Find billige fly til Armenien

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Armenien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Armenien

Bedste pris på enkeltbillet

953 kr.

Bedste pris på returbillet

2.853 kr.

Hurtigste flyvetid

7t. 15min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Armenien fra Danmark i de seneste 72 timer er 953 kr. (København Kastrup til Yerevan).
Den bedste pris på en returbillet til Armenien fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.853 kr. (København Kastrup til Yerevan).
Det hurtigste fly til Armenien fra Danmark tager 7t. 15min. (København Kastrup til Yerevan).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Armenien, herunder Lufthansa, Pegasus Airlines og Brussels Airlines.

De billigste fly til byer i Armenien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Armenien fra Danmark
Jerevan
Jerevan

Brugbar information om dit fly til Armenien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Armenien

Hvis du leder efter flybilletter til Armenien billigere, så søg efter flyselsskaber som LOT, Wizz Air og Ukraine International Airlines med priser der starter på henholdsvis 33 kr., 88 kr. og 447 kr..

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Armenien afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Yerevan (den mest populære lufthavn i Armenien), så tager det 9t. 25min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Yerevan, er den gennemsnitlige rejsetid .

Det billigste fly til Armenien, fundet for nylig på momondo, var 851 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 3.581 kr. anses for at være en god pris for fly til Armenien. 3.826 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Armenien, mens 9.619 kr. er den dyreste.

tirsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Armenien baseret på flypriserne. søndag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Armenien, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en mandag, da det er den dag, hvor priserne er højest.Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Armenien? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Armenien

Find fly til disse populære byer i Armenien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Armenien

Se de billigste flyrejser til Armenien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnJerevan9t. 25min.3.136 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Armenien

Der er for tiden ingen flyselskaber, som tilbyder rejser med direkte fly til Armenien fra Danmark. I stedet kan du flyve med forskellige selskaber, der tilbyder ruten med en eller flere mellemlandinger undervejs. Du kan eksempelvis flyve fra Københavns Lufthavn til Jerevan med udbydere som Aeroflot, LOT Polish Airlines, SAS, easyJet og flere andre.

Den hurtigste tur fra København til Jerevan tager ca. seks timer med et enkelt stop på rejsen. Til sammenligning tager den samme rejse fra Billund Lufthavn ca. 10 timer som det hurtigste. Vælger du en rejse med endnu længere rejsetid, er der ofte penge at spare på flyrejser til Armenien.

Er du til sol og sommer, så er juli og august hovedsæsonen for Armenien rejser. Dog kan de to måneder blive meget varme, og derfor er månederne maj og juni samt september og oktober også ideelle rejseperioder med lidt mildere temperaturer.

Danske statsborgere kan rejse visumfrit i Armenien i maksimum 180 dage på et år. Desuden skal dit pas være gyldigt i mindst seks måneder fra rejsens startdato.


Populære ruter til Armenien

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Jerevan
Hurtigste flyvetid9t. 25min.
Laveste pris3.136 kr.

Find fly til Armenien

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Armenien


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Armenien. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Armenien med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Armenien ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Armenien lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Armenien og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.