Find billige fly til Odesa

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10
Rejseopdatering: Tjek de lokale rejsevejledninger, inden du booker.

Indsigter og trends for flyrejser til Odesa

Få indsigter om din flyrejse til Odesa, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Odesa på?

Hvor lang tid tager det at flyve til Odesa?

Rejsetiden fra Danmark til Odesa varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Odesa Intl (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 7t. En anden populær rute fra Danmark til Odesa er at flyve fra Billund til Odesa Intl, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Odesa

Hvor lang tid tager det at flyve til Odessa?

Du finder et stort udvalg af flytilbud til Odessa i Ukraine fra flere lufthavne i Danmark. Turenes varighed varierer en del, da de afhænger af eventuelle mellemlandingers længde. Hvis du vil flyve fra Københavns Lufthavn (CPH) til Odesa Intl (ODS), tager turen typisk mellem seks og ti timer. Vælger du flybilletter fra Aarhus Lufthavn (AAR), skal du medregne mellem to og tre timer ekstra, da denne tur har en mellemlanding i København, før du kan rejse videre mod Odessa. Hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn (AAL) til Odessa, gør det samme sig gældende. Her vil du ofte have omkring tre timers ekstra rejsetid sammenlignet med turen fra København.

Hvorfra flyver man direkte til Odessa?

Der findes desværre ingen direkte flyvninger mellem Danmark og Odessa i Ukraine. Typisk har turen to til tre mellemlandinger, afhængigt af hvor du flyver fra. Hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn eller Aalborg Lufthavn, har den gennemsnitlige tur en mellemlanding mere sammenlignet med afgangene fra København. Dette skyldes, at det første stop typisk er i Københavns Lufthavn, hvorefter turen går videre til en anden europæisk lufthavn som Warszawa Chopin (WAW), Oslo Gardermoen (OSL), Riga Intl (RIX) eller Stockholm Arlanda (ARN). Herfra kan du finde direkte fly til Odessa eller vælge ture med en enkelt mellemlanding mere, før du lander i Ukraine. Når du skifter mellem flyselskaber eller vælger flytilbud med mange mellemlandinger, bør du være opmærksom på, om du skal tjekke dig selv og din bagage ind igen under mellemlandingen. Det er ikke altid tilfældet, men skal du tjekke ind på ny, skal dette kunne passes ind under din mellemlanding.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Odesa?

Kherson Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Odesa.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Odesa Intl Lufthavn?

Priser for fly til Odesa Intl Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Odesa Intl Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Odesa Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Odesa Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Odesa Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Odesa Intl Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Populære fly til Odesa

Find dine flybilletter til Odesa blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Odesa
Hurtigste flyvetid7t. 00min.
Laveste pris1.888 kr.

Visumkrav for Odesa

Er der krav til pas og visum for at komme til Odessa?

Når du rejser til Ukraine, kan du gøre det visumfrit i 90 dage inden for en periode på 180 dage. Du skal også være i besiddelse af et gyldigt pas samt et kørekort, hvis du ønsker at leje en bil eller scooter under dit besøg.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Odesa


De bedste oplevelser og seværdigheder i Odesa

Hvad kan man se i Odessa?

Odessa er måske Ukraines mest populære feriested for både turister og lokale. Det milde klima og de smukke strande gør det perfekt til en afslappende storbyferie. Odessa er kendt for sin arkitektur og levende kulturliv. Derfor ligger mange besøgende et smut forbi Odessa Opera og Ballet og byens ikoniske Potemkin-trapper. Til både shopping og frokost er Deribasivska et populært valg. Gaden er spækket med små lokale spisesteder og spændende butikker med både tøj og souvenirs. Et stenkast fra denne gade finder du Odessa-passagen. Denne gamle bygning fra 1900-tallet er nu et stort og smukt shoppingcenter, der endda også huser et hotel. Ingen tur til Odessa er fuldendt uden et besøg i byens største park. Den nu mere end 200 år gamle park byder på grønt græs, små hengemte og afslappende perler samt skulpturer og ægte ukrainsk feriestemning,


Find billige flybilletter til andre byer i Ukraine

Ukraine er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Odesa?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Odesa med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Odesa med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Odesa?

Når alle potentielle fly til Odesa vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Odesa lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Odesa lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Odesa og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Odesa på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.