Find billige fly til Catania fra 295 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Catania

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Catania

Bedste pris på enkeltbillet

295 kr.

Bedste pris på returbillet

660 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 05min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Catania fra Danmark i de seneste 72 timer er 295 kr. (Billund til Catania Fontanarossa).
Den bedste pris på en returbillet til Catania fra Danmark i de seneste 72 timer er 660 kr. (København Kastrup til Catania Fontanarossa).
Det hurtigste fly til Catania fra Danmark tager 3t. 05min. (København Kastrup til Catania Fontanarossa).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Catania, herunder Norwegian og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Catania

Få indsigter om din flyrejse til Catania, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Catania?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Catania fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.018 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Catania i januar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Catania i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.306 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Catania?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Catania på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Catania er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.743 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en lørdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Catania på en lørdag på 2.870 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Catania?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Catania på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Catania om aftenen helt ned til 1.470 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Catania, så priserne er ofte dyrere på omkring 2.697 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Catania?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Catania (Catania Fontanarossa), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 3t. 10min. og 6t.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Catania?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Catania 24 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Catania for 1.820 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Catania

Find de billigste fly til disse Catania-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Catania

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Catania

København (CPH) til Catania (CTA)

Fly til Catania ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Catania Fontanarossa, hvor den gennemsnitlige pris er 1.820 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CATANIA FRA KØBENHAVNjanuar45% billigereAt flyve fra København til Catania ​​koster i gennemsnit blot 1.018 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CATANIA FRA KØBENHAVNjuli57% dyrereDet koster cirka 2.872 kr. at flyve til Catania ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CATANIA FRA KØBENHAVNjuli501% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Catania fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Catania

Hvor lang tid tager det at flyve til Catania?

Mellem Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH) og Catania Lufthavn (CTA) på Sicilien i Italien skal du regne med, at flyvningen vil tage fra cirka seks en halv time og op til, omkring fjorten timer. Dette inkluderer en eller endda i nogle tilfælde to mellemlandinger undervejs, der typisk sker i Amsterdam Schiphol, Paris Charles de Gaulle, Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino eller endda i Istanbul Lufthavn. I Istanbul skal du være opmærksom på, at du forlader Schengen-området, og dette kan have betydning i forbindelse med både din afrejse fra København og din ankomst i Catania med henblik på ventetid, kø, hvor meget og hvad du må købe i lufthavnen og eventuelt andet. De selskaber, du typisk vil komme til at flyve med, kan være Ryanair, SAS, Norwegian, KLM, Air France eller Turkish Airlines.

Hvorfra kan du flyve direkte til Catania?

Der er desværre ikke nogen direkte fly fra Københavns Lufthavn og Catania. En søgning her på momondo vil dog give dig en del muligheder med en eller to mellemlandinger. Det giver dig også mulighed for at vælge lige den rejse og de flybilletter mellem de to byer, som passer dig. Du kan vælge den hurtigste forbindelse, den billigste eller simpelthen vælge hvilket selskab eller hvilken lufthavn, du vil flyve via. Som omtalt ovenfor, er det typisk Amsterdam, Paris, Rom eller Istanbul, du vil finde ruter via. De kan hver især have fordele og ulemper i dit tilfælde, som kan påvirke dit valg, hvis du vil bruge lufthavnen og eventuelt landet eller services i lufthavnen som kriterie.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Catania?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Catania. Hvis du har planer om at flyve til Catania, kan du overveje at booke flyrejse til Comiso Lufthavn (71 km fra Catania centrum) eller Reggio di Calabria Tito Menniti Lufthavn (80 km fra Catania centrum).

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Catania Fontanarossa Lufthavn?

Priser for fly til Catania Fontanarossa Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Catania Fontanarossa Lufthavn?

Fra september 2023 er der 13 udbydere at vælge mellem for fly til Catania Fontanarossa Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Catania Fontanarossa Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Catania Fontanarossa Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Catania Fontanarossa Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Catania Fontanarossa Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Catania Fontanarossa Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Catania

