Find billige fly til Haikou

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 19.8
fre. 26.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Haikou?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Haikou. Hvis du har planer om at flyve til Haikou, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Qionghai Bo'ao (101 km fra Haikou centrum) eller Lufthavn: Zhanjiang (130 km fra Haikou centrum).Gode tilbud på fly til Haikou

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Haikou fundet af momondos brugere for nylig
Sichuan Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
36t. 50min.
HAKHaikou

Find de billigste enkeltbilletter til Haikou

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Haikou, så se nogle af vores tilbud herunder fra Sichuan Airlines
Sichuan Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
36t. 50min.
HAKHaikou

Hvilke flyselskaber flyver til Haikou?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Haikou

Hvilke flyselskaber flyver til Haikou?

Air China er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Haikou. Sichuan Airlines, KLM og Cathay Pacific er også populære valg på flyrejser til Haikou fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Haikou, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

KLM-fly til Haikou

KLM er et populært valg for brugere, der rejser til Haikou. Selskabet flyver 35 fly om ugen til Haikou, og de flyver oftest fra Guangzhou Baiyun. Billetpriserne hos KLM afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 3.210 kr. (fra Billund). I 154 anmeldelser har momondo-brugere givet KLM en gennemsnitlig bedømmelse på 7,6/10.

Air China-fly til Haikou

Air China flyver normalt til Haikou 28 gange om ugen, hvilket gør det til et populært flyselskab at flyve med, særligt på ruten til Haikou fra Jinan. Air China (bedømmelse: 7,0, 25 anmeldelser) varierer i pris, afhængigt af hvornår du vil flyve til Haikou, og hvor du vil flyve fra. Den bedste pris på en Air China-billet, der er fundet på momondo til Haikou, var fra København Kastrup (3.557 kr. retur).


Populære fly til Haikou

Find dine flybilletter til Haikou blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Haikou
Hurtigste flyvetid36t. 50min.
Laveste pris96.527 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Haikou


Find billige flybilletter til andre byer i Kina

Kina er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Haikou. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Haikou med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning efter fly til Haikou, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Haikou. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Haikou

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Haikou

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.