Find billige flybilletter til Vancouver

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Vancouver (YVR)
lør.. 24.7.
lør.. 31.7.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Vancouver. De nuværende restriktioner til Vancouver er baseret på Canada rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Canada

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Vancouver

Find de billigste fly til disse Vancouver-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Lufthavn: Vancouver Intl

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Vancouver

København (CPH) til Lufthavn: Vancouver Intl (YVR)

Fly til Vancouver ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Vancouver Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.294 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VANCOUVER FRA KØBENHAVNnovember14% billigereAt flyve fra København til Vancouver ​​koster i gennemsnit blot 3.673 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VANCOUVER FRA KØBENHAVNjuli40% dyrereDet koster cirka 6.014 kr. at flyve til Vancouver ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VANCOUVER FRA KØBENHAVNjuli447% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Vancouver fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Vancouver?

Canada byder på mange smukke storbyer, og Vancouver er bestemt ingen undtagelse. Byen ligger på vestkysten tæt på den amerikanske grænse og Seattle. Juli og august er de bedste måneder at rejse med fly til Vancouver. Det er de varmeste og tørreste måneder. Generelt er det oplagt at rejse i perioden fra april til oktober. Vinteren er kold og våd, men er du til den slags vejr, kan du rejse med fly til Vancouver i for eksempel februar måned og opleve snefyldte bjerge, der gør sig godt til en skiferie.

Hvilket er det absolut billigste fly til Vancouver?

924 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Vancouver. Dette fly er fra Anchorage og er 86% billigere end de fleste andre flyrejser til Vancouver. Hvis du vil finde den billigste pris til Vancouver fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Vancouver?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Vancouver på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.673 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Vancouver i november, så bør du vente til oktober til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.862 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Vancouver?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Vancouver 51 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Vancouver for 4.295 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Vancouver på et hvert tidspunkt. Faktisk har vores brugere fundet fly helt ned til 3.225 kr. de sidste 72 timer.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Vancouver på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Vancouver er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.260 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Fly fra Danmark til Vancouver på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 4.696 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Vancouver?

Det billigste tidspunkt at flyve til Vancouver på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 4.281 kr.. Fly til Vancouver koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 5.597 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Vancouver?

Rejsende, som flyver til Vancouver, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Vancouver Intl (11 km fra Vancouver centrum), Lufthavn: Galiano Island Montagne Harbor (48 km fra Vancouver centrum), Lufthavn: Village Bay Miners Bay (48 km fra Vancouver centrum), Lufthavn: Saturna Island Lyall Harbour (54 km fra Vancouver centrum) eller Lufthavn: Abbotsford (61 km fra Vancouver centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Vancouver på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Vancouver Coal Harbour for 6.779 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Vancouver?

På nuværende tidspunkt inkluderer Canada rejserestriktioner rejser til Vancouver. Indrejserestriktioner

Canada har begrænset alle udenlandske statsborgeres indrejse. Rejsende, der ikke er canadiske statsborgere, fastboende eller personer, der er registreret i henhold til den indiske lov, må kun rejse ind i Canada til væsentlige formål. Personer, der rejser med turisme, sightseeing, fritidsaktiviteter, underholdning, sociale besøg eller religiøse arrangementer for øje, vil ikke få adgang. Canada har suspenderet alle flyvninger til og fra Storbritannien indtil den 6. januar. Udenlandske statsborgere, der er berettiget til at rejse til Canada, er umiddelbare/udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende, personer, der af Canadas sundhedsmyndighed har tilladelse til at rejse til Canada af medfølelse, midlertidigt udenlandske arbejdstagere, internationale studerende, personer, der er godkendt til at blive fastboende, transitpassagerer, medlemmer af de canadiske styrker, akkrediterede diplomater og deres nærmeste familiemedlemmer til at rejse til Canada, til deres nærmeste familie, til at rejse til Canada, til flyvende fra Canada, personer, der er godkendt af viceministeren for canadisk arv til at rejse til Canada med henblik på en international sportsbegivenhed, nære familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fastboende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere. Udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere og have en skriftlig tilladelse fra immigration, flygtninge og statsborgerskab i Canada (IRCC).

