Find billige flybilletter til Goa

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Goa. De nuværende restriktioner til Goa er baseret på Indien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Indien

De billigste fly til byer i Goa

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Goa fra Danmark
Vasco da Gama
Vasco da Gama

Brugbar information om dit fly til Goa

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Goa
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Goa?

    For priser helt ned til 178 kr./pr. person, kan du finde fly til Goa afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Goa 3.018 kr./pr. person.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Goa?

På nuværende tidspunkt inkluderer Indien rejserestriktioner rejser til Goa. Indrejserestriktioner

Indien har begrænset adgang til de fleste udenlandske rejsende indtil mindst den 28. februar. Visse berettigede udenlandske statsborgere kan dog rejse til Indien via Vande Bharat-flyvninger eller flyvninger fra tredjelande. Indtil den 28. februar skal rejsende, der ankommer fra eller har været i transit gennem Storbritannien, rejse med en direkte flyvning fra Storbritannien til Indien. Visse kategorier af indiske statsborgere og bosiddende kan rejse ind i landet på hjemrejse, der arrangeres af ministeriet for civil luftfart. Statsborgere fra Nepal og Bhutan kan også få indrejsetilladelse i landet. Der findes andre undtagelser for luftfragtflyvninger, der transporterer varer til handel eller væsentlige varer og forsyninger, og deres besætningsmedlemmer, hjælpere, rengøringsfolk osv. Rejsende med OCI-kort eller -hæfte (OCI) har ret til indrejse i landet, og det samme gælder deres mindreårige børn og ægtefæller, eller studerende, der går på en indisk institution, hvis en af forældrene er indisk statsborger eller indehaver af et OCI-kort. Rejsende kan rejse gennem Indien fra et naboland, hvis de rejser via Indien til deres bopælsland. Det indiske indenrigsministerium har udstedt nye retningslinjer, der giver visse kategorier af udenlandske statsborgere mulighed for at rejse til Indien i forretningsøjemed. Det vil dog kræve, at de først får et nyt erhvervs- eller arbejdsvisum. For oplysninger om kategorier og behandling kan du besøge det indiske immigrationskontor website.

Indrejsekrav

Rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Alle rejsende skal besøge New Delhi Lufthavns websted og indsende en egenerklæringsformular mindst 72 timer før afgang. Rejsende, der har været i Afghanistan, Bahrain, Brasilien, Frankrig, Tyskland, Irak, Kuwait, Holland, Oman, Qatar, Rusland, Sydafrika, Storbritannien, Ukraine eller FAE de sidste 14 dage skal indsende og betale for en bekræftende molekylær test ved ankomst.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra Afghanistan, Bahrain, Frankrig, Tyskland, Irak, Kuwait, Holland, Oman, Qatar, Rusland, Ukraine eller De Forenede Arabiske Emirater underkastes en COVID-19 molekylærtest ved ankomsten for deres egen regning. Rejsende, der ankommer fra Brasilien, Sydafrika eller Storbritannien, underkastes en COVID-19 molekylærtest ved ankomsten og en anden test på dag 7 for egen regning. Rejsende, der kommer fra eller rejser gennem Storbritannien, Brasilien og Sydafrika, skal i karantæne mindst 7 dage og fremvise en negativ test ved ankomsten. Rejsende, der tester negativt for COVID, men sad i samme række som tre rækker før eller tre rækker bag en rejsende, der ankom fra Storbritannien, Sydafrika eller Brasilien, der testede positivt for COVID ved ankomsten, placeres også i institutionel karantæne i mindst 7 dage i afventning af yderligere test. Nogle stater kræver karantæne for alle personer, der ankommer uden for deres grænser uden undtagelser. I løbet af 14-dages karantæneperioden har rejsende ikke tilladelse til at bruge nogen form for offentlig transport eller befinde sig på et offentligt sted. Det kan være nødvendigt, at de giver kontaktoplysninger, og de bliver bedt om at downloade Arogya Setu-appen.

Hvis du planlægger rejser til Goa nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til Goa? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Goa.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Goa

Find fly til disse populære byer i Goa fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Goa

Se de billigste flyrejser til Goa fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnVasco da Gama3.731 kr.

Populære fly til Goa

Find dine flybilletter til Goa blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Vasco da Gama
Hurtigste flyvetid18t. 20min.
Laveste pris3.731 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Goa