Find billige flybilletter til Seoul

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Incheon (ICN)
tir.. 18.5.
tir.. 25.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Seoul. De nuværende restriktioner til Seoul er baseret på Sydkorea rejserestriktioner.

Se nuværende Sydkorea rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Seoul

Find de billigste fly til disse Seoul-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Incheon

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Seoul

København (CPH) til Seoul (SEL)

Fly til Seoul ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Seoul, hvor den gennemsnitlige pris er 4.044 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SEOUL FRA KØBENHAVNnovember22% billigereAt flyve fra København til Seoul ​​koster i gennemsnit blot 3.140 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SEOUL FRA KØBENHAVNdecember20% dyrereDet koster cirka 4.835 kr. at flyve til Seoul ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SEOUL FRA KØBENHAVNoktober337% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Seoul fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Seoul?

På alle tider af året og alle tider af døgnet sker der noget i Seoul. Temperaturene svinger i løbet af året med frostgrader om vinteren og varme somre. Prisen for fly til Seoul er som regel lav uden for højsæsonen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Seoul?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Seoul, lå på 345 kr./pr. person fra Jeju City, hvilket er 88% billigere end gennemsnitsflyprisen til Seoul. Hvis du vil finde de billigste priser til Seoul fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Seoul?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Seoul fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.140 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i november, kan du bestille flyrejser til Seoul fra Danmark i maj i stedet. Fly til Seoul i maj, selvom de ikke er helt så billige som dem i november, har stadig kun et gennemsnit på omkring 3.342 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Seoul?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Seoul 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Seoul for 4.044 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 3.782 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Seoul på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Seoul fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 4.224 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.828 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Seoul.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Seoul?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Seoul, hvor du kan finde priser helt ned til 4.079 kr.. Hvis du flyver fra Seoul om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 4.644 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Seoul?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Seoul. Hvis du har planer om at flyve til Seoul, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Incheon Intl (49 km fra Seoul centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Seoul på?

Med en gennemsnitspris på 2.791 kr. pr. person er Lufthavn: Seoul Gimpo Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Seoul. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Seoul?

På nuværende tidspunkt inkluderer Sydkorea rejserestriktioner rejser til Seoul. Indrejserestriktioner

Sydkorea har begrænset adgangen for alle rejsende der har været i Hubei-provinsen i Kina i de sidste 14 dage. Kinesiske statsborgere med pas udstedt i Hubei-provinsen har heller ikke adgang til landet. Koreanske visa udstedt af Wuhan-konsulatet i Hubei-provinsen er ugyldige. Kinesiske statsborgere og rejsende, der ankommer fra Kina, skal have visum for at kunne rejse gennem Sydkorea. Rejsende fra Kina med diplomatisk, konsulær, officiel, tjenstlig eller særligt pas, eller som er statsborgere i Albanien, Andorra, Barbados, Dominica, Guyana, Irland, Sydkorea, Malta, Mexico, Monaco, Nicaragua, Palau, San Marino, Slovenien, St. Kitts og Nevis, St. Vincent og Grenadinerne, kan stadig rejse gennem USA, Storbritannien, Venezuela. Sydkorea har suspenderet visumfritagelse for statsborgere i Japan, Taiwan, Macao og Hongkong. Korttidsvisa (type C-1 og C-3), der er udstedt den 5. april eller senere, er ugyldige. Visumfritagelser for 90 nationaliteter med normalt pas er midlertidigt suspenderet, undtagen for flybesætning eller passagerer med APEC Business Travel Card. Rejsende med visum i et udløbet pas skal fremvise en udskrift af "Visa Grant Notice" og det udløbne pas til immigrationsmyndighederne ved ankomsten. Indtil den 7. januar er alle fly fra Storbritannien midlertidigt suspenderet.

Indrejsekrav

Alle rejsende, inklusive koreanske statsborgere, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer efter deres afgang. Ankomne passagerer skal indsende PCR-testresultatet på en originalformular udstedt af testcentret i oprindelseslandet (på engelsk eller koreansk) til karantænemyndighederne. Handelssømænd med visum skal have en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der udstedes senest 48 timer før afgang. Certifikatet skal være på engelsk, og passagererne skal have to kopier af certifikatet. Alle fly skal ankomme til Incheon Internationale Lufthavn (ICN) mellem kl. 05.00 og 20.00. Fra den 10. december skal korttidsbesøgende give pasoplysninger til ejere af indkvarteringsfaciliteter, som skal videresende dem til justitsministeriet. Manglende overholdelse kan resultere i en bøde på 500.000 (ca. $500). Der er flere oplysninger om hikorea.go.kr

