Find billige fly til Sardinien fra 453 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 9.12
lør. 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sardinien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sardinien

Bedste pris på enkeltbillet

453 kr.

Bedste pris på returbillet

1.717 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 55min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sardinien fra Danmark i de seneste 72 timer er 453 kr. (Billund til Cagliari Elmas).
Den bedste pris på en returbillet til Sardinien fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.717 kr. (København Kastrup til Olbia Costa Smeralda).
Det hurtigste fly til Sardinien fra Danmark tager 5t. 55min. (København Kastrup til Cagliari Elmas).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Sardinien, herunder Lufthansa, KLM og SWISS.

Indsigter og trends for flyrejser til Sardinien

Få indsigter om din flyrejse til Sardinien, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Sardinien?

For priser helt ned til 137 kr./pr. person, kan du finde fly til Sardinien afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Sardinien 1.080 kr./pr. person.
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Sardinien?

Rejsetiden fra Danmark til Sardinien afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Cagliari Elmas tager det i gennemsnit 12t. 05min., imens det i gennemsnit tager 8t. 30min., hvis du flyver fra Billund til Cagliari Elmas. Cagliari Elmas er den mest populære lufthavn i Sardinien.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Sardinien?

Hvis dine rejseplaner er fleksible, og du ønsker at spare penge på fly til Sardinien, skal du sørge for at bestille din afrejse på en tirsdag. Din bedste mulighed er at flyve på en tirsdag, såvel som en onsdag. Afrejse på en lørdag plejer at være den dyreste dag i ugen at flyve til Sardinien.

Hvilke flyselskaber flyver til Sardinien?

Ud af 13 flyselskaber der flyver til Sardinien, er Ryanair, Lufthansa og Scandinavian Airlines de foretrukne i henhold til vores brugerdata. Ryanair er det mest populære af de tre flyselskaber, idet 76% af vores brugere vælger dem, når de rejser til Sardinien.

De billigste fly til byer i Sardinien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Sardinien fra Danmark
Cagliari
Cagliari

Brugbar information om dit fly til Sardinien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Sardinien

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Cagliari?

Hvordan er vejret i Sardinien?

Temperature i Sardinien variere mellem 10 °C og 24 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i Sardinien, og den varmeste måned er juli. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Sardinien i juli, juni og juni, hvor nedbør er mindst sandsynlig.

Hvor meget koster fly til Sardinien?

Fly til Sardinien er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 137 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 1.212 kr., og alt fra 1.076 kr. eller mindre er et godt tilbud. 3.898 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.

Hvor er det billigst at flyve til i Sardinien?

Når du rejser til Sardinien, byder Alghero-Fertilia lufthavn i Alghero på de gennemsnitlige billigste fly med en gennemsnitspris på 137 kr., mens den næstbilligste løsning er Olbia Costa Smeralda lufthavn med en gennemsnitspris på 2.180 kr. til Olbia.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Sardinien?

Priser for fly til Sardinien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Sardinien?

Der er 16 udbydere for fly til Sardinien fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Sardinien?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Sardinien hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Sardinien?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Sardinien kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Sardinien. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Sardinien? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Sardinien.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Sardinien

Find fly til disse populære byer i Sardinien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Sardinien

Se de billigste flyrejser til Sardinien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnOlbia2t. 40min.1.113 kr.
KøbenhavnCagliari12t. 05min.1.999 kr.
AarhusAlghero22t. 55min.2.583 kr.
BillundCagliari8t. 30min.2.596 kr.
KøbenhavnAlghero10t. 25min.3.002 kr.
AarhusCagliari17t. 30min.3.503 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Sardinien

Hvilke populære events finder sted i Sardinien?

