Søg og find billige fly til Sydkorea

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sydkorea

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sydkorea

Bedste pris på enkeltbillet

2.877 kr.

Bedste pris på returbillet

4.254 kr.

Hurtigste flyvetid

15t. 05min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sydkorea fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.877 kr. (København Kastrup til Incheon Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Sydkorea fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.254 kr. (København Kastrup til Incheon Intl).
Det hurtigste fly til Sydkorea fra Danmark tager 15t. 05min. (København Kastrup til Incheon Intl).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Sydkorea, herunder Air France, KLM og LOT.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Sydkorea? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Sydkorea

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Sydkorea fra Danmark
Incheon
Seoul

Brugbar information om dit fly til Sydkorea

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Sydkorea

Hvis du leder efter flybilletter til Sydkorea billigere, så søg efter flyselsskaber som Jin Air, T'way Air og Jeju Air med priser der starter på henholdsvis 154 kr., 197 kr. og 225 kr..

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Sydkorea du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 15t. 05min. at flyve fra København Kastrup til Incheon Intl. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Incheon Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 19.352 kr. på et fly til Sydkorea. Vores brugere fandt dog fly til Sydkorea for 3.056 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 190.659 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Sydkorea, mens alt fra 18.737 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.

Overvej at bestille fly til Sydkorea på en fredag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en lørdag. Prøv at undgå at bestille fly til Sydkorea på en søndag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Sydkorea

Find fly til disse populære byer i Sydkorea fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Sydkorea

Se de billigste flyrejser til Sydkorea fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnIncheon15t. 05min.4.943 kr.
KøbenhavnBusan20t. 30min.8.023 kr.
KøbenhavnSeoul21t. 15min.14.365 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Sydkorea

Sydkorea er et spændende land, hvor du altid kan være sikker på at opleve forskellige events hele året rundt. Rejser du for eksempel til Seoul i løbet af foråret, kan det anbefales at besøge den smukke forårsfestival Yeouido, der typisk afholdes i midten af april. Det er en blomsterfestival, der fejrer, at de berømte kirsebærtræer samt mange andre forårsbebudere endelig er sprunget ud. Seuol er også en glimrende destination, hvis du ønsker at opleve en af landets stemningsfulde lanternefestivaler. Hver november kan du i nogle uger se de smukke lanterner, der hver aften lyser byen op i et hav af forskellige farver. En festival, der mere eller mindre kombinerer både lys og forår, er den historiske Ildfestival, som du kan opleve i marts på øen Jeju. På den vulkanske ø samles de lokale og tilrejsende for blandt andet at fejre forårets ankomst. Den traditionelle begivenhed er i nyere tid blevet transformeret til en større fest, der inkluderer fyrværkeri og livekoncerter. På momondo kan du let søge iblandt forskellige flytilbud til Sydkorea, hvoraf flere fører til øen Jeju og naturligvis hovedstaden Seuol.

Det sydkoreanske køkken er fyldt med lækre retter, som med garanti ikke vil skuffe selv de mest seriøse gourmetelskere. Landets efterhånden verdensberømte cuisine byder nemlig på noget for enhver smag, hvad end du er til søde eller salte delikatesser. Iblandt vesterlændinge er det nok den populære Kimchi, som er den mest berømte. Det er da også let at forstå, da den stærke og syrlige smag fra de fermenterede grøntsager er både unik og utrolig lækker. Den er samtidig en essentiel del af Sydkoreas cuisine, og mange af landets retter er ikke fuldendte uden en smule Kimchi. De fleste af dem kan du opleve på nogle af de utallige gadekøkkener og madmarkeder, der findes overalt i Sydkorea. Et godt sted at starte din kulinariske rejse rundt i landet er i hovedstaden Seoul, som du hele året rundt let kan flyve til. I hovedstaden er det oplagt at besøge det store madmarked Gwangjang, hvor du uden problemer kan sammensætte din helt egen treretters menu, da markedet byder på alt lige fra lette snacks til søde desserter. I løbet af vinteren kan du især se mange boder, der sælger de søde og sirupfyldte pandekager Hoeddeok, som afgjort bør prøves.

Sydkorea er et spændende og naturrigt land, som byder på et hav af mindeværdige oplevelser. Mange af dem finder du naturligvis i Seoul, hvor du kan nyde alt lige fra moderne arkitektur til historiske attraktioner, som for eksempel det imponerende palads Changdeokgung. I hovedstaden kan det også anbefales at besøge modedistriktet Myeong-dong, hvor du kan shoppe unikke kreationer fra nogle af landets mest berømte designere. Landets andenstørste by er den farverige Busan, der er rig på både kultur og fantastiske naturområder. Det er nemlig en by, hvor du kan besøge alt lige fra gamle templer til moderne kunstdistrikter, eller blot tilbringe dagen på nogle af de mange nærliggende sandstrande. Sydkorea er et stort land med mange seværdige destinationer, hvad end du drømmer om en enkel storbyferie eller en længere rundrejse. Hos momondo kan du søge iblandt utallige fly til Sydkorea, der gør det let og hurtigt at planlægge din tur til dette fascinerende land.

Det er ikke nødvendigt at søge om visum for at rejse til Sydkorea, da landet tillader visumfrie ophold i helt op til 90 dage. Det eneste krav gælder dit pas, som skal være gyldigt i en periode på mindst tre måneder efter afrejse.


Populære ruter til Sydkorea

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Seoul
Hurtigste flyvetid15t. 05min.
Laveste pris4.943 kr.
Fly fra Los Angeles til Seoul
Hurtigste flyvetid12t. 55min.
Laveste pris4.305 kr.
Fly fra København til Busan
Hurtigste flyvetid20t. 30min.
Laveste pris8.023 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sydkorea


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Sydkorea, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Sydkorea, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Sydkorea på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Sydkorea vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Sydkorea og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Sydkorea

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Sydkorea

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.