Fly Afrika Gambia

Find billige fly til Gambia

fre.. 27.3.
fre.. 3.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til byer i Gambia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Gambia

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Gambia? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Banjul
Kiang West National Park
Gambia National Museum
Arch 22
Banjul Beach
Fort Bullen

Fly til Gambia

Vi kender det alle: Når det er vinter i Danmark, er det koldt og gråt, og vi længes efter sol og varme. Der findes mange lande, hvor sæsonerne er omvendte i forhold til de danske, og Gambia er en af dem. En rejse hertil er perfekt hvis du har mulighed for at rive et par uger ud af kalenderen og drage mod den vestafrikanske kyst, hvor du finder dette eksotiske land, som er det mindste på det afrikanske kontinent. Flyene der ankommer i Gambia lander i hovedstaden Banjul, hvorfra du kan begive dig videre ud i landet, hvis du ønsker at opleve mere end blot storby. Med en lang kyststrækning helt ud til Atlanterhavet, er det oplagt at rejse hertil for at nyde en vaskeægte badeferie. Palmestrande og klart vand danner kulisserne, når du slænger dig på strandstolen eller svømmer i havet – især i højsæsonen, der varer fra december til april. Landet er ret fladt og gennemskæres af Gambiafloden, hele vejen fra kysten og ind gennem fastlandet. Savannen er lig med rigt dyreliv, som du også kan opleve på Gambia rejser, hvad enten det er giraffer, elefanter eller flodheste, der viser sig hele året rundt. Lavsæsonen i landet er lig med den våde sæson, hvor det regner mest fra juli til september.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Gambia?

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejser med fly til Gambia fra Danmark. Du kan dog rejse til Gambia med flyselskaber, som foretager mellemlandinger undervejs, heriblandt Lufthansa, KLM og Brussels Airlines, SWISS, Royal Air Maroc og Vueling m.fl.

Hvor lang tid tager det at flyve til Gambia?

Hvis du eksempelvis booker flybilletter til Gambia med afrejse fra Københavns Lufthavn til Banjul, er den hurtigste rejsetid på ca. 11 timer og 30 minutter. Fra Billund Lufthavn til Banjul er turen til sammenligning ca. en time længere.

Hvilken årstid skal man rejse til Gambia?

Rejser til Gambia kan foretages hele året, men perioden fra december til april er mest velbesøgt, hvilket kan få priserne på flybilletter og hoteller til at stige – især henover jul og nytår. Er du til de lidt køligere temperaturer samt de lidt mindre turistede måneder, så er det oplagt at rejse i maj eller juni.

Kan man rejse til Gambia uden pas eller visum?

Danske statsborgere, der foretager Gambia rejser som turister, kan opholde sig visumfrit i landet i maksimalt 28 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør.


Populære rejsemål i Gambia

Udforsk byer, som momondos brugere elsker, i Gambia
Fly Afrika Gambia