Find billige fly til Sydkorea fra 2.567 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sydkorea

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sydkorea

Bedste pris på enkeltbillet

2.567 kr.

Bedste pris på returbillet

4.692 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 30min.

Betjenes af

9 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sydkorea fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.567 kr. (København Kastrup til Incheon Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Sydkorea fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.692 kr. (København Kastrup til Incheon Intl).
Det hurtigste fly til Sydkorea fra Danmark tager 12t. 30min. (København Kastrup til Seoul Gimpo Intl).
Der er 9 flyselskaber, som flyver til Sydkorea, herunder Lufthansa, Air France og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Sydkorea

Få indsigter om din flyrejse til Sydkorea, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Sydkorea?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Sydkorea. Den mest populære by at rejse til i Sydkorea er Seoul, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 73% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Sydkorea er Incheon og Jeju City.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Sydkorea?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Sydkorea du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 14t. 25min. at flyve fra København Kastrup til Incheon Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Incheon Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilke flyselskaber flyver til Sydkorea?

Der er i alt 13 flyselskaber, der flyver til Sydkorea, hvor Finnair er den mest populære mulighed. Omkring 32% af dem, der flyver til Sydkorea, vælger at flyve med Finnair. Hvis du ikke kan finde billetter med Finnair, er Lufthansa og Qatar Airways også populære flyselskaber at flyve med.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Sydkorea? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Sydkorea

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Sydkorea fra Danmark
Incheon
Seoul

Brugbar information om dit fly til Sydkorea

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Sydkorea

Hvad er det billigste fly til Sydkorea?

Hvis du leder efter flybilletter til Sydkorea billigere, så søg efter flyselsskaber som Jin Air, T'way Air og Jeju Air med priser der starter på henholdsvis 200 kr., 292 kr. og 309 kr..

Hvad er den mest populære lufthavn i Sydkorea at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Sydkorea?

Overvej at bestille fly til Sydkorea på en onsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en tirsdag. Prøv at undgå at bestille fly til Sydkorea på en lørdag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Sydkorea?

Priser for fly til Sydkorea opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Sydkorea?

Fra november 2023 er der 20 udbydere at vælge mellem for fly til Sydkorea.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Sydkorea?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Sydkorea hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Sydkorea?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Sydkorea kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Sydkorea. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Sydkorea

Find fly til disse populære byer i Sydkorea fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Sydkorea

Se de billigste flyrejser til Sydkorea fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnIncheon14t. 25min.4.372 kr.
KøbenhavnSeoul12t. 30min.6.074 kr.
KøbenhavnBusan21t. 05min.7.831 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Sydkorea

Hvilke populære events finder sted i Sydkorea?

Sydkorea er et spændende land, hvor du altid kan være sikker på at opleve forskellige events hele året rundt. Rejser du for eksempel til Seoul i løbet af foråret, kan det anbefales at besøge den smukke forårsfestival Yeouido, der typisk afholdes i midten af april. Det er en blomsterfestival, der fejrer, at de berømte kirsebærtræer samt mange andre forårsbebudere endelig er sprunget ud. Seuol er også en glimrende destination, hvis du ønsker at opleve en af landets stemningsfulde lanternefestivaler. Hver november kan du i nogle uger se de smukke lanterner, der hver aften lyser byen op i et hav af forskellige farver. En festival, der mere eller mindre kombinerer både lys og forår, er den historiske Ildfestival, som du kan opleve i marts på øen Jeju. På den vulkanske ø samles de lokale og tilrejsende for blandt andet at fejre forårets ankomst. Den traditionelle begivenhed er i nyere tid blevet transformeret til en større fest, der inkluderer fyrværkeri og livekoncerter. På momondo kan du let søge iblandt forskellige flytilbud til Sydkorea, hvoraf flere fører til øen Jeju og naturligvis hovedstaden Seuol.

Hvilket cuisine er Sydkorea kendt for?

Det sydkoreanske køkken er fyldt med lækre retter, som med garanti ikke vil skuffe selv de mest seriøse gourmetelskere. Landets efterhånden verdensberømte cuisine byder nemlig på noget for enhver smag, hvad end du er til søde eller salte delikatesser. Iblandt vesterlændinge er det nok den populære Kimchi, som er den mest berømte. Det er da også let at forstå, da den stærke og syrlige smag fra de fermenterede grøntsager er både unik og utrolig lækker. Den er samtidig en essentiel del af Sydkoreas cuisine, og mange af landets retter er ikke fuldendte uden en smule Kimchi. De fleste af dem kan du opleve på nogle af de utallige gadekøkkener og madmarkeder, der findes overalt i Sydkorea. Et godt sted at starte din kulinariske rejse rundt i landet er i hovedstaden Seoul, som du hele året rundt let kan flyve til. I hovedstaden er det oplagt at besøge det store madmarked Gwangjang, hvor du uden problemer kan sammensætte din helt egen treretters menu, da markedet byder på alt lige fra lette snacks til søde desserter. I løbet af vinteren kan du især se mange boder, der sælger de søde og sirupfyldte pandekager Hoeddeok, som afgjort bør prøves.

Hvad kan man se og opleve i Sydkorea?

Sydkorea er et spændende og naturrigt land, som byder på et hav af mindeværdige oplevelser. Mange af dem finder du naturligvis i Seoul, hvor du kan nyde alt lige fra moderne arkitektur til historiske attraktioner, som for eksempel det imponerende palads Changdeokgung. I hovedstaden kan det også anbefales at besøge modedistriktet Myeong-dong, hvor du kan shoppe unikke kreationer fra nogle af landets mest berømte designere. Landets andenstørste by er den farverige Busan, der er rig på både kultur og fantastiske naturområder. Det er nemlig en by, hvor du kan besøge alt lige fra gamle templer til moderne kunstdistrikter, eller blot tilbringe dagen på nogle af de mange nærliggende sandstrande. Sydkorea er et stort land med mange seværdige destinationer, hvad end du drømmer om en enkel storbyferie eller en længere rundrejse. Hos momondo kan du søge iblandt utallige fly til Sydkorea, der gør det let og hurtigt at planlægge din tur til dette fascinerende land.

Hvilke pas- og visumkrav er gældende, når man besøger Sydkorea?

Det er ikke nødvendigt at søge om visum for at rejse til Sydkorea, da landet tillader visumfrie ophold i helt op til 90 dage. Det eneste krav gælder dit pas, som skal være gyldigt i en periode på mindst tre måneder efter afrejse.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Sydkorea

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Sydkorea?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Sydkorea falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Sydkorea med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Sydkorea?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Sydkorea, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Sydkorea, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Sydkorea med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Sydkorea på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Sydkorea?

Når alle potentielle fly til Sydkorea vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Sydkorea lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Sydkorea og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sydkorea på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.