Find billige fly til Goa fra 4.984 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Goa

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Goa

Bedste pris på returbillet

4.984 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 00min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en returbillet til Goa fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.984 kr. (København Kastrup til Vasco da Gama Goa).
Det hurtigste fly til Goa fra Danmark tager 13t. 00min. (København Kastrup til Vasco da Gama Goa).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Goa, herunder Air France, Air India og Qatar Airways.

Indsigter og trends for flyrejser til Goa

Få indsigter om din flyrejse til Goa, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Goa?

Rejsetiden fra Danmark til Goa afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Vasco da Gama Goa tager det i gennemsnit 21t. 55min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Vasco da Gama Goa. Vasco da Gama Goa er den mest populære lufthavn i Goa.

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Goa?

Overvej at bestille fly til Goa på en tirsdag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en onsdag. Prøv at undgå at bestille fly til Goa på en søndag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.

Hvilke flyselskaber flyver til Goa?

Qatar Airways er det mest populære flyselskab, der flyver til Goa, idet 43% af vores brugere vælger at flyve med dem, når de rejser til Goa. Andre populære valg er IndiGo og Air India. Der er i alt 5 forskellige flyselskaber, der flyver til Goa.

De billigste fly til byer i Goa

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Goa fra Danmark
Vasco da Gama
Vasco da Gama

Brugbar information om dit fly til Goa

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Goa

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Goa?

For priser helt ned til 264 kr./pr. person, kan du finde fly til Goa afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Goa 808 kr./pr. person.

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Vasco da Gama?

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Goa?

Priser for fly til Goa blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Goa?

Der er 8 udbydere for fly til Goa fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Goa?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Goa hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Goa?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Goa kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Goa. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til Goa? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Goa.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Goa

Find fly til disse populære byer i Goa fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Goa

Se de billigste flyrejser til Goa fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnVasco da Gama21t. 55min.4.433 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Goa

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Goa?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Goa med momondo?

    Udnyt den nye AI-teknologi med vores værktøj "Prisprognose", som kan forudsige, om det er bedst at booke nu eller vente til at priserne sandsynligvis falder. Ved at rejse mere strategisk og vælge de bedste dage til at flyve, kan du desuden spare penge på din rejse ved hjælp af vores "Priskalender"-værktøj. “Explore” giver dig en oversigt over, hvor meget det koster at flyve til en hvilken som helst destination fra den by eller lufthavn, du vælger. Vores blog "Discover" giver spændende rejseinspiration og nyttige tips til at spare penge, mens "Prisagent" holder dig opdateret om prisændringer, så du kan booke dit fly, når billetprisen er optimal.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter med ét klik. Med muligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer fra vores 30 internationale markeder, giver vi dig en bred vifte af tilbud, så du kan skræddersy din rejse.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Goa?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Goa, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Goa, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Goa med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Goa, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Goa?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Goa.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Goa lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Goa. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Goa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.