Find billige flybilletter til Odesa

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Odesa

Find de billigste fly til disse Odesa-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Odesa

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Odesa

København (CPH) til Odesa (ODS)

Fly til Odesa ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Odesa Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.891 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ODESA FRA KØBENHAVNfebruar35% billigereAt flyve fra København til Odesa ​​koster i gennemsnit blot 1.231 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ODESA FRA KØBENHAVNjuli79% dyrereDet koster cirka 3.381 kr. at flyve til Odesa ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ODESA FRA KØBENHAVNjuli1.031% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Odesa fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Odesa?

Du finder et stort udvalg af flytilbud til Odessa i Ukraine fra flere lufthavne i Danmark. Turenes varighed varierer en del, da de afhænger af eventuelle mellemlandingers længde. Hvis du vil flyve fra Københavns Lufthavn (CPH) til Odesa Intl (ODS), tager turen typisk mellem seks og ti timer. Vælger du flybilletter fra Aarhus Lufthavn (AAR), skal du medregne mellem to og tre timer ekstra, da denne tur har en mellemlanding i København, før du kan rejse videre mod Odessa. Hvis du flyver fra Aalborg Lufthavn (AAL) til Odessa, gør det samme sig gældende. Her vil du ofte have omkring tre timers ekstra rejsetid sammenlignet med turen fra København.

Der findes desværre ingen direkte flyvninger mellem Danmark og Odessa i Ukraine. Typisk har turen to til tre mellemlandinger, afhængigt af hvor du flyver fra. Hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn eller Aalborg Lufthavn, har den gennemsnitlige tur en mellemlanding mere sammenlignet med afgangene fra København. Dette skyldes, at det første stop typisk er i Københavns Lufthavn, hvorefter turen går videre til en anden europæisk lufthavn som Warszawa Chopin (WAW), Oslo Gardermoen (OSL), Riga Intl (RIX) eller Stockholm Arlanda (ARN). Herfra kan du finde direkte fly til Odessa eller vælge ture med en enkelt mellemlanding mere, før du lander i Ukraine. Når du skifter mellem flyselskaber eller vælger flytilbud med mange mellemlandinger, bør du være opmærksom på, om du skal tjekke dig selv og din bagage ind igen under mellemlandingen. Det er ikke altid tilfældet, men skal du tjekke ind på ny, skal dette kunne passes ind under din mellemlanding.

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Odesa fra Berlin for 413 kr.. Det er 57% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Odesa. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Odesa fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan flyve til Odesa i februar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Odesa i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.238 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Odesa fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.891 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Odesa er på en mandag. Rejsende, som vælger at rejse til Odesa på en mandag kan finde billetter helt ned til 1.539 kr.. Fly fra Danmark til Odesa på en torsdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 3.323 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Lufthavn: Kherson kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Odesa.

Den billigste lufthavn i nærheden af Odesa er normalt Lufthavn: Kherson med en gennemsnitspris på 955 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Odesa

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Odesa fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Odesa?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Odesa

Hvilke flyselskaber flyver til Odesa?

LOT, Austrian Airlines, airBaltic og Ryanair er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Odesa regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Odesa med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Odesa

Neden for finder du alle lufthavne i Odesa samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Odessa Lufthavn?

Når du har dine flybilletter til Odessa i hånden og bevæger dig mod Ukraine, så har du ikke lang vej igen til ferie, når du først er landet i lufthavnen. Odessa Internationale Lufthavn (ODS) er stor og giver dig mange transportmuligheder fra lufthavnen til centrum. Uden for ankomsthallen kan du benytte den kollektive trafik med buslinje 117, der afgår flere gange i timen og stopper ved Odessa-Glavnaya Station. Det er også muligt at tage trolleybus 14. Hvis du vil praje en taxa, finder du flere af disse uden for ankomsthallen. Det er desuden muligt at leje en bil i Odessa Lufthavn, men gør gerne dette inden ankomsten, så du er sikker på, at der står en bil klar til dig.


Populære fly til Odesa

Find dine flybilletter til Odesa blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Odesa
Hurtigste flyvetid7t. 00min.
Laveste pris1.907 kr.

Visumkrav for Odesa

Når du rejser til Ukraine, kan du gøre det visumfrit i 90 dage inden for en periode på 180 dage. Du skal også være i besiddelse af et gyldigt pas samt et kørekort, hvis du ønsker at leje en bil eller scooter under dit besøg.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Odesa


De bedste oplevelser og seværdigheder i Odesa

Odessa er måske Ukraines mest populære feriested for både turister og lokale. Det milde klima og de smukke strande gør det perfekt til en afslappende storbyferie. Odessa er kendt for sin arkitektur og levende kulturliv. Derfor ligger mange besøgende et smut forbi Odessa Opera og Ballet og byens ikoniske Potemkin-trapper. Til både shopping og frokost er Deribasivska et populært valg. Gaden er spækket med små lokale spisesteder og spændende butikker med både tøj og souvenirs. Et stenkast fra denne gade finder du Odessa-passagen. Denne gamle bygning fra 1900-tallet er nu et stort og smukt shoppingcenter, der endda også huser et hotel. Ingen tur til Odessa er fuldendt uden et besøg i byens største park. Den nu mere end 200 år gamle park byder på grønt græs, små hengemte og afslappende perler samt skulpturer og ægte ukrainsk feriestemning,


Find billige flybilletter til andre byer i Ukraine

Ukraine er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Odesa med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Odesa vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Odesa lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Odesa og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.