Indsigter
De seneste tilbud
Sammenligning af køretøjer
Register over bureauer
FAQ

Billeje i Boston, Massachusetts

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Boston, Massachusetts

Boston, MA, USA
26. mar. — 2. apr.
Boston, MA, USA
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Information om og trends inden for biludlejning i Boston

Brugbare informationer til at hjælpe dig med at booke den perfekte lejebil i Boston

Hvad er det billigste biludlejningsfirma i Boston?

De billigste udlejningsbiler i Boston kan normalt findes gennem Europcar. Når du booker hos Europcar, kan du være heldig at finde priser på billeje på helt ned til 209 kr./dag. Gennemsnitsprisen på billeje i Boston er 231 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma i Boston har flest lokationer?

Enterprise Rent-A-Car har flest lokationer af alle biludlejningsfirmaer i Boston, med 14 lokationer.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Boston?

Til gennemsnitligt 689 kr./dag (og helt ned til 498 kr./dag) er udlejning af en Nissan Pathfinder in Boston det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Toyota RAV4 in Boston for 517 kr./dag i gennemsnit (262 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Bedste tilbud på lejebiler i Boston, Massachusetts

Find gode tilbud på et stort udvalg af populære biltyper til leje i Boston, Massachusetts
Economy283 kr./dag
Lille mellemklasse273 kr./dag
Stor mellemklasse275 kr./dag
Standard308 kr./dag
Stor310 kr./dag
Lille varevogn476 kr./dag
Stor SUV417 kr./dag
Luksus361 kr./dag
Mellemstor SUV355 kr./dag
Standard SUV382 kr./dag
De bedste priser fundet af momondos brugere de seneste 48 timer.

Vigtige oplysninger om billeje i Boston

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Boston?

Afstandene i USA er store, og mange turister nyder en road trip “over there”. I Amerika er billeje en af de klassiske ting at gøre, da priserne generelt er billige og mulighederne mange. Når du overvejer billeje i Boston, skal du blot være opmærksom på, at de fleste udlejningsfirmaer har en aldersgrænse for leje af bil. Hvis du foretager biludlejning i Boston med eksempelvis Avis, skal du være minimum 21 år for at kunne gøre brug af en lejebil. Derudover skal chauffører mellem 21-24 år betale et ekstra dagsgebyr på ca. 27 USD (ca. 179 DKK). Billeje i Boston gennem Hertz kræver til sammenligning, at du er fyldt 20 år. Samtidig forlanger selskabet, at du har haft kørekort i mindst et år. Gør du brug af en udlejningsbil fra Alamo, er mindstealderen 21 år. Du skal derudover have haft kørekort i mindst to år. Der gælder lignende regler hos de andre udlejningsfirmaer som Budget, Sixt, Europcar og Dollar. Lej bil i Boston og nyd byen og oplandet med masser af frihed!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

I USA har alle 50 stater deres egne individuelle trafikreglementer, men der er mange ligheder blandt staterne. I byområder i staten Massachusetts, hvor Boston ligger, må du køre maks. 20 mph (ca. 32 km/t) mens du må køre maks. 65 mph (ca. 105 km/t) på motorveje. Fartgrænserne i USA er generelt lidt lavere end mange steder i Europa, men til gengæld er promillegrænsen højere end i eksempelvis Danmark. I hele USA er den på 0,8, men er du under 21 år, så er promillegrænsen på 0,0. Det er ikke et krav, at du skal køre med lyset tændt på din lejebil, da lygtetændingsloven i stedet gælder motorcykler. Du skal være opmærksom på vejafgifter, når du nyder billeje i Boston. Der skal betales afgift ved Massachusetts Turnpike, og desuden skal der betales på visse broer og tunneller, hvor prisen er på ca. 3,50 USD (ca. 23 DKK).

