Find billige fly til British Columbia fra 4.509 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til British Columbia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til British Columbia

Bedste pris på enkeltbillet

4.509 kr.

Bedste pris på returbillet

3.957 kr.

Hurtigste flyvetid

18t. 28min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til British Columbia fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.509 kr. (København Kastrup til Vancouver Intl).
Den bedste pris på en returbillet til British Columbia fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.957 kr. (København Kastrup til Vancouver Intl).
Det hurtigste fly til British Columbia fra Danmark tager 18t. 28min. (København Kastrup til Vancouver Intl).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til British Columbia, herunder United Airlines, Air Canada og Lufthansa.

Indsigter og trends for flyrejser til British Columbia

Få indsigter om din flyrejse til British Columbia, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til British Columbia?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i British Columbia du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 20t. 45min. at flyve fra København Kastrup til Vancouver Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 14t. 50min. at flyve fra Billund til Vancouver Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvilke flyselskaber flyver til British Columbia?

Der er i alt 12 flyselskaber, der flyver til British Columbia, hvor Air Canada er den mest populære mulighed. Omkring 43% af dem, der flyver til British Columbia, vælger at flyve med Air Canada. Hvis du ikke kan finde billetter med Air Canada, er Lufthansa og KLM også populære flyselskaber at flyve med.

De billigste fly til byer i British Columbia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til British Columbia fra Danmark
Vancouver
Vancouver

Brugbar information om dit fly til British Columbia

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til British Columbia

Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til British Columbia?

Den gennemsnitlige flybillet til British Columbia koster 3.016 kr./pr. person og den billigste flybillet til British Columbia koster 274 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Vancouver?

Jeg planlægger at besøge Granville Island Public Market. Hvilken lufthavn er det hurtigst at køre fra?

For den hurtigste transport fra lufthavnen til Granville Island Public Market, flyv til Vancouver Intl Lufthavn eller Vancouver Coal Harbour Lufthavn, hvilket ligger tættest på området.

Hvordan er vejret i British Columbia?

British Columbia har typisk temperature mellem 4 °C(januar) til 18 °C(juli). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til British Columbia, bør man planlægge sin rejse i juli, august eller september, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til British Columbia?

Priser for fly til British Columbia opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til British Columbia?

Fra november 2023 er der 17 udbydere at vælge mellem for fly til British Columbia.

Hvor gammel skal du være for at flyve til British Columbia?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til British Columbia hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til British Columbia?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til British Columbia kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i British Columbia. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Populære byer og seværdigheder

Skal du til British Columbia? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i British Columbia.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i British Columbia

Find fly til disse populære byer i British Columbia fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til British Columbia

Se de billigste flyrejser til British Columbia fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundVancouver14t. 50min.2.343 kr.
KøbenhavnVancouver20t. 45min.2.615 kr.
KøbenhavnVictoria19t. 04min.4.822 kr.
BillundVictoria19t. 59min.5.190 kr.

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til British Columbia

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til British Columbia?

    Søg tilbud på fly til British Columbia. Ud fra hvert af dine resultater kan du vælge at oprette en Prisagent.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til British Columbia med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til British Columbia?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til British Columbia på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til British Columbia, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til British Columbia med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til British Columbia med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til British Columbia?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til British Columbia.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til British Columbia lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til British Columbia lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til British Columbia og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til British Columbia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.