Find billige fly til Gambia

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til byer i Gambia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Gambia fra Danmark

Brugbar information om dit fly til Gambia

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Gambia

De billigste flybilletter til Gambia fundet fornyligt af momondo brugere er 1.837 kr. med Binter Canarias, 1.956 kr. med Corendon Airlines Europe og 2.202 kr. med Royal Air Maroc.

Det billigste fly til Gambia, fundet for nylig på momondo, var 1.349 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 6.873 kr. anses for at være en god pris for fly til Gambia. 7.219 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Gambia, mens 43.113 kr. er den dyreste.

Overvej at bestille fly til Gambia på en lørdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en tirsdag. Prøv at undgå at bestille fly til Gambia på en søndag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Gambia? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Gambia

Find fly til disse populære byer i Gambia fra din nærmeste lufthavn.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Gambia

På nuværende tidspunkt er der ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejser med fly til Gambia fra Danmark. Du kan dog rejse til Gambia med flyselskaber, som foretager mellemlandinger undervejs, heriblandt Lufthansa, KLM og Brussels Airlines, SWISS, Royal Air Maroc og Vueling m.fl.

Hvis du eksempelvis booker flybilletter til Gambia med afrejse fra Københavns Lufthavn til Banjul, er den hurtigste rejsetid på ca. 11 timer og 30 minutter. Fra Billund Lufthavn til Banjul er turen til sammenligning ca. en time længere.

Rejser til Gambia kan foretages hele året, men perioden fra december til april er mest velbesøgt, hvilket kan få priserne på flybilletter og hoteller til at stige – især henover jul og nytår. Er du til de lidt køligere temperaturer samt de lidt mindre turistede måneder, så er det oplagt at rejse i maj eller juni.

Danske statsborgere, der foretager Gambia rejser som turister, kan opholde sig visumfrit i landet i maksimalt 28 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens ophør.


Find fly til Gambia

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Gambia


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Gambia. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Gambia med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Gambia, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Gambia. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.