Find billige fly til Catania

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Catania

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Catania

Bedste pris på enkeltbillet

268 kr.

Bedste pris på returbillet

500 kr.

Hurtigste flyvetid

5t. 55min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Catania fra Danmark i de seneste 72 timer er 268 kr. (Billund til Catania Fontanarossa).
Den bedste pris på en returbillet til Catania fra Danmark i de seneste 72 timer er 500 kr. (København Kastrup til Catania Fontanarossa).
Det hurtigste fly til Catania fra Danmark tager 5t. 55min. (Billund til Catania Fontanarossa).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Catania, herunder Lufthansa, Norwegian og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Catania

Find de billigste fly til disse Catania-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Catania

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Catania

København (CPH) til Catania (CTA)

Fly til Catania ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Catania Fontanarossa, hvor den gennemsnitlige pris er 1.630 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CATANIA FRA KØBENHAVNjanuar56% billigereAt flyve fra København til Catania ​​koster i gennemsnit blot 718 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CATANIA FRA KØBENHAVNjuli78% dyrereDet koster cirka 2.899 kr. at flyve til Catania ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CATANIA FRA KØBENHAVNjuli509% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Catania fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Catania?

Mellem Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) og Catania Lufthavn (CTA) på Sicilien i Italien skal du regne med, at flyvningen vil tage fra cirka seks en halv time og op til, omkring fjorten timer. Dette inkluderer en eller endda i nogle tilfælde to mellemlandinger undervejs, der typisk sker i Amsterdam Schiphol, Paris Charles de Gaulle, Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino eller endda i Istanbul Lufthavn. I Istanbul skal du være opmærksom på, at du forlader Schengen-området, og dette kan have betydning i forbindelse med både din afrejse fra København og din ankomst i Catania med henblik på ventetid, kø, hvor meget og hvad du må købe i lufthavnen og eventuelt andet. De selskaber, du typisk vil komme til at flyve med, kan være Ryanair, SAS, Norwegian, KLM, Air France eller Turkish Airlines.

Der er desværre ikke nogen direkte fly fra Københavns Lufthavn og Catania. En søgning her på momondo vil dog give dig en del muligheder med en eller to mellemlandinger. Det giver dig også mulighed for at vælge lige den rejse og de flybilletter mellem de to byer, som passer dig. Du kan vælge den hurtigste forbindelse, den billigste eller simpelthen vælge hvilket selskab eller hvilken lufthavn, du vil flyve via. Som omtalt ovenfor, er det typisk Amsterdam, Paris, Rom eller Istanbul, du vil finde ruter via. De kan hver især have fordele og ulemper i dit tilfælde, som kan påvirke dit valg, hvis du vil bruge lufthavnen og eventuelt landet eller services i lufthavnen som kriterie.

122 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Catania. Dette fly er fra Dortmund og er 94% billigere end de fleste andre flyrejser til Catania. Hvis du vil finde den billigste pris til Catania fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Catania fra Danmark, med flest priser fundet omkring 718 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Catania i januar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Catania i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.029 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Catania 41 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Catania for 1.630 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Catania udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Catania for 500 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Catania er på en onsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.757 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Catania på en lørdag på 2.463 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Catania på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Catania om aftenen helt ned til 1.373 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Catania, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.718 kr. pr. billet.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Catania. Hvis du har planer om at flyve til Catania, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Comiso (71 km fra Catania centrum) eller Lufthavn: Reggio di Calabria Tito Menniti (80 km fra Catania centrum).

Lufthavn: Comiso har en gennemsnitspris på 1.466 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Catania. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Catania

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Catania fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
3. okt.
CPH08:50København Kastrup
8t. 50min.
1 stop
CTA17:40Catania Fontanarossa
8. okt.
CTA18:30Catania Fontanarossa
9t. 50min.
1 stop
CPH04:20København Kastrup
Ryanair
1. okt.
BLL10:05Billund
9t. 45min.
1 stop
CTA19:50Catania Fontanarossa
15. okt.
CTA04:15Catania Fontanarossa
7t. 30min.
1 stop
BLL11:45Billund
Ryanair
10. sep.
BLL10:05Billund
9t. 45min.
1 stop
CTA19:50Catania Fontanarossa
15. sep.
CTA02:30Catania Fontanarossa
6t. 10min.
1 stop
BLL08:40Billund
Ryanair
3. okt.
CPH08:50København Kastrup
8t. 50min.
1 stop
CTA17:40Catania Fontanarossa
10. okt.
CTA19:00Catania Fontanarossa
9t. 10min.
1 stop
CPH04:10København Kastrup
Ryanair
12. sep.
BLL18:15Billund
9t. 30min.
1 stop
CTA03:45Catania Fontanarossa
15. sep.
CTA02:30Catania Fontanarossa
6t. 10min.
1 stop
BLL08:40Billund
Ryanair
8. okt.
CPH18:50København Kastrup
9t. 25min.
1 stop
CTA04:15Catania Fontanarossa
15. okt.
CTA18:30Catania Fontanarossa
9t. 50min.
1 stop
CPH04:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Catania

