Find billige fly til Doha

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Doha

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Doha

Bedste pris på enkeltbillet

1.091 kr.

Bedste pris på returbillet

2.268 kr.

Hurtigste flyvetid

6t. 15min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Doha fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.091 kr. (København Kastrup til Doha Hamad Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Doha fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.268 kr. (København Kastrup til Doha Hamad Intl).
Det hurtigste fly til Doha fra Danmark tager 6t. 15min. (København Kastrup til Doha Hamad Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Doha, herunder KLM, Turkish Airlines og Finnair.

Indsigter og trends for flyrejser til Doha

Få indsigter om din flyrejse til Doha, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Doha?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Doha fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.581 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du booke flyrejser til Doha fra Danmark i januar i stedet. Fly til Doha i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.861 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Doha på?

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Doha på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 4.695 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.973 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Doha.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Doha?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Doha på er om aftenen. Fly fra Danmark til Doha på dette tidspunkt kan findes helt ned til 5.028 kr.. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 5.608 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Doha?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Doha (Doha Hamad Intl), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 6t og .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Doha?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 42 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Doha. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 4.409 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Doha

Find de billigste fly til disse Doha-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Doha

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Doha

København (CPH) til Doha (DOH)

Fly til Doha ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Doha Hamad Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.409 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DOHA FRA KØBENHAVNmaj19% billigereAt flyve fra København til Doha ​​koster i gennemsnit blot 3.581 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DOHA FRA KØBENHAVNjuli19% dyrereDet koster cirka 5.260 kr. at flyve til Doha ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DOHA FRA KØBENHAVNdecember407% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Doha fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Doha

Doha byder på et livligt byliv og er et spændende rejsemål hele året. I sommermånederne kan temperaturen nemt overstige 40 °C. Mange finder det derfor behageligt at rejse med fly til Doha i vintermånederne. Som regel kan du finde billige flybilletter til Doha i perioden januar-marts, der derfor er det ideelle tidspunkt at rejse til Doha.


Gode tilbud på fly til Doha

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Doha fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Doha?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Doha

Hvilke flyselskaber flyver til Doha?

For fly fra Danmark til Doha, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Qatar Airways, Pegasus Airlines, Finnair og Turkish Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Turkish Airlines-fly til Doha

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Doha på momondo er Turkish Airlines, som flyver 30 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Istanbul, hvor det bedste tilbud på Turkish Airlines-fly til Doha kostede 2.459 kr. (returrejse fra Billund til Doha fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 158 anmeldelser af Turkish Airlines giver momondo-brugere bedømmelsen 8,0.

Qatar Airways-fly til Doha

Qatar Airways-fly til Doha kan fås fra helt ned til 3.243 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 76 fly, som Qatar Airways flyver til Doha på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Qatar Airways til Doha er fra Dubai Al Maktoum Intl. Qatar Airways er blevet bedømt med 7,9/10 af momondo-brugere i 336 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Doha

Neden for finder du alle lufthavne i Doha samt deres afstand til centrum

Lufthavnen i Doha, Hamad International Airport, er en stor lufthavn med omkring 35 mio. passagerer årligt. Der afgår adskillige busser fra lufthavnen til forskellige dele af Doha. Følg skiltene til Bus Pavilion, hvor samtlige busser afgår. Der kører busser på alle tider af døgnet. De afgår ca. hvert 20-30 min. Du køber et såkaldt Karwa Smartcard i en automat, der fungerer som billet på rejsen. Du skal tjekke ind og ud med kortet i bussen.


Populære fly til Doha

Find dine flybilletter til Doha blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Doha
Hurtigste flyvetid6t. 00min.
Laveste pris2.971 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Doha

Du kan benytte Dohas behagelige busser med aircondition, hvor prisen for to busture er ca. 10 QAR (ca. 18 DKK), 24 t fri buskørsel ca. 20 QAR (ca. 37 DKK) og et genopfyldeligt kort ca. 30 QAR (ca. 56 DKK).


Visumkrav for Doha

Når du rejser med fly til Doha, er du som dansk statsborger fritaget fra at søge visum, så længe din rejse er kortere end 90 dage. Dit pas skal være gyldigt i minimum seks måneder efter den dag, du rejser ud af Qatar.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Doha


De bedste oplevelser og seværdigheder i Doha

Doha er et eventyrligt og alsidigt rejsemål med mange spændende seværdigheder. Besøg Katara Cultral Village, der huser museer, kunstgallerier, caféer, amfiteater og grønne områder. Her kan du blive klogere på Qatars kulturelle historie og opleve skiftende udstillinger og diverse koncerter og forestillinger. Er du eventyrlysten, kan du prøve kræfter med faldskærmsudspring over kysten og nyde den enestående udsigt over by, hav og ørken. Du kan også slænge dig på stranden, men bør huske anstændigt påklædning, eller gå på opdagelse i byens atmosfæriske gader med deres særegne blanding af gammelt og moderne.

Dit blå sygesikringskort dækker ikke i Qatar. Derfor er det en god idé med en rejseforsikring, der dækker ved sygdom, tyveri og ulykke, hvis noget skulle gå galt på din ferie i Doha.

Du bør undgå at drikke vand fra hanen i Doha. Køb i stedet kildevand på flaske.

Det er kutyme at give ca. 10-15 % i drikkepenge, når du spiser på restaurant i Doha.

Der er gode indkøbsmuligheder i Doha. For eksempel kan du besøge Villagio Mall, der er et af byens enestående og arkitektoniske indkøbscentre. Centret byder på luksusbutikker og caféer og er indrettet med kanaler og dertilhørende gondoler samt en skøjtebane, hvor børnene kan lege. Gå ikke glip af den gamle indre by Souq Waqif med sine snørklede, små gader spækkede med butikker og boder. Her kan du forhandle om priserne, når der skal købes kunsthåndværk, krydderier og souvenirs.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Doha, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Doha, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Doha med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Doha.

Prisagenter på fly til Doha er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.