Find billige flybilletter til Sardinien

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sardinien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sardinien

Bedste pris på enkeltbillet

233 kr.

Bedste pris på returbillet

607 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 25min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sardinien fra Danmark i de seneste 72 timer er 233 kr. (København Kastrup til Olbia Costa Smeralda).
Den bedste pris på en returbillet til Sardinien fra Danmark i de seneste 72 timer er 607 kr. (København Kastrup til Cagliari Elmas).
Det hurtigste fly til Sardinien fra Danmark tager 8t. 25min. (København Kastrup til Alghero-Fertilia).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Sardinien, herunder Lufthansa, Norwegian og Ryanair.

De billigste fly til byer i Sardinien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Sardinien fra Danmark
Olbia
Olbia

Brugbar information om dit fly til Sardinien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Sardinien

For priser helt ned til 90 kr./pr. person, kan du finde fly til Sardinien afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Sardinien 1.628 kr./pr. person.

Temperature i Sardinien variere mellem 10 °C og 25 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i Sardinien, og den varmeste måned er august. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Sardinien i juli, juni og august, hvor nedbør er mindst sandsynlig.

Rejsetiden fra Danmark til Sardinien afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Cagliari Elmas tager det i gennemsnit 9t. 55min., imens det i gennemsnit tager 12t. 10min., hvis du flyver fra Billund til Cagliari Elmas. Cagliari Elmas er den mest populære lufthavn i Sardinien.

Fly til Sardinien er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 318 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 2.831 kr., og alt fra 2.325 kr. eller mindre er et godt tilbud. 31.432 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til Sardinien, skal du sørge for at bestille din afrejse på en torsdag. Din bedste mulighed er at flyve på en torsdag, såvel som en tirsdag. Afrejse på en mandag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til Sardinien.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Sardinien

Find fly til disse populære byer i Sardinien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Sardinien

Se de billigste flyrejser til Sardinien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnCagliari6t. 05min.607 kr.
KøbenhavnAlghero8t. 00min.734 kr.
KøbenhavnOlbia2t. 40min.748 kr.
BillundCagliari12t. 10min.812 kr.
AarhusAlghero23t. 35min.1.256 kr.
AarhusCagliari17t. 30min.1.616 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Sardinien

Hop på et fly til Sardinien, og gør dig klar til en stribe spændende festivaler, hvor du kan lære om den lokale ø vest for det italienske fastland. I hovedbyen, Cagliari, kan du hvert år fra 1. til 4. maj opleve festivalen Sant’Efisio. Det er på samme tid en fejring af helgenen Sant’Efisio, som beskyttede sardinerne under pesten i 1652, og så er det den lokale Thanksgiving. Glem alt om kalkun og tærter dog. Her fejrer de festligheden med en kæmpe parade med statue og høj musik. Søndag før pinse og tirsdagen efter er der Sa Sartiglia, som er en middelalder- og teaterfestival med dyster til hest, udklædning og deres helt egen form for ringridning. Den næstsidste søndag i maj er der Cavalcata Sarda i den nordlige by Sassari, og det er en festival, som fejrer skønhed i mennesker, i udklædning, i mad og drikke. Ja, det er sådan set en fejring af livet, og også her er der en stor parade til hesteryg.

Der er mange grunde til at finde et flytilbud til Sardinien, og den lokale mad er en af dem. Ø-livet har givet sardinerne deres helt egne madtraditioner, men de er ikke for fine til at lade sig inspirere af hverken fastlandet eller gæster fra andre steder. Smag for eksempel på Su Porcheddu, hvor kødet bliver stegt tre timer over åben ild eller med den mere avanceret incarralzadu, som er et hul under bålet. Det er ikke helt let at mestre stegetiden, men når det lykkes, er det en himmerig mundfuld. Den lokale pasta, fregola, er ristet og minder en smule om couscous i formen. Den får du ofte serveret med for eksempel grov pølse og krydderurter eller som ”frutti di mare” – altså med alt godt fra havet og safran. Til dessert kan du vælge Su Pan’e saba, der er en meget brugt bryllupsdessert, og som blandt andet består af kogt vin og vand blandet med semolina, pinjekerner, mandler og rosiner. Osten Pecorino er i øvrigt opfundet på Sardinien, og derfor indgår den ofte i lokale retter, og du vil typisk få den serveret som en godbid før et måltid på spisesteder.

Sardinien er en spændende ø med både meget rig kultur og arkitektur og med en storslået natur og dejlige strande. Lad os begynde i Cagliari, hvor du kan besøge det lokalarkæologiske museum og derfra gå videre til Palazzo di Citta, som har sardiske malerier og håndværk. Lige ved siden af ligger byens katedral, som blandt andet har en meget smuk udsmykning og fine kapeller. Læg også et tur forbi øen Sant’Antioco. Der er bro fra det sydlige Sardinien til Sant’Antioco, som er Italiens fjerdestørste ø, hvor du finder meget smukke strande som Lunga og Sapone. Tilbage på Sardinien skal du se nærmere på en eller flere af øens mange ‘nuragher’. Det ligner bunker af sten, men det er forsvarsværker fra bronzetiden, og de rummer alle sammen en flig af fortællingen om, hvordan det var at leve i en landsby på en ø for mange, mange år siden. Et besynderligt sted, der absolut er værd at opleve, er den forladte by San Salvatore på vestkysten. Her ligger en af øens ældste kirker, men der bor ingen mennesker, så San Salvatore har i stedet være lokation for mange filmoptagelser gennem tiden.

Du kan opholde dig i op til 90 dage uden visum i Italien, hvis du besøger landet som dansker. Du skal dog være opmærksom på, at du skal have et gyldigt pas, og det skal være gyldigt under hele dit ophold i landet. Bliver du længere end 90 dage, skal du registreres hos myndighederne, og det foregår som regel hos den lokale kommune.


Populære fly til Sardinien

Find dine flybilletter til Sardinien blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Olbia
Hurtigste flyvetid2t. 40min.
Laveste pris748 kr.
Fly fra København til Cagliari
Hurtigste flyvetid6t. 05min.
Laveste pris607 kr.
Fly fra København til Alghero
Hurtigste flyvetid8t. 00min.
Laveste pris734 kr.
Fly fra Billund til Cagliari
Hurtigste flyvetid12t. 10min.
Laveste pris812 kr.
Fly fra Aarhus til Alghero
Hurtigste flyvetid23t. 35min.
Laveste pris1.256 kr.
Fly fra Aarhus til Cagliari
Hurtigste flyvetid17t. 30min.
Laveste pris1.616 kr.

Find fly til Sardinien

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sardinien


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Sardinien. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Fly til Sardinien med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Sardinien.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Sardinien. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.