Find billige flybilletter til Asjkhabad

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Asjkhabad?

Når du leder efter flyrejser til Asjkhabad, Turkmenistan, vil du finde en stribe forskellige muligheder, og flyvningen kan vare lige fra knap 10 timer til helt op over 50 timer. Det afhænger blandt andet af antallet af mellemlandinger, og hvordan dine forbindelser undervejs passer sammen. Du kan komme til Asjkhabad Lufthavn, Asjkhabad, fra både København Lufthavn (CPH), fra Billund Lufthavn (BLL) og fra Aalborg Lufthavn (AAL), men rejser du fra Nordjylland, vil det ofte betale sig, at du begiver dig til en af de to andre lufthavne og rejser derfra.

Der er desværre ingen direkte Asjkhabad flytilbud fra Danmark, så du må have en enkelt eller flere mellemlandinger på rejsen til Turkmenistans hovedstad. Fra Billund kan det for eksempel være en rejse med Turkish Airlines, som flyver dig fra Billund til Istanbul og derfra videre til Asjkhabad Lufthavn (ASB). Har du udgangspunkt i Aalborg, kan du flyve med SAS til København og derfra lade Turkish Airlines sende dig først til Istanbul og derfra videre til Asjkhabad Lufthavn, Turkmenistan. Er du i København, kan du flyve samme tur med Turkish Airlines til Istanbul og videre til Asjkhabad, og har du brug for et alternativ, kan du flyve med Lufthansa via Frankfurt til Istanbul, hvor du så skifter til Turkish Airlines, der sender dig hele vejen frem til din destination i Asjkhabad Lufthavnen i Turkmenistan.Gode tilbud på fly til Asjkhabad

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Asjkhabad fundet af momondos brugere for nylig
0

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Asjkhabad

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Asjkhabad?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Asjkhabad med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.


Hvilke flyselskaber flyver til Asjkhabad?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Asjkhabad

Hvilke flyselskaber flyver til Asjkhabad?

Lufthansa og Turkish Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Asjkhabad regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Asjkhabad med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Asjkhabad

Neden for finder du alle lufthavne i Asjkhabad samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum fra Asjkhabad Lufthavn?

Når dine flybilletter har fået dig godt frem til Asjkhabad Lufthavn, er du forholdsvis tæt på selve byen, og du kan komme det sidste stykke for eksempel med taxa. Awtomobil Ulag Hyzmat hedder det officielle og eneste taxaselskab i Turkmenistan, så sørg for det er en af deres taxaer, du kører med. Du kan også leje en bil i lufthavnen, så du selv kan køre turen ind til Asjkhabad by. Du skal fra lufthavnen til højre ved Asjkhabad-springvandet og så følge Atamyrat Nyyazow Sayoly, så kommer du direkte ind til bymidten.


Visumkrav for Asjkhabad

Når du rejser fra Danmark til Asjkhabad i Turkmenistan, skal du have et pas, som er gyldigt indtil mindst seks måneder efter dit ophold i Turkmenistan slutter, og du skal sørge for, der er mindst to blanke sider i passet, når du ankommer. Der er også visumpligt, så du skal ansøge om visum i forvejen hos den turkmenske ambassade.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Asjkhabad


De bedste oplevelser og seværdigheder i Asjkhabad

Hovedstaden i Turkmenistan, Asjkhabad er en forunderlig by. Glitrende ny og kridhvid at se på med glimmer og bling på de mange flotte marmorbygninger, helt rene og brede boulevarder og en masse flotte skulpturer og paladser. Statslige bygninger er ofte opført i marmor importeret fra Italien. I Alem Entertainment Center kan du blandt meget andet prøve et enormt overdækket pariserhjul, og om aftenen er der et forrygende lysshow over både hjulet og hele området. På det nationalhistoriske museum er der fokus på smykker, dokumenter, kunstværker og fossiler - og meget andet. Det er en kæmpe samling og dokumentation af landets historie. Turkmenistan har i internationale anliggender erklæret sig neutral, og der er selvsagt bygget en ‘Neutralitets-bue’ for at fejre erklæringen. Fra toppen af buen er der et imponerende skue ud over hele byen. Slå også vejen forbi det kæmpestore Bryllups-palads med diskokugler, stjerner og festsale, hvor nygifte - de kan blive gift i bygningen - kan holde fest efter indgåelse af ægteskab. Det minder en smule om Las Vegas med den slags lynbryllupper, men bygningens særprægede arkitektur, som breder sig over flere etager, er afgjort værd at se nærmere på.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Asjkhabad, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Asjkhabad, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Asjkhabad på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Asjkhabad.

Prisagenter på fly til Asjkhabad er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.