Parkering

Der er meget få steder i Boston, hvor du kan parkere langs gaden, da mange af den type p-pladser ofte er forbeholdt de lokale beboere. Der findes dog muligheder for timeparkering omkring Back Bay og Seaport District, hvor prisen er ca. 4 USD (ca. 27 DKK) i timen. Et billigere alternativ i den lange ende er at booke en garage. Parking garages er populære i USA, da din udlejningsbil kan holde i tørvejr, og du slipper for at skulle holde øje med tiden i frygt for at få en bøde. Boston Common Garage og Theater District Garage er to af de oplagte steder at parkere, hvor prisen er maksimum ca. 32 USD (ca. 213 DKK) pr. døgn.

Udflugtsmål i og omkring Boston

Billeje i Boston giver dig mulighed for at køre omkring på dagsture. Du skal blot slå din GPS til og overveje en lejebil med fri kilometer. Om sommeren er det oplagt at køre til Good Harbor Beach, hvor hele familien kan nyde en stranddag med picnic. Glendale Falls med de smukke vandfald er også værd at køre efter. Husk at tilvælge barnestol, hvis der er mindreårige med i bilen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Har du økonomisk råderum til det, så kan du ofte nøjes med en standardforsikring, som følger med, når du foretager biludlejning i Boston. Men du har også mulighed for at betale ekstra, så din selvrisiko kommer i nul. Vil du være endnu bedre dækket, kan du vælge tillægsdækninger på hjul, ruder, tag og andet udstyr.

Kan man bruge sit danske kørekort i Boston, eller skal man have et internationalt?

Du skal bruge et internationalt kørekort på rejser til USA. Det kan fås hos Borgerservice for ca. 25 DKK. Du skal medbringe dit danske kørekort, som også skal medbringes på rejsen, samt et pasfoto.

Hvor i Boston kan man hente og aflevere sin lejebil?

Det er især i Boston Lufthavn. Dollar, Avis og Alamo har også kontorer i centrum.


Find billig billeje i Boston, Massachusetts

Find den lejebil i Boston, der passer til dine behov

Lille biler

332 kr. - 906 kr.

Alle biltyper

434 kr. - 708 kr.

Den gennemsnitlige pris for leje af en lille bil bil i Boston, USA er 449 kr. Det billigste tidspunkt at leje en lille bil bil i Boston, USA er i maj. Prisen er 27% lavere end resten af året og ligger på kun 332 kr. pr. dag. Leje af lille bil er normalt 17% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Boston. I Boston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for lille bil i Boston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en mellemstor bil bil i Boston, USA er 515 kr. Det billigste tidspunkt at leje en mellemstor bil bil i Boston, USA er i marts. Prisen er 28% lavere end resten af året og ligger på kun 371 kr. pr. dag. Leje af mellemstor bil er normalt 5% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Boston. I Boston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for mellemstor bil i Boston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en stor bil bil i Boston, USA er 601 kr. Det billigste tidspunkt at leje en stor bil bil i Boston, USA er i maj. Prisen er 41% lavere end resten af året og ligger på kun 355 kr. pr. dag. Leje af stor bil er normalt 10% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Boston. I Boston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for stor bil i Boston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en SUV bil i Boston, USA er 545 kr. Det billigste tidspunkt at leje en SUV bil i Boston, USA er i april. Prisen er 35% lavere end resten af året og ligger på kun 358 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 1% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Boston. I Boston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Boston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en varevogn bil i Boston, USA er 496 kr. Det billigste tidspunkt at leje en varevogn bil i Boston, USA er i marts. Prisen er 24% lavere end resten af året og ligger på kun 621 kr. pr. dag. Leje af varevogn er normalt 9% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Boston. I Boston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for varevogn i Boston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en luksus bil bil i Boston, USA er 401 kr. Det billigste tidspunkt at leje en luksus bil bil i Boston, USA er i december. Prisen er 6% lavere end resten af året og ligger på kun 377 kr. pr. dag. Leje af luksus bil er normalt 27% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Boston. I Boston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for luksus bil i Boston.

Den gennemsnitlige pris for leje af en cabriolet bil i Boston, USA er 470 kr. Det billigste tidspunkt at leje en cabriolet bil i Boston, USA er i september. Prisen er 19% lavere end resten af året og ligger på kun 561 kr. pr. dag. Leje af cabriolet er normalt 14% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Boston. I Boston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil.

