Find billige fly til Key West

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Key West

Få indsigter om din flyrejse til Key West, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Key West på?

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Key West?


De billigste fly til lufthavne i nærheden af Key West

Find de billigste fly til disse Key West-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Key West

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Key West

København (CPH) til Key West (EYW)

Fly til Key West ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Key West Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.826 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KEY WEST FRA KØBENHAVNnovember15% billigereAt flyve fra København til Key West ​​koster i gennemsnit blot 3.790 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KEY WEST FRA KØBENHAVNdecember86% dyrereDet koster cirka 8.271 kr. at flyve til Key West ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KEY WEST FRA KØBENHAVNjuli392% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Key West fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Key West

USA har noget for enhver smag, hvad enten du er til storbyferie, badeferie eller en kombination. Når du rejser med fly til Key West, er det især det skønne vejr og de lækre strande, der lokker, men byen i sig selv er også attraktiv. Det er populært at rejse med fly til Key West i byens tørre sæson, der går fra december til marts. Perioden fra marts til juni er især populær blandt amerikanere, da det er måneder, hvor der normalt er skyfrit. Fra april til november falder der en del regn, men ofte er det hurtige byger, hvorefter solen skinner i timevis. Den våde sæson giver ofte anledning til billige flybilletter til Key West.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Key West?

Den billigste måned at flyve til Key West fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.790 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Key West i november, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.953 kr..

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Key West Intl Lufthavn?

Priser for fly til Key West Intl Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Key West Intl Lufthavn?

Fra september 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Key West Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Key West Intl Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Key West Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Key West Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Key West Intl Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Key West Intl Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Key West?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Key West

Hvilke flyselskaber flyver til Key West?

KLM-fly til Key West

5 KLM-fly flyver til Key West i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Atlanta Hartsfield Jackson til Key West, der er den mest populære rute, som KLM har til Key West. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Key West, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 3.431 kr. og afgik fra København Kastrup. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,5/10 af 355 af vores brugere.

American Airlines-fly til Key West

Flytilbud med American Airlines til Key West begynder fra 3.359 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra København Kastrup. I en normal uge er flypriserne med American Airlines oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Charlotte Douglas er det mest populære afgangssted med American Airlines til Key West, så generelt er der større tilgængelighed. American Airlines har fået en bedømmelse på 7,1/10 i 2.890 anmeldelser.


Hvordan rejser jeg rundt i Key West

Du kommer nemmest rundt i centrum til fods. Det er også oplagt at benytte byens gratis bus kaldet Duval Loop, der runder 16 stoppesteder i midtbyen. Der findes også mange cykeludlejere på øen, hvor prisen for en uges leje er ca. 50 USD (ca. 335 DKK).


Visumkrav for Key West

Som dansk statsborger kan du rejse visumfrit i op til 90 dage. Du skal huske at søge om en ESTA-tilladelse inden afrejse, hvilket kan gøres online. Ved ankomst skal du desuden vise pas samt en gyldig returbillet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Key West


De bedste oplevelser og seværdigheder i Key West

Hvad skal man se i Key West?

Der er mange seværdigheder i vente, når du lander med fly i Key West. Vartegnet kaldet Southernmost Point er en gratis attraktion i form af en bøje, der markerer USA’s sydligste punkt på fastlandet. Udsigten til Den Mexicanske Golf ved Mallory Square er fantastisk ved solnedgang. Forfatteren Ernest Hemingways hus er også værd at besøge.

Skal man købe rejseforsikring?

Du bør investere i en rejseforsikring, så du er dækket ved eventuel sygdom. Det er muligt at skræddersy forsikringen, så den stemmer overens med dine specifikke ønsker. For eksempel kan du vælge tillægsdækninger som bagagedækning og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er drikkeligt i USA.

Giver man drikkepenge i Key West?

I USA giver du typisk ca. 15-20 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Duval Street er byens hovedindkøbsgade. Clinton Square Market er også et attraktivt sted at handle.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Key West?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Key West.

Kan jeg finde fly til Key West med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Key West, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Key West?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Key West.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Key West lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Key West er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Key West på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.