Find billige flybilletter til Key West

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Key West (EYW)
tir.. 18.5.
tir.. 25.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Key West. De nuværende restriktioner til Key West er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Key West

Find de billigste fly til disse Key West-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Key West

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Key West

København (CPH) til Key West (EYW)

Fly til Key West ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Key West, hvor den gennemsnitlige pris er 3.391 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KEY WEST FRA KØBENHAVNnovember26% billigereAt flyve fra København til Key West ​​koster i gennemsnit blot 2.515 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KEY WEST FRA KØBENHAVNjuli78% dyrereDet koster cirka 6.047 kr. at flyve til Key West ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KEY WEST FRA KØBENHAVNfebruar598% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Key West fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Key West?

USA har noget for enhver smag, hvad enten du er til storbyferie, badeferie eller en kombination. Når du rejser med fly til Key West, er det især det skønne vejr og de lækre strande, der lokker, men byen i sig selv er også attraktiv. Det er populært at rejse med fly til Key West i byens tørre sæson, der går fra december til marts. Perioden fra marts til juni er især populær blandt amerikanere, da det er måneder, hvor der normalt er skyfrit. Fra april til november falder der en del regn, men ofte er det hurtige byger, hvorefter solen skinner i timevis. Den våde sæson giver ofte anledning til billige flybilletter til Key West.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Key West?

Den billigste måned at flyve til Key West fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.515 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Key West i november, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.546 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Key West på?

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til Key West fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 2.789 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Key West for omkring 3.656 kr..

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Key West?

Hvis du godt kan lide at vandre, og du er på udkig efter en mere familievenlig dag i det fri, kan du passende planlægge en rejse til Key West i januar, hvor I kan besøge Bayfront Park og nyde godt af alt det, som parken har at byde på.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Key West?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Key West. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Key West nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Hvilke flyselskaber flyver til Key West?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Key West

Det er især de store klassiske flyselskaber, der tilbyder flybilletter til Key West. Fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn kan du eksempelvis flyve med American Airlines, KLM og Air France. De klassiske selskaber har som regel check-in bagage, frit sædevalg og forplejning ombord inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Key West?

For nuværende er der ingen flyselskaber, der tilbyder direkte fly til Key West fra danske lufthavne. I stedet finder du mange flyafgange med mellemlandinger undervejs. Som regel er der minimum to mellemlandinger på turen.

Hvor lang tid tager det at flyve til Key West?

Vælger du en flyafgang fra eksempelvis Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn, tager den hurtigste rejse ca. 16 t med to stop undervejs på rejsen.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Key West samt afstand til centrum

Langt de fleste fly til Key West lander først i Miami eller Atlanta, hvorefter du flyver det sidste stykke indenrigs til Key West Lufthavn. Derfra kører der busser fra Key West Transit til centrum. Du kan vælge imellem blå, grøn eller lilla linje til en billetpris af ca. 2 USD (ca. 14 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Key West?

Du kommer nemmest rundt i centrum til fods. Det er også oplagt at benytte byens gratis bus kaldet Duval Loop, der runder 16 stoppesteder i midtbyen. Der findes også mange cykeludlejere på øen, hvor prisen for en uges leje er ca. 50 USD (ca. 335 DKK).


Kan man rejse til Key West uden pas eller visum?

Som dansk statsborger kan du rejse visumfrit i op til 90 dage. Du skal huske at søge om en ESTA-tilladelse inden afrejse, hvilket kan gøres online. Ved ankomst skal du desuden vise pas samt en gyldig returbillet.


Tips og gode råd til Key West

Hvad skal man se i Key West?

Der er mange seværdigheder i vente, når du lander med fly i Key West. Vartegnet kaldet Southernmost Point er en gratis attraktion i form af en bøje, der markerer USA’s sydligste punkt på fastlandet. Udsigten til Den Mexicanske Golf ved Mallory Square er fantastisk ved solnedgang. Forfatteren Ernest Hemingways hus er også værd at besøge.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Nyd en ferie med børn i paradiset Key West. Snorkling ved Florida Keys Reef er et sikkert hit grundet det smukke koralrev. Key West Butterfly Conservatory med hundredvis af sommerfugle og vandfald er altid populær blandt børn.

Skal man købe rejseforsikring?

Du bør investere i en rejseforsikring, så du er dækket ved eventuel sygdom. Det er muligt at skræddersy forsikringen, så den stemmer overens med dine specifikke ønsker. For eksempel kan du vælge tillægsdækninger som bagagedækning og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er drikkeligt i USA.

Giver man drikkepenge i Key West?

I USA giver du typisk ca. 15-20 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Duval Street er byens hovedindkøbsgade. Clinton Square Market er også et attraktivt sted at handle. (Priser checket: 28/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class