Renault Clio
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer

283 kr./dag

27 mar. - 1 apr.
Renault Clio

Biludlejningsfirmaer i Boston

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Boston, Massachusetts

Kyte

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

National

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,9

Comfort

8,9

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,4

Value

8,3

Alamo

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,8

Comfort

8,8

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,6

Value

8,2

Enterprise Rent-A-Car

14 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,3

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

8,0

Value

7,7

Advantage

1 kontor
Oversigt

Rengøring

7,7

Comfort

7,8

Samlet

7,4

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,8

Sixt

3 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,5

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,7

Value

6,7

Hertz

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,5

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,8

Value

6,7

Budget

6,7
Okay
1 anmeldelse7 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,4

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,5

Value

6,8

Hurtige fakta om biludlejning i Boston

Få overblik over gode tilbud på lejebiler, populære biludlejningsfirmaer og de bedste biltyper til dit besøg i Boston

Det mest populære bureau

Dollar

Populære biltyper

SUV, Intermediate, Premium

Billigste lejebil

301 kr.

Den mest populære model

Nissan Pathfinder
Det mest populære biludlejningsbureau i Boston, der er fundet på momondo i denne måned, er Dollar. Andre populære byer for biludlejningsbureauer er Sixt og Thrifty
Følgende biltyper er blevet tilbudt hos biludlejningsfirmaer i Boston i de seneste 72 timer: SUV, Intermediate, Premium.
Den laveste pris for en lejebil i Boston er 301 kr./dag. I dette område kan du forvente gennemsnitspriser fra 507 kr./dag.
Den mest populære bilmodel at leje i Boston i de seneste 7 dage er Nissan Pathfinder. Vores brugere foretrækker også Toyota RAV4 som alternativ.