Karantænekrav

Tilrejsende passagerer skal downloade og svare på daglige spørgsmål via en Self-Diagnose Mobile App i 14 dage. Udenlandske rejsende på kortvarig rejse er underlagt en obligatorisk karantæne i 14 dage på et regeringsudpeget anlæg for egen regning. De natlige omkostninger ved disse faciliteter kan variere fra $ 100 til $ 150 USD pr. Nat (ca. $ 1.400 - $ 2.100 USD i alt). Rejsende, der falder inden for denne kategori, skal underskrive en frigivelsesformular, der accepterer disse betingelser, inden de går ombord på et fly. Rejsende, der nægter at underskrive formularen, nægtes boarding. I nogle tilfælde har de koreanske myndigheder tilladt, at slægtninge eller ægtefæller til fastboende udlændinge med umiddelbare familiebånd selv kommer i karantæne i deres families hjem. Til dette formål skal rejsende fremlægge bevis for deres forhold (f.eks. ægteskab eller fødselsattest) og skal forstå, at de koreanske immigrationsmyndigheder har den endelige bemyndigelse til at godkende karantæneordninger. Alle rejsende, herunder flybesætningsmedlemmer, skal udfylde formularer til sundhedserklæringer og særlige karantæneerklæringer via en app til selvdiagnosticering. Sydkoreas statsborgere og indbyggere skal installere en "self-karantantine safety protection app". Rejsende, der er indehavere af langvarigt visum eller har opholdsvisum, skal selv gå i karantæne i deres egne boliger og skal få en COVID-test inden for 3 dage. Alle rejsende, der udviser symptomer, skal tage en COVID-19-test ved ankomsten til lufthavnen og kan være underlagt yderligere procedurer. Kinesiske statsborgere, der rejser i forretningsøjemed under Fast Lane-programmet, og deres familiemedlemmer er fritaget for karantænekravene. De skal dog selv kontrollere deres helbredstilstand i mindst 14 dage før afrejse og skal have en helbredsgodkendelse for et negativt COVID-19-testresultat udstedt inden for 72 timer før afrejse. De vil modtage en ekstra test ved ankomsten, hvorefter de skal opholde sig i en udpeget karantænefacilitet i op til 1-2 dage, indtil de modtager resultatet. Når de har fået et negativt testresultat, vil de få lov til at afslutte deres karantæne.

Transitregler

Statsborgere i Egypten, Mongoliet, Rusland, Sudan,Thailand og Yemen må ikke rejse gennem Sydkorea på vej til eller fra disse lande. og alle udenlandske rejsende, der har været i Bangladesh, Kasakhstan, Kirgisistan, Pakistan, Filippinerne eller Usbekistan inden for de sidste 14 dage, skal have en helbredsattest med negativ virus (indrejse i Sydkorea) 48 timer før ankomsten til Corona-testen. Certifikatet skal være på engelsk. Transitpassagerer vil modtage en temperaturkontrol ved ankomsten til Korea. Symptomatiske personer vil blive underkastet en COVID-19-test og hospitalsindlæggelse, hvis de konstateres positive. Passagerer, der ikke udviser symptomer og/eller er negativt indstillet, kan fortsætte deres rejse. Transitpassagerer i Seoul Incheon Lufthavn skal have billet/boardingkort til deres videre fly til deres endelige destination. Rejsende skal bekræfte med flyselskabet inden afrejse, at deres bagage er blevet tjekket igennem til deres endelige destination (da transitpassagerer ikke kan hente og tjekke ind bagage igen ved ankomsten til Incheon Lufthavn).

Hvis du planlægger rejser til Seoul nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Seoul

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Seoul fundet af momondos brugere for nylig
Turkish Airlines
12. nov.
CPH13:00København Kastrup
16t. 30min.
1 stop
ICN05:30Incheon Intl
15. nov.
ICN19:40Incheon Intl
18t. 10min.
1 stop
CPH13:50København Kastrup
3.782 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. aug.
CPH04:15København Kastrup
17t. 40min.
2 stop
ICN21:55Incheon Intl
30. aug.
ICN19:45Incheon Intl
17t. 15min.
1 stop
CPH13:00København Kastrup
4.988 kr.
Find lignende
Qatar Airways
15. aug.
CPH12:25København Kastrup
17t. 30min.
1 stop
ICN05:55Incheon Intl
30. aug.
ICN21:45Incheon Intl
19t. 25min.
1 stop
CPH17:10København Kastrup
4.835 kr.
Find lignende
Qatar Airways
15. aug.
CPH12:25København Kastrup
17t. 30min.
1 stop
ICN05:55Incheon Intl
28. aug.
ICN21:45Incheon Intl
19t. 25min.
1 stop
CPH17:10København Kastrup
4.884 kr.
Find lignende
Qatar Airways
29. maj
CPH12:25København Kastrup
17t. 30min.
1 stop
ICN05:55Incheon Intl
1. jul.
ICN21:45Incheon Intl
19t. 25min.
1 stop
CPH17:10København Kastrup
4.945 kr.
Find lignende
Qatar Airways
16. aug.
CPH12:25København Kastrup
17t. 30min.
1 stop
ICN05:55Incheon Intl
27. aug.
ICN21:45Incheon Intl
19t. 25min.
1 stop
CPH17:10København Kastrup
4.951 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Seoul

