Billeje i Key West, Florida

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Key West, Florida

Key West, FL, USA
10. dec. — 17. dec.
Key West, FL, USA
søn. 10.12
Middag
søn. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Information om og trends inden for biludlejning i Key West

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Key West

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Key West?

De billigste udlejningsbiler i Key West kan normalt findes gennem Thrifty. Når du booker hos Thrifty, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 263 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Key West er 358 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Key West har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Key West, med 2 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Key West?

Når vores brugere lejer bil in Key West, vælger de fleste en Kia Rio til 474 kr./dag i gennemsnit. Den næstmest populære bil at leje er en Ford Mustang Convertible til i gennemsnit 776 kr./dag. Vores brugere har fundet udlejning af Kia Rio in Key West for helt ned til 236 kr./dag og udlejning af Ford Mustang Convertible for helt ned til 395 kr./dag.

Vigtige oplysninger om billeje i Key West

Hvis du er frisk på noget ø-tid, er Key West det ideelle sted at snorkle og dykke på strande som Smathers Beach og Higgs Beach. Andre seværdigheder omfatter Key West Butterfly & Nature Conservatory, Mallory Square og Dry Tortugas Nationalpark, som alle er let tilgængelige med Biludlejning i Key West. De ovennævnte seværdigheder ligger i nærheden af Key West Airport, hvilket gør billig billeje i Key West til det mest velegnede valg. Hvis du er sammen med venner eller familie, vil en passagervogn leje være ideelt til at udforske området. Den større vej, Overseas Highway, er en du kan bruge til en top-down tur til andre forbundne byer som Miami. Du vil sætte pris på de rigelige parkeringsmuligheder på den afmålte og ikke-afmålte gade- og byejede parkeringsplads. De er prisbillige, sikre, og de fleste tilbyder 24/7 tjenester. Uanset om du ankommer til Key West med fly eller krydstogtskib, er der omkring ni biludlejningssteder i Key West, som du kan få adgang til i en god tid.

Er det under et besøg værd at leje en bil, mens man besøger Key West?

Du vil nemt finde parkering takket være de hundredvis af parkeringspladser og garager, der er til rådighed. Når du overvejer at leje bil i Key West, skal du huske på, at Key West-trafikken kan være uforudsigelig. Ud over den lejlighedsvise vejvedligeholdelse og ulykker, der kan få dig til at køre på vejen i et par timer, er den daglige trafik mild. Når det er muligt, skal DU undgå VEJEN MM 112,5 og i stedet vælge at køre bil udlejning i Key West på North Roosevelt Blvd for en jævn kørsel. Du kan også planlægge en rejse med en Economy-Biludlejning til nærliggende byer som Marathon Shores for kajaksejlads og jetski på vandet. Øen er ekstremt gående på grund af de tætte, kompakte steder som Ernest Hemingway Home og Museum på Whitehead Street. Key West Biludlejning er en bekvem måde at køre på tværs af øens hjerteslag, Duval Street, hvor der findes masser af butikker, restauranter og pubber som Green Parrot til afslapning. Ripley's Believe it or Not Oddmitorium er et sted, du ikke må gå glip af, og heldigvis er det også lige op ad Duval Street. Udlejningsbiler i Key West gør det værd at køre på kørebanen på grund af de naturlige attraktioner undervejs, såsom solnedgange på Mallory Square og udsigt over Atlanterhavskysten fra Martello Tower.

Hvilke forskellige færdselslove skal jeg være opmærksom på, når jeg kører i Key West?

Når du kører på øen, er det vigtigt at bemærke nogle få færdselsregler. Du skal f.eks. overholde forskellige hastighedsgrænser for land-, bolig- og byveje. Undgå at kløe på alle veje, herunder vinke eller sms'er, mens du er på farten. Under kørslen er det vigtigt at tillade fri bevægelighed for både bilister og fodgængere, da det er ulovligt at forårsage forhindringer eller forsinkelser. Bemærk også grænseværdien for kørsel under påvirkning af alkohol. Selv første gang DUI-sager kan tiltrække strenge straffe som en licenssuspension, så kør sikkert. For at holde dig opdateret med færdselsloven skal du kontrollere Key Wests afdeling for motorkøretøjer for eventuelle nylige lovændringer.

Skal jeg have en særlig kørekort eller tilladelse til at køre en lejet bil i Key West, hvis jeg besøger et andet land?