Indrejsekrav

Alle passagerer på fem år eller derover skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der er udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende uden negativ test vil ikke få lov til at gå ombord på deres fly. Rejsende fra et land, hvor PCR-test ikke er tilgængelige, skal rapportere til et udpeget folkesundhedsagentur i Canadas karantænefacilitet i den periode, hvor de har obligatorisk 14-dages karantæne. Forsinkelser i opnåelsen af prøvningsresultater finder ikke anvendelse. De, der er fritaget fra dette krav, omfatter børn, der ikke er fem år eller ældre, andre undtagelser omfatter et besætningsmedlem eller en person, der kun ønsker at rejse ind i Canada for at blive et sådant besætningsmedlem, udbydere af beredskabstjenester, tekniske stop — påfyldning af flybrændstof. Fra den 1. februar skal alle internationale passagerer, der flyver til Toronto Pearson lufthavn, udover den obligatoriske test før rejsende for rejsende, der ankommer til Canada med fly, tage en yderligere COVID-19-test ved ankomsten. Rejsende skal gennemgå en helbredsundersøgelse. Rejsende med symptomer på COVID-19 kan ikke komme om bord på deres fly. Der kræves ikke-medicinske ansigtsmasker eller ansigtsbeklædning ved alle flyvninger til og fra canadiske lufthavne og i lufthavnsterminaler. Enhver, der af helbredsmæssige årsager ikke kan bære ansigtsmaske, skal være i besiddelse af en lægeattest. Rejsende skal indsende deres oplysninger digitalt via Canadas CAN app før de går om bord på deres fly. Dette omfatter rejse- og kontaktoplysninger, karantæneplan og selvvurdering af COVID-19-symptomer. De skal have dokumentation for, at de har indsendt deres oplysninger digitalt. Rejsende skal have en karantæneplan i 14 dage, når de ankommer til Canada (herunder et passende karantænested, hvordan de kommer til deres bestemmelsessted, få dagligvarer og få adgang til de nødvendige ydelser og lægehjælp). Se Den canadiske regerings website for yderligere information. Udenlandske statsborgere, der rejser til Canada af en medfølende grund, skal have tilladelse fra det canadiske sundhedsagentur. Udenlandske statsborgere der rejser uden forudgående skriftlig godkendelse for en undtagelse fra en grænsebegrænsning, kan nægtes adgang til Canada.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 14-dages obligatorisk karantæne, dette inkluderer en obligatorisk forudbetalt 3 nat-reservation på et autoriseret hotel på egen regning (ca. 2.000 CAD) og tager en COVID-19-molekylær test ved ankomsten på egen regning. Mod slutningen af karantæneperioden skal rejsende tage en ny COVID-19 test. De bliver bedt om at blive i deres karantæne, indtil de får et negativt testresultat. Visse personer er fritaget for det obligatoriske karantænekrav, når de rejser ind i Canada med henblik på at udføre et væsentligt job eller en væsentlig funktion som fastsat i bekendtgørelsen i henhold til karantæneloven. Fritagelsen vil blive godkendt for hver indgang til Canada.

Transitregler

Før passagerer rejser, skal de i god tid i forvejen foretage deres rejsearrangementer til transit gennem Canada, foretage flyvninger og forbindelser så direkte som muligt for at begrænse deres kontakt i Canada. Flere indenrigsforbindelser kan ikke anses for hensigtsmæssige, de skal foretage forbindelser, der er så korte som muligt. Hvis deres forbindelsesflyvning er mere end 24 timer fra hinanden, skal de i karantæne (selvisolation) indtil deres næste flyvning. Passagerer i transit skal forblive i et sikkert transitområde i en canadisk lufthavn for at fuldføre deres forbindelse. Hvis de har brug for at forlade lufthavnen eller det sikre transitområde på grund af aflysning eller forsinkelse, bliver de underlagt obligatorisk karantæne indtil deres fly afgår, de skal overholde eventuelle retningslinjer fra lufthavnsmyndigheden og følge alle disse rejserestriktioner, og følge provinsielle og territoriale begrænsninger, afhængigt af hvor de passerer igennem.

Alle andre oplysninger

Kun Toronto Pearson (YYYZ), Montreal Pierre Elliott Trudeau (YUL), Calgary Internationale Lufthavn (YYC) og Vancouver Internationale Lufthavn (YVR) flyver med internationale fly. Indenrigsflyvninger samt flyvninger fra Saint-Pierre-et-Miquelon og kun fragtflyvninger forbliver fritaget.

Hvis du planlægger rejser til Vancouver nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Vancouver