Lej en bil i nærheden af et af disse populære hoteller i Boston

Herunder vises de mest populære hoteller i Boston
Hilton Boston Park Plaza

Hilton Boston Park Plaza

50 Park Plaza, Boston, MA, United States

1,4 km fra centrum

Boston Omni Parker House Hotel

Boston Omni Parker House Hotel

60 School Street, Boston, MA, United States

0,4 km fra centrum

Omni Boston Hotel at the Seaport

Omni Boston Hotel at the Seaport

450 Summer Street, Boston, MA, United States

2,0 km fra centrum

Hilton Boston Logan Airport

Hilton Boston Logan Airport

1 Hotel Drive, Boston, MA, United States

3,0 km fra centrum

The Godfrey Hotel Boston

The Godfrey Hotel Boston

505 Washington Street, Boston, MA, United States

0,8 km fra centrum

citizenM Boston North Station

citizenM Boston North Station

80-120 Causeway Street, Boston, MA, United States

0,5 km fra centrum

The Revolution Hotel

The Revolution Hotel

40 Berkeley Street, Boston, MA, United States

1,9 km fra centrum

Revere Hotel Boston Common

Revere Hotel Boston Common

200 Stuart Street, Boston, MA, United States

1,3 km fra centrum

Seaport Hotel Boston

Seaport Hotel Boston

1 Seaport Lane, Boston, MA, United States

2,0 km fra centrum

Club Quarters Hotel Faneuil Hall, Boston

Club Quarters Hotel Faneuil Hall, Boston

161 Devonshire Street, Boston, MA, United States

0,5 km fra centrum

InterContinental Boston

InterContinental Boston

510 Atlantic Avenue, Boston, MA, United States

0,9 km fra centrum

Hyatt Regency Boston Harbor

Hyatt Regency Boston Harbor

101 Harborside Drive, Boston, MA, United States

2,6 km fra centrum

Fairmont Copley Plaza Boston

Fairmont Copley Plaza Boston

138 Saint James Avenue, Boston, MA, United States

1,9 km fra centrum

The Westin Boston Seaport District

The Westin Boston Seaport District

425 Summer Street, Boston, MA, United States

2,1 km fra centrum

Battery Wharf Hotel, Boston Waterfront

Battery Wharf Hotel, Boston Waterfront

3 Battery Wharf, Boston, MA, United States

0,9 km fra centrum

The Colonnade Hotel

The Colonnade Hotel

120 Huntington Avenue, Boston, MA, United States

2,5 km fra centrum

The Dagny Boston

The Dagny Boston

89 Broad Street, Boston, MA, United States

0,6 km fra centrum

The Bostonian Boston

The Bostonian Boston

26 North Street, Boston, MA, United States

0,2 km fra centrum


Kørsel i lejebil i Boston – Ofte stillede spørgsmål

Lær alt, hvad der er at vide, om billeje i Boston, så du er klar til næste rejse.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Boston, Massachusetts i april?

For en weekend i april er de bedste biludlejningstilbud i Boston fra omkring 266 kr.-426 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 0 kr.-0 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Boston, Massachusetts biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Boston har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Alamo, Enterprise Rent-A-Car og Budget er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Boston, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Boston i april måned?

På rejser til Boston i april måned, anbefaler vi at leje en bil i økonomiklassen for at være bedst mulig forberedt på vejr- og vejforhold. En økonomibil kan håndtere både våde og tørre vejrforhold, som ofte opleves i Boston i april måned, når temperaturer er på omkring 15 °C og der er 85 mm nedbør i gennemsnit. Leje af en Economy i Boston koster 519 kr./dag i gennemsnit.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Boston, Massachusetts?

Rejsende, som lejer en bil i Boston, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Boston ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en Toyota RAV4 in Boston?

Hvordan er vejret i Boston, MA i marts?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Boston i marts måned, bør forvente temperaturer på omkring 3 °C og ca. 101 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Minder vejret i Boston om vejret i resten af Massachusetts?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Boston og rundt i Massachusetts eller til de omkringliggende områder i marts måned, kan forvente temperaturer på omkring 3 °C og ca. 108,3 mm regn i løbet af hele måneden.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Boston?

Priser for biler i Boston blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Boston?

Fra marts 2024 er der 66 udbydere at vælge mellem for biler i Boston.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Boston?

Blandt forskellige lande, herunder Boston, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Boston?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Boston. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor bør jeg bruge momondo til at booke billeje i Boston?

Hvis du booker billeje i Boston via momondo, kan du spare tid og penge. momondo tilbyder dig et bredt udvalg af biler, da vi søger på tusindvis af biludlejningssites, så du kan træffe det bedste valg for din rejse.

Hvordan hjælper momondo mig med at finde det bedste tilbud på billeje i Boston?

momondo gør det nemmere for dig at finde en god biludlejning i Boston. Du kan nemlig indskrænke din søgning ved hjælp af adskillige filtre, bl.a. pris, biltype, lokation med mere.

Viser momondo tilbud på billeje i Boston med gratis afbestilling?

Gratis afbestilling er en regel, der kan filtreres efter på momondo i søgninger efter billeje i Boston og alle andre lokationer. Tilgængeligheden kan variere alt efter lokationen.

Kan jeg leje en bil med fair brændstofregler i Boston på momondo?

Bestemt! momondo indeholder denne funktion, når du søger efter en lejebil i Boston.

Kan jeg finde billeje i Boston, som tilbyder øget rengøring, på momondo?

Ja, helt bestemt. momondo har et særligt filter for øget rengøring for alle biludlejningssteder, inklusive Boston.

Kan jeg søge efter billeje i Boston med ubegrænset kilometertal på momondo?

Ja, du kan finde billeje med ubegrænset kilometertal i Boston på momondo.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Boston på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker lejebil med momondo
De billigste lejebiler
De billigste lejebiler
Se tilbud fra udlejningsbureauer på over 70.000 forskellige steder.
Prisgennemsigtighed
Prisgennemsigtighed
Se den samlede pris fra starten, så der ikke er nogen overraskelser.
Book med fleksibilitet
Book med fleksibilitet
Find lejebiler med gratis afbestilling og øget rengøring.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater til din overnatning i Boston

Populære typer af udlejningsbiler i Boston


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
tir. 26.3
Middag
tir. 2.4
Middag
Send mig favorittilbud fra momondo