Find billige fly til Shanghai

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Shanghai

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Shanghai

Bedste pris på enkeltbillet

4.622 kr.

Bedste pris på returbillet

12.156 kr.

Hurtigste flyvetid

20t. 35min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Shanghai fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.622 kr. (København Kastrup til Shanghai Pu Dong).
Den bedste pris på en returbillet til Shanghai fra Danmark i de seneste 72 timer er 12.156 kr. (København Kastrup til Shanghai Pu Dong).
Det hurtigste fly til Shanghai fra Danmark tager 20t. 35min. (København Kastrup til Shanghai Pu Dong).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Shanghai, herunder Air Canada, Malaysia Airlines og Finnair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Shanghai

Find de billigste fly til disse Shanghai-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Shanghai Hongqiao

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Shanghai

København (CPH) til Lufthavn: Shanghai Pu Dong (PVG)

Fly til Shanghai ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Shanghai Pu Dong, hvor den gennemsnitlige pris er 10.500 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SHANGHAI FRA KØBENHAVNnovember62% billigereAt flyve fra København til Shanghai ​​koster i gennemsnit blot 3.944 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SHANGHAI FRA KØBENHAVNmaj82% dyrereDet koster cirka 19.071 kr. at flyve til Shanghai ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SHANGHAI FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Shanghai fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Shanghai?

Der sker altid noget i millionbyen Shanghai – på alle tider af året og på alle tider af døgnet. Vil du undgå høje temperaturer og heftige byger, skal du rejse med fly til Shanghai i foråret eller efteråret, hvor der samtidig er chance for at finde billige flybilletter til Shanghai.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Shanghai for 477 kr./person, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Shanghai. Hvis du vil finde den billigste pris til Shanghai fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Shanghai fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.944 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Shanghai i november, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 4.167 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Shanghai er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 10.500 kr..

Lufthavn: Shanghai Pu Dong, Lufthavn: Suzhou, Lufthavn: Wuxi, Lufthavn: Nantong eller Lufthavn: Hangzhou kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Shanghai.

Lufthavn: Hangzhou har en gennemsnitspris på 8.261 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Shanghai. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Ja, fly til Putuo opereres af Shanghai Hongqiao Lufthavn i Shanghai, som er 9,3 km væk.Gode tilbud på fly til Shanghai

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Shanghai fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
15. dec.
CPH09:20København Kastrup
38t. 45min.
2 stop
PVG00:05Shanghai Pu Dong
22. dec.
PVG08:35Shanghai Pu Dong
11t. 15min.
CPH19:50København Kastrup
12.156 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. dec.
CPH09:20København Kastrup
38t. 45min.
2 stop
PVG00:05Shanghai Pu Dong
21. dec.
PVG19:40Shanghai Pu Dong
18t. 40min.
1 stop
CPH14:20København Kastrup
16.879 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. sep.
CPH10:25København Kastrup
21t. 05min.
2 stop
PVG07:30Shanghai Pu Dong
29. okt.
PVG20:35Shanghai Pu Dong
15t. 35min.
1 stop
CPH12:10København Kastrup
17.102 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. dec.
CPH01:40København Kastrup
21t. 10min.
2 stop
PVG22:50Shanghai Pu Dong
28. jan.
PVG05:20Shanghai Pu Dong
28t. 40min.
1 stop
CPH10:00København Kastrup
18.703 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
19. sep.
CPH11:35København Kastrup
43t. 55min.
2 stop
PVG07:30Shanghai Pu Dong
9. okt.
PVG19:00Shanghai Pu Dong
23t. 50min.
1 stop
CPH18:50København Kastrup
18.789 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
14. dec.
CPH01:40København Kastrup
21t. 10min.
2 stop
PVG22:50Shanghai Pu Dong
22. dec.
PVG08:35Shanghai Pu Dong
11t. 15min.
CPH19:50København Kastrup
18.854 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Shanghai

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Shanghai, så se nogle af vores tilbud herunder fra Malaysia Airlines
Flere flyselskaber
30. nov.
CPH08:50København Kastrup
27t. 15min.
2 stop
PVG12:05Shanghai Pu Dong
4.622 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. dec.
CPH09:20København Kastrup
38t. 45min.
2 stop
PVG00:05Shanghai Pu Dong
6.878 kr.
Find lignende
Malaysia Airlines
31. aug.
CPH11:45København Kastrup
40t. 30min.
2 stop
PVG04:15Shanghai Pu Dong
6.965 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Shanghai?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Shanghai

Hvilke flyselskaber flyver til Shanghai?

