Find billige flybilletter til Vancouver

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Vancouver

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Vancouver

Bedste pris på enkeltbillet

2.532 kr.

Bedste pris på returbillet

4.077 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 50min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Vancouver fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.532 kr. (København Kastrup til Vancouver Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Vancouver fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.077 kr. (København Kastrup til Vancouver Intl).
Det hurtigste fly til Vancouver fra Danmark tager 12t. 50min. (København Kastrup til Vancouver Intl).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Vancouver, herunder American Airlines, British Airways og Air Canada.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Vancouver

Find de billigste fly til disse Vancouver-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Vancouver Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Vancouver

København (CPH) til Vancouver (8CA)

Fly til Vancouver ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Vancouver, hvor den gennemsnitlige pris er 5.619 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VANCOUVER FRA KØBENHAVNjuli7% billigereAt flyve fra København til Vancouver ​​koster i gennemsnit blot 5.205 kr. i juli
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VANCOUVER FRA KØBENHAVNdecember21% dyrereDet koster cirka 6.779 kr. at flyve til Vancouver ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VANCOUVER FRA KØBENHAVNdecember246% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Vancouver fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Vancouver?

Canada byder på mange smukke storbyer, og Vancouver er bestemt ingen undtagelse. Byen ligger på vestkysten tæt på den amerikanske grænse og Seattle. Juli og august er de bedste måneder at rejse med fly til Vancouver. Det er de varmeste og tørreste måneder. Generelt er det oplagt at rejse i perioden fra april til oktober. Vinteren er kold og våd, men er du til den slags vejr, kan du rejse med fly til Vancouver i for eksempel februar måned og opleve snefyldte bjerge, der gør sig godt til en skiferie.

783 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Vancouver. Dette fly er fra Edmonton og er 86% billigere end de fleste andre flyrejser til Vancouver. Hvis du vil finde den billigste pris til Vancouver fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er juli den billigste måned at flyve fra Danmark til Vancouver på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.205 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Vancouver i juli, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 5.411 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Vancouver 37 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Vancouver for 5.621 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Vancouver på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 4.077 kr. de sidste 72 timer.

Rejsende, som flyver til Vancouver, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Vancouver Intl (11 km fra Vancouver centrum), Lufthavn: Galiano Island Montagne Harbor (48 km fra Vancouver centrum), Lufthavn: Village Bay Miners Bay (48 km fra Vancouver centrum), Lufthavn: Saturna Island Lyall Harbour (54 km fra Vancouver centrum) eller Lufthavn: Ganges SPB (56 km fra Vancouver centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Vancouver Coal Harbour for 5.492 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Ja. For at komme til Kitsilano skal du booke et fly til Vancouver Coal Harbour, som ligger i Vancouver og er ca. 4,4 km fra Kitsilano.Gode tilbud på fly til Vancouver

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Vancouver fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
16. okt.
CPH16:30København Kastrup
31t. 20min.
1 stop
YVR23:50Vancouver Intl
6. nov.
YVR16:05Vancouver Intl
27t. 35min.
1 stop
CPH19:40København Kastrup
4.077 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. okt.
CPH16:30København Kastrup
31t. 20min.
1 stop
YVR23:50Vancouver Intl
6. nov.
YVR16:05Vancouver Intl
17t. 10min.
2 stop
CPH09:15København Kastrup
4.233 kr.
Find lignende
Icelandair
12. sep.
CPH10:10København Kastrup
12t. 50min.
1 stop
YVR23:00Vancouver Intl
8. okt.
YVR11:35Vancouver Intl
12t. 25min.
1 stop
CPH00:00København Kastrup
4.304 kr.
Find lignende
Lufthansa
15. sep.
CPH07:55København Kastrup
38t. 40min.
2 stop
YVR22:35Vancouver Intl
22. sep.
YVR09:20Vancouver Intl
34t. 15min.
2 stop
CPH19:35København Kastrup
4.382 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. sep.
CPH07:55København Kastrup
19t. 10min.
2 stop
YVR03:05Vancouver Intl
22. sep.
YVR14:00Vancouver Intl
31t. 15min.
1 stop
CPH21:15København Kastrup
4.389 kr.
Find lignende
Air France
14. sep.
CPH07:55København Kastrup
21t. 32min.
2 stop
YVR05:27Vancouver Intl
6. okt.
YVR09:27Vancouver Intl
21t. 13min.
2 stop
CPH06:40København Kastrup
4.716 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Vancouver