Key West hædrer udenlandske kørekort til billeje, herunder luksusbilleje i Key West, forudsat at du ledsager din med en International Driver's Permit. Derudover kan du ansøge om en permanent kørekort, hvis du ønsker at være bosiddende i Key West. Du skal bruge identifikationspapirer som f.eks. dit pas og bevis for ophold, f.eks. regninger for elforbrug eller en fysisk adresse. Den lokale kørekortansøger skal fremlægge et originalt bevis på identitet som en studerende eller et militært id-kort, et aktuelt billede, mindst to beviser for ophold, et CPR-nummer, hvis du har et, og et certifikat for statsborgerskab.


Find billig billeje i Key West, Florida

Find den lejebil i Key West, der passer til dine behov

Mellemstor cars

214 kr. - 1.194 kr.

Alle biltyper

214 kr. - 1.007 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor car bil i Key West, USA er 457 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor car bil i Key West, USA er i januar. Prisen er 54% lavere end resten af året og ligger på kun 214 kr. pr. dag. Leje af mellemstor car er normalt 3% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Key West. I Key West kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Key West, USA er 266 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Key West, USA er i januar. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 214 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 44% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Key West. I Key West kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.


Biludlejningsfirmaer i Key West

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Key West, Florida

Avis

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,6

Samlet

7,6

Afhentning/aflevering

7,3

Value

7,5

Thrifty

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,7

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,6

Value

7,4

Alamo

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,7

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

6,8

Value

7,5

Budget

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,5

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,0

Enterprise Rent-A-Car

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,1

Comfort

7,5

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,5

Hertz

1 kontor
Oversigt

Rengøring

6,8

Comfort

6,7

Samlet

6,2

Afhentning/aflevering

5,9

Value

6,1

Dollar

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,4

Comfort

6,9

Samlet

5,5

Afhentning/aflevering

5,5

Value

6,0

Ace

1 kontor

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Key West

Herunder vises de mest populære hoteller i Key West

Kørsel i lejebil i Key West – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Key West, så du er klar til næste rejse.

Er der et afbestillingsgebyr på min Key West, Florida biludlejning?

Største delen af de biludlejningsvirksomheder, som vi er partnere med, i Key West opkræver ikke afbestillingsgebyr. Det betyder at hvis dine planer pludselig skulle ændre sig, er der mange biludlejningsvirksomheder i Key West så som Budget, Enterprise Rent-A-Car og Hertz der tilbyder gratis afbestilling, baseret på hvornår du har bestilt.

Hvad er den bedste type bil at leje i Key West i januar måned?

Den bedste måde at nyde seværdighederne i Key West på i januar måned er i en cabriolet. Der er det mindre sandsynligt at du løber ind i perioder med nedbør eller koldt vejr, da Key West har en gennemsnitstemperatur på 22 °C gennemsnitlig nedbør på 38 mm i januar måned. Leje af en Cabriolet i Key West koster 326 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Key West, Florida?

Når du lejer en bil i Key West, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 40 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Key West er henholdsvis 120 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Key West.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Nissan Pathfinder in Key West?

Hvordan er vejret i Key West, FL i december?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Key West i december måned, bør forvente temperaturer på omkring 22 °C og ca. 56 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Key West om vejret i resten af Florida?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Key West til et roadtrip til de omkringliggende områder i december måned, er det vigtigt at vide, at resten af Florida normalt har en temperatur på 17 °C, og at du kan forvente 64,9 mm nedbør.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Key West?

Priser for biler i Key West opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Key West?

Antallet af udbydere for biler i Key West er 15 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Key West?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Key West. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Key West?

Alle førere, der lejer en bil i Key West, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Key West?

Hvis du booker billeje i Key West via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Key West?

momondo giver dig mulighed for at finde det bedste tilbud på billeje i Key West ved at give dig nyttige filtre, så du kan indskrænke din søgning. Du kan bl.a. filtrere efter pris, karrosseritype, udlejningsbureau og specifikke regler, du gerne vil have.

Viser momondo tilbud på billeje i Key West med gratis afbestilling?

Ja, uanset om det er for biler i Key West eller andetsteds, kan du med momondo filtrere specifikt for at se resultater med gratis afbestilling.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Key West på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Key West.

Kan jeg finde billeje i Key West, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Du kan specifikt filtrere for at se billeje med øget rengøring i Key West på momondo.

Kan jeg søge efter billeje i Key West med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Key West på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Key West på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.