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Catania, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og easyJet
Ryanair
13. sep.
BLL09:10Billund
34t. 49min.
2 stop
CTA19:59Catania Fontanarossa
Ryanair
16. okt.
BLL18:00Billund
23t. 40min.
1 stop
CTA17:40Catania Fontanarossa
Flere flyselskaber
13. sep.
BLL09:10Billund
11t. 20min.
1 stop
CTA20:30Catania Fontanarossa

Hvilke flyselskaber flyver til Catania?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Catania

Hvilke flyselskaber flyver til Catania?

Norwegian er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Catania. Lufthansa, Norwegian Air International og Ryanair er også populære valg på flyrejser til Catania fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Catania, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Norwegian Air International-fly til Catania

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Catania på momondo er Norwegian Air International, som flyver 2 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Stockholm Arlanda (ARN), hvor det bedste tilbud på Norwegian Air International-fly til Catania kostede 984 kr. (returrejse fra København Kastrup til Catania fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 29 anmeldelser af Norwegian Air International giver momondo-brugere bedømmelsen 9,1.

SWISS-fly til Catania

Flytilbud med SWISS til Catania begynder fra 1.507 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med SWISS oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Zürich er det mest populære afgangssted med SWISS til Catania, så generelt er der større tilgængelighed. SWISS har fået en bedømmelse på 8,4/10 i 138 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Catania

Neden for finder du alle lufthavne i Catania samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra lufthavnen i Catania?

Lufthavnen er beliggende i den sydlige del af byen, så det er nemt komme frem og tilbage med bil. Flere udlejningsfirmaer er til stede i lufthavnen, og du kan booke bil hjemmefra, eller når du ankommer i lufthavnen. Skiltningen til centrum er god, ligesom vejstandarden er høj. Der kører også en shuttlebus mellem lufthavnen og centrum, som typisk kører et par gange i timen inden for lufthavnens åbningstid. Disse er skiltet som ALIBUS. Samme bus forbinder lufthavnen og den nærliggende station, hvorfra der både er tog- og busforbindelser til centrum og resten af øen. Taxa er naturligvis også en mulighed. De holder tæt på terminalen og kører dig lige til og fra døren.


Populære fly til Catania

Find dine flybilletter til Catania blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Catania
Hurtigste flyvetid7t. 45min.
Laveste pris587 kr.
Fly fra Billund til Catania
Hurtigste flyvetid4t. 25min.
Laveste pris616 kr.

Visumkrav for Catania

Som dansk statsborger er du inden for Schengen-området og vil ikke være underlagt særlige visum- eller paskrav. Vælger du en flyvning med mellemlanding udenfor Schengen, det kunne for eksempel være i Istanbul eller London, så kan du være underlagt særlige krav der. Kravene kan også variere, afhængigt af om du flyver transit, det vil sige, at du har en billet med et selskab eller partnerskab til hele rejsen, eller om du rejser med individuelle billetter og dermed skal tjekke ind igen i en lufthavn uden for Schengen. Tjek gerne Udenrigsministeriets rejsevejledning for det land, du skal mellemlande i. Der kan du finde aktuel information eller henvisninger til dem. I øvrigt kan det også anbefales, at du tilmelder dig Danskerlisten under dit besøg. Her kan du finde information, hvis der skulle ske noget alvorligt i området, samt information om, hvor du kan få hjælp.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Catania


De bedste oplevelser og seværdigheder i Catania

En af byens store attraktioner er katedralen, der oprindeligt blev opført i 1078 oven på byens romerske bade. Und dig selv at nyde bygningen både udefra og indefra. Slottet Castello Ursino med museet indenfor er endnu en seværdighed, som du bør satse på at opleve. Vulkanen Etna og også svær at komme udenom, da Catania nærmest ligger i skyggen af den. Flere selskaber arrangerer udflugter til toppen af, hvad der i øvrigt er Europas højeste aktive vulkan. Fiskemarkedet i centrum er i øvrigt også en oplevelse og et besøg værd, ligesom byen også kan byde på et ret velbevaret romersk teater.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Catania, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Catania, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Catania på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Catania.

Prisagenter på fly til Catania er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Catania

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Catania

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.