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Vancouver, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France og Icelandair
Flere flyselskaber
5. sep.
CPH15:05København Kastrup
36t. 50min.
2 stop
YVR03:55Vancouver Intl
2.532 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. sep.
CPH09:30København Kastrup
43t. 50min.
2 stop
YVR05:20Vancouver Intl
2.744 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. aug.
CPH09:30København Kastrup
55t. 10min.
3 stop
YVR16:40Vancouver Intl
2.900 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Vancouver?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Vancouver

Hvilke flyselskaber flyver til Vancouver?

På rejser til Vancouver fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Air Canada, Lufthansa, KLM eller British Airways. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Vancouver

Neden for finder du alle lufthavne i Vancouver samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Vancouver fra lufthavnen

Du kan rejse med SkyTrain direkte fra Vancouver Lufthavn til centrum. Den 16-stop korte tur tager ca. 26 min, og prisen på en enkeltbillet er ca. 9.20 CAD (ca. 46 DKK). Det er også muligt at tage en taxa med en lidt kortere rejsetid og en pris på ca. 28 CAD (ca. 139 DKK).


Populære fly til Vancouver

Find dine flybilletter til Vancouver blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Vancouver
Hurtigste flyvetid16t. 16min.
Laveste pris4.077 kr.
Fly fra Billund til Vancouver
Hurtigste flyvetid15t. 56min.
Laveste pris6.425 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Vancouver

Når først du er landet med dine billige flybilletter til Vancouver, kan du glæde dig over byens effektive infrastruktur. Du kan med fordel opleve en stor del af byen til fods i den kompakte bymidte. Derudover vil du få brug for byens hurtige busser samt SkyTrains og SeaBusses. TransLink står for de offentlige transportmidler og tilbyder eksempelvis et DayPass til ca. 10.25 CAD (ca. 51 DKK), der giver adgang til ubegrænset kørsel i et døgn.


Visumkrav for Vancouver

Danske statsborgere behøver ikke at søge om visum for at holde ferie i Vancouver. Du skal dog ansøge om en eTA-tilladelse inden indrejse via https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta/apply.html. Derudover gælder der specielle regler, hvis du rejser med børn under 18 år. Det er derfor en god idé at kontakte den canadiske ambassade inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Vancouver


De bedste oplevelser og seværdigheder i Vancouver

Du kan se frem til mange spændende seværdigheder i Vancouver. Byen er grøn med masser af parker, nærhed til Stillehavet og bjerge i baggrunden. Capilano Suspension Bridge er en lang hængebro og en af byens store attraktioner. En tur med svævebane til Grouse Mountain er også en stor oplevelse. På toppen venter masser af outdoor-oplevelser, hvad enten det er skiløb om vinteren eller trekking om sommeren.

Det er klogt at investere i en rejseforsikring, så du er dækket ved sygdom. En rejseforsikring kan skræddersys, så du opnår alle relevante dækninger, hvad enten det drejer sig om tyverisikring, bagagedækning eller lignende.

Du kan godt drikke vand fra hanen i Vancouver.

I Canada giver du typisk ca. 15-20 % i drikkepenge.

Robson Street og Alberni Street er byens populære indkøbsgader. Derudover er der gode indkøbsmuligheder i Pacific Centre.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Vancouver, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Vancouver, så du sparer tid og penge.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Vancouver med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Vancouver ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Vancouver og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.