Find billige fly til Sicilien fra 333 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sicilien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sicilien

Bedste pris på enkeltbillet

333 kr.

Bedste pris på returbillet

630 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 50min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sicilien fra Danmark i de seneste 72 timer er 333 kr. (Billund til Catania Fontanarossa).
Den bedste pris på en returbillet til Sicilien fra Danmark i de seneste 72 timer er 630 kr. (København Kastrup til Catania Fontanarossa).
Det hurtigste fly til Sicilien fra Danmark tager 5t. 50min. (København Kastrup til Palermo Punta Raisi).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Sicilien, herunder Ryanair og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Sicilien

Få indsigter om din flyrejse til Sicilien, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Sicilien?

Den gennemsnitlige flybillet til Sicilien koster 987 kr./pr. person og den billigste flybillet til Sicilien koster 71 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T
Se priser fra:

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Sicilien?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Sicilien (Catania Fontanarossa), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 3t. 05min. og 8t. 10min..

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Sicilien?

Den bedste dag at flyve til Sicilien er torsdag, efterfulgt af onsdag. torsdag og onsdag har som regel de laveste flypriser til Sicilien. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en lørdag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Sicilien.

Hvilke flyselskaber flyver til Sicilien?

Du kan finde fly til Sicilien med 12 flyselskaber. Hvis du er usikker på, hvilket selskab du skal flyve med, kan du overveje at booke dit fly med Ryanair, Lufthansa eller Norwegian, eftersom disse er de mest populære blandt vores brugere. Ryanair er det mest foretrukne, idet 51% af momondos rejsende booker fly med dette flyselskab.

De billigste fly til byer i Sicilien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Sicilien fra Danmark
Catania
Catania

Brugbar information om dit fly til Sicilien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Sicilien

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Catania?

Hvordan er vejret i Sicilien?

Sicilien har typisk temperature mellem 11 °C(januar) til 26 °C(august). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Sicilien, bør man planlægge sin rejse i juli, juni eller august, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Hvor meget koster fly til Sicilien?

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 1.433 kr. på et fly til Sicilien. Vores brugere fandt dog fly til Sicilien for 122 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 9.092 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Sicilien, mens alt fra 1.044 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.

Hvor er det billigst at flyve til i Sicilien?

Når du rejser til Sicilien, byder Trapani Birgi lufthavn i Trapani på de gennemsnitlige billigste fly med en gennemsnitspris på 122 kr., mens den næstbilligste løsning er Catania Fontanarossa lufthavn med en gennemsnitspris på 489 kr. til Catania.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Sicilien?

Priser for fly til Sicilien opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Sicilien?

Der er 14 udbydere for fly til Sicilien fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Sicilien?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Sicilien hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Sicilien?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Sicilien kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Sicilien. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Sicilien

Find fly til disse populære byer i Sicilien fra din nærmeste lufthavn.

Andre kabineklasser på fly til Sicilien

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Sicilien

Billige flybilletter til Sicilien

Se de billigste flyrejser til Sicilien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnCatania3t. 05min.630 kr.
KøbenhavnPalermo2t. 55min.715 kr.
BillundPalermo4t. 25min.771 kr.
BillundCatania4t. 20min.856 kr.
KøbenhavnTrapani9t. 55min.906 kr.
AarhusPalermo7t. 30min.3.800 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Sicilien

Hvilke populære events finder sted i Sicilien?

En af de meget populære ting at foretage sig, når du har taget et fly til Sicilien, er at deltage i den store påskefejring lidt uden for øens hovedstad, Palermo. Over en hel uge er der fejring og ritualer efter gamle græske og byzantinske ritualer i den lille by Piana degli Albanesi. På øens nordvestlige hjørne kan du også besøge Trapani, som i slutningen af juli holder Stragusto-festival for middelhavets gastronomi og street food-traditioner. Den i forvejen smukke havneby med et livligt fiskerierhverv omdanner hele pladsen Piazza Mercato del Pesce til et virvar af spændende og lækre boder med vidunderlig mad. I to weekender i september og oktober kan du i den lille by Bronte opleve Pistacie-festivalen. Pistacienødderne bliver dyrket på siderne af vulkanen Etna, og i de her to weekender laver lokale kokke velsmagende måltider og kager, som alle sammen indeholder pistacie. I Catania kan du hvert år i begyndelsen af februar opleve en af de største fejringer af helgener på hele Sicilien. Her kan du opleve lokale klædt i fortidens gevandter, som bærer store stearinlys gennem byen, og det hele slutter naturligvis med et stort fyrværkeri.

Er Sicilien kendt for bestemte kulinariske traditioner?

Det sicilianske køkken er noget helt sit eget. Selvom der selvfølgelig er pasta, olivenolie og fisk i lange baner, har de alligevel deres helt egne særkender, som for eksempel en særlig trang til rosiner og safran. Madkulturen er præget af, at Sicilien gennem tiden har været underlagt en stribe forskellige herskere, og det har sat sine spor i madkulturen. De lokale arancini-riskugler er så lokale, at de staves forskelligt fra provins til provins på øen, men det er oftest cremede risottoris, der er paneret og friteret, og det er en perfekt snack, når du er på oplevelse rundt i gaderne. I Catania på øens østkyst får du den bedste Pasta alla Norma, som er en vegetarisk ret og består af lokale tomater, auberginer, hvidløg, basilikum og ricotta-ost. Fiskevarianten hedder Pasta con le Sarde med sardiner, ansjoser og fennikel og et strejf af Nordafrika i form af rosiner og safran. I selv de mindste supermarkeder på Sicilien finder du et væld af kager, og en af de mest imponerende er Torta Setteveli, som er en chokoladekage i syv lag.

Hvad kan du opleve på Sicilien?

Der er mange forskellige flytilbud til Sicilien, og det kan være svært at beslutte sig, for hele øen bugner af oplevelser. Midt på øen finder du Etna, som er Europas største aktive vulkan. De gamle grækere troede, at kykloperne boede i bjerget, men i dag er det mere vandrere, klatrere og turister, der befolker stedet. Fra Trapani på vestkysten af Sicilien kan du sejle ud til de Egadiske øer. Tag en rundtur til de forskellige øer, hvor du kan svømme, snorkle og beundre det vanvittigt smukke liv under overfladen i det i øvrigt beskyttede område. Der var et enormt stort og tragisk jordskælv på øen i 1693, og genopbygningen af de mange smadrede byer har givet os et unikt historisk blik på den byggestil, der kaldes siciliansk barok, for hele byer er opført i den egenartede stil. Find mange af byerne i området Val di Noto på øens sydligste del. Giv også dig selv tid til at besøge de smukke strande i for eksempel Cefalu på nordkysten eller Taormina på østkysten.

Hvilke dokumenter er påkrævede for at besøge Sicilien?

Som dansker kan du rejse ind i Italien og dermed Sicilien, hvis du har et gyldigt pas. Husk, at passet skal være gyldigt under hele dit opholds varighed. Du behøver ikke noget visum for at besøge Italien, men bliver du mere end 90 dage, skal du registreres hos din lokale comune.


Populære fly til Sicilien

Find dine flybilletter til Sicilien blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Catania
Hurtigste flyvetid3t. 05min.
Laveste pris630 kr.
Fly fra København til Palermo
Hurtigste flyvetid2t. 55min.
Laveste pris715 kr.
Fly fra Aarhus til Palermo
Hurtigste flyvetid7t. 30min.
Laveste pris3.800 kr.
Fly fra Billund til Catania
Hurtigste flyvetid4t. 20min.
Laveste pris856 kr.
Fly fra København til Trapani
Hurtigste flyvetid9t. 55min.
Laveste pris906 kr.
Fly fra Billund til Palermo
Hurtigste flyvetid4t. 25min.
Laveste pris771 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Sicilien

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Sicilien?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Sicilien med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi sammenligner priser fra mere end 700 konkurrenter for at kunne give dig den bedste pris. momondo opererer på over 30 markeder verden over for at give dig adgang til flest mulige ruter og tilbud. Søg efter din rejse på momondo for at få et bredt udvalg af tilbud fra flyselskaber og online rejsebureauer.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sicilien


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Sicilien?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Sicilien. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Sicilien med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Sicilien på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Sicilien?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Sicilien ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Sicilien lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Sicilien og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sicilien på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.