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Vancouver fundet af momondos brugere for nylig
KLM
28. sep.
BLL02:00Billund
15t. 05min.
1 stop
YVR17:05Vancouver Intl
14. okt.
YVR09:35Vancouver Intl
12t. 45min.
1 stop
BLL22:20Billund
3.818 kr.
Find lignende
Air France
5. nov.
CPH02:10København Kastrup
14t. 10min.
1 stop
YVR16:20Vancouver Intl
7. nov.
YVR08:30Vancouver Intl
15t. 50min.
1 stop
CPH00:20København Kastrup
3.856 kr.
Find lignende
Delta
24. dec.
CPH01:10København Kastrup
14t. 10min.
1 stop
YVR15:20Vancouver Intl
7. jan.
YVR08:15Vancouver Intl
16t. 05min.
2 stop
CPH00:20København Kastrup
3.938 kr.
Find lignende
KLM
28. sep.
BLL02:00Billund
15t. 05min.
1 stop
YVR17:05Vancouver Intl
14. okt.
YVR10:00Vancouver Intl
18t. 50min.
2 stop
BLL04:50Billund
3.780 kr.
Find lignende
British Airways
22. dec.
CPH02:00København Kastrup
21t. 10min.
1 stop
YVR23:10Vancouver Intl
10. jan.
YVR16:10Vancouver Intl
12t. 55min.
1 stop
CPH05:05København Kastrup
4.070 kr.
Find lignende
British Airways
30. aug.
CPH03:00København Kastrup
20t. 35min.
1 stop
YVR23:35Vancouver Intl
16. sep.
YVR16:35Vancouver Intl
13t. 50min.
1 stop
CPH06:25København Kastrup
4.083 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Vancouver

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Vancouver, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
10. aug.
CPH02:00København Kastrup
18t. 30min.
1 stop
YVR20:30Vancouver Intl
4.676 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. aug.
CPH17:25København Kastrup
31t. 10min.
3 stop
YVR00:35Vancouver Intl
3.641 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. aug.
CPH10:35København Kastrup
33t. 00min.
2 stop
YVR19:35Vancouver Intl
4.152 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Vancouver?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Vancouver

Det er især de store velkendte flyselskaber, der tilbyder fly til Vancouver. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis rejse med udbydere som Finnair, American Airlines eller Air Canada. Det samme gælder for flyafgange fra Billund Lufthavn. Derfra kan du for eksempel rejse med Lufthansa, United Airlines eller Air France.

Hvem flyver direkte til Vancouver?

For nuværende er der ingen flybilletter til Vancouver med direkte fly. Til gengæld kan du flyve fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn eller Aalborg Lufthavn i Nørresundby med en eller flere mellemlandinger undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Vancouver?

Det er muligt at rejse til Vancouver på ca. 12 t og 30 min fra både Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn med et stop undervejs. Rejser du fra Aalborg, tager turen ca. 14 t og 20 min som det hurtigste.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Vancouver samt afstand til centrum

Du kan rejse med SkyTrain direkte fra Vancouver Lufthavn til centrum. Den 16-stop korte tur tager ca. 26 min, og prisen på en enkeltbillet er ca. 9.20 CAD (ca. 46 DKK). Det er også muligt at tage en taxa med en lidt kortere rejsetid og en pris på ca. 28 CAD (ca. 139 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Vancouver?

Når først du er landet med dine billige flybilletter til Vancouver, kan du glæde dig over byens effektive infrastruktur. Du kan med fordel opleve en stor del af byen til fods i den kompakte bymidte. Derudover vil du få brug for byens hurtige busser samt SkyTrains og SeaBusses. TransLink står for de offentlige transportmidler og tilbyder eksempelvis et DayPass til ca. 10.25 CAD (ca. 51 DKK), der giver adgang til ubegrænset kørsel i et døgn.


Kan man rejse til Vancouver uden pas eller visum?

Danske statsborgere behøver ikke at søge om visum for at holde ferie i Vancouver. Du skal dog ansøge om en eTA-tilladelse inden indrejse via https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta/apply.html. Derudover gælder der specielle regler, hvis du rejser med børn under 18 år. Det er derfor en god idé at kontakte den canadiske ambassade inden afrejse.


Tips og gode råd til Vancouver

Hvad skal man se i Vancouver?

Du kan se frem til mange spændende seværdigheder i Vancouver. Byen er grøn med masser af parker, nærhed til Stillehavet og bjerge i baggrunden. Capilano Suspension Bridge er en lang hængebro og en af byens store attraktioner. En tur med svævebane til Grouse Mountain er også en stor oplevelse. På toppen venter masser af outdoor-oplevelser, hvad enten det er skiløb om vinteren eller trekking om sommeren.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Vancouver Aquarium er en seværdighed børn i alle aldre vil nyde. En tur i hestevogn i Stanley Park er også værd at overveje sammen med en dagstur til Granville Island og den populære Water Park.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er klogt at investere i en rejseforsikring, så du er dækket ved sygdom. En rejseforsikring kan skræddersys, så du opnår alle relevante dækninger, hvad enten det drejer sig om tyverisikring, bagagedækning eller lignende.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Vancouver.

Giver man drikkepenge i Vancouver?

I Canada giver du typisk ca. 15-20 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Robson Street og Alberni Street er byens populære indkøbsgader. Derudover er der gode indkøbsmuligheder i Pacific Centre. (Priser checket: 14/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class