Find billige flybilletter til Catania

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Catania (CTA)
tir.. 18.5.
tir.. 25.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Catania. De nuværende restriktioner til Catania er baseret på Italien rejserestriktioner.

Se nuværende Italien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Catania

Find de billigste fly til disse Catania-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Billund
Catania

BILLIGSTE ROUTE FRA Billund TIL Catania

Billund (BLL) til Catania (CTA)

Fly til Catania ​​fra Billund er typisk billigere, når du flyver fra Billund til Catania Fontanarossa, hvor den gennemsnitlige pris er 1.590 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CATANIA FRA BILLUNDjanuar35% billigereAt flyve fra Billund til Catania ​​koster i gennemsnit blot 1.040 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CATANIA FRA BILLUNDjuli37% dyrereDet koster cirka 2.185 kr. at flyve til Catania ​​fra Billund i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CATANIA FRA BILLUNDoktober263% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Catania fra Billund i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Catania?

Hvilket er det absolut billigste fly til Catania?

194 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Catania. Dette fly er fra Milano og er 89% billigere end de fleste andre flyrejser til Catania. Hvis du vil finde den billigste pris til Catania fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Catania?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Catania fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.157 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Catania i januar, så er februar den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Catania i februar har en gennemsnitlig pris på omkring 1.310 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Catania?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Catania 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Catania for 1.526 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Catania udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Catania for 484 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Catania på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Catania er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.367 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Catania på en søndag på 1.857 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Catania?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Catania på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Catania om aftenen helt ned til 1.312 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Catania, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.672 kr. pr. billet.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Catania?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Catania. Hvis du har planer om at flyve til Catania, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Comiso (71 km fra Catania centrum) eller Lufthavn: Reggio di Calabria Tito Menniti (80 km fra Catania centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Catania på?

Lufthavn: Comiso har en gennemsnitspris på 1.766 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Catania. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Catania?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Catania. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Catania nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Catania Fontanarossa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Catania Fontanarossa fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
15. jun.
BLL08:55Billund
8t. 25min.
1 stop
CTA17:20Catania Fontanarossa
24. jun.
CTA02:25Catania Fontanarossa
8t. 05min.
2 stop
BLL10:30Billund
Ryanair
23. jun.
CPH05:00København Kastrup
14t. 35min.
2 stop
CTA19:35Catania Fontanarossa
3. jul.
CTA05:05Catania Fontanarossa
5t. 05min.
1 stop
CPH10:10København Kastrup
Ryanair
23. jun.
CPH05:00København Kastrup
14t. 35min.
2 stop
CTA19:35Catania Fontanarossa
3. jul.
CTA05:05Catania Fontanarossa
5t. 05min.
1 stop
CPH10:10København Kastrup
Ryanair
8. jun.
CPH09:50København Kastrup
10t. 40min.
1 stop
CTA20:30Catania Fontanarossa
15. jun.
CTA18:10Catania Fontanarossa
10t. 25min.
1 stop
CPH04:35København Kastrup
Flere flyselskaber
23. jun.
CPH03:20København Kastrup
16t. 15min.
2 stop
CTA19:35Catania Fontanarossa
3. jul.
CTA05:05Catania Fontanarossa
5t. 05min.
1 stop
CPH10:10København Kastrup
Ryanair
1. okt.
CPH18:20København Kastrup
10t. 05min.
1 stop
CTA04:25Catania Fontanarossa
8. okt.
CTA04:50Catania Fontanarossa
13t. 05min.
1 stop
CPH17:55København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Catania Fontanarossa

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Catania, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Vueling
4. jun.
CPH06:50København Kastrup
5t. 55min.
1 stop
CTA12:45Catania Fontanarossa
Vueling
2. jun.
CPH06:55København Kastrup
8t. 15min.
1 stop
CTA15:10Catania Fontanarossa
Vueling
2. jun.
CPH06:55København Kastrup
8t. 15min.
1 stop
CTA15:10Catania Fontanarossa

Hvilke flyselskaber flyver til Catania?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Catania

Populære fly til Catania

Find dine flybilletter til Catania blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Catania
Korteste rejsetid
8t. 25min.
Laveste pris
533 kr.
Fly fra København til Catania
Korteste rejsetid
8t. 45min.
Laveste pris
686 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class