På rejser til Shanghai fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: KLM, Scandinavian Airlines, Air France eller British Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Shanghai

Neden for finder du alle lufthavne i Shanghai samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Shanghai fra lufthavnen

Fra Pudong Lufthavn afgår der metro og tog til centrum af Shanghai. En billig mulighed er at tage metrolinje 2, som kører hvert 8. min. Du kan skifte til andre metrolinjer afhængigt af, hvor i byen du skal hen. En billet koster ca. 7 CNY (ca. 7 DKK), og turen til centrum tager ca. 1 t og 10 min. Vil du hurtigere frem, er Shanghai Maglev-toget fremme i centrum på ca. 30 min, og en billet koster ca. 50 CNY (ca. 50 DKK).


Populære fly til Shanghai

Find dine flybilletter til Shanghai blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Shanghai
Hurtigste flyvetid17t. 00min.
Laveste pris10.080 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Shanghai

Metroen i Shanghai er en effektiv og nem måde at bevæge sig rundt i byen på. Der er 14 linjer og mange knudepunkter, hvor du kan skifte linje. Shanghai er en af verdens største byer, og det kan tage tid at komme rundt. Heldigvis er der aircondition i metroen, og alle beskeder gives på mandarin og engelsk i højtaleren. En almindelig metrobillet koster ca. 18 CNY (ca. 18 DKK), mens et tredagespas koster ca. 45 CNY (ca. 45 DKK).


Visumkrav for Shanghai

Det er nødvendigt at søge om et turistvisum i god tid inden din rejse til Shanghai. Du udfylder ansøgningen online, printer den og tager den med til visumcenteret på Lyngbyvej i København sammen med pasfoto og øvrige dokumenter. Behandlingstiden er typisk ca. 10 arbejdsdage, og et visum koster ca. 965 DKK.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Shanghai


De bedste oplevelser og seværdigheder i Shanghai

Går ferien med fly til Shanghai, kan du være sikker på at blive overvældet af indtryk og alsidige seværdigheder. På listen over seværdigheder finder du klassiske templer, overdådige parker, hypermoderne museer og gamle idylliske Lilong-huse samt den mægtige Huangpu-flod, der bugter sig langs byens skyskrabere.

Dit blå sygesikringsbevis dækker ikke ved sygdom eller uheld i Kina. Derfor er det en god idé at tegne en rejseforsikring, der dækker ved sygdom, tyveri og ulykke, hvis uheldet skulle være ude.

Du bør købe vand på flaske, når du holder ferie i Shanghai, da der ikke er garanti for, at vandet i hanen er renset. Dog kan du roligt børste tænder og bade i vand fra hanen.

Normalt giver du ikke drikkepenge i Shanghai, da al service er inkluderet i regningen. Har du modtaget en ekstra god betjening, kan du naturligvis sige tak med et par mønter.

Nanjing Road er Shanghais 6 km lange, berømte indkøbsgade. Her kan du forvilde dig i et hav af butikker. Fra de mindste boder med kunsthåndværk og dippedutter til de største og mest fashionable stormagasiner. Der er også rig mulighed for at finde mad og drikke, mens du ligeledes kan hvile fødderne på den lille sightseeing-bus, der kører i den ellers bilfrigade.


Find billige flybilletter til andre byer i Kina

Kina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Shanghai. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Shanghai på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Shanghai.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Shanghai og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Shanghai

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Shanghai

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.