Find billige fly til British Columbia

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til British Columbia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til British Columbia

Bedste pris på enkeltbillet

2.329 kr.

Bedste pris på returbillet

4.182 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 50min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til British Columbia fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.329 kr. (København Kastrup til Vancouver Intl).
Den bedste pris på en returbillet til British Columbia fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.182 kr. (København Kastrup til Vancouver Intl).
Det hurtigste fly til British Columbia fra Danmark tager 12t. 50min. (København Kastrup til Vancouver Intl).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til British Columbia, herunder American Airlines, British Airways og Air Canada.

De billigste fly til byer i British Columbia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til British Columbia fra Danmark
Vancouver
Vancouver

Brugbar information om dit fly til British Columbia

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til British Columbia

Den gennemsnitlige flybillet til British Columbia koster 7.160 kr./pr. person og den billigste flybillet til British Columbia koster 123 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

For den hurtigste transport fra lufthavnen til Granville Island Public Market, flyv til Lufthavn: Vancouver Intl eller Lufthavn: Vancouver Coal Harbour, hvilket ligger tættest på området.

British Columbia har typisk temperature mellem 4 °C(januar) til 18 °C(juli). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til British Columbia, bør man planlægge sin rejse i juli, august eller september, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i British Columbia du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 28t. 29min. at flyve fra København Kastrup til Vancouver Intl. På den anden side tager det i gennemsnit 25t. 15min. at flyve fra Billund til Vancouver Intl. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

I gennemsnit koster et fly til British Columbia 10.924 kr. pr. billet. Vi har dog haft brugere, der har fundet fly til British Columbia for så lidt som 3.347 kr.. Hvis du ikke kan finde en flybillet til 3.347 kr., men formår at finde en til 10.625 kr. eller mindre, så er det stadig et godt tilbud. Vær opmærksom på, at flypriserne varierer afhængigt af, hvor du flyver fra, hvilken tid på året du rejser, og hvilket flyselskab du flyver med.Populære byer og seværdigheder

Skal du til British Columbia? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i British Columbia.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i British Columbia

Find fly til disse populære byer i British Columbia fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til British Columbia

Se de billigste flyrejser til British Columbia fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnVancouver20t. 45min.4.182 kr.
KøbenhavnVictoria28t. 49min.5.746 kr.
BillundVancouver25t. 15min.5.941 kr.
BillundVictoria25t. 59min.8.630 kr.

Populære fly til British Columbia

Find dine flybilletter til British Columbia blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Vancouver
Hurtigste flyvetid20t. 45min.
Laveste pris4.182 kr.
Fly fra Billund til Victoria
Hurtigste flyvetid25t. 59min.
Laveste pris8.630 kr.
Fly fra Billund til Vancouver
Hurtigste flyvetid25t. 15min.
Laveste pris5.941 kr.
Fly fra København til Victoria
Hurtigste flyvetid28t. 49min.
Laveste pris5.746 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til British Columbia


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til British Columbia på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til British Columbia, der passer dig bedst.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til British Columbia med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til British Columbia.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til British Columbia lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til British Columbia og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.