Hop på et fly til Sardinien, og gør dig klar til en stribe spændende festivaler, hvor du kan lære om den lokale ø vest for det italienske fastland. I hovedbyen, Cagliari, kan du hvert år fra 1. til 4. maj opleve festivalen Sant’Efisio. Det er på samme tid en fejring af helgenen Sant’Efisio, som beskyttede sardinerne under pesten i 1652, og så er det den lokale Thanksgiving. Glem alt om kalkun og tærter dog. Her fejrer de festligheden med en kæmpe parade med statue og høj musik. Søndag før pinse og tirsdagen efter er der Sa Sartiglia, som er en middelalder- og teaterfestival med dyster til hest, udklædning og deres helt egen form for ringridning. Den næstsidste søndag i maj er der Cavalcata Sarda i den nordlige by Sassari, og det er en festival, som fejrer skønhed i mennesker, i udklædning, i mad og drikke. Ja, det er sådan set en fejring af livet, og også her er der en stor parade til hesteryg.

Er Sardinien kendt for bestemte kulinariske traditioner?

Der er mange grunde til at finde et flytilbud til Sardinien, og den lokale mad er en af dem. Ø-livet har givet sardinerne deres helt egne madtraditioner, men de er ikke for fine til at lade sig inspirere af hverken fastlandet eller gæster fra andre steder. Smag for eksempel på Su Porcheddu, hvor kødet bliver stegt tre timer over åben ild eller med den mere avanceret incarralzadu, som er et hul under bålet. Det er ikke helt let at mestre stegetiden, men når det lykkes, er det en himmerig mundfuld. Den lokale pasta, fregola, er ristet og minder en smule om couscous i formen. Den får du ofte serveret med for eksempel grov pølse og krydderurter eller som ”frutti di mare” – altså med alt godt fra havet og safran. Til dessert kan du vælge Su Pan’e saba, der er en meget brugt bryllupsdessert, og som blandt andet består af kogt vin og vand blandet med semolina, pinjekerner, mandler og rosiner. Osten Pecorino er i øvrigt opfundet på Sardinien, og derfor indgår den ofte i lokale retter, og du vil typisk få den serveret som en godbid før et måltid på spisesteder.

Hvad kan du opleve på Sardinien?

Sardinien er en spændende ø med både meget rig kultur og arkitektur og med en storslået natur og dejlige strande. Lad os begynde i Cagliari, hvor du kan besøge det lokalarkæologiske museum og derfra gå videre til Palazzo di Citta, som har sardiske malerier og håndværk. Lige ved siden af ligger byens katedral, som blandt andet har en meget smuk udsmykning og fine kapeller. Læg også et tur forbi øen Sant’Antioco. Der er bro fra det sydlige Sardinien til Sant’Antioco, som er Italiens fjerdestørste ø, hvor du finder meget smukke strande som Lunga og Sapone. Tilbage på Sardinien skal du se nærmere på en eller flere af øens mange ‘nuragher’. Det ligner bunker af sten, men det er forsvarsværker fra bronzetiden, og de rummer alle sammen en flig af fortællingen om, hvordan det var at leve i en landsby på en ø for mange, mange år siden. Et besynderligt sted, der absolut er værd at opleve, er den forladte by San Salvatore på vestkysten. Her ligger en af øens ældste kirker, men der bor ingen mennesker, så San Salvatore har i stedet være lokation for mange filmoptagelser gennem tiden.

Hvilke dokumenter er påkrævede for at besøge Sardinien?

Du kan opholde dig i op til 90 dage uden visum i Italien, hvis du besøger landet som dansker. Du skal dog være opmærksom på, at du skal have et gyldigt pas, og det skal være gyldigt under hele dit ophold i landet. Bliver du længere end 90 dage, skal du registreres hos myndighederne, og det foregår som regel hos den lokale kommune.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Sardinien

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Sardinien?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Sardinien med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi sammenligner priser fra mere end 700 konkurrenter for at kunne give dig den bedste pris. momondo opererer på over 30 markeder verden over for at give dig adgang til flest mulige ruter og tilbud. Søg efter din rejse på momondo for at få et bredt udvalg af tilbud fra flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Sardinien?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Sardinien. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Sardinien med fleksibel booking på momondo?

Fly til Sardinien med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Sardinien?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Sardinien.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Sardinien lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Sardinien. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sardinien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.