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Seoul, så se nogle af vores tilbud herunder.
Turkish Airlines
3. aug.
CPH14:20København Kastrup
16t. 20min.
1 stop
ICN06:40Incheon Intl
3.042 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
2. aug.
CPH14:20København Kastrup
16t. 20min.
1 stop
ICN06:40Incheon Intl
3.268 kr.
Find lignende
Qatar Airways
1. jun.
CPH12:25København Kastrup
17t. 30min.
1 stop
ICN05:55Incheon Intl
3.488 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Seoul?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Seoul

Hos Turkish Airlines, Finnair, KLM, Qatar Airways, Emirates og Aeroflot kan du ofte få fingrene i billige flybilletter til Seoul. Der er flyafgange hver dag fra Københavns Lufthavn. Vælger du at købe din flybillet hos et lavprisselskab, skal du være opmærksom på, at indchecket bagage muligvis ikke er inkluderet i prisen.

Hvem flyver direkte til Seoul?

Der er ingen direkte fly fra København til Seoul. I stedet kan du mellemlande i for eksempel Doha, Helsinki eller Istanbul.

Hvor lang tid tager det at flyve til Seoul?

Du kan komme med fly til Seoul på ca. 12 t. som det korteste. Rejsetiden inkluderer en mellemlanding i Helsinki.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Seoul samt afstand til centrum

Der afgår tog til byens centrale station, når du er ankommet med fly til Seoul. Toget kører hele dagen med få minutters mellemrum. Billetprisen er ca. 9.000 KRW (ca. 50 DKK). Vil du hurtigt frem, skal du vælge eksprestoget, der ikke stopper ved mellemstationerne. Skal du til centrum af Seoul, tager turen ca. 45 min.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Seoul?

Seoul er dækket af et omfangsrigt system af metro og bus. Metroen kører i indre by, mens busserne forgrener sig videre ud til yderkanterne og mellem metrolinjerne. Du kan købe et adgangskort i kiosker og på stationer, der gælder til begge transportformer. Kortet fyldes op efter behov.


Kan man rejse til Seoul uden pas eller visum?

Skal du på ferie i Seoul i mindre end 90 dage, behøver du ikke visum som dansk statsborger. Dit pas skal være gyldigt i tre måneder efter den dag, du planlægger at forlade Sydkorea.


Tips og gode råd til Seoul

Hvad skal man se i Seoul?

Seoul er en unik by med mange forskelligartede seværdigheder. Fredfyldte gamle templer ligger blandt hypermoderne indkøbscentre, kontorbygninger og små idylliske gader. Han-floden deler byen på midten. Her kan du nyde en afslappende picnic langs bredden på samme vis som byens beboer.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Planlægger du en familierejse, er der naturligvis sjove aktiviteter for børn i Seoul. For eksempel kan I tage den lange tur op ad bjerget i den nordlige del af byen eller nyde udsigten fra Seoul Tower, der troner i horisonten. I klart vejr kan du se et glimt af Nordkorea.

Skal man købe rejseforsikring?

I Seoul er du ikke dækket af dit blå sygesikringsbevis. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved sygdom, tyveri og ulykker, hvis uheldet er ude på din rejse til Seoul.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det frarådes at drikke vandet fra hanen i Seoul, med mindre du har mulighed for at koge det først. Dog kan du roligt børste tænder og bade i vandet.

Giver man drikkepenge i Seoul?

I Sydkorea forventes det ikke, at du giver drikkepenge, hverken på restauranter, i taxier eller på hoteller.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er rig mulighed for at handle i Seoul. I Insadong-kvarteret finder du mange skæve og kreative butikker. Her kan du blandt andet få skrevet dit navn på koreansk på et stenstempel. I Myeong-Dong er det mode og skønhed, der er i højsædet. Dongdaemun-marked byder på boder med alverdens sager. Endda ting du ikke vidste eksisterede. Her kan du gå på jagt efter billige og eksklusive ting blandt menneskemylderet, hvor de høflige koreanerne sjældent skubber til hinanden, men i stedet venter tålmodigt og giver plads. (Priser checket: 15/05/2019).Find billige flybilletter til andre byer i Sydkorea

Sydkorea er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?
 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class