Find billige flybilletter til Key West

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Key West

Find de billigste fly til disse Key West-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Key West

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Key West

København (CPH) til Key West (EYW)

Fly til Key West ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Key West Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.889 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KEY WEST FRA KØBENHAVNnovember17% billigereAt flyve fra København til Key West ​​koster i gennemsnit blot 3.706 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KEY WEST FRA KØBENHAVNjuli63% dyrereDet koster cirka 7.291 kr. at flyve til Key West ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KEY WEST FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Key West fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Key West?

USA har noget for enhver smag, hvad enten du er til storbyferie, badeferie eller en kombination. Når du rejser med fly til Key West, er det især det skønne vejr og de lækre strande, der lokker, men byen i sig selv er også attraktiv. Det er populært at rejse med fly til Key West i byens tørre sæson, der går fra december til marts. Perioden fra marts til juni er især populær blandt amerikanere, da det er måneder, hvor der normalt er skyfrit. Fra april til november falder der en del regn, men ofte er det hurtige byger, hvorefter solen skinner i timevis. Den våde sæson giver ofte anledning til billige flybilletter til Key West.

Den billigste måned at flyve til Key West fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.706 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Key West i november, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.819 kr..

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Key West fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 4.095 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Key West for omkring 5.201 kr..

Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Key West i januar, hvor I kan besøge Big Cypress National Preserve og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.Hvilke flyselskaber flyver til Key West?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Key West

Hvilke flyselskaber flyver til Key West?

På rejser til Key West fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: British Airways, American Airlines, Air France eller KLM. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

American Airlines-fly til Key West

27 American Airlines-fly flyver til Key West i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Charlotte Douglas til Key West, der er den mest populære rute, som American Airlines har til Key West. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste American Airlines-fly til Key West, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 3.964 kr. og afgik fra København Kastrup. American Airlines er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,1/10 af 734 af vores brugere.

British Airways-fly til Key West

Flytilbud med British Airways til Key West begynder fra 3.360 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med British Airways oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Miami er det mest populære afgangssted med British Airways til Key West, så generelt er der større tilgængelighed. British Airways har fået en bedømmelse på 6,7/10 i 356 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Key West

Neden for finder du alle lufthavne i Key West samt deres afstand til centrum

Langt de fleste fly til Key West lander først i Miami eller Atlanta, hvorefter du flyver det sidste stykke indenrigs til Key West Lufthavn. Derfra kører der busser fra Key West Transit til centrum. Du kan vælge imellem blå, grøn eller lilla linje til en billetpris af ca. 2 USD (ca. 14 DKK).


Hvordan rejser jeg rundt i Key West

Du kommer nemmest rundt i centrum til fods. Det er også oplagt at benytte byens gratis bus kaldet Duval Loop, der runder 16 stoppesteder i midtbyen. Der findes også mange cykeludlejere på øen, hvor prisen for en uges leje er ca. 50 USD (ca. 335 DKK).


Visumkrav for Key West

Som dansk statsborger kan du rejse visumfrit i op til 90 dage. Du skal huske at søge om en ESTA-tilladelse inden afrejse, hvilket kan gøres online. Ved ankomst skal du desuden vise pas samt en gyldig returbillet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Key West


De bedste oplevelser og seværdigheder i Key West

Der er mange seværdigheder i vente, når du lander med fly i Key West. Vartegnet kaldet Southernmost Point er en gratis attraktion i form af en bøje, der markerer USA’s sydligste punkt på fastlandet. Udsigten til Den Mexicanske Golf ved Mallory Square er fantastisk ved solnedgang. Forfatteren Ernest Hemingways hus er også værd at besøge.

Du bør investere i en rejseforsikring, så du er dækket ved eventuel sygdom. Det er muligt at skræddersy forsikringen, så den stemmer overens med dine specifikke ønsker. For eksempel kan du vælge tillægsdækninger som bagagedækning og tyveriforsikring.

Vand fra hanen er drikkeligt i USA.

I USA giver du typisk ca. 15-20 % i drikkepenge.

Duval Street er byens hovedindkøbsgade. Clinton Square Market er også et attraktivt sted at handle.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Key West.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Key West, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Key West.

Prisagenter på fly til Key West er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.