Find billige fly til Gambia

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 9.12
lør. 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Gambia

Få indsigter om din flyrejse til Gambia, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke flyselskaber flyver til Gambia?

Ud af 7 flyselskaber der flyver til Gambia, er Vueling, Air France og Turkish Airlines de foretrukne i henhold til vores brugerdata. Vueling er det mest populære af de tre flyselskaber, idet 33% af vores brugere vælger dem, når de rejser til Gambia.

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Gambia? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De billigste fly til byer i Gambia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Gambia fra Danmark

Brugbar information om dit fly til Gambia

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Gambia

Hvad er det billigste fly til Gambia?

De billigste flybilletter til Gambia fundet fornyligt af momondo brugere er 1.855 kr. med Vueling, 3.195 kr. med TAP AIR PORTUGAL og 3.596 kr. med Turkish Airlines.

Hvad er den mest populære lufthavn i Gambia at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Gambia?

Overvej at bestille fly til Gambia på en søndag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en lørdag. Prøv at undgå at bestille fly til Gambia på en tirsdag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Gambia?

Priser for fly til Gambia opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Gambia?

Antallet af udbydere for fly til Gambia er 7 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Gambia?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Gambia hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Gambia?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Gambia rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Gambia. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Gambia

Find fly til disse populære byer i Gambia fra din nærmeste lufthavn.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Gambia

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Gambia?

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejser med fly til Gambia fra Danmark. Du kan dog rejse til Gambia med flyselskaber, som foretager mellemlandinger undervejs, heriblandt Lufthansa, KLM og Brussels Airlines, SWISS, Royal Air Maroc og Vueling m.fl.

Hvor lang tid tager det at flyve til Gambia?

Hvis du eksempelvis booker flybilletter til Gambia med afrejse fra Københavns Lufthavn til Banjul, er den hurtigste rejsetid på ca. 11 timer og 30 minutter. Fra Billund Lufthavn til Banjul er turen til sammenligning ca. en time længere.

Hvilken årstid skal man rejse til Gambia?

Rejser til Gambia kan foretages hele året, men perioden fra december til april er mest velbesøgt, hvilket kan få priserne på flybilletter og hoteller til at stige – især henover jul og nytår. Er du til de lidt køligere temperaturer samt de lidt mindre turistede måneder, så er det oplagt at rejse i maj eller juni.

Kan man rejse til Gambia uden pas eller visum?

Danske statsborgere, der foretager Gambia rejser som turister, kan opholde sig visumfrit i landet i maksimalt 28 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Gambia

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Gambia?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Gambia falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Gambia med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Gambia?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Gambia. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Gambia med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Gambia med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Gambia?

Når du har udført en søgning efter fly til Gambia, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Gambia lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Gambia. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Gambia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.