Find billige fly til Palermo

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Palermo

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Palermo

Bedste pris på enkeltbillet

330 kr.

Bedste pris på returbillet

416 kr.

Hurtigste flyvetid

9t. 50min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Palermo fra Danmark i de seneste 72 timer er 330 kr. (København Kastrup til Palermo Punta Raisi).
Den bedste pris på en returbillet til Palermo fra Danmark i de seneste 72 timer er 416 kr. (København Kastrup til Palermo Punta Raisi).
Det hurtigste fly til Palermo fra Danmark tager 9t. 50min. (København Kastrup til Palermo Punta Raisi).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Palermo, herunder KLM, Ryanair og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Palermo

Få indsigter om din flyrejse til Palermo, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Palermo?

Den billigste måned at flyve til Palermo fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 761 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du booke flyrejser til Palermo fra Danmark i februar i stedet. Fly til Palermo i februar, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.012 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Palermo?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Palermo for 59 kr./person, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Palermo. Hvis du vil finde den billigste pris til Palermo fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Palermo på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Palermo er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Palermo på en torsdag kan finde billetter helt ned til 1.728 kr.. Fly fra Danmark til Palermo på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.507 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Palermo?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Palermo, hvor du kan finde priser helt ned til 1.595 kr.. Hvis du flyver fra Palermo om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.338 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Palermo?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Palermo (Palermo Punta Raisi), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 7t. 35min. og 6t. 15min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Palermo?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Palermo 25 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Palermo for 1.704 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Palermo

Find de billigste fly til disse Palermo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Palermo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Palermo

Aarhus (AAR) til Palermo (PMO)

Fly til Palermo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Palermo Punta Raisi, hvor den gennemsnitlige pris er 1.578 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PALERMO FRA KØBENHAVNjanuar55% billigereAt flyve fra København til Palermo ​​koster i gennemsnit blot 761 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PALERMO FRA KØBENHAVNjuli91% dyrereDet koster cirka 3.258 kr. at flyve til Palermo ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PALERMO FRA KØBENHAVNjuli579% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Palermo fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Palermo

Der er storslåede strande i Palermo, der kan nydes på alle tider af året. Derfor er byen altid et besøg værd. Høje temperaturer finder du i sommermånederne juli og august, men på grund af hav og blæst er der altid behageligt. De billigste fly til Palermo afgår som regel uden for højsæsonen.

Lufthavn: Trapani Birgi kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Palermo.

Med en gennemsnitspris på 1.074 kr. pr. person er Lufthavn: Trapani Birgi den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Palermo. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Palermo

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Palermo fundet af momondos brugere for nylig

Andre kabineklasser på fly til Palermo

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Palermo

Hvilke flyselskaber flyver til Palermo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Palermo

Hvilke flyselskaber flyver til Palermo?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Palermo fra Danmark, Ryanair, Scandinavian Airlines, SWISS og Lufthansa. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

SWISS-fly til Palermo

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Palermo på momondo er SWISS, som flyver 1 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Zürich, hvor det bedste tilbud på SWISS-fly til Palermo kostede 1.136 kr. (returrejse fra København Kastrup til Palermo fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 142 anmeldelser af SWISS giver momondo-brugere bedømmelsen 8,4.

Air France-fly til Palermo

Air France flyver normalt til Palermo 26 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Palermo fra Milano Linate. Air France (bedømmelse: 7,6, 277 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Palermo, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Air France-billet, der er fundet på momondo til Palermo, var fra København Kastrup (79 kr. retur).


Lufthavne i nærheden af Palermo

Neden for finder du alle lufthavne i Palermo samt deres afstand til centrum

Når du ankommer med fly til Palermo, kan du stige på Airport Bus Palermo og komme til byen på ca. 45 min. En billet koster ca. 6 EUR (ca. 45 DKK).


Populære fly til Palermo

Find dine flybilletter til Palermo blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Palermo
Hurtigste flyvetid7t. 35min.
Laveste pris431 kr.
Fly fra Billund til Palermo
Hurtigste flyvetid6t. 15min.
Laveste pris538 kr.
Fly fra Aarhus til Palermo
Hurtigste flyvetid15t. 25min.
Laveste pris761 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Palermo

I centrum af Palermo er det nemmest at bevæge sig rundt til fods. Der kører også bybusser, sporvogne og metro. Busserne er en oplevelse i sig selv. Bustiderne holder sjældent, men har du ikke travlt er det en fin og billig rejseform. En busbillet koster ca. 1,40 EUR (ca. 10.50 DKK). Sporvogne og metro kører ikke i centrum, men kan være en mulighed, hvis du skal ud i byens yderkanter.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Palermo


De bedste oplevelser og seværdigheder i Palermo

Siciliens hovedstad Palermo er en historisk og kulturel by med et væld af seværdigheder, der især egner sig til dig, som er interesseret i arkitektur og kulturhistorie. I den gamle bykerne ligger det ene mesterlige bygningsværk efter det andet. Her finder du paladser, kirker og museer i en vekslen mellem smalle stemningsfulde stræder og store luftige pladser.

Som dansker er du til dels dækket af det blå sygesikringsbevis på din ferie i Palermo. Du kan dog vælge at udvide med en rejseforsikring, der ligeledes dækker ved tyveri og ulykke.

Du kan roligt drikke vand fra hanen i Palermo. Også i de mange mini-springvand i byen er vandet rent og velsmagende. Så tag trygt din egen flaske med dig på byvandring og fyld den op undervejs.

Spiser du på restaurant eller café, kan du se på regningen, om service er inkluderet eller ej. Hvis ikke, bør du give ca. 15 % i drikkepenge.

På La Vucciria-marked finder du alt, hvad hjertet begærer – lige fra frugt og delikatesser til det nyeste tøj fra italienske designere. Leder du efter en gave eller en personlig souvenir, er La Kalsa stedet, hvor du finder lokalt kunsthåndværk såsom smykker og keramik.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Palermo. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Palermo, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Palermo, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Palermo, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Palermo spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.