 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Konya i januar, så rejs fra Danmark i maj, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.529 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Konya på, er omkring 0 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 2.073 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Konya helt ned til 862 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Konya fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 2.316 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Konya er tirsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.726 kr..

Når du flyver til Konya fra Danmark er om eftermiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.218 kr. for fly med afgang om eftermiddagen. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 2.627 kr. i gennemsnit. Fly til Konya fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.Gode tilbud på fly til Konya

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Konya fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
31. aug.
CPH20:50København Kastrup
3t. 25min.
KYA00:15Konya
8. sep.
KYA17:05Konya
3t. 50min.
CPH20:55København Kastrup
AnadoluJet
24. aug.
CPH20:50København Kastrup
3t. 25min.
KYA00:15Konya
14. sep.
KYA17:20Konya
3t. 35min.
CPH20:55København Kastrup
Flere flyselskaber
25. aug.
CPH20:55København Kastrup
3t. 30min.
KYA00:25Konya
19. okt.
KYA17:20Konya
3t. 35min.
CPH20:55København Kastrup
Flere flyselskaber
24. aug.
CPH00:40København Kastrup
3t. 35min.
KYA04:15Konya
14. sep.
KYA17:20Konya
3t. 35min.
CPH20:55København Kastrup
1.109 kr.
Find lignende
AnadoluJet
21. sep.
CPH20:50København Kastrup
3t. 25min.
KYA00:15Konya
5. okt.
KYA17:20Konya
3t. 35min.
CPH20:55København Kastrup
1.152 kr.
Find lignende
AnadoluJet
21. sep.
CPH20:50København Kastrup
3t. 25min.
KYA00:15Konya
5. okt.
KYA17:20Konya
3t. 35min.
CPH20:55København Kastrup
1.218 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Konya

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Konya, så se nogle af vores tilbud herunder fra AnadoluJet, Corendon Airlines og SunExpress
Corendon Airlines
19. aug.
CPH18:00København Kastrup
3t. 30min.
KYA21:30Konya
SunExpress
17. aug.
CPH00:40København Kastrup
3t. 35min.
KYA04:15Konya
AnadoluJet
16. aug.
CPH20:45København Kastrup
3t. 25min.
KYA00:10Konya

Hvilke flyselskaber flyver til Konya?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Konya

Hvilke flyselskaber flyver til Konya?

For fly fra Danmark til Konya, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Pegasus Airlines, Corendon Airlines, SunExpress og Turkish Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Turkish Airlines-fly til Konya

Turkish Airlines flyver omkring 25 fly til Konya om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Istanbul, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Turkish Airlines var på 1.529 kr. (Aalborg til Konya). Brugerne har bedømt Turkish Airlines med 8,1/10 i over 135 anmeldelser på momondo.

SunExpress-fly til Konya

SunExpress-fly til Konya kan fås fra helt ned til 862 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 3 fly, som SunExpress flyver til Konya på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med SunExpress til Konya er fra Izmir Adnan Menderes. SunExpress er blevet bedømt med 7,3/10 af momondo-brugere i 23 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Konya

Neden for finder du alle lufthavne i Konya samt deres afstand til centrum

Konya Lufthavn fungerer både som militærbase og offentlig lufthavn, og så ligger den 11 km fra Konya. De fleste fly, som lander i lufthavnen, kommer fra Iran eller Tyrkiet, men Turkish Airlines har også direkte fly til Konya Lufthavn i højsæsonen.

Har du ikke aftalt transport fra lufthavnen på forhånd, så kan du efter ankomst lede efter busselskabet Havas, som kører fra lufthavnen til centrum. Det tager ca. en halv time at komme frem, og busbilletten koster 20 kr.


Populære fly til Konya

Find dine flybilletter til Konya blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Konya
Hurtigste flyvetid3t. 30min.
Laveste pris776 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Konya

Du kan opleve det meste af Konya til fods, med undtagelse af bydelen Meram. Der er minibusser (dolmuş), offentlige busser (belediye otobüsü) og sporvogne i Konya. Sporvognen kører fra Alaadin, som er centrum i den gamle bydel, til Selçuk Universitet i udkanten af byen, og turen tager ca. en time. Det er også billigt at køre med taxa. Her er startgebyret ca. 4 kr., og derefter er kilometerprisen også 4 kr.


Visumkrav for Konya

Danske turister kan rejse uden visum, når deres ferie i Tyrkiet er på mindre end 90 dage (inden for en periode på 180 dage). Dog er det værd at bemærke, at dit pas skal have en udløbsdato mindst 150 dage efter din afrejsedato. Det er også nødvendigt at søge om visum på den tyrkisk ambassade, hvis du rejser med EU-nødpas. I alle tilfælde er det vigtigt, at du har tomme sider i dit pas. Du bør du altid tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside for at få den mest opdaterede information inden afrejsen til Konya.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Konya


De bedste oplevelser og seværdigheder i Konya

De billigste billetter til Konya får du, hvis du rejser uden for højsæsonen som er sommeren. Statistisk set er november måned den billigste, og her kan det betale sig at købe billetten ca. 58 dage før afrejse, hvor prisen bør være bedst (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Konya, marts 2018).

Den største seværdighed i Konya er Mevlâna Museum, som er et af de største centre for pilgrimme i Tyrkiet. Museet huser blandt andet en af verdens mindste koraner. Du kan også besøge det arkæologiske museum eller Konya Etnografya Müzesi, som er et etnografimuseum, der er dedikeret til folket fra Konya og deres livsstil. Det kan desuden anbefales at tage til den lille, hyggelige landsby Sille, som ligger 7 km vest for Konya.

Ja, da Tyrkiet ikke er med i EU, er du ikke dækket ind i tilfælde af akut sygdom eller tilskadekomst i Konya. Derfor bør du købe en rejseforsikring, som også hjælper dig med at få assistance fra en dansktalende alarmcentral, hvis uheldet er ude.

Nej, du bør ikke drikke vand fra hanen i Konya.

Det er normalt at give mellem 5-10% i drikkepenge til tjenerne på restauranter. Der er ingen tradition for at give drikkepenge til taxachauffører, da de fleste blot runder beløbet op.

Det bedste shoppingområde er Konya Bazar, som går fra posthuset hele vejen op til Mevlâna Museum.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. Alle fly til Konya på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Konya.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Konya. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Konya

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Konya

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.