Lej en bil i Boston, Massachusetts

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Boston, MA

Boston, MA, USA
7. aug — 14. aug
Samme aflevering
Boston, MA, USA
lør 7.8
Middag
lør 14.8
Middag
Chaufførens alder:

Find billig billeje i Boston, Massachusetts

Find den lejebil, der passer perfekt til dine behov

Biler i Lille

198 kr. - 300 kr.

Alle biltyper

265 kr. - 564 kr.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Lille i Boston, USA, er 234 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Lille på i Boston, USA, er i oktober. Prisen er 16% lavere end resten af året og ligger på kun 198 kr. pr. dag. Leje af Lille er normalt 36% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Boston. I Boston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Lille i Boston.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Mellemstor i Boston, USA, er 374 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Mellemstor på i Boston, USA, er i marts. Prisen er 30% lavere end resten af året og ligger på kun 266 kr. pr. dag. Leje af Mellemstor er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Boston. I Boston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Mellemstor i Boston.

Gennemsnitsprisen for leje af typen Stor i Boston, USA, er 306 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen Stor på i Boston, USA, er i februar. Prisen er 20% lavere end resten af året og ligger på kun 248 kr. pr. dag. Leje af Stor er normalt 16% billigere end gennemsnittet for biludlejning i Boston. I Boston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for Stor i Boston.

Gennemsnitsprisen for leje af typen SUV i Boston, USA, er 374 kr.. Det billigste tidspunkt at leje typen SUV på i Boston, USA, er i marts. Prisen er 29% lavere end resten af året og ligger på kun 266 kr. pr. dag. Leje af SUV er normalt 3% dyrere end gennemsnittet for biludlejning i Boston. I Boston kan gennemsnitsprisen på en biludlejning variere afhængigt af en række faktorer, herunder tilgængeligt antal, hvor populært køretøjet er, og hvor langt væk fra centrum, du booker din lejebil. Nedenfor ses de bedste priser, der er fundet på momondo i den forgangne uge, for SUV i Boston.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Avis

276 kr./dag

1 sep – 3 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
2/4-dørs køretøjer
Avis

292 kr./dag

1 sep – 3 sep
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Thrifty

789 kr./dag

1 sep – 3 sep
Chevrolet Sonic Sedan

Biludlejningsfirmaer i Boston

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Boston, MA
14 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,7

Comfort

8,7

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,5

Valuta for pengerne

8,3
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,6

Comfort

8,6

Samlet

8,4

Afhentning/aflevering

8,4

Valuta for pengerne

8,2
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,0

Comfort

7,8

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,1

Valuta for pengerne

7,1
7 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,5

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

6,9

Valuta for pengerne

6,9
6 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,5

Comfort

7,4

Samlet

6,9

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

6,9
1 kontor
Oversigt

Renlighed

7,3

Comfort

7,4

Samlet

6,8

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,8
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,4

Comfort

7,2

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,7

Valuta for pengerne

6,4
3 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,1

Comfort

7,1

Samlet

6,7

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,5

Information om din rejse til Boston

Hvor gammel skal man være for at leje en bil i Boston?

Afstandene i USA er store, og mange turister nyder en road trip “over there”. I Amerika er billeje en af de klassiske ting at gøre, da priserne generelt er billige og mulighederne mange. Når du overvejer billeje i Boston, skal du blot være opmærksom på, at de fleste udlejningsfirmaer har en aldersgrænse for leje af bil. Hvis du foretager biludlejning i Boston med eksempelvis Avis, skal du være minimum 21 år for at kunne gøre brug af en lejebil. Derudover skal chauffører mellem 21-24 år betale et ekstra dagsgebyr på ca. 27 USD (ca. 179 DKK). Billeje i Boston gennem Hertz kræver til sammenligning, at du er fyldt 20 år. Samtidig forlanger selskabet, at du har haft kørekort i mindst et år. Gør du brug af en udlejningsbil fra Alamo, er mindstealderen 21 år. Du skal derudover have haft kørekort i mindst to år. Der gælder lignende regler hos de andre udlejningsfirmaer som Budget, Sixt, Europcar og Dollar. Lej bil i Boston og nyd byen og oplandet med masser af frihed!

Vigtigt at vide om trafik- og færdselsregler

I USA har alle 50 stater deres egne individuelle trafikreglementer, men der er mange ligheder blandt staterne. I byområder i staten Massachusetts, hvor Boston ligger, må du køre maks. 20 mph (ca. 32 km/t) mens du må køre maks. 65 mph (ca. 105 km/t) på motorveje. Fartgrænserne i USA er generelt lidt lavere end mange steder i Europa, men til gengæld er promillegrænsen højere end i eksempelvis Danmark. I hele USA er den på 0,8, men er du under 21 år, så er promillegrænsen på 0,0. Det er ikke et krav, at du skal køre med lyset tændt på din lejebil, da lygtetændingsloven i stedet gælder motorcykler. Du skal være opmærksom på vejafgifter, når du nyder billeje i Boston. Der skal betales afgift ved Massachusetts Turnpike, og desuden skal der betales på visse broer og tunneller, hvor prisen er på ca. 3,50 USD (ca. 23 DKK).

