Find billige flybilletter til Catania

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Catania (CTA)
fre.. 5.3.
fre.. 12.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Catania. De nuværende restriktioner til Catania er baseret på Italien rejserestriktioner.

Se nuværende Italien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Catania

Find de billigste fly til disse Catania-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Catania

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Catania

København (CPH) til Catania (CTA)

Fly til Catania ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Catania Fontanarossa, hvor den gennemsnitlige pris er 1.535 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CATANIA FRA KØBENHAVNjanuar24% billigereAt flyve fra København til Catania ​​koster i gennemsnit blot 1.164 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CATANIA FRA KØBENHAVNjuli34% dyrereDet koster cirka 2.063 kr. at flyve til Catania ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CATANIA FRA KØBENHAVNjuli482% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Catania fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Catania?

Hvilket er det absolut billigste fly til Catania?

196 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Catania. Dette fly er fra Milano og er 90% billigere end de fleste andre flyrejser til Catania. Hvis du vil finde den billigste pris til Catania fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Catania?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i januar, kan du bestille flyrejser til Catania fra Danmark i februar i stedet. Fly til Catania i februar, selvom de ikke er helt så billige som dem i januar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 1.318 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Catania?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Catania fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Catania for omkring 1.535 kr., når du søger 60 dage forud. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Catania fra Danmark helt ned til 905 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Catania på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Catania er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Catania på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.383 kr.. Fly fra Danmark til Catania på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.876 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Catania?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Catania på er om aftenen. Fly fra Danmark til Catania på dette tidspunkt kan findes helt ned til 1.321 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 1.683 kr. i gennemsnit. Fly til Catania fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Catania?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Catania. Hvis du har planer om at flyve til Catania, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Comiso (71 km fra Catania centrum) eller Lufthavn: Reggio di Calabria Tito Menniti (80 km fra Catania centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Catania på?

Lufthavn: Reggio di Calabria Tito Menniti har en gennemsnitspris på 1.987 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Catania. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Catania?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Catania. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Fra 9. januar har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Catania nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Catania Fontanarossa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Catania Fontanarossa fundet af momondos brugere for nylig
Alitalia
11. maj
05:25København Kastrup
7t. 05min.
2 stop
12:30Catania Fontanarossa
13. maj
06:15Catania Fontanarossa
12t. 15min.
2 stop
18:30København Kastrup
3.393 kr.
Find lignende
Alitalia
11. maj
05:25København Kastrup
8t. 50min.
2 stop
14:15Catania Fontanarossa
13. maj
07:40Catania Fontanarossa
10t. 50min.
2 stop
18:30København Kastrup
3.387 kr.
Find lignende
Ryanair
16. apr.
10:45København Kastrup
7t. 15min.
2 stop
18:00Catania Fontanarossa
23. apr.
02:25Catania Fontanarossa
15t. 20min.
3 stop
17:45København Kastrup
1.059 kr.
Find lignende
Lufthansa
16. apr.
02:40København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
13:50Catania Fontanarossa
23. apr.
14:40Catania Fontanarossa
15t. 55min.
1 stop
06:35København Kastrup
1.115 kr.
Find lignende
Lufthansa
11. maj
10:55København Kastrup
26t. 55min.
1 stop
13:50Catania Fontanarossa
13. maj
07:55Catania Fontanarossa
6t. 55min.
1 stop
14:50København Kastrup
2.389 kr.
Find lignende
Lufthansa
11. maj
10:55København Kastrup
26t. 55min.
1 stop
13:50Catania Fontanarossa
13. maj
07:55Catania Fontanarossa
6t. 55min.
1 stop
14:50København Kastrup
2.395 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Catania Fontanarossa

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Catania, så se nogle af vores tilbud herunder fra Wizz Air
Flere flyselskaber
9. apr.
18:10København Kastrup
11t. 05min.
1 stop
05:15Catania Fontanarossa
Flere flyselskaber
28. mar.
15:00København Kastrup
14t. 40min.
1 stop
05:40Catania Fontanarossa
Flere flyselskaber
30. mar.
15:00København Kastrup
14t. 45min.
1 stop
05:45Catania Fontanarossa

Hvilke flyselskaber flyver til Catania?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Catania

Populære fly til Catania

Find dine flybilletter til Catania blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Catania
Korteste rejsetid
10t. 05min.
Laveste pris
1.448 kr.
Fly fra Billund til Catania
Korteste rejsetid
11t. 00min.
Laveste pris
1.940 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class