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Catania fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
24. okt.
CPH18:20København Kastrup
9t. 25min.
1 stop
CTA09:45Catania Fontanarossa
26. okt.
CTA04:25Catania Fontanarossa
13t. 35min.
1 stop
CPH18:00København Kastrup
Ryanair
23. okt.
CPH17:25København Kastrup
11t. 45min.
1 stop
CTA11:10Catania Fontanarossa
26. okt.
CTA17:20Catania Fontanarossa
11t. 05min.
1 stop
CPH04:25København Kastrup
Ryanair
26. okt.
BLL17:25Billund
10t. 05min.
1 stop
CTA09:30Catania Fontanarossa
2. nov.
CTA05:55Catania Fontanarossa
25t. 15min.
2 stop
BLL07:10Billund
Ryanair
25. okt.
CPH05:00København Kastrup
4t. 50min.
1 stop
CTA15:50Catania Fontanarossa
26. okt.
CTA17:20Catania Fontanarossa
11t. 05min.
1 stop
CPH04:25København Kastrup
Flere flyselskaber
4. nov.
CPH04:35København Kastrup
10t. 20min.
1 stop
CTA19:55Catania Fontanarossa
8. nov.
CTA11:25Catania Fontanarossa
20t. 50min.
1 stop
CPH08:15København Kastrup
Ryanair
25. okt.
CPH05:00København Kastrup
4t. 50min.
1 stop
CTA15:50Catania Fontanarossa
26. okt.
CTA07:20Catania Fontanarossa
10t. 40min.
2 stop
CPH18:00København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Catania

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Catania, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian og Ryanair
Ryanair
10. okt.
BLL13:10Billund
14t. 35min.
1 stop
CTA09:45Catania Fontanarossa
Ryanair
10. okt.
CPH18:20København Kastrup
9t. 25min.
1 stop
CTA09:45Catania Fontanarossa
Ryanair
25. okt.
CPH05:00København Kastrup
7t. 45min.
1 stop
CTA18:45Catania Fontanarossa

Andre kabineklasser på fly til Catania

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Catania

Hvilke flyselskaber flyver til Catania?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Catania

Hvilke flyselskaber flyver til Catania?

SWISS-fly til Catania

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Catania på momondo er SWISS, som flyver 2 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Zürich, hvor det bedste tilbud på SWISS-fly til Catania kostede 1.272 kr. (returrejse fra København Kastrup til Catania fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 261 anmeldelser af SWISS giver momondo-brugere bedømmelsen 8,0.

Turkish Airlines-fly til Catania

Flytilbud med Turkish Airlines til Catania begynder fra 1.711 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med Turkish Airlines oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Istanbul er det mest populære afgangssted med Turkish Airlines til Catania, så generelt er der større tilgængelighed. Turkish Airlines har fået en bedømmelse på 7,6/10 i 289 anmeldelser.


Populære fly til Catania

Find dine flybilletter til Catania blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Catania
Hurtigste flyvetid3t. 10min.
Laveste pris653 kr.
Fly fra Billund til Catania
Hurtigste flyvetid6t. 00min.
Laveste pris765 kr.

Visumkrav for Catania

Hvilke pas- eller visumkrav er der for at besøge Catania?

Som dansk statsborger er du inden for Schengen-området og vil ikke være underlagt særlige visum- eller paskrav. Vælger du en flyvning med mellemlanding udenfor Schengen, det kunne for eksempel være i Istanbul eller London, så kan du være underlagt særlige krav der. Kravene kan også variere, afhængigt af om du flyver transit, det vil sige, at du har en billet med et selskab eller partnerskab til hele rejsen, eller om du rejser med individuelle billetter og dermed skal tjekke ind igen i en lufthavn uden for Schengen. Tjek gerne Udenrigsministeriets rejsevejledning for det land, du skal mellemlande i. Der kan du finde aktuel information eller henvisninger til dem. I øvrigt kan det også anbefales, at du tilmelder dig Danskerlisten under dit besøg. Her kan du finde information, hvis der skulle ske noget alvorligt i området, samt information om, hvor du kan få hjælp.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Catania


De bedste oplevelser og seværdigheder i Catania

Hvad kan du se og gøre i Catania?

En af byens store attraktioner er katedralen, der oprindeligt blev opført i 1078 oven på byens romerske bade. Und dig selv at nyde bygningen både udefra og indefra. Slottet Castello Ursino med museet indenfor er endnu en seværdighed, som du bør satse på at opleve. Vulkanen Etna og også svær at komme udenom, da Catania nærmest ligger i skyggen af den. Flere selskaber arrangerer udflugter til toppen af, hvad der i øvrigt er Europas højeste aktive vulkan. Fiskemarkedet i centrum er i øvrigt også en oplevelse og et besøg værd, ligesom byen også kan byde på et ret velbevaret romersk teater.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Catania?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Catania, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Catania, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Catania med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Catania på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Catania?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Catania.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Catania lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Catania er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Catania på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.