Parkering

Der er meget få steder i Boston, hvor du kan parkere langs gaden, da mange af den type p-pladser ofte er forbeholdt de lokale beboere. Der findes dog muligheder for timeparkering omkring Back Bay og Seaport District, hvor prisen er ca. 4 USD (ca. 27 DKK) i timen. Et billigere alternativ i den lange ende er at booke en garage. Parking garages er populære i USA, da din udlejningsbil kan holde i tørvejr, og du slipper for at skulle holde øje med tiden i frygt for at få en bøde. Boston Common Garage og Theater District Garage er to af de oplagte steder at parkere, hvor prisen er maksimum ca. 32 USD (ca. 213 DKK) pr. døgn.

Udflugtsmål i og omkring Boston

Billeje i Boston giver dig mulighed for at køre omkring på dagsture. Du skal blot slå din GPS til og overveje en lejebil med fri kilometer. Om sommeren er det oplagt at køre til Good Harbor Beach, hvor hele familien kan nyde en stranddag med picnic. Glendale Falls med de smukke vandfald er også værd at køre efter. Husk at tilvælge barnestol, hvis der er mindreårige med i bilen.

Hvilke forsikringer skal man have?

Har du økonomisk råderum til det, så kan du ofte nøjes med en standardforsikring, som følger med, når du foretager biludlejning i Boston. Men du har også mulighed for at betale ekstra, så din selvrisiko kommer i nul. Vil du være endnu bedre dækket, kan du vælge tillægsdækninger på hjul, ruder, tag og andet udstyr.

Kan man bruge sit danske kørekort i Boston, eller skal man have et internationalt?

Du skal bruge et internationalt kørekort på rejser til USA. Det kan fås hos Borgerservice for ca. 25 DKK. Du skal medbringe dit danske kørekort, som også skal medbringes på rejsen, samt et pasfoto.

Hvor i Boston kan man hente og aflevere sin lejebil?

Det er især i Boston Lufthavn. Dollar, Avis og Alamo har også kontorer i centrum.


Afstanden fra Boston, MA til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Boston Logan Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Boston

Indtil videre har der i juli været 180 søgninger på biludlejning i Boston på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Boston for at reducere spredningen af COVID-19?

Mange biludlejningsvirksomheder i Boston har nye rengøringskrav for at sikre, at din bil er disinficeret til dig sikkerhed. Denne udvidede rengøring bliver tilbudt på beliggenheder så som Enterprise, Alamo, og Hertz. Brug vores nye søgefiltre for at se alle udlejningsvirksomheder der tilbyder udvidet rengøring i Boston. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvor meget vil det koste at leje en bil i Boston, Massachusetts i august?

For en weekend i august er de bedste biludlejningstilbud i Boston fra omkring 193 kr.-242 kr.. Ved at strække din billeje over syv dage skifter prislejet til 206 kr.-357 kr..

Hvilke biludlejningsfirmaer i Boston har de billigste biludlejningspriser?

Du kan forvente at finde de bedste priser hos Hertz når du besøger Boston. Med gennemsnitspriser på 331 kr./dag tilgængelige gennem deres 6 udlejningskontorer, er Hertz et super udlejningsfirma at leje fra.

Er der et afbestillingsgebyr på min Boston, MA biludlejning?

Alle biludlejningsfirmaer i Boston har forskellige afbestillingsregler. Hos momondo viser vi altid, hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr, i søgeresultaterne. Enterprise, Alamo og Hertz er blandt de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Boston, så det er værd at tjekke, om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er den bedste type bil at leje i Boston i august måned?

Med gennemsnitstemperaturer på omkring 18 °C og nedbør på 83 mm i august, bør du overveje at leje en standardbil, når du rejser til Boston. En standardbil kan håndtere de vejrskift, der sker i temperatur og nedbød i august måned og er et populært valg blandt Boston rejsende. Leje af en Standard i Boston koster 377 kr./dag i gennemsnit.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Boston har flest biludlejningssteder?

Enterprise er meget populært i Boston, MA, da de har flere biludlejningssteder end andre biludlejningsfirmaer. Du kan finde 14 biludlejningssteder i Boston, MA by, og du kan forvente at betale omkring 767 kr./dag for din udlejningsbil i Boston, MA.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Boston, MA?

Rejsende, som lejer en bil i Boston, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 40 km/t.. I forstaderne til Boston ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 120 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Boston, MA i juli?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Boston i juli måned, bør forvente temperaturer på omkring 23 °C og ca. 78 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juli?

Temperaturerne i Boston er normalt høje i juli, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Boston om vejret i resten af Massachusetts?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Boston og rundt i Massachusetts eller til de omkringliggende områder i juli måned, kan forvente temperaturer på omkring 23 °C og ca. 78 mm regn i løbet af hele måneden.


Biludlejning i lufthavne i Boston

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Boston

Kom i gang med at planlægge din rejse til Boston