Find billige flybilletter til Palermo

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Palermo (PMO)
fre.. 18.6.
fre.. 25.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Palermo. De nuværende restriktioner til Palermo er baseret på Italien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Italien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Palermo

Find de billigste fly til disse Palermo-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Palermo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Palermo

København (CPH) til Palermo (PMO)

Fly til Palermo ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Palermo Punta Raisi, hvor den gennemsnitlige pris er 1.520 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PALERMO FRA KØBENHAVNjanuar37% billigereAt flyve fra København til Palermo ​​koster i gennemsnit blot 959 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PALERMO FRA KØBENHAVNjuli51% dyrereDet koster cirka 2.287 kr. at flyve til Palermo ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PALERMO FRA KØBENHAVNjuli505% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Palermo fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Palermo?

Der er storslåede strande i Palermo, der kan nydes på alle tider af året. Derfor er byen altid et besøg værd. Høje temperaturer finder du i sommermånederne juli og august, men på grund af hav og blæst er der altid behageligt. De billigste fly til Palermo afgår som regel uden for højsæsonen.

Hvilket er det absolut billigste fly til Palermo?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Palermo for 188 kr./person, hvilket er 88% billigere end gennemsnitsflyprisen til Palermo. Hvis du vil finde den billigste pris til Palermo fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Palermo?

Den billigste måned at flyve til Palermo fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 959 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du bestille flyrejser til Palermo fra Danmark i november i stedet. Fly til Palermo i november, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.064 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Palermo?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Palermo 47 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Palermo for 1.520 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Palermo på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 307 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Palermo på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Palermo er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Palermo på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.572 kr.. Fly fra Danmark til Palermo på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.890 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Palermo?

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Palermo, hvor du kan finde priser helt ned til 1.208 kr.. Hvis du flyver fra Palermo om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.909 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Palermo?

Lufthavn: Trapani Birgi kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Palermo.

Findes der en billigere måde at flyve til Palermo på?

Med en gennemsnitspris på 1.584 kr. pr. person er Lufthavn: Trapani Birgi den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Palermo. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Palermo?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Palermo. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Palermo nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Palermo Punta Raisi

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Palermo Punta Raisi fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
24. jun.
CPH07:45København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
PMO17:15Palermo Punta Raisi
29. jun.
PMO17:45Palermo Punta Raisi
13t. 35min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
Ryanair
13. jul.
CPH05:35København Kastrup
11t. 45min.
1 stop
PMO17:20Palermo Punta Raisi
17. jul.
PMO18:05Palermo Punta Raisi
13t. 15min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
Ryanair
25. jun.
CPH05:45København Kastrup
11t. 30min.
1 stop
PMO17:15Palermo Punta Raisi
29. jun.
PMO17:45Palermo Punta Raisi
13t. 35min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
Ryanair
24. jun.
CPH07:45København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
PMO17:15Palermo Punta Raisi
27. jun.
PMO17:50Palermo Punta Raisi
15t. 50min.
1 stop
CPH09:40København Kastrup
Ryanair
24. jun.
CPH07:45København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
PMO17:15Palermo Punta Raisi
27. jun.
PMO17:50Palermo Punta Raisi
15t. 50min.
1 stop
CPH09:40København Kastrup
Ryanair
14. jul.
CPH03:20København Kastrup
14t. 00min.
1 stop
PMO17:20Palermo Punta Raisi
22. jul.
PMO17:40Palermo Punta Raisi
11t. 40min.
1 stop
CPH05:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Palermo Punta Raisi

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Palermo, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
SAS
4. aug.
CPH03:15København Kastrup
3t. 00min.
PMO06:15Palermo Punta Raisi
Ryanair
28. jun.
CPH09:25København Kastrup
7t. 50min.
1 stop
PMO17:15Palermo Punta Raisi
Ryanair
30. jul.
CPH05:45København Kastrup
11t. 30min.
1 stop
PMO17:15Palermo Punta Raisi

Hvilke flyselskaber flyver til Palermo?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Palermo

Der findes mange muligheder for at rejse med fly til Palermo. Selskaberne Lufthansa, Ryanair, Swiss og SAS tilbyder hele året billige flybilletter til Palermo. Vælger du et lavprisselskab, skal du være opmærksom på, at indchecket bagage som regel ikke er inkluderet i prisen på din flybillet.

