Find billige flybilletter til Sicilien

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Sicilien

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Sicilien

Bedste pris på enkeltbillet

268 kr.

Bedste pris på returbillet

558 kr.

Hurtigste flyvetid

9t. 45min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Sicilien fra Danmark i de seneste 72 timer er 268 kr. (København Kastrup til Catania Fontanarossa).
Den bedste pris på en returbillet til Sicilien fra Danmark i de seneste 72 timer er 558 kr. (Billund til Catania Fontanarossa).
Det hurtigste fly til Sicilien fra Danmark tager 9t. 45min. (Billund til Catania Fontanarossa).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Sicilien, herunder Ryanair.

De billigste fly til byer i Sicilien

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Sicilien fra Danmark
Catania
Catania

Brugbar information om dit fly til Sicilien

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Sicilien

Den gennemsnitlige flybillet til Sicilien koster 1.361 kr./pr. person og den billigste flybillet til Sicilien koster 72 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

Sicilien har typisk temperature mellem 11 °C(januar) til 26 °C(august). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Sicilien, bør man planlægge sin rejse i juli, juni eller august, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Sicilien (Catania Fontanarossa), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 3t. 05min. og 11t. 15min..

Du kan forvente at skulle bruge i gennemsnit 3.077 kr. på et fly til Sicilien. Vores brugere fandt dog fly til Sicilien for 101 kr., hvilket er den billigste pris, vi har set i den seneste uge. 15.557 kr. pr. billet plejer at være det dyreste for et fly til Sicilien, mens alt fra 2.913 kr. eller mindre anses for at være et godt tilbud.

Den bedste dag at flyve til Sicilien er onsdag, efterfulgt af tirsdag. onsdag og tirsdag har som regel de laveste flypriser til Sicilien. Hvis dine rejsedatoer er fleksible, så prøv at undgå at bestille på en søndag, som er kendt for at være den dyreste dag i ugen at flyve til Sicilien.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Sicilien? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Sicilien.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Sicilien

Find fly til disse populære byer i Sicilien fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Sicilien

Se de billigste flyrejser til Sicilien fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnPalermo2t. 55min.635 kr.
BillundCatania11t. 15min.642 kr.
KøbenhavnCatania3t. 05min.642 kr.
KøbenhavnTrapani5t. 05min.847 kr.
BillundPalermo10t. 10min.925 kr.
AarhusPalermo7t. 20min.3.346 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Sicilien

En af de meget populære ting at foretage sig, når du har taget et fly til Sicilien, er at deltage i den store påskefejring lidt uden for øens hovedstad, Palermo. Over en hel uge er der fejring og ritualer efter gamle græske og byzantinske ritualer i den lille by Piana degli Albanesi. På øens nordvestlige hjørne kan du også besøge Trapani, som i slutningen af juli holder Stragusto-festival for middelhavets gastronomi og street food-traditioner. Den i forvejen smukke havneby med et livligt fiskerierhverv omdanner hele pladsen Piazza Mercato del Pesce til et virvar af spændende og lækre boder med vidunderlig mad. I to weekender i september og oktober kan du i den lille by Bronte opleve Pistacie-festivalen. Pistacienødderne bliver dyrket på siderne af vulkanen Etna, og i de her to weekender laver lokale kokke velsmagende måltider og kager, som alle sammen indeholder pistacie. I Catania kan du hvert år i begyndelsen af februar opleve en af de største fejringer af helgener på hele Sicilien. Her kan du opleve lokale klædt i fortidens gevandter, som bærer store stearinlys gennem byen, og det hele slutter naturligvis med et stort fyrværkeri.

Det sicilianske køkken er noget helt sit eget. Selvom der selvfølgelig er pasta, olivenolie og fisk i lange baner, har de alligevel deres helt egne særkender, som for eksempel en særlig trang til rosiner og safran. Madkulturen er præget af, at Sicilien gennem tiden har været underlagt en stribe forskellige herskere, og det har sat sine spor i madkulturen. De lokale arancini-riskugler er så lokale, at de staves forskelligt fra provins til provins på øen, men det er oftest cremede risottoris, der er paneret og friteret, og det er en perfekt snack, når du er på oplevelse rundt i gaderne. I Catania på øens østkyst får du den bedste Pasta alla Norma, som er en vegetarisk ret og består af lokale tomater, auberginer, hvidløg, basilikum og ricotta-ost. Fiskevarianten hedder Pasta con le Sarde med sardiner, ansjoser og fennikel og et strejf af Nordafrika i form af rosiner og safran. I selv de mindste supermarkeder på Sicilien finder du et væld af kager, og en af de mest imponerende er Torta Setteveli, som er en chokoladekage i syv lag.

Der er mange forskellige flytilbud til Sicilien, og det kan være svært at beslutte sig, for hele øen bugner af oplevelser. Midt på øen finder du Etna, som er Europas største aktive vulkan. De gamle grækere troede, at kykloperne boede i bjerget, men i dag er det mere vandrere, klatrere og turister, der befolker stedet. Fra Trapani på vestkysten af Sicilien kan du sejle ud til de Egadiske øer. Tag en rundtur til de forskellige øer, hvor du kan svømme, snorkle og beundre det vanvittigt smukke liv under overfladen i det i øvrigt beskyttede område. Der var et enormt stort og tragisk jordskælv på øen i 1693, og genopbygningen af de mange smadrede byer har givet os et unikt historisk blik på den byggestil, der kaldes siciliansk barok, for hele byer er opført i den egenartede stil. Find mange af byerne i området Val di Noto på øens sydligste del. Giv også dig selv tid til at besøge de smukke strande i for eksempel Cefalu på nordkysten eller Taormina på østkysten.

Som dansker kan du rejse ind i Italien og dermed Sicilien, hvis du har et gyldigt pas. Husk, at passet skal være gyldigt under hele dit opholds varighed. Du behøver ikke noget visum for at besøge Italien, men bliver du mere end 90 dage, skal du registreres hos din lokale comune.


Populære fly til Sicilien

Find dine flybilletter til Sicilien blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Catania
Hurtigste flyvetid3t. 05min.
Laveste pris642 kr.
Fly fra København til Palermo
Hurtigste flyvetid2t. 55min.
Laveste pris635 kr.
Fly fra Aarhus til Palermo
Hurtigste flyvetid7t. 20min.
Laveste pris3.346 kr.
Fly fra Billund til Palermo
Hurtigste flyvetid10t. 10min.
Laveste pris925 kr.
Fly fra København til Trapani
Hurtigste flyvetid5t. 05min.
Laveste pris847 kr.
Fly fra Billund til Catania
Hurtigste flyvetid11t. 15min.
Laveste pris642 kr.

Find fly til Sicilien

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Sicilien


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Sicilien. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Sicilien på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Sicilien ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Sicilien og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.