Find billige flybilletter til Sanya

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Sanya?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Sanya. Hvis du har planer om at flyve til Sanya, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Qionghai Bo'ao (141 km fra Sanya centrum).Gode tilbud på fly til Sanya

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Sanya fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Sanya?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Sanya

Hvilke flyselskaber flyver til Sanya?

China Southern, KLM, Air China og Sichuan Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Sanya regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Sanya med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

KLM-fly til Sanya

28 KLM-fly flyver til Sanya i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Guangzhou Baiyun til Sanya, der er den mest populære rute, som KLM har til Sanya. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Sanya, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 3.259 kr. og afgik fra København Kastrup. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,7/10 af 133 af vores brugere.

Air China-fly til Sanya

Et andet populært valg for fly til Sanya er Air China (7,0/10, 25 anmeldelser). De fleste Air China-fly, der lander i Sanya, kommer fra Shenzhen, men der er 21 Air China-fly til Sanya fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Air China, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 3.787 kr. (København Kastrup til Sanya, returrejse).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sanya


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Sanya. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Sanya, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Sanya.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Sanya lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Sanya og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.