Hvem flyver direkte til Palermo?

Som det eneste selskab tilbyder klassiske SAS direkte fly til Palermo fra København på flere af ugens dage. Du kan dog finde flyafgange til Palermo alle ugens dage, hvis du ikke har noget imod en kort mellemlanding i for eksempel Rom eller Milano.

Hvor lang tid tager det at flyve til Palermo?

Direkte fly fra fra København tager ca. 3 t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Palermo samt afstand til centrum

Når du ankommer med fly til Palermo, kan du stige på Airport Bus Palermo og komme til byen på ca. 45 min. En billet koster ca. 6 EUR (ca. 45 DKK).


Populære fly til Palermo

Find dine flybilletter til Palermo blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Palermo
Korteste rejsetid
2t. 55min.
Laveste pris
283 kr.
Fly fra Billund til Palermo
Korteste rejsetid
10t. 20min.
Laveste pris
548 kr.
Fly fra Aarhus til Palermo
Korteste rejsetid
24t. 45min.
Laveste pris
1.132 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Palermo?

I centrum af Palermo er det nemmest at bevæge sig rundt til fods. Der kører også bybusser, sporvogne og metro. Busserne er en oplevelse i sig selv. Bustiderne holder sjældent, men har du ikke travlt er det en fin og billig rejseform. En busbillet koster ca. 1,40 EUR (ca. 10.50 DKK). Sporvogne og metro kører ikke i centrum, men kan være en mulighed, hvis du skal ud i byens yderkanter.


Kan man rejse til Palermo uden pas eller visum?

Eftersom Italien er et EU-land, skal du som dansk statsborger ikke have visum for at rejse til Palermo. Du bør medbringe dit pas på rejsen.


Tips og gode råd til Palermo

Hvad skal man se i Palermo?

Siciliens hovedstad Palermo er en historisk og kulturel by med et væld af seværdigheder, der især egner sig til dig, som er interesseret i arkitektur og kulturhistorie. I den gamle bykerne ligger det ene mesterlige bygningsværk efter det andet. Her finder du paladser, kirker og museer i en vekslen mellem smalle stemningsfulde stræder og store luftige pladser.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Italienerne er kendte for at være familieorienterede. Derfor er de som regel varme og imødekommende, når du rejser med børn. Der er fem fine dukketeatre i Palermo med forestillinger af høj kvalitet for børn. I kan også tage svævebanen op til Mount Etna, der er en uforglemmelig oplevelse for hele familien.

Skal man købe rejseforsikring?

Som dansker er du til dels dækket af det blå sygesikringsbevis på din ferie i Palermo. Du kan dog vælge at udvide med en rejseforsikring, der ligeledes dækker ved tyveri og ulykke.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan roligt drikke vand fra hanen i Palermo. Også i de mange mini-springvand i byen er vandet rent og velsmagende. Så tag trygt din egen flaske med dig på byvandring og fyld den op undervejs.

Giver man drikkepenge i Palermo?

Spiser du på restaurant eller café, kan du se på regningen, om service er inkluderet eller ej. Hvis ikke, bør du give ca. 15 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

På La Vucciria-marked finder du alt, hvad hjertet begærer – lige fra frugt og delikatesser til det nyeste tøj fra italienske designere. Leder du efter en gave eller en personlig souvenir, er La Kalsa stedet, hvor du finder lokalt kunsthåndværk såsom smykker og keramik. (